Yarın

Yarın

Son dakika yarın haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yarın ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yarın haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yarın

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yarın gelişmeleri de dahil olmak üzere 41.954 yarın haberi bulunmuştur. Tüm yarın haberleri aşağıda listelenmiştir.
Solo Türk ve Türk Yıldızları'nın uçuşu nefesleri kesti
Solo Türk ve Türk Yıldızları'nın uçuşu nefesleri kesti Solo Türk ve Türk Yıldızları'nın yarın Konya’da yapacakları gösteri uçuşunun bugün gerçekleştirilen provası vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ile izlendi.
2.05.2024 Gündem
Meteoroloji son hava tahmin raporunu açıkladı! 34 şehir için kuvvetli yağış uyarısı geldi
Meteoroloji son hava tahmin raporunu açıkladı! 34 şehir için kuvvetli yağış uyarısı geldi Soğuk havalar yurdu etkisi altına aldı kış geri döndü. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava durumu raporunu açıkladı 34 şehire "sarı" kodlu yağış uyarısında bulundu. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar, hortum ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşları uyarıldı. Prof. Dr. Orhan Şen yağışların bugün doğu illerinde etkili olacağını belirtirken yarın için ise İstanbul'da kuvvetli yağış beklendiğini açıkladı. Şen, 'Kıştan bir gün, montları giydim. Yarın öğleden sonra kuvvetli İstanbul’da yağış. Sıcaklık 3-4 gün daha 16-17 derece civarında olacak.' ifadelerini kullandı.
2.05.2024 Gündem
Buz gibi hava geri dönüyor! Meteoroloji İstanbul dahil 34 kent için alarm verdi, montları giyin
Buz gibi hava geri dönüyor! Meteoroloji İstanbul dahil 34 kent için alarm verdi, montları giyin Meteoroloji'den buz gibi hava uyarısı geldi. Hava sıcaklıkları hissedilir şekilde soğuyacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü 34 kente "sarı" kodlu yağış uyarısında bulundu. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar, hortum ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşları uyarıldı. Prof. Dr. Orhan Şen yağışların bugün doğu illerinde etkili olacağını belirtirken yarın için ise İstanbul'da kuvvetli yağış beklendiğini açıkladı. Şen, 'Kıştan bir gün, montları giydim. Yarın öğleden sonra kuvvetli İstanbul’da yağış. Sıcaklık 3-4 gün daha 16-17 derece civarında olacak.' ifadelerini kullandı.
2.05.2024 Gündem
Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına zam! 44 bin TL'yi geçiyor, yeni tahminler belli oldu
Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına zam! 44 bin TL'yi geçiyor, yeni tahminler belli oldu Memur ve emekli zammı ile ilgili son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Yeni oranlar ortaya çıktı. Kim ne kadar zam alacak? Temmuz zammı son dakika gelişmeleri ile gündemdeki yerini koruyor. Yılın 4. verisi olan Nisan enflasyonu yarın açıklanacak. Akabinde ise Mayıs ve Haziran enflasyon rakamları beklenecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bakan Işıkhan'ın açıklamaları yakından takip edilirken memur ve emekli zammı son enflasyona göre hesaplandı. Memur maaş zammı 2024 hesaplama tablosu 6 aylık enflasyon farkı ve toplu sözleşme zammı ile son şeklini alacak. Peki, en düşük memur maaşı ne kadar olacak?
2.05.2024 Ekonomi
Pençe-Kilit bölgesinde bir asker şehit oldu
Pençe-Kilit bölgesinde bir asker şehit oldu Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde mevziye yıldırım düşmesi sonucu Piyade Uzman Çavuş Sait Toktaş'ın şehit olduğunu açıkladı.
1.05.2024 Gündem
Son dakika gök gürültülü kuvvetli sağanak yağış uyarısı! Meteoroloji hava durumu raporunu açıkladı...
