Yasaklı Madde

Yasaklı Madde

Son dakika yasaklı madde haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yasaklı madde ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yasaklı madde haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yasaklı Madde

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yasaklı madde gelişmeleri de dahil olmak üzere 275 yasaklı madde haberi bulunmuştur. Tüm yasaklı madde haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tarım ilacı olarak piyasaya sürülecekti! Yasaklı madde hilesi boşa çıkarıldı
Tarım ilacı olarak piyasaya sürülecekti! Yasaklı madde hilesi boşa çıkarıldı ‘Boya katkı maddesi ve kozmetikte kullanılacak’ beyanıyla Çin’den ithal edilen ancak şişelenerek bitki koruma ürünü haline getirilen 20 ton yasaklı maddeyi Tarım ve Orman Bakanlığı yakaladı
24.04.2024 Ekonomi
Fenerbahçe transfer edecekti! Yıldız isim 2 yıl men edildi
Fenerbahçe transfer edecekti! Yıldız isim 2 yıl men edildi Brezilyalı forvet Gabriel Barbosa, doping testinde hile yaptığı gerekçesiyle futboldan 2 yıl uzaklaştırıldı.
26.03.2024 Fenerbahçe
Damla Ersubaşı yasaklı madde kullandığını ağlayarak itiraf etti!
Damla Ersubaşı yasaklı madde kullandığını ağlayarak itiraf etti! Sihirli Annem’in Tuğçe’si olarak tanınan, şimdilerde sosyal medya fenomenliği yapan Damla Ersubaşı, son günlerde sık sık özel hayatıyla gündeme geliyor. Ersubaşı geçtiğimiz günlerde eski eşiyle tekrar davalık olmasıyla magazin gündemine geldi. Damla Subaşı şimdi de bir dönem uyuşturucu kullandığını itiraf ederek şaşırttı.
22.12.2023 Magazin
İş görüşmesine gitti hayatı kabusa döndü! Sakın bu hatayı yapmayın
İş görüşmesine gitti hayatı kabusa döndü! Sakın bu hatayı yapmayın İş görüşmesine gitti, hayatı bir anda kabusa dönüştü. İş arayan bir kadın, bir şirkete görüşmeye gitti. Görüşme sırasında telefonuna bir uygulama yüklemesi istendi. Kadın da hiç düşünmeden o uygulamayı indirdi. Dolandırıcılar iş başvurusunda kadının telefonunu kopyaladılar. Talihsiz kadın, tuzağa düştüğünü banka hesapları boşaltılınca anladı.
22.07.2023 Yaşam
Yumurtadan yasaklı madde çıktı! Bakanlık soruşturma başlattı
Yumurtadan yasaklı madde çıktı! Bakanlık soruşturma başlattı Tayvan hükümeti yetkilileri, Türkiye’den ihraç edilen yumurtalara yönelik yapılan analizde, kümes hayvanlarında kullanımı yasaklı antibiyotik; nitrofuran maddesinin tespit edildiğini açıkladı. Sektör temsilcileri, ‘Çürük elmaları araştırıp ortaya çıkaracağız’ derken, Tarım Bakanlığı, “Tayvan yumurtalarla ilgili bir bildirimde bulunmadı ama bakanlığımız inceleme başlattı” denildi.
22.07.2023 Gündem
Beyaz Saray'da kokain bulundu! Sözcü bu sözlerle itiraf etti
Beyaz Saray'da kokain bulundu! Sözcü bu sözlerle itiraf etti Beyaz Saray Sözcüsü, kokain bulunduğunu doğruladı. Sözcü Karine Jean-Pierre Beyaz Saray’da bulunan yasaklı maddeye ilişkin yaptığı açıklamada, “Kokainin bulunduğu yer, ziyaretçilerin yoğun olduğu bir yer” dedi.
6.07.2023 Dünya
Şanlıurfa'da mezarlığın tahrip edilmesine tepki
Şanlıurfa'da mezarlığın tahrip edilmesine tepki İzmir'den, bayram ziyareti için memleketi Şanlıurfa’ya gelen Adem Horoz, uyuşturucu bağımlılarınca aile mezarlığının tahrip edildiğini öne sürerek duruma tepki gösterdi.
16.06.2023 Yaşam
Boşanma aşamasındaki eşine kabusu yaşatmıştı! Yargıtay'dan flaş karar
Boşanma aşamasındaki eşine kabusu yaşatmıştı! Yargıtay'dan flaş karar İzmir'de 3 yıl önce boşanma davası açan 2 çocuğunun annesi Aycan Kıncı'yı (25) konuşmak için çağırdığı dönercide, barışma teklifini kabul etmeyince 38 yerinden bıçaklayarak yaralayan Burak Kıncı'ya (28) verilen 18 yıl hapis cezası Yargıtay'da onandı.
