Yemek

Yemek

Son dakika yemek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yemek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yemek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yemek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yemek gelişmeleri de dahil olmak üzere 25.060 yemek haberi bulunmuştur. Tüm yemek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe'de Beşiktaş derbisi öncesi alarm! İsmail Kartal'dan 'kafanızdan silin' talimatı
Fenerbahçe'de Beşiktaş derbisi öncesi alarm! İsmail Kartal'dan 'kafanızdan silin' talimatı Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Derbi öncesi son idmanda beklendiği gibi Ali Koç da vardı. Ancak Samandıra’nın tek ziyaretçisi başkan olmadı. Futbolcuların aileleri de Can Bartu Tesisleri’nde soluğu aldı. Hep birlikte yemek yenildi, moraller tavan yaptı. Teknik direktör İsmail Kartal yemek öncesindeki idmanda derbi için hazırladığı zafer planını öğrencilerine anlattı. İşte Fenerbahçe'nin Beşiktaş derbisindeki imha organizasyonları...
27.04.2024 Fenerbahçe
Kanser tedavisi gördüğü sırada hemşire tarafından cinsel istismara uğradı!
Kanser tedavisi gördüğü sırada hemşire tarafından cinsel istismara uğradı! İzmir'in Bayraklı ilçesinde Akciğer kanseri olan N.C., Ege Üniversitesi (EÜ) Hastanesi’nde yoğun bakımda tedavi gördüğü sırada cinsel saldırıda bulunan erkek hemşire Emre Kale’ye duruşmadaki iyi hali göz önünde bulundurularak cinsel saldırı suçundan 16 yıl 3 ay, uyuşturucu madde temin etmek suçundan da 9 yıl 4 ay 15 gün olmak üzere toplam 25 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası aldı.
26.04.2024 Gündem
Fenomen Nihal Candan tahliye edildi! Avukatı ilk açıklamayı yaptı
Fenomen Nihal Candan tahliye edildi! Avukatı ilk açıklamayı yaptı Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamasıyla 5.5 ay önce tutuklanan sosyal medya fenomeni Candan kardeşlerden Nihal Candan tahliye edildi.15:30’da cezaevinin arka kapısından çıkarılan ünlü fenomenin sağlık kontrolü için bir hastane götürüldüğü bildirildi. Ünlü fenomenin sağlık kontrolünden sonra ise evine gitti belirtildi. Nihal Candan, cezaevinde 'anoreksiya'ya (yemek yememe hastalığı) yakalanarak 37 kiloya kadar düştü. Durumunun kötüye gitmesi üzerine dün hastaneye kaldırılan Nihal Candan'ın, cezaevinde tedavisine devam edilemeyeceği yönündeki doktor raporunun ardından cezaevinden tahliyesine karar verildi. Kararın ardından anne Umut Candan, "Çok mutluyum, evimize güneş doğdu" dedi.
26.04.2024 Gündem
Candan kardeşlerden kötü haber: 37 kiloya düştü! 'Cennete gitmek istiyorum'
Candan kardeşlerden kötü haber: 37 kiloya düştü! 'Cennete gitmek istiyorum' Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamasıyla 5.5 ay önce tutuklanan sosyal medya fenomeni Candan kardeşlerden Nihal’in, cezaevinde başladığı yemek yememe eylemi hastalığa dönüştü. 'Anoreksiya' olan Nihal Candan 37 kiloya kadar düştü.
25.04.2024 Gündem
Eşi kapıyı geç açtı! Mutfak tezgahının altında arkadaşını yakaladı
Eşi kapıyı geç açtı! Mutfak tezgahının altında arkadaşını yakaladı Adana’da eşinin kapıyı geç açmasından şüphelenip odaları aradı. Eşiyle görüşmemesini istediği arkadaşını mutfak tezgahının altında saklanmaya çalışırken bulup, bacak ve kalçasından bıçakladı. Saldırgan El-Melhem, “Eşimin üzerinde sadece tişört vardı ve iç çamaşırları yoktu. Memduh’u tezgahın altında görünce bir anlık öfkeyle bıçakladım” dedi.
