Yarı Çıplak

Yarı Çıplak

Son dakika yarı çıplak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yarı çıplak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yarı çıplak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yarı Çıplak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yarı çıplak gelişmeleri de dahil olmak üzere 826 yarı çıplak haberi bulunmuştur. Tüm yarı çıplak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Karısıyla bastığı kişiyi bıçaklayan koca tutuklandı! Tezgahın altında buldu
Karısıyla bastığı kişiyi bıçaklayan koca tutuklandı! Tezgahın altında buldu Adana’da bir kişi karısıyla yasak ilişki yaşadığını öne sürdüğü şahsı bıçakla yaraladı. Seyhan polisi tarafından yakalanan koca tutuklandı. Yaralının durumunun iyi olduğu öğrenildi.
24.04.2024 Adana
Sokak köpeklerinin saldırısına uğradı! Hesabını kim verecek
Sokak köpeklerinin saldırısına uğradı! Hesabını kim verecek Erzincan'da okula giderken sokak köpeklerinin saldırısından son anda kurtulan ilkokul öğrencisi Emir Bahadır Güney’in annesi, 'Bir şey olsaydı bunun hesabını kim verecekti' diyerek tepik gösterdi. Emir Güney ise “Çevredeki adamlar ve babam olmasaydı köpekler beni parçalayabilirlerdi. Çok korktum. Artık tek başıma okula gitmem” dedi.
19.03.2024 Gündem
Kayınpederini satırla öldürdü! Mahkeme katil damat için kararını verdi
Kayınpederini satırla öldürdü! Mahkeme katil damat için kararını verdi Konya'nın Ereğli ilçesinde evde birlikte içki içtikleri kayınpederi Cuma Han'ı (67), satırla öldüren Nazım Meşe (28), çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Olay sırasında evde olan B.E. adlı kadın ve akrabası M.A. ise savcılıktaki ifadelerinin ardından serbest kaldı.
28.02.2024 Gündem
Emre Altuğ'un aşk itirafı! ‘Aşık olmayı özlüyorum’
Emre Altuğ'un aşk itirafı! ‘Aşık olmayı özlüyorum’ Yalı Çapkını dizisinde rol alan oyuncu Emre Altuğ, Youtube'da yayınlanan bir programa katıldı. Altuğ, kendisi ve hayatına dair birçok bilinmeyeni paylaşırken aşk itirafında da bulundu.
17.02.2024 Magazin
Sarıyer'de linç girişimine dönen yol kavgası kamerada
Sarıyer'de linç girişimine dönen yol kavgası kamerada Sarıyer'de, iddiaya göre yol verme tartışması kısa sürede kavgaya dönüştü. Araçlarından inen 7 kişinin, tartıştıkları sürücüyü aralarına alarak öldüresiye dövdüğü anlar, cep telefonu kamerasına yansıdı.
26.12.2023 Gündem
Gazze'de sivil katliamı! İsrail askerleri pusu kuran Hamas üyeleriyle çatıştı
Gazze'de sivil katliamı! İsrail askerleri pusu kuran Hamas üyeleriyle çatıştı ABD ve Batı'nın koşul desteklediği İsrail'in Gazze katliamı devam ediyor. ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris, İsrail'e ABD askeri gönderme tartışmalarına son noktayı koydu. İsrail güçleri Suriye ve Lübnan'daki hedefleri vurdu. İsrail askerlerinin Gazze'ye düzenlediği baskın ise kameralara yakalandı. İsrail'den kalkan bir uçağın Dağıstan'a indiğini öğrenen insanlar ellerindeki Filistin bayraklarıyla havalimanına akın etti. Filistin Kızılayı, Gazze’de 14 bin kişinin sığındığı Al-Quds hastanesinin çevresinin bombalandığını duyurdu. İsrail Dışişleri Bakanlığı, Hamas’ın 7 Ekim’de düzenlediği saldırıda kaçırılan 23 yaşındaki İsrail-Alman vatandaşı Shani Louk’un hayatını kaybettiğini doğruladı.
30.10.2023 Dünya
Hamas İsrail'e kabusu yaşattı! Dünya İsrailli generalin esir alındığı görüntüleri konuşuyor
Hamas İsrail'e kabusu yaşattı! Dünya İsrailli generalin esir alındığı görüntüleri konuşuyor Orta Doğu güne İsrail-Hamas çatışmasıyla başladı. Son olarak birçok İsrail askerinin esir alındığını bilinirken bir generalin de esirler arasında yer aldığı öğrenildi.
8.10.2023 Dünya
Hadise'nin yeni klibi olay yaratacak! Yarı çıplak görüntülerinden bir kesit yayınladı
Hadise'nin yeni klibi olay yaratacak! Yarı çıplak görüntülerinden bir kesit yayınladı Aşkları, çıkardığı şarkıları ve sahne kıyafetleriyle sık sık adından söz ettiren Hadise bu kez de cesur klibi ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Sosyal medya hesabını aktif kullanan Hadise iddialı pozlarını peş peşe paylaşırken, ismin çorapları dikkat çekti. Daha önce Sıfır Tolerans şarkısının klibi müstehcen bulunduğu için RTÜK tarafından yasaklanan Hadise yeni klibinden bir kesit yayınladı.