26.04.2023 Yaşam
Gıda ürünlerinde zehir alarmı! İkisi Türkiye'de yasaklı madde: İşte listedeki meyve ve sebzeler...
Gıda ürünlerinde zehir alarmı! İkisi Türkiye'de yasaklı madde: İşte listedeki meyve ve sebzeler... Avrupa Birliği (AB) Komisyonu'nun Gıda ve Yemler İçin Hızlı Alarm Sistemi (RASFF) portalında, 2022 yılında Türkiye kaynaklı tarım zehri bildirimi sayısının, 311'i pestisit olmak üzere 518 olduğu kaydedildi. Bildirim yapılan ürünlerdeki pestisitler arasında, Türkiye'de kullanımı yasaklanmış iki etken madde olduğu da kaydedildi.
26.04.2023 Gündem
Ahmet Kural ameliyat oldu! Sağlık durumu...
Ahmet Kural ameliyat oldu! Sağlık durumu... Bir süredir rahatsız olan Ahmet Kural, geçtiğimiz günlerde belinden ameliyat oldu. Ünlü oyuncu, beş saat süren osteoid osteoma kemik tümörü operasyonu için masaya yattı.
1.02.2023 Magazin
13 yaşındaki kızın çıplak cesedi bulundu! Şüphe edilecek en son kişi katili çıktı
13 yaşındaki kızın çıplak cesedi bulundu! Şüphe edilecek en son kişi katili çıktı Annesiyle birlikte yaşayan 13 yaşındaki kız çocuğunun cesedi evinden kilometrelerce uzakta gömülmüş halde bulundu. Üstünde kıyafeti yoktu ve 14 kez bıçaklanmıştı. Buna onu yapan iki isim ise hiç akla gelmeyecek, hatta en son düşünülecek kişilerdi. Her şey ortaya çıktığında 'Neden?' sorusu milyonların aklını kurcalamıştı. İşte 2016 yılında yaşanan o kan donduran olayın hikayesi...
31.12.2022 Dünya
Genç kız ortalığı birbirine kattı! Araba üstüne çıktı, esnafa saldırdı sonra...
Genç kız ortalığı birbirine kattı! Araba üstüne çıktı, esnafa saldırdı sonra... Sultanbeyli’de psikolojik sorunları olduğu iddia edilen genç kız, girdiği 3 iş yerinde esnafa saldırarak ortalığı birbirine kattı. Genç kız ardından seyir halindeki bir aracın üstüne çıkıp bir süre dans etti. İhbar üzerine karakola götürülen genç kız, karakolda da ortalığı birbirine kattı. Genç kızın karakolda ve trafikteki o anları güvenlik kamerasına yansıdı.
23.06.2022 Yaşam
Galatasaray'dan Barcelona maçı için taraftarlara uyarı!
Galatasaray'dan Barcelona maçı için taraftarlara uyarı! Sarı-Kırmızılılar Barcelona - Galatasaray maçı öncesi taraftarı uyaran ve bilgilendiren bir açıklama yaptı.
10.03.2022 UEFA Avrupa Ligi
Survivor Adem Kılıççı kimdir? Adem Kılıççı kaç yaşında, nereli?
Survivor Adem Kılıççı kimdir? Adem Kılıççı kaç yaşında, nereli? Uzun süredir merakla beklenen Survivor 2022 kadrosu açıklandı! Acun Ilıcalı Survivor All Star kadrosunu sosyal medya hesabından duyurdu. Survivor’a damga vuran birbirinden iddialı isimler kadroda yer aldı. Kıyasıya mücadelelere sahne olacak Survivor’da dikkat çeken isimlerden biri de Adem Kılıççı. Pek çok kişi Adem Kılıççı’nın hayatını merak ediyor. Peki, Survivor Adem Kılıççı kimdir? Adem Kılıççı kaç yaşında, nereli? İşte Survivor Adem’in hayatı hakkında merak edilenler…
12.12.2021 Gündem
Mustafa Kut cinayeti son durum! Mustafa Kut’u kim öldürdü, katil bulundu mu?
