Yaz Dönemi

Yaz Dönemi

Son dakika yaz dönemi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yaz dönemi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yaz dönemi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yaz Dönemi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yaz dönemi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.531 yaz dönemi haberi bulunmuştur. Tüm yaz dönemi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beşiktaş'ta değişim rüzgarı! Tam 6 isim birden gidiyor
Beşiktaş'ta değişim rüzgarı! Tam 6 isim birden gidiyor Beşiktaş yaz transferleri için hazırlıklara başladı. Devrim niteliğinde kararlar alan siyah beyazlı takımda tüm dengeleri değiştirecek kararlar alındı. Bu sezon beklentilerin aşağısında kalan Kara Kartal, tam 6 isimle birden yolları ayırmayı planlıyor. İşte ayrıntılar...
15.05.2024 Beşiktaş
Trabzon-Suudi Arabistan arası direkt uçuşlar başlıyor
Trabzon-Suudi Arabistan arası direkt uçuşlar başlıyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Trabzon ve Suudi Arabistan arasında direkt uçuşların 4 Haziran’da başlayacağını belirterek, “Yaz dönemi boyunca gerçekleşecek uçuşlarda Trabzon’dan direkt uçuşla hem Cidde’ye hem de Riyad’a seyahat mümkün olacak. Bu seferler ile hem Trabzon turizmi ve ekonomisi gelişecek hem de ülke ekonomisini canlanacak. Hac ibadeti ve Umre seyahatlerini gerçekleştirecek vatandaşlarımız için de büyük bir kolaylık olacak” dedi.
9.04.2024 Ekonomi
Kapıda vize uygulamasıyla tatilci adalara akın etti!
Kapıda vize uygulamasıyla tatilci adalara akın etti! Türkiye'den Yunan adalarına kapıda vize uygulaması nisan ayı itibarıyla başladı.Ramazan Bayramı ile 9 günlük tatil sürecini Yunan adalarında geçirmek isteyen vatandaşlar tarafından kapıda vize uygulaması ilgiyle karşılandı. Midilli Adası’na gitmek isteyenler de Ayvalık’ta uzun kuyruklar oluşturdu. İDO İzmir de Seferihisar ve Kuşadası’ndan Samos’a sefer başlattı.
9.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz CNN Türk’te konuştu: Enflasyonda 2026'da tek haneye ulaşacağız
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz CNN Türk’te konuştu: Enflasyonda 2026'da tek haneye ulaşacağız Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, CNN Türk canlı yayınında soruları yanıtladı. Sosyal medyada ve çeşitli yerlerde spekülatif hava oluşturulmaya çalışıldığına dikkat çeken Yılmaz "Bu tür tartışmaların temeli yok. Yerel seçimde ulusal politikaların değişmesini beklemek hiçbir temeli yok" dedi. Öte yandan Yılmaz, temel hedeflerinin enflasyonla mücadele olduklarını vurgulayarak "2026'da tek haneye ulaşacağız. Bunun planını yaptık. Ne yaptığımızı biliyoruz. Hesabımızı kitabımızı biliyoruz" diye konuştu.
23.03.2024 Gündem
Türkiye İspanya'yı geçti Almanya'da liste başı oldu
Türkiye İspanya'yı geçti Almanya'da liste başı oldu Yaz sezonu için Almanya'dan Antalya'ya yapılan erken rezervasyonlar Türkiye'yi turizmde liste başı yaptı. Alman Seyahat Acentaları Birliği'nin hazırladığı rapora göre; Almanya'nın her yıl ilk tercihi olan İspanya bu sezon ikinci sıraya düştü.
5.03.2024 Ekonomi
Arda Güler'in yeni takımı belli oldu! İşte sözleşme detayları ve Zlatan Ibrahimovic ayrıntısı
Arda Güler'in yeni takımı belli oldu! İşte sözleşme detayları ve Zlatan Ibrahimovic ayrıntısı Arda Güler Real Madrid'e veda ediyor. Sevilla maçında oyuna girecekken aniden yedek kulübesine geri dönmek zorunda kalan Arda Güler, Valencia karşılaşmasında da süre alamadı. Real Madrid, Arda ile ilgili yaz dönemi için kararını verirken aynı zamanda sürpriz bir gelişme de yaşandı. İşte detaylar...