24.04.2024 Gündem
Karısıyla bastığı kişiyi bıçaklayan koca tutuklandı! Tezgahın altında buldu
Karısıyla bastığı kişiyi bıçaklayan koca tutuklandı! Tezgahın altında buldu Adana’da bir kişi karısıyla yasak ilişki yaşadığını öne sürdüğü şahsı bıçakla yaraladı. Seyhan polisi tarafından yakalanan koca tutuklandı. Yaralının durumunun iyi olduğu öğrenildi.
24.04.2024 Adana
İmarathane Nedir, Ne İşe Yarar? İmaret Nereye Denir?
İmarathane Nedir, Ne İşe Yarar? İmaret Nereye Denir? İmarathane kelimesi tarihi metinlerde sıklıkla karşılaşılmakta olan kelimelerden birisi olarak ifade edilebilir. İmarathane, Osmanlı Devleti döneminde yoksullara yardım etme amacı ile oluşturulmuş olan hayır kurumları olma özelliğine sahiptir. İmarathane aynı zamanda imaret olarak da bilinmektedir. İmarathaneneler tarafından verilen hizmet kurulduğu günlerden sonraki zamanlarda değişiklik göstermiştir. 
22.04.2024 Gündem
Eski sevgili olayı görenleri şok etti! Kapıda çok sayıda biriktiler
Eski sevgili olayı görenleri şok etti! Kapıda çok sayıda biriktiler İzmir'in Balçova ilçesinde bir kişi ayrıldığı kız arkadaşının evine kapıda ödemeli yöntemiyle çok sayıda yemek siparişi verdi. Eski sevgili, genç kadının evine çok sayıda sipariş verdi; kapıda kuryeler birikti. O anlar saniye saniye cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
22.04.2024 Gündem
Çöpten servet çıktı! İsrafın bedeli: 1 trilyon dolar
Çöpten servet çıktı! İsrafın bedeli: 1 trilyon dolar Ünlü şef Refika Birgül, İstanbul Kuzguncuk’ta çöp konteynerlerine girdi. Birgül, bağ bağ roka, maydanoz, poşette ekmek ve keke kadar sayısız gıda atığını çöpten çıkardı ve israfı önleme çağırsı yaptı.
22.04.2024 Gündem
Restoran ve kafelerde fahiş fiyat boykotu! İşte boykotun yansımaları
Restoran ve kafelerde fahiş fiyat boykotu! İşte boykotun yansımaları Türkiye enflasyonla mücadelede yürüttüğü politikaları sürdürüyor. Ancak restoran ve kafelerdeki fahiş artışlar enflasyonun çok ötesine geçmiş durumda. On binlerce vatandaş lokanta ve kafelerdeki fahiş fiyat boykotuna katıldı. İşte detaylar
21.04.2024 Ekonomi
Fahiş fiyatlara karşı yapılan boykot çağrısı Beyoğlu'nda karşılık bulmadı
Fahiş fiyatlara karşı yapılan boykot çağrısı Beyoğlu'nda karşılık bulmadı Restoran ve kafelerdeki fahiş fiyatlara tepki göstermek isteyen bazı vatandaşlar sosyal medyadan boykot çağrısında bulundu. Yapılan çağrının İstiklal Caddesi'nde karşılık bulmadığı görülürken, restoran girişlerindeki kalabalık dikkat çekti. İstiklal Caddesi'nde restoran işleten Sinan Güler, Bizim burada boykot yok, kalabalık ve herkes memnun. Fiyatlarımız orta düzeyde. Fiyat yüksekliği varsa önce buradaki mal sahiplerini boykot etmeleri lazım dedi. Fatma Genç adlı müşteri ise, Boykot çağrısı mantıklı bir çağrı. Fiyatlar gerçekten yüksek. Enflasyona göre de baya fark var, sadece enflasyonla açıklanabilecek bir şey değil bence ifadelerini kullandı.