Son dakika gök gürültülü kuvvetli sağanak yağış uyarısı! Meteoroloji hava durumu raporunu açıkladı... Gök gürültülü sağanak yağış uyarısı Meteoroloji'den geldi. Açıklanan son hava durumu raporuna göre Orta ve Doğu Karadeniz'de saat 21.00'de, Doğu Akdeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da yarın saat 08.00'de başlayacağı tahmin edilen gök gürültülü sağanak yağışların yarın gece yarısına kadar etkisini sürdürmesi bekleniyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksama gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.
1.05.2024 Gündem
2 Mayıs Perşembe günü okullar tatil mi 2024, 2 Mayıs’ta okullar var mı? 1 Mayıs işçi bayramından sonraki gün 2 Mayıs okullar tatil mi?
2 Mayıs Perşembe günü okullar tatil mi 2024, 2 Mayıs’ta okullar var mı? 1 Mayıs işçi bayramından sonraki gün 2 Mayıs okullar tatil mi? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle bugün ilk ve orta dereceli eğitim kurumları tatil ilan edildi. İşçi bayramından sonraki gün olan 2 Mayıs’ta okulların yine tatil olup olmadığı merak konusu oldu. Öğrenciler arama motorlarına yönelerek "2 Mayıs'ta okullar tatil mi?" sorusuna yanıt arıyor.Peki, 2 Mayıs Perşembe günü okul var mı? 2 Mayıs resmi tatil mi?
1.05.2024 Gündem
YouTube'da çocuklara şok eden tuzak! 50 dolara üye oldu, hayatının şokunu yaşadı
YouTube'da çocuklara şok eden tuzak! 50 dolara üye oldu, hayatının şokunu yaşadı Sosyal paylaşım sitesi Youtube’ta gördüğü bir kripto para hesabına giren 17 yaşındaki genç annesinin kimlik bilgilerini kullanarak önce kendisine hesap oluşturdu. Sonrasında ise yine annesinin banka hesabını kullanarak dolandırıcı ‘uzmana’ daha fazla bilgi almak için para kaptırdı. Durumu fark eden anne soluğu savcılıkta aldı.
1.05.2024 Gündem
Galatasaray maçı öncesi Sivasspor'da Rey Manaj gelişmesi
Galatasaray maçı öncesi Sivasspor'da Rey Manaj gelişmesi Süper Lig'de Galatasaray ile karşılaşacak olan Sivasspor’da sakatlığını Rey Manaj'ın durumu merak ediliyordu. Golcü futbolcunun son durumu belli oldu.
1.05.2024 Süper Lig
Kahreden haber! 2 asker şehit oldu
Kahreden haber! 2 asker şehit oldu Şırnak'ta askeri aracın devrilmesi sonucu 2 asker şehit oldu, 2 asker yaralandı.
30.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Taksim Meydanı dayatmalarını masum bulmuyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Taksim Meydanı dayatmalarını masum bulmuyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Son günlerde muhalefet ve bazı marjinal yapılar Taksim tartışmaları ile 1 Mayıs’ın bayram havasına gölge düşürmeye çalışıyor. Sembolik törenler haricinde Taksim Meydanı’nın miting yeri olmadığı, mitinge uygun bir altyapıya sahip olmadığı, herkesin malumu iken bu konudaki dayatmaları masum bulmadığımızı ifade etmek isterim'' dedi.
30.04.2024 Gündem
Hasan Arat'tan Nuri Şahin cevabı! Görüşmeleri doğruladı
Hasan Arat'tan Nuri Şahin cevabı! Görüşmeleri doğruladı Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Nuri Şahin ve yeni sportif direktör konusunda önemli açıklamalarda bulundu.
30.04.2024 Süper Lig
Çukurova Üniversitesinde domuz tedirginliği! Öğrencileri korkuttu
Çukurova Üniversitesinde domuz tedirginliği! Öğrencileri korkuttu Çukurova Üniversitesi yerleşkesine akşam vakti gelip çöp karıştıran domuzlar öğrencileri korkuttu.