4.03.2024 İspanya
Yaşar Kemal ölümünün 9. Yılında anılıyor! Çukurova'nın çeltik tarlalarından dünyaya
Yaşar Kemal ölümünün 9. Yılında anılıyor! Çukurova'nın çeltik tarlalarından dünyaya İnce Memed, Orta Direk, Binboğalar Efsanesi, Ağrı Dağı Efsanesi, Sarı Sıcak ve Tek Kanatlı Bir Kuş'un da aralarında olduğu çok sayıda esere imza atan Yaşar Kemal ölümünün 9 yılında anılıyor.
29.02.2024 Adana
Fenerbahçe 6 numarasını buldu! Ocak ayının transferi sızdı, Fred'le oynayacak
Fenerbahçe 6 numarasını buldu! Ocak ayının transferi sızdı, Fred'le oynayacak Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. İstediği 6 numarayı yaz dönemi transfer sezonunda alamayan Fenerbahçe arayışlarına devam ediyor. Fenerbahçe, ara transfer dönemi için yıldız ismi gözüne kestirdi. İşte detaylar...
21.09.2023 Fenerbahçe
Ucuz otel rezervasyonu dolandırıcılığı! Müşteriler kapıda kaldı
Ucuz otel rezervasyonu dolandırıcılığı! Müşteriler kapıda kaldı Marmaris'te lüks otel odalarını ucuz rezervasyonla satın alıp kar vaadiyle turist gruplarına satmak için anlaştığı yakın çevresini kar payı vermeyerek dolandırdığı iddia edilen turizm acentası çalışanı Zeynep A. hakkındaki soruşturma tamamlandı. Zeynep A'nın "Zincirleme şekilde nitelikli dolandırıcılık" suçundan 17 yıl 6 aya kadar hapsi istendi. Zeynep A'nın 22 kişiyi toplam 8,5 milyon TL ve 90 bin dolar dolandırdığı ileri sürülüyor. 
12.09.2023 Gündem
10 kilo domatesten kaç kavanoz konserve çıkar? 10 kilo domatesten kaç kavanoz menemen, sos çıkar, kaç şişe konserve var?
10 kilo domatesten kaç kavanoz konserve çıkar? 10 kilo domatesten kaç kavanoz menemen, sos çıkar, kaç şişe konserve var? 10 kilo domatesten kaç kavanoz konserve çıkar? Kış aylarında domates tüketmek için, konserve hazırlığı başladı. Konserve yapmak için de domateslerin olgunlaştığı yaz dönemi tercih edilir. Hazırlıklar başlarken kilo başına kaç kavanoz çıkacağı ise en çok merak edilen konu başlıklarından biridir. Peki, 10 kilo domatesten kaç kavanoz menemen çıkar?
25.08.2023 Gündem
Kısmet dizisi final mi yapıyor? Kısmet dizisi neden final yapıyor?
Kısmet dizisi final mi yapıyor? Kısmet dizisi neden final yapıyor? FOX TV'nin yaz dönemi dizilerinden biri olan Kısmet, üzücü bir haber ile gündem olmuş durumda. Cem Gelinoğlu ile Özge Özacar'ın başrollerinde yer aldığı dizinin final kararı aldığı açıklandı. Peki Kısmet dizisi neden final yapıyor?
22.08.2023 Ünlüler Dünyası
Turist harcamaları haritasında dikkat çeken veriler
Turist harcamaları haritasında dikkat çeken veriler Haziran ve temmuz aylarını kapsayacak şekilde yaz döneminde Türkiye’de kredi kartı üzerinden yapılan turist harcama verileri hesaplandı. Verilere göre, en çok harcama 10 Haziran’da İstanbul ev sahipliğinde oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi final maçı kapsamında 9-11 Haziran hafta sonunda gerçekleşti. Özellikle, yabancı turist harcamalarında bir önceki haftaya kıyasla yüzde 33 daha fazla harcama gerçekleştiği gözlemlendi.
