Yasemin Gündoğan

Yasemin Gündoğan

Son dakika Yasemin Gündoğan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yasemin Gündoğan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yasemin Gündoğan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yasemin Gündoğan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yasemin gündoğan gelişmeleri de dahil olmak üzere 19 yasemin gündoğan haberi bulunmuştur. Tüm yasemin gündoğan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Almanya'da 8 milyon euroluk soygun yapmıştı! Sonunda teslim oldu
Almanya'da 8 milyon euroluk soygun yapmıştı! Sonunda teslim oldu 2021 yılının Mayıs ayında gerçekleştirdiği film gibi bir soygunla gündem oturan ve Almanya'nın 3 yıldır peşinde olduğu Yasemin Gündoğan herkesi şaşırtan bir hamle yaptı ve polise teslim oldu.
21.03.2024 Dünya
İspanyol dedektifler Türk kızı Yasemin Gündoğan'ın peşine düştü! 230 milyonluk vurgunda flaş detaylar
İspanyol dedektifler Türk kızı Yasemin Gündoğan'ın peşine düştü! 230 milyonluk vurgunda flaş detaylar Yasemin Gündoğan'ın bulunması için Alman sigorta şirketi, konusunda uzman 4 İspanyol dedektifini Türkiye'ye gönderdi. Dedektifler, Yasemin'in Çeşme'de 2 villa satın aldığını belirlerken, konteyner dolusu parayı Türkiye'ye nasıl getirdiğini de tespit etti.
17.09.2023 Yaşam
8.2 milyon euroluk vurgun yapan Yasemin hala aranıyor
8.2 milyon euroluk vurgun yapan Yasemin hala aranıyor Çalıştığı şirketten 8.2 milyon Euroluk vurgun yaptığı iddia edilen Türk asıllı Yasemin Gündoğan hala aranıyor. Gündoğan'ın en son Türkiye giriş yaptığı ortaya çıkmıştı.
10.07.2023 Gündem
Almanya Yasemin'i konuşuyor! 8 milyon euroluk vurgun yaptı
Almanya Yasemin'i konuşuyor! 8 milyon euroluk vurgun yaptı Almanya’da çalıştığı para taşıma şirketinden 8.2 milyon Euro çaldığı iddia edilen Türk asıllı Yasemin Gündoğan’ın, Türkiye’ye kaçtığı belirlendi. Alman basını Yasemin’in, soygunda kendisine yardım eden arkadaşlarıyla birlikte İzmir’de havuzlu bir villada tatil yaptığını yazdı.
29.04.2022 Yaşam
Yasemin Gündoğan bulundu mu? Almanya’da 8.2 milyon euroluk soygun yapan Yasemin Gündoğan kimdir, nereli?
Yasemin Gündoğan bulundu mu? Almanya’da 8.2 milyon euroluk soygun yapan Yasemin Gündoğan kimdir, nereli? Bremen kentinde, çalıştığı para taşıma şirketinden 8.2 milyon euro çalan Yasemin Gündoğan’ın (28), paraları Türkiye’ye kaçırdığı belirlendi. Yasemin, soygunda yardım eden arkadaşları ile bir süre Ege’de havuzlu bir villada kalmış. Yasemin, paraları çıkarmak için bir Alman çalışanla flört de etmiş. Peki, Yasemin Gündoğan bulundu mu? Yasemin Gündoğan kimdir, aslen nereli?
28.04.2022 Yaşam
Almanya Türk asıllı Yasemin Gündoğan'ı konuşuyor! Bulmak için özel ekip kurdular...
Almanya Türk asıllı Yasemin Gündoğan'ı konuşuyor! Bulmak için özel ekip kurdular... Türk asıllı Yasemin Gündoğan Almanya'yı ayağa kaldırdı. Yasemin Gündoğan'ın çalıştığı para dağıtım şirketinden 8 milyon euro çalarak kayıplara karışması üzerine Almanya'da özel ekip kuruldu. Alman basını haberi okurlarına 'Hırsızlığa yeni bir boyut kazandırdı' şeklinde duyururken Gündoğan'a yardım ettiği şüphesi ile bir kişi gözaltına alındı.