20.04.2024 Gündem
Emine Erdoğan, Nijerya Devlet Başkanı'nın eşi Oluremi Tinubu'yla görüştü
Emine Erdoğan, Nijerya Devlet Başkanı'nın eşi Oluremi Tinubu'yla görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Nijerya Devlet Başkanı Bola Ahmed Tinubu'nun eşi Oluremi Tinubu'yla görüştü.
20.04.2024 Gündem
Kafe ve restoranlar boykot mu ediliyor, kafe ve restoran boykotu ne zaman?
Kafe ve restoranlar boykot mu ediliyor, kafe ve restoran boykotu ne zaman? Kafe ve restoranlar boykot mu ediliyor, ne zaman? Hafta sonu kafe ve restoranlar için boykot kampanyası başlatıldı. Artan fiyatlar sonucu ailece dışarda yemek yemenin lükse dönüşmesi kafe ve restoranlar boykot kampanyasını başlatılmasına sebep oldu.
19.04.2024 Yaşam
Sezon açıldı, düğün salonlarının yüzde 70’i doldu! 340 bin liraya çıkıyor
Sezon açıldı, düğün salonlarının yüzde 70’i doldu! 340 bin liraya çıkıyor Her yıl ortalama 600 bin kişinin evlendiği Türkiye’de, yaz sezonunun yaklaşmasıyla birlikte düğün hareketliliği de başladı. İzmir’deki düğün salonlarında ise eylül ayına kadar rezervasyonların yüzde 70’i doldu.
19.04.2024 Ekonomi
Turkcell 30’uncu yılını kutluyor
Turkcell 30’uncu yılını kutluyor Türkiye’nin Turkcell’i 30 yaşında. Şirketin gelecek stratejisinin ana ekseninde ‘yenilikçi teknolojiler’ olduğunu söyleyen Turkcell Genel Müdürü Dr. Ali Taha Koç, “Nasıl ki 30 yıl önce ‘İnsan İçin Teknoloji’ vizyonuyla ülkemizde yeni bir çağ başlattıysak ve döneminin ötesinde bir strateji ortaya koyduysak; 30’uncu yılımızda da yine bugünün ötesinde bir vizyonla, yeni bir stratejiyle ülkemizin toplumsal, ekonomik ve kültürel gelişimine katkı sağlayacağız. ‘Uçtan uca teknoloji sağlayıcısı’ pozisyonumuzu daha da büyüteceğiz” dedi.
19.04.2024 Ekonomi
Dilber'le Azem ayrıldı! Gizemli birinden mesaj aldı
Dilber'le Azem ayrıldı! Gizemli birinden mesaj aldı Kanal D’nin; Yılmaz Erdoğan imzalı çok izlenen dizisi 'İnci Taneleri’nin 11. bölümü yayınlandı. Milyonları ekrana kilitleyen dizide, Cihan, Reyyaz'ı kurtardı, Sırat'a çok ağır ceza verildi. Azem müzikoldeyken Piraye geldi. Azem yaşadıklarından sonra ne yaptığını sorguladı. Azem hislerini kaleme alırken gizemli birinden mesaj geldi. İşte detaylar...
18.04.2024 Magazin
Kafe ve restoranlardaki fahiş fiyatlara boykot çağrısı! Bir kurabiye 100 lira olur mu?
Kafe ve restoranlardaki fahiş fiyatlara boykot çağrısı! Bir kurabiye 100 lira olur mu? Ödedikleri hesapların fişlerini sosyal medyadan paylaşarak duruma isyan eden vatandaşlar, yemek sektöründeki bu kontrolsüzlüğe acil çözüm getirilmesi çağrısında bulunuyor.
18.04.2024 Gündem
40 bin TL maaşa çoban bulunamıyor! Besiciler zor durumda
40 bin TL maaşa çoban bulunamıyor! Besiciler zor durumda Muş'ta havaların ısınmasıyla birlikte hayvanlarını meralara çıkarmaya başlayan besiciler, 40 bin lira maaş vermelerine rağmen çoban bulamıyor.