27.09.2023 Magazin
Dere yatağına atılmış cansız manken sandı! Yanına yaklaşınca korkunç manzarayla karşılaştı
Dere yatağına atılmış cansız manken sandı! Yanına yaklaşınca korkunç manzarayla karşılaştı Bursa'nın İnegöl ilçesinde Mezit deresi kenarında dinlenmek için mola veren Mehmet Ali Han, su kenarında kadın cesedi ile karşılaştı. Polise haber veren Mehmet Ali Han, "Dere yatağındaki gördüğümü cansız manken sandım. Yanına gidince gerçeği fark ettim." diye konuştu.
12.07.2023 Gündem
İstanköy’de korkunç cinayet! Detayları kan dondurdu
İstanköy’de korkunç cinayet! Detayları kan dondurdu Ege’de Bodrum’un karşısındaki Yunanistan’ın İstanköy (Kos) adasında, geçen hafta pazartesi günü kaybolan 27 yaşındaki otel çalışanı Polonyalı Anastazia Rubinska’nın cesedi, 6 gün sonra bir bataklıkta bulundu.
20.06.2023 Gündem
Otizmli kadın kanepede erimiş halde bulundu! ‘Bir hafta yemek yiyemedim’ dedi ve korkunç detayları anlattı
Otizmli kadın kanepede erimiş halde bulundu! ‘Bir hafta yemek yiyemedim’ dedi ve korkunç detayları anlattı 3 Ocak 2022'de polis korkunç bir gerçeği ortaya çıkardı. 36 yaşındaki Lacey Fletcher'ın idrar, dışkı, böcek ve şiddetli ülserle kaplı cesedi, kanepede 'erimiş' halde bulundu. Kadının ebeveynleri 'ihmalle' suçlanırken davada şoke eden bir gelişme yaşandı.
16.06.2023 Dünya
Lottie Moss verdiği pozla olay oldu! Bikini üstünü çıkardı
Lottie Moss verdiği pozla olay oldu! Bikini üstünü çıkardı Bir dönem podyumda fırtınalar estiren Kate Moss'un kendisi gibi model olan üvey kardeşi Lottie Moss, yarı çıplak fotoğraflarını satışa çıkarmasıyla tanındı. Bu sayede büyük bir kitlesi olan model son olarak güneşlenirken soyundu.
21.05.2023 Magazin
Nefise Karatay iftira ve hakaret suçundan ceza aldı!
Nefise Karatay iftira ve hakaret suçundan ceza aldı! Nefise Karatay, gittiği masaj salonunda iş insanı Tolga Balta ile sıra kavgası yaşamıştı. Nefise Karatay, iki sene önce Ortaköy’de komşu oldukları sitenin ortak kullanım alanı olan masaj salonunda tartıştığı Tolga Balta’ya hakaret ve iftira attığı ettiği gerekçesiyle ceza aldı
9.05.2023 Magazin
İşlediği korkunç cinayetler Kuzuların Sessizliği filmine konu olan cani tekrar gündemde! Detaylar dehşete düşürdü...
İşlediği korkunç cinayetler Kuzuların Sessizliği filmine konu olan cani tekrar gündemde! Detaylar dehşete düşürdü... Kadınları bodruma kapatıp işkencelerle öldüren ve işlediği cinayetler Kuzuların Sessizliği filmine konu olan cani Gary Heidnik tekrar gündemde. Pensilvanya'da yaşanan korkunç cinayetlerinden üzerinden yıllar geçmesine rağmen kurbanların anlattığı detaylar duyanları dehşete düşürmeye devam ediyor. Eyalette idam edilen son mahkum olması ve idamlara yönelik yeni yaptırımlar, Gary Heidnik davasını yeniden gündeme getirdi. Kurbanlardan birinin kardeşi ise Heidnik'in idam edilip edilmemesi konusundaki kararsızlığının hala sürdüğünü söylüyor.
22.03.2023 Dünya
Engelli gence iğrenç tuzak! İnternetten tanıştı ailesi yarı çıplak bastı
Engelli gence iğrenç tuzak! İnternetten tanıştı ailesi yarı çıplak bastı İstanbul'da internetten tanıştığı zihinsel engelli gencin evine giden bir şahıs, iddiaya göre gence cinsel istismarda bulundu. Ailenin eve gelmesiyle neye uğradığını şaşıran zanlı, yarı çıplak halde kaçtı. O anlar kameraya yansıdı.
1.02.2023 Yaşam
Eşini iş arkadaşıyla bastı! Çocuk odasına girince gözlerine inanamadı
Eşini iş arkadaşıyla bastı! Çocuk odasına girince gözlerine inanamadı İstanbul Esenyurt'ta eşiyle tartışıp işe giden S.G. adlı adam, işe gidince pişmanlık duydu. Özür dilemek için çiçek alıp eve giden adam hayatının şokunu yaşadı. İşte haberin detayları...