30.04.2024 Adana
1 Mayıs'ta toplu taşıma ücretsiz mi? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda metrobüs, tramvay, metro, otobüs, marmaray, başkentray, İZBAN bedava mı olacak?
1 Mayıs'ta toplu taşıma ücretsiz mi? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda metrobüs, tramvay, metro, otobüs, marmaray, başkentray, İZBAN bedava mı olacak? 1 Mayıs İşçi Bayramı yarın kutlanacak. İşçi Bayramı ülkemizde resmi tatil olurken yurttaşlar da toplu taşımadaki durumu merak ediyor. İşçi Bayramı'nda tatil yapan vatandaşlar toplu taşımanın ücretsiz olup olmadığını öğrenmek istiyor. Yoğun şekilde gelen soru ise "Bugün metrobüs, tramvay, metro, otobüs, marmaray bedava mı?" şeklinde...
29.04.2024 Gündem
İstanbul’a çöl tozu ne zaman gelecek, Türkiye’de çöl tozu ne zaman bitecek 2024? Çöl tozu hangi illerde etkili?
İstanbul’a çöl tozu ne zaman gelecek, Türkiye’de çöl tozu ne zaman bitecek 2024? Çöl tozu hangi illerde etkili? Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun batısı ve Batı Karadeniz bölgelerinde yer yer toz taşınımı beklendiğinden dolayı görüş mesafesinde düşüş, hava kalitesinde azalma ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyarıda bulundu. Peki, Çöl tozu Türkiye’den ne zaman gidecek? Çöl tozunun zararları neler, illerdeki çöl tozu kaç gün sürecek, İstanbul’a geldi mi?
25.04.2024 Gündem
M5 metro arızası düzeldi mi, Üsküdar Samandıra metro hattı çalışıyor mu? M5 (Üsküdar Samandıra) metro arızası son durum
M5 metro arızası düzeldi mi, Üsküdar Samandıra metro hattı çalışıyor mu? M5 (Üsküdar Samandıra) metro arızası son durum Üsküdar – Samandıra metro arızasında son durum hattı kullanacak vatandaşlar tarafından merak ediliyor. M5 Üsküdar-Samandıra hattında geçtiğimiz günlerde bir kaza meydana gelmişti. Eğitim amaçlı kullanılan yolcusuz iki metronun çarpışması sonucunda metro hattında aksamalar oldu. Üsküdar-Samandıra metro hattındaki arızanın 2 günü geçmesine rağmen giderilememesi sonrası Üsküdar-Samandıra Metrosu çalışıyor mu, kapalı mı? M5 Üsküdar-Samandıra hattı arızası düzeldi mi?
25.04.2024 Yaşam
Galatasaray'da Adana Demirspor maçı hazırlıkları devam ediyor
Galatasaray'da Adana Demirspor maçı hazırlıkları devam ediyor Trendyol Süper Lig 34. haftasında Adana Demirspor'la deplasmanda karşılaşacak olan Galatasaray'da hazırlıklar sürüyor.
24.04.2024 Galatasaray
Meteoroloji haritayı güncelledi! Günlerce sürecek, çok kuvvetli sıcakla birlikte yağış geliyor
Meteoroloji haritayı güncelledi! Günlerce sürecek, çok kuvvetli sıcakla birlikte yağış geliyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü yarın 17 kent için sarı alarm verdi. Sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlar yurdun birçok yerinde etkisini gösterirken sıcaklıklarla ilgili de bir uyarı geldi. Verilen bilgilere göre hafta boyunca en yüksek sıcaklık 38 derecelere kadar yükselecek. Bu hafta dahil önümüzdeki hafta için de alarm verildi. İşte tüm yurdu bekleyen hava durumu detayları…
23.04.2024 Hava Durumu
Fenerbahçe Beko-Monaco maçı saat kaçta, hangi kanalda? TYH Avrupa Ligi Play Off çeyrek final
Fenerbahçe Beko-Monaco maçı saat kaçta, hangi kanalda? TYH Avrupa Ligi Play Off çeyrek final Monaco-Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta ve kanalda? Fenerbahçe Beko, THY Avrupa Ligi'nin play-off çeyrek final mücadelesinde deplasmanda Monaco'yla karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe Beko, Monaco'yu play-off çeyrek final serisinde mağlup etmek istiyor.