16.04.2024 Ekonomi
Hızlı tüketim ürünleri pazarı 2023’te yüzde 81 büyüdü
Hızlı tüketim ürünleri pazarı 2023’te yüzde 81 büyüdü Yapılan bir araştırma Türkiye'de sigara ve alkol hariç Hızlı Tüketim Ürünleri (FMCG) pazarının 2023 yılında yüzde 81 oranında ciro büyümesi kaydettiğini ortaya koydu.
16.04.2024 Ekonomi
Nez ’12 ay Ramazan gibi yaşıyorum’ dedi ve tepki gösterdi: Hayatı minimal yaşıyorum
Nez ’12 ay Ramazan gibi yaşıyorum’ dedi ve tepki gösterdi: Hayatı minimal yaşıyorum 2000’li yıllarda büyük bir çıkış yakalayan Nez, Cihangir'de görüntülendi. Ülkede tüketim çılgınlığı yaşandığını söyleyen ünlü şarkıcı, marka tutkusuna tepki gösterdi. Günde bir kez yemek yediğini belirten Nez, "12 ay ramazan gibi yaşıyorum" dedi.
16.04.2024 Magazin
Bu sarmada Türk kahvesi var! Osmanlı sırrı gün yüzüne çıktı, bir çay kaşığı ekleyin sonra afiyetle yiyin!
Bu sarmada Türk kahvesi var! Osmanlı sırrı gün yüzüne çıktı, bir çay kaşığı ekleyin sonra afiyetle yiyin! Efsanevi bir lezzet için işte sır: yaprak sarmasına biraz Türk kahvesi eklemek! Bu kolay tarifle sofralarınıza nefis bir atıştırmalık hazırlayabilirsiniz. İşte Türk kahveli zeytinyağlı sarma…
13.04.2024 Yaşam
Bayramdan sonra vücudu kurtaran detoks - Yediklerinizin zararını minimuma indirin
Bayramdan sonra vücudu kurtaran detoks - Yediklerinizin zararını minimuma indirin Ramazan bayramıyla birlikte tatlılar, börekler sofralarda yerini aldı. 1 ay boyunca uzak kaldığımız lezzetleri bir anda yemek kiloya sebep olsa da bunların zararından kurtulmak mümkün. Bayramda yediklerinizin vücuda zararını minimuma indirecek detoksla karşınızdayız.
11.04.2024 Yaşam
Göz altı torbası da ince çizgiler de iki tane yiyince kalmıyor - Sır küpü olarak biliniyor
Göz altı torbası da ince çizgiler de iki tane yiyince kalmıyor - Sır küpü olarak biliniyor Her sabah içildiğinde kolestrol seviyesini düşüren ve sır küpü olarak bilinen bu besin, cilt güzelliğine de iyi geliyor. Genç, parlak ve kırışıksız bir cilt için her gün iki tane yemek yeterli oluyor.
11.04.2024 Yaşam
Bayram sofralarında porsiyona dikkat!
Bayram sofralarında porsiyona dikkat! Beslenme ve Diyet Uzmanı Çisem Gündüz, Ramazan sonrası iki öğünlü beslenme planından üç öğünlü düzene geçildiğini belirterek, “Bayram kahvaltılarında sofrada porsiyonlara dikkat etmemiz gerekiyor” dedi.
10.04.2024 Gündem
İki arkadaşlar aradında çatışma çıktı! Saniye saniye güvenlik kamerası kaydetti
İki arkadaşlar aradında çatışma çıktı! Saniye saniye güvenlik kamerası kaydetti İstanbul'un Kağıthane İlçesinde cadde ortasında tartışan çıkan iki arkadaş arasında yaşanan silahlı çatışmada 2 kişi öldü, 1’i ağır 2 kişi yaralandı. Ölenlerden birinin yoldan geçen bir motokurye olduğu öğrenildi. Olanları güvenlik kamerası saniye saniye kaydetti.
9.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yemek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yemek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.