Yavru Kedi

Yavru Kedi

Son dakika yavru kedi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yavru kedi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yavru kedi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yavru Kedi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yavru kedi gelişmeleri de dahil olmak üzere 207 yavru kedi haberi bulunmuştur. Tüm yavru kedi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ofisin tavanındaki lamba boşluğundan düşen yavru kedileri ceketiyle tutmaya çalıştı
Ofisin tavanındaki lamba boşluğundan düşen yavru kedileri ceketiyle tutmaya çalıştı Fatih'te soğuk havadan sığındığı ofisin tavanında doğum yapan kedi, yavrularıyla birlikte aşağı düştü. Ofiste çalışan Aydın Yokmaç, tavandan düşen kedileri ceketiyle tutmaya çalışsa da başarılı olamadı. Sağlık durumları iyi olan kediler Yokmaç'ın ofisinde bakılıyor.
27.03.2024 Gündem
Rüyada Kedi Yavruları Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Kedi Yavrusu Sevmek Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Kedi Yavruları Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Kedi Yavrusu Sevmek Nasıl Yorumlanır? Rüyada kedi yavruları görmek rüya alimleri tarafından gelecek olan çocuğa ve sıkıntıların son bulmasına yorulan bir rüyadır. Rüyasında kedi yavrusu görenlerin hayatındaki iyi bir kadına da işaret eden bir rüya olabilir.
13.01.2024 Eğitim
Kedi Sibirya kurduna saldırdı! Şaşırtan görüntüler
Kedi Sibirya kurduna saldırdı! Şaşırtan görüntüler Bağcılar'da esnafın sahiplendiği 'Duman' isimli kedi, sokakta karşılaştığı köpeklere saldırdı. Aynı gün içinde iki farklı köpeğe saldıran Duman'ı vatandaşlar güçlükle engelledi. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
24.08.2023 Yaşam
Yer Edirne: Denizin ortasında korku dolu anlar
Yer Edirne: Denizin ortasında korku dolu anlar Edirne'de oyuncak şişme botla denize açılan ve sürüklenen anne ile 5 yaşlarındaki oğlunu kurtarmak isteyen 3 kişi de denizde mahsur kaldı. 5 kişinin kurtarılma anları saniye saniye kameraya yansıdı.
21.08.2023 Yaşam
Bakan Uraloğlu duyurusunu yaptı! "Uçak trafiğiyle rekor kıran Trabzon’a yeni havalimanı kazandıracağız"
Bakan Uraloğlu duyurusunu yaptı! "Uçak trafiğiyle rekor kıran Trabzon’a yeni havalimanı kazandıracağız" Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “30 Haziran 2023 tarihinde, 145 uçak trafiğiyle adeta rekor kıran Trabzon’a yeni bir havalimanı kazandıracağız. 2023 yılı Ocak-Temmuz ayları arasında turist sayıları 339 bin 695 yerli ve 397 bin 442 yabancı olmak üzere yolcu sayısı toplam 737 bin 137’ye ulaştı. Sürekli artan turizm potansiyeli ve turist sayısı yeni havalimanı ihtiyacını doğurmuştur” dedi.
21.08.2023 Ekonomi
Yavru kedi, 4 metre yüksekte mahsur kaldı
Yavru kedi, 4 metre yüksekte mahsur kaldı Bolu’da sabah saatlerinde yaklaşık 4 metre yüksekliğindeki ağaca tırmanan yavru kedi ağaçta mahsur kaldı. İtfaiye merdiveni ile ağaçtan alınan yavru kedi, korkarak kendisini kurtaran itfaiye personeline sımsıkı tutundu.
21.08.2023 Yaşam
Yaramaz yavru kedi, 4 metre yüksekte mahsur kaldı
Yaramaz yavru kedi, 4 metre yüksekte mahsur kaldı Bolu’da sabah saatlerinde yaklaşık 4 metre yüksekliğindeki ağaca tırmanan yavru kedi ağaçta mahsur kaldı. İtfaiye merdiveni ile ağaçtan alınan yavru kedi, korkarak kendisini kurtaran itfaiye personeline sımsıkı tutundu.