Mustafa Kut cinayeti son durum! Mustafa Kut’u kim öldürdü, katil bulundu mu? Mustafa Kut cinayetinde canlı yayında bir itiraf geldi. Şüphelilerden Ersin Çetinkaya Müge Anlı'ya verdiği ifadesinde, asıl katilin Sezer Kaya olduğunu iddia edere "Mustafa Kut'u öldüren bu şahıstır. Suçu benim üzerime attı." dedi. Peki, Mustafa Kut’u kim öldürdü, katil bulundu mu? İşte Mustafa Kut cinayetinde son durum…
12.10.2021 Gündem
PRP ve PRGF tedavilerinde amaç vücudun kendisini iyileştirmesi
PRP ve PRGF tedavilerinde amaç vücudun kendisini iyileştirmesi İnsanın kendinden elde edilen iki ürün olan PRP ve PRGF'nin ortopedide kullanım alanlarını anlatan Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Doç. Dr. Murat Köken, “PRP ve PRGF, eklemlerin yüzeylerindeki kıkırdak adı verilen yumuşak dokunun harabiyetinin iyileştirilmesi ve tendon hasarlarının tedavisinde önemli yöntemler olarak öne çıktı" dedi.
29.06.2021 Sağlık
Uzun atlamada olimpiyat madalyalı Luvo Manyonga'ya 4 yıl men cezası verildi
Uzun atlamada olimpiyat madalyalı Luvo Manyonga'ya 4 yıl men cezası verildi Erkekler uzun atlamada olimpiyat madalyalı Güney Afrikalı atlet Luvo Manyonga, doping testlerini kaçırdığı gerekçesiyle 4 yıl spordan men cezası aldı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Kalça estetiği faciası ölümden döndü!
Kalça estetiği faciası ölümden döndü! Türkiye’de özel bir hastanede adeta estetik skandalı yaşandı. Facianın baş rolünde ünlü bir plastik cerrah var. Kabusu yaşayan kadın Brezilya poposu kalçası için masasına yattığı ünlü doktordan şikayetçi oldu. Operasyon sonrasında genç kadının vücudunda çökme ve kitleler meydana geldi. Ölümcül enfeksiyonlarla mücadele eden talihsiz kadın toplamda 8 ameliyat geçirdi.
27.11.2020 Yaşam
Süper Kupa finalinde sahaya giren youtuber serbest bırakıldı
Süper Kupa finalinde sahaya giren youtuber serbest bırakıldı İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Süper Kupa maçı için aldığı güvenlik önlemleri çerçevesinde 25 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınanlardan 12 kişi yabancı uyrukluyken, 13 Türk taraftarının arasında maç esnasında sahaya giren bir kişi ve onu görüntüleyen arkadaşları da yer aldı. Aralarında "Fester Abdü" adı ile bilinen youtuber Ali Abdülselam Yılmaz'ın da olduğu 5 şüpheli hakkında savcılık, adli kontrolle kararı ile serbest bırakıldı.
15.08.2019 Futbol
Samir Nasri, West Ham'da
Samir Nasri, West Ham'da İngiltere Premier Lig ekibi West Ham United, Fransız futbolcu Samir Nasri'yi kadrosuna kattı.
31.12.2018 İngiltere
Nasri ve Cenk Tosun takım arkadaşı oluyor
Nasri ve Cenk Tosun takım arkadaşı oluyor 18 ay futboldan men cezası alan Samir Nasri'ye Premier Lig ekibinin talip olduğu söyleniyor.
12.10.2018 İngiltere
Nasri'nin cezası 18 aya çıkarıldı
Nasri'nin cezası 18 aya çıkarıldı UEFA Temyiz Kurulu, Fransız futbolcu Samir Nasri'nin men cezasını 6 aydan 18 aya çıkardı.
1.08.2018 Futbol
Yenilen pehlivan dopinge doymuyor
Yenilen pehlivan dopinge doymuyor Tarihi Kırkpınar yağlı güreşleri öncesi er meydanına çıkacak olan güreşçilerde tedirgin bir bekleyiş var.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Adem Kılıçcı kimdir? Survivor'dan diskalifiye mi edildi?
Adem Kılıçcı kimdir? Survivor'dan diskalifiye mi edildi? Adem Kılıçcı kimdir? Survivor'dan diskalifiye mi edildi? Sorularının yanıtlarını haberimizde derledik. Survivor son bölümde Turabi ile olan gerginliği sonrasında Adem Kılıçcı'nın hayatı merak konusu oldu. İşte Adem Kılıçcı hakkındaki bilgiler...
28.05.2018 Gündem
Böylesi görülmedi! 80 maç ceza...
Böylesi görülmedi! 80 maç ceza... Amerikan Beyzbol Ligi (MLB) ekiplerinden Seattle Mariners'ın yıldız oyuncusu Robinson Cano, doping yaptığı gerekçesiyle 80 maç men cezası aldı.
10.11.2021 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri

Yasaklı Madde ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yasaklı madde haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.