16.01.2023 Yaşam
Katilin kimliği ortaya çıktı! İnternette arattığı kelimeyle ifşa oldu
Katilin kimliği ortaya çıktı! İnternette arattığı kelimeyle ifşa oldu ABD'yi sarsan Sasha Samsudean cinayetinde genç kadının cansız bedeni, polis ekiplerini bile şoke eden korkunç bir tabloyla bulundu. Uzun uğraşlar sonucu yakalanan katilin telefonunda arattıkları oldukça şaşırtıcı olsa da asıl flaş ise katilin kimliği ve mesleğiydi.
27.12.2022 Dünya
Öğretmenine sinirlenen liseli tuvalete girdi sonrası korkunç! Her şeyi itiraf etti
Öğretmenine sinirlenen liseli tuvalete girdi sonrası korkunç! Her şeyi itiraf etti Her satırı korkunç olay lisede yaşandı. Liseye yeni başlayan öğrenci, 24 yaşındaki matematik öğretmenine sinirlenince resmen dehşet saçtı. Korkunç olay ortaya çıkınca lisesi öğrencinin itirafları adete kan dondurdu. İşte yaşanan dehşet dolu olay ve o itiraf...
10.12.2022 Dünya
Otobanda yarı çıplak koşan kişiye vatandaştan tepki: ‘Sen manyak mısın?’
Otobanda yarı çıplak koşan kişiye vatandaştan tepki: ‘Sen manyak mısın?’ Çekmeköy Kuzey Marmara Otoyolu’nda yarı çıplak halde koşan bir vatandaş kameralara yansıdı. Otobanda çıplak halde koşan vatandaş trafiği tehlikeye atarken, kendisini görüntüleyen sürücüye ise el sallayarak selam verdi.
23.09.2022 Yaşam
Dehşet görüntüler ortaya çıktı! Evi dağıtan çocuklarını sopayla dövdü
Dehşet görüntüler ortaya çıktı! Evi dağıtan çocuklarını sopayla dövdü Çağlayan’da yabancı uyruklu bir baba, evi dağıttıkları gerekçesiyle yarı çıplak 3 küçük çocuğunu bahçede sopayla dövdü. Çocukların çığlık çığlığa kaldığı o dehşet anları kameralara yansırken, Kağıthane Devriye Ekipler Amirliği polisleri babayı gözaltına aldı. Anneleri Nijerya’da olan 3 çocuk ise yurda yerleştirildi.
12.09.2022 Yaşam
Kedi bahanesiyle evine çağırdığı çocuğa istismarda bulundu
Kedi bahanesiyle evine çağırdığı çocuğa istismarda bulundu Kocaeli'nin Darıca ilçesinde, sokakta kedileri seven iki kardeşi, "Gelin size et vereyim, kedileri beslersiniz" diyerek eve çağıran, 7 yaşındaki kız çocuğunu evde tutup, 8 yaşındaki ağabeyini ise kedilere bakması için dışarı gönderen Mustafa S. (60), kıyafetlerini çıkardığı çocuğun cep telefonuyla görüntüsünü çekti. Mustafa S. çocuğun annesinin evine gelmesiyle yarı çıplak vaziyette kapıyı açınca mahalleli linç girişiminde bulundu. Gözaltına alınan Mustafa S. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.
4.09.2022 Yaşam
Genç kadın evinin bahçesinde kafasına taşla vurularak öldürüldü
Genç kadın evinin bahçesinde kafasına taşla vurularak öldürüldü Adana'da evinin bahçesinde yarı çıplak halde önce darp edilen sonra kafasına taşla vurulan kadın öldü.
1.09.2022 Yaşam
Şırnak’ta iki gündür kayıp genç kızın cansız bedeni yarı çıplak halde bulundu
Şırnak’ta iki gündür kayıp genç kızın cansız bedeni yarı çıplak halde bulundu Şırnak'ın Uludere ilçesinde iki gündür kayıp olan genç kızın cansız bedeni yarı çıplak, iki taşın arasına sıkışmış halde bulundu.
20.08.2022 Gündem
Fatih’te çıplak vaziyette etrafa saldıran kadın mahalleliyi canından bezdirdi
Fatih’te çıplak vaziyette etrafa saldıran kadın mahalleliyi canından bezdirdi İstanbul Fatih’te çıplak bir vaziyette çevredekilere saldıran Rus uyruklu kadın mahalleliyi isyan ettirdi. Rus uyruklu kadının çevredeki vatandaşlara verdiği rahatsızlık ise cep telefonu kamerasına yansıdı.
20.08.2022 Yaşam
Pitbull köpek gezdiren kişi, küfürler savurup polise bıçak çekti
Pitbull köpek gezdiren kişi, küfürler savurup polise bıçak çekti Nevşehir’de, yasaklı ırk pitbull köpek gezdiren, yarı çıplak halde çevredekilere küfürler edip gelen polislere bıçak çeken Mustafa Y., etkisiz hale getirilip gözaltına alındı.
10.06.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Yarı Çıplak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yarı çıplak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.