21.08.2023 Haber
Kabus iguanayı sevmesi ile başladı!' 'Hayvan terbiyecisi' yalanıyla iğrenç saldırı
Kabus iguanayı sevmesi ile başladı!' 'Hayvan terbiyecisi' yalanıyla iğrenç saldırı Bolu'da kendisini hayvan terbiyecisi olarak tanıtıp, kedi sahiplendirme bahanesi ile evine çağırdığı E.C.'ye cinsel saldırı teşebbüsünde bulunduğu iddia edilen İran uyruklu Amir Sharif Rad, 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
5.05.2023 Yaşam
Yavru kediyi sevdi hastanelik oldu! Aylar sonra acı haber geldi
Yavru kediyi sevdi hastanelik oldu! Aylar sonra acı haber geldi Danimarka'da yaşayan 33 yaşındaki Henrik Kriegbaum Plettner'ın hayatı bir yavru kedinin ısırığı sonrası kabusa döndü. Hastaneye yatırılıp 15 kez ameliyat edilen ve bir parmağı kesilen adam yapılan tüm müdahalelere rağmen Ekim ayında hayatını kaybetti.
17.12.2022 Dünya
İtfaiyeden kedi kurtarma operasyonu
İtfaiyeden kedi kurtarma operasyonu Avcılar'da otomobilin motor bölümüne giren yavru kediyi kurtarmak için yola çıkan itfaiye aracı, hatalı park engeline takıldı. Vatandaşların yardımı ile araçların arasından güçlükle geçen itfaiye ekipleri, sevimli yavruyu bulunduğu yerden kurtardı.
1.09.2022 Yaşam
Zifte bulanan yavru kediler temizlendi
Zifte bulanan yavru kediler temizlendi Bursa'nın Osmangazi ilçesinde zifte bulanan 2 yavru kedi, temizlenip bakıma alındı; o anlar kameraya yansıdı.
16.08.2022 Vatan TV
Bengal kedisinin özellikleri nelerdir? Bakımı ve beslemesi nasıl yapılır?
Bengal kedisinin özellikleri nelerdir? Bakımı ve beslemesi nasıl yapılır? Bengal kedisi, oldukça vahşi bir dış görünüme sahip ancak kişilik özellikleri incelendiğinde son derece uysal bir kedi türüdür. Peki Bengal kedisinin özellikleri nelerdir? Bakımı ve beslemesi nasıl yapılır? İşte detaylar...
16.02.2022 Yaşam
Rüyada kedi görmek ne anlama gelir? Rüyadaki kedi neye işaret eder?
Rüyada kedi görmek ne anlama gelir? Rüyadaki kedi neye işaret eder? En sevimli ve aynı zamanda evcil hayvanlar içerisinde kediler gelir. Özellikle pek çok kişi evinde kedi besler ve aynı zamanda rüyalarında görür. Farklı biçimlerde ve şekillerde rüyalara giren kediler, ayrıca gelecek üzerine bazı olasılıkları sunar. Bu doğrultuda rüya alimlerinin yorumlarına bakmak suretiyle siz de görmüş olduğunuz rüyanın anlamını öğrenebilirsiniz.
7.06.2022 Rüya Tabirleri
Yavru kediyi tekmeleyen Iraklı çocuk için 5 yıl hapis istemi!
Yavru kediyi tekmeleyen Iraklı çocuk için 5 yıl hapis istemi! Yalova’da, yavru kediye tekme atarken çekilen görüntüleri arkadaşı tarafından sosyal medyada paylaşılınca tutuklanan Irak uyruklu H.Y.Y.Y. (16) hakkında hazırlanan iddianame kabul edildi. H.Y.Y.Y. için 5 yıl hapis cezası istendi.
10.02.2022 Yaşam
Kubilay Aka: Alina Boz adını 'Kubi' koymuş
Kubilay Aka: Alina Boz adını 'Kubi' koymuş Kubilay Aka, 'Aşk 101' dizisindeki rol arkadaşı Alina Boz ile yolda yaralı halde buldukları, tedavisinin ardından güzel oyuncunun sahiplendiği yavru kedi hakkında açıklama yaptı.
1.01.2022 Magazin
Bodrum'da 20 kedi ölü bulundu!