23.04.2024 Şampiy10
İstanbul'da metro hattında eğitim seferi sırasında kaza! 25 Nisan’da normale dönecek
İstanbul'da metro hattında eğitim seferi sırasında kaza! 25 Nisan’da normale dönecek İstanbul'da M5 Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'nda dün sabah meydana gelen ve yaklaşarıza nedeniyle seferler gecikmeli olarak yapılıyor. İBB'ye bağlı Metro İstanbul, "temas" sonucu zarar gören kuplajların tamir işlemlerinin devam ettiğini duyurdu.
23.04.2024 Gündem
Noterler 23 Nisan'da açık mı, 23 Nisan noterler kapalı mı? Resmi tatillerde nöbetçi noterler açık mı?
Noterler 23 Nisan'da açık mı, 23 Nisan noterler kapalı mı? Resmi tatillerde nöbetçi noterler açık mı? 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle resmi tatil ve bu nedenle de 23 Nisan Salı Günü birçok kurum ve kuruluş kapalı olacak. Bu kapsamda noterlerde işlem yapacak da arama motorlarına yönelerek "Noterler 23 Nisan’da açık mı?" sorusuna yanıt arıyor.
23.04.2024 Yaşam
Türkiye Kupası'nda yarı final heyecanı! Beşiktaş'ın rakibi Ankaragücü
Türkiye Kupası'nda yarı final heyecanı! Beşiktaş'ın rakibi Ankaragücü Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Beşiktaş, yarın MKE Ankaragücü’ne konuk olacak.
22.04.2024 Fenerbahçe
OTOBÜS, METRO, METROBÜS yarın ücretsiz mi? 23 Nisan İETT bedava mı? Salı günü toplu taşıma ücretsiz mi oldu?
OTOBÜS, METRO, METROBÜS yarın ücretsiz mi? 23 Nisan İETT bedava mı? Salı günü toplu taşıma ücretsiz mi oldu? 23 Nisan Ulusal Egemelik ve Çocuk Bayramı, bu sene Salı gününe isabet ediyor. Resmi bayramlardan olan 23 Nisan günü tatil kabul ediliyor. 23 Nisan'da toplu ulaşım ücretsiz olacak mı? sorusu metrobüs, tramvay, vapur, otobüs ve metro kullanacak vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Salı günü İstanbul'da otobüs, metrobüs, marmaray, metro, vapur ücretsiz mi? İşte konu hakkında ayrıntılar...
22.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Bağdat ziyaretinde sürpriz olacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Bağdat ziyaretinde sürpriz olacak Irak Hükümet Sözcüsü Basim el-Avadi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yarın Irak’a yapacağı ziyareti “tarihi” olarak nitelendirerek, söz konusu ziyarette iki ülke arasında yaklaşık 25 mutabakat zaptı imzalanacağını kaydetti.
21.04.2024 Gündem
Bursluluk sınavı (İOKBS) kaç dakika? Bursluluk sınavı süresi kaç dakika, saat kaçta başlıyor ve bitiyor?
Bursluluk sınavı (İOKBS) kaç dakika? Bursluluk sınavı süresi kaç dakika, saat kaçta başlıyor ve bitiyor? Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanan takvime göre 5,6,7,8,9,10 ve 11’nci sınıf öğrencilerinin katılacağı bursluluk sınavı 2024 yılında 21 Nisan 2024 Pazar günü yani yarın gerçekleştirilecek. Sınava girecek ortaokul ve lise öğrencileri "Bursluluk sınavı (İOKBS) saat kaçta başlıyor ve bitiyor, sorularına yanıt ararken İOKBS kaç dakika sorusunun yanıtını da araştırıyor.
20.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yarın ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yarın haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.