5.07.2021 Dünya
Almanya'yı karıştıran Türk! Her yerde aranıyor
Almanya'yı karıştıran Türk! Her yerde aranıyor Almanya'da para dağıtım şirketinde çalışan Yasemin Gündoğan, beraberindeki 8 milyon euro ile kayıplara karıştı. Polis her yerde, kullandığı yöntemle şaşkınlık yaratan genç kadını arıyor.
4.07.2021 Dünya
İdo Tatlıses istedi, Yasemin Şefkatli ikiletmedi
İdo Tatlıses istedi, Yasemin Şefkatli ikiletmedi İdo Tatlıses, 2018 yazında aşk yaşadığı Yasemin Şefkatli’nin Instagram’dan paylaştığı bir fotoğrafa kızmış, ilişkiye nokta koymuştu. Ama birbirlerinden vazgeçemeyince kasımda barış sağlanmıştı
4.07.2019 Magazin
FETÖ sanığı; 'Bizi rüyalarla ayakta tutmaya çalıştılar'
FETÖ sanığı; 'Bizi rüyalarla ayakta tutmaya çalıştılar' Kayseri'de FETÖ soruşturması kapsamında KHK ile kapatılan Gönüllü Eğitimciler Derneği (KAYGED) üyesi oldukları iddiasıyla 12si tutuklu 26 sanığın yargılanmasına devam edildi.
29.09.2021 Gündem
Güneşin çocukları!
Güneşin çocukları! Güneş enerjisiyle dünyayı dolaşan Solar Impulse 2, 9 Mart 2015’te Abu Dabi’den havalandı...
6.06.2015 Yaşam
Bakanlıkta deprem!
Bakanlıkta deprem! Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı
29.09.2021 Gündem
KCK operasyonuna 700 aydın tepki gösterdi!
KCK operasyonuna 700 aydın tepki gösterdi! KCK operasyonu kapsamında Prof...
29.09.2021 Gündem
Flaş!   Ekrem Bora hastaneye kaldırıldı
Flaş! Ekrem Bora hastaneye kaldırıldı Muğla’nın Bodrum ilçesi’nde tatil yapan ünlü sinema sanatçısı 77 yaşındaki Ekrem Bora akşam saatlerinde yemek yediği restoranda fenalaşarak ambulans ile hastaneye kaldırıldı...
29.09.2021 Gündem
İşte MHP'nin adayları
İşte MHP'nin adayları Devlet Bahçeli, Başbakan Erdoğan'ın aday olduğu İstanbul 1. bölgeden Ergenekon davasının tutuklu sanığı emekli Korgeneral Engin Alan'ı 1. sıradan koydu
11.04.2011 Siyaset
Torba Barış Akarsu Kavşağı'nda can pazarı
Torba Barış Akarsu Kavşağı'nda can pazarı Alkollü kadın sürücünün kullandığı kamyonetle turist minibüsü çarpıştı
15.07.2009 Yaşam
Şemdinli hakimlerine sürgün
Şemdinli hakimlerine sürgün 1499 hakim ve savcını yeri değiştirildi İşte tam liste...
29.09.2021 Gündem
TKP'nin tam aday listesi
TKP'nin tam aday listesi Aday listesini YSK'ya bildiren ilk parti Türkiye Komünist Partisi oldu. İşte TKP'nin tüm Türkiye'deki aday listesi...
14.06.2007 Siyaset
Milletvekili geçici aday listeleri   YENİ
Milletvekili geçici aday listeleri YENİ Geçici aday listelerine göre, Ankara 2...
29.09.2021 Gündem
İşte CHP'nin vekil adayları   TAM LİSTE
İşte CHP'nin vekil adayları TAM LİSTE CHP'de 68 milletvekili liste dışı kaldı...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yasemin Gündoğan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yasemin gündoğan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.