Bodrum'da 20 kedi ölü bulundu! Muğla'nın Bodrum ilçesinde, 2 farklı mahallede, tarım ilacıyla zehirlendikleri iddia edilen 20 kedinin ölü bulunmasıyla ilgili Bodrum Belediyesi ekiplerince inceleme başlatıldı. Ölen kedilerden biriyle kısa süre önce oynayan 6 yaşındaki bir çocuğun da fenalaşarak, hastaneye kaldırıldığı belirtildi.
31.10.2021 Gündem
Esenyurt'ta 5 yavru kedi öldürüldü!
Esenyurt'ta 5 yavru kedi öldürüldü! Site sakinleri katilin bulunması için şikayetçi oldu...
27.05.2021 Haber
Yıkamaya verilen halıların içinden çıkıyor! Altın, para ve...
Yıkamaya verilen halıların içinden çıkıyor! Altın, para ve... Vatandaşların temizlenmesi için halılarını teslim ettiği profesyonel halı yıkamacıları, her gün birbirinden ilginç unutulan eşya ile karşılaşıyor. Yıkamaya verilen halıların içinden altın ve paradan silaha, mücevherlerden yavru kediye kadar birçok şey çıkıyor.
30.09.2020 Yaşam
‘Yettin artık’ deyip beni dövdü!
‘Yettin artık’ deyip beni dövdü! Oyuncu Hülya Şen, oturduğu apartmanın çatı katında yavru kedi beslediği için üst komşusu, aynı zamanda apartmanın yöneticisi olan Yasemin M. ile adliyelik olmuştu. Şen, "Apartman senin yüzünden pireleniyor" diyerek dayak yediğini belirtince, apartman yöneticisi de ondan şikayetçi olmuştu. Ünlü tiyatrocu, geçtiğimiz günlerde yeniden savcılığa başvurdu.
28.07.2020 Magazin
Bursa'da bin polisle şafak baskını
Bursa'da bin polisle şafak baskını Bursa'da bin polisle şafak saati dev uyuşturucu operasyonu çok sayıda gözaltı var.
10.06.2020 Gündem
Bombay kedisinin özellikleri nelerdir? Bakımı ve beslemesi basıl yapılır?
Bombay kedisinin özellikleri nelerdir? Bakımı ve beslemesi basıl yapılır? Kısa, parlak, katı siyah bir kürkü ve güzel altın veya bakır gözleri olan Bombay kedisinin özellikleri nelerdir? Çok belirgin ve yüksek bir mırıltı çıkarabilen Bombay kedileri, soğuk kış gecelerinde sahiplerinin yanında veya üstünde kıvrılmayı sever, bakımı Ve Beslemesi Nasıl Yapılır?
16.02.2022 Yaşam
Makam odasında yaralı hayvanlara bakan müdüre ceza
Makam odasında yaralı hayvanlara bakan müdüre ceza Rize'de, anneleri ölen, yaralı ya da bitkin haldeki kedileri makam odasında tedavi edip, bakımlarını sağlayan ve iyileşenleri sahiplendiren Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Rukiye Yılmaz hakkında, hayvanlardan ve kokudan rahatsız olanların şikayeti üzerine inceleme başlatıldı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü Disiplin Kurulu’na sevk edilen Yılmaz''ın görev yeri değiştirildi, 1/30 oranında aylıktan kesme cezası verildi. Rukiye Yılmaz, "Böyle masumane bir sebepten ceza almaktan ancak gurur duyarım" dedi.
17.09.2019 Yaşam
TIR'la 774 kilometre yolculuk etmişler
TIR'la 774 kilometre yolculuk etmişler Antalya’nın Kaş ilçesinde üretilen domatesleri TIR'la İstanbul Bayrampaşa Hali'ne götüren tüccar, döndüğünde boş domates kasalarından birinde üç yavru kedi buldu. Yavrular, ilk bakımları yapıldıktan sonra, Kaş'taki hayvansever kadın tarafından sahiplenildi.
10.09.2019 Gündem
Yavru kediyi ezilmekten son anda kurtardı
Yavru kediyi ezilmekten son anda kurtardı Rusya'da bir araç sürücüsü, öndeki aracın altına bir yavru kedi girdiğini gördü. Öndeki araç hareket edince, sürücü koştu ve yavru kediyi son anda ezilmekten kurtardı. O anlar saniye saniye kaydedildi.
8.09.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yavru Kedi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yavru kedi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.