2.08.2023 Ekonomi
Bölüm çekilirken final haberi geldi! ATV'den o dizi için flaş karar!
Bölüm çekilirken final haberi geldi! ATV'den o dizi için flaş karar! Yaz dönemi için çekilen dizilerden birer birer final haberi gelmeye devam ediyor. Ancak bu karar ilk kez görüldü. Bölüm çekilirken final kararı alındı. Kanaldan konuyla ilgili açıklama gelmezken dizinin izleyenleri sosyal medyayı ayağa kaldırdı.
1.08.2023 Televizyon
Maviye Sürgün konusu nedir? Maviye Sürgün oyuncuları kimler? Maviye Sürgün hangi il, ilçede çekildi?
Maviye Sürgün konusu nedir? Maviye Sürgün oyuncuları kimler? Maviye Sürgün hangi il, ilçede çekildi? Maviye Sürgün konusu nedir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Show Tv'de yayınlanacak ve başrollerinde Caner Cindoruk, Damla Sönmez, Serkan Altunorak'ın yer aldığı diziden ilk tanıtım geldi. O3 Medya yapımcılığında yaz dönemi için ekrana gelecek Maviye Sürgün dizisinin yönetmen koltuğunda Nezaket Coşkun oturuyor. Peki Maviye Sürgün hangi il, ilçede çekildi?
17.07.2023 Televizyon
Araba satın almak için son fırsat! Fiyatlarda hareketlilik başlayacak
Araba satın almak için son fırsat! Fiyatlarda hareketlilik başlayacak Araba fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken açıklama geldi. Yaz dönemi ve Kurban Bayramı öncesi araç fiyatlarında son durum hakkında bilgi veren İstanbul Motorlu Araç Satıcıları Derneği (İMAS) Başkanı Hayrettin Ertemel, araba alacaklara kritik uyarılarda bulundu.
13.06.2023 Ekonomi
Tamamen ücretsiz! Başvurular e-Devlet üzerinden alınıyor
Tamamen ücretsiz! Başvurular e-Devlet üzerinden alınıyor Milyonlarca gence güzel haber geldi. Bakanlık harete geçti. Hiçbir ücret ödenmeyecek. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından her yıl düzenlenen ücretsiz yaz dönemi kampları için başvurular alınmaya başladı. 12 ile 25 yaş arası gençlerin katılabileceği kamplar için son başvuru tarihi ise 16 Haziran.
6.06.2023 Ekonomi
Haziran semineri online mı 2023, haziran seminerleri uzaktan  mı? Öğretmenlerin yılsonu haziran seminerleri ne zaman yapılacak?
Haziran semineri online mı 2023, haziran seminerleri uzaktan mı? Öğretmenlerin yılsonu haziran seminerleri ne zaman yapılacak? Haziran seminer dönemi 2023 online mı yapılacak, haziran semineri uzaktan mı, kaç gün? Sorularının yanıtı eğitim ve öğretimde yılsonu yaklaşırken öğretmenler tarafından sorgulanmaya başlandı. Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, öğretmenlerin 2022-2023 eğitim öğretim yılı yaz dönemi seminerleriyle ilgili açıklama yaptı. Peki, öğretmenlerin semineri online mı olacak, ne zaman başlayacak?
24.05.2023 Memur
Simge Sağın bikinili pozunu paylaştı, sosyal medyada büyük ilgi gördü!
Simge Sağın bikinili pozunu paylaştı, sosyal medyada büyük ilgi gördü! Söylediği şarkılarla milyonlarca kitleye hitap eden şarkıcı Simge Sağın, sık sık Instagram sayfasından yaptığı paylaşımlarla gündeme geliyor. Yaz dönemi gelmesiyle birlikte yoğun bir konser takvimi olan Simge Sağın, zaman buldukça kısa kısa tatil yapıyor. Simge Sağın, son olarak bikinili pozuyla takipçilerinin karşısına çıktı.
23.05.2023 Magazin
Uğurcan Çakır'ın yerine gelecek kaleci belli oldu! Fransa'dan...
Uğurcan Çakır'ın yerine gelecek kaleci belli oldu! Fransa'dan... Uğurcan Çakır'dan yüksek bonservis geliri elde etmeyi amaçlayan Trabzonspor, Doğan Alemdar'ı gündemine aldı.
21.05.2023 Trabzonspor
İçişleri duyurdu: Lice’de 2 PKK'lı etkisiz hale getirildi
İçişleri duyurdu: Lice’de 2 PKK'lı etkisiz hale getirildi Eren Abluka Sonbahar-Kış Operasyonlarının başarılı bir şekilde sona ermesiyle, PKK terör örgütünü tamamen ülke gündeminden çıkarmak, teröristlere amansız baskı sürdürmek, lojistik/ikmal kanallarını kesmek ve bölgede barındığı değerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek maksadıyla “Eren Huzur İlkbahar-Yaz” operasyonu başlatıldı.
11.05.2023 Gündem
Hülya hemşirenin korkunç sonu! Her şeyi itiraf etti: İçki almak için markete gitti, defalarca bıçakladım
Hülya hemşirenin korkunç sonu! Her şeyi itiraf etti: İçki almak için markete gitti, defalarca bıçakladım Denizli''nin Merkezefendi ilçesinde tartıştığı hemşire eşi Hülya Er Tortop'un (35) başına soda şişesi ile vurup, vücudunun 11 yerinden bıçaklayarak öldüren Murat Tortop (39) hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis istendi.
22.03.2023 Yaşam
İzmir Körfezi'nde yeni ve aktif faylar bulundu! Prof. Dr. Dondurur anlattı
İzmir Körfezi'nde yeni ve aktif faylar bulundu! Prof. Dr. Dondurur anlattı Yıkıcı depremlerin ardından Türkiye'deki deprem riski akademisyenlerce mercek altına alındı. İzmir Körfezi'ndeki dış kısmında yapılan o incelemelerden birinde yeni ve aktif faylar bulundu.
4.03.2023 Gündem
Rapid Wien Galatasaray'ı UEFA ve TFF'ye şikayet etti
Rapid Wien Galatasaray'ı UEFA ve TFF'ye şikayet etti Galatasaray'ın sezon başında büyük umutlarla kadrosuna kattığı Yusuf Demir için Avusturya ekibi Rapid Wien taksit ödemesi sebebiyle Sarı Kırmızılı kulübü UEFA ve TFF'ye şikayet etti.
22.02.2023 Galatasaray
Bodrum'da '1 milyon turist' hedefine ulaşıldı
Bodrum'da '1 milyon turist' hedefine ulaşıldı Muğla'nın Bodrum ilçesinde 'sarı yaz' döneminin başlaması ile plajlar, yabancı turistlere kaldı. Turizmde '1 milyon yabancı turist' hedefine ulaşıldığını belirten Bodrum Otelciler Derneği Başkanı Ömer Faruk Dengiz, "Okulların açılmasıyla birlikte iç pazarda daralma mevcut. Şu an İngiltere başta olmak üzere Rusya ve Polonya gibi ülkeler Bodrum pazarında" dedi.
3.10.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tunç Soyer'e sert tepki: Haddini bilmez, ahlaksız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tunç Soyer'e sert tepki: Haddini bilmez, ahlaksız Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara’da Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) Yeni Yurtlar Kampüsü'nde, 105 Yeni GSB Yurt Binası Resmi Açılış Töreni'ne önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan Ermenistan-Azerbaycan çatışmasına dair açıklamada bulunarak, "Bu tutum kabul edilemez, Ermenistan için sonuçları olacaktır. Tüm dünya Azerbaycan'ın yanında olduğumuzu bilmeli.' ifadelerini kullandı. Yurt ücretleriyle ilgili öğrencilere müjde veren Erdoğan, " Yurt ücretlerinde herhangi bir artışa gidilmemiştir." dedi. Tunç Soyer'e de tepki gösteren Erdoğan, "Be ahlaksız. İzmir'i selden, pis kokulardan, lağımlardan kurtaramıyorsun. Acaba diktiğin ne var sen onu söyle sen. Osmanlıya laf edecek hadsizliği nasıl yapıyorsun." diye konuştu.
14.09.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Yaz Dönemi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yaz dönemi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.