Yargı Dizisi

Yargı Dizisi

Son dakika Yargı dizisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yargı dizisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yargı dizisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yargı Dizisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yargı dizisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 373 yargı dizisi haberi bulunmuştur. Tüm yargı dizisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yargı finaline kaç bölüm kaldı? Yargı dizisi Mayıs'ta final mi yapıyor?
Yargı finaline kaç bölüm kaldı? Yargı dizisi Mayıs'ta final mi yapıyor? Yargı dizisinin finaline kaç bölüm kaldı sorusunun yanıtı merak ediliyor. Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu'nun başrolünde olduğu Yargı üzen haber geldi. Final kararı alan Yargı ne zaman final yapacak merak ediliyor. İşte, dizinin son bölümüne dair merak edilenler... Yargı finaline kaç bölüm kaldı? Yargı dizisi Mayıs'ta final mi yapıyor?
13.05.2024 Magazin
Yargı dizisi bugün bitiyor mu? Kanal D Yargı kaçıncı bölüm final yapacak? 28 Nisan Yargı final mi yapıyor?
Yargı dizisi bugün bitiyor mu? Kanal D Yargı kaçıncı bölüm final yapacak? 28 Nisan Yargı final mi yapıyor? Pazar akşamları Kanal D'de yayınlanan Yargı dizisi bu akşam 91'inci bölümüyle ekrana gelecek. Son 5 bölümü kalan rekortmen dizi hakkında izleyicinin de meraklı araştırmaları devam ediyor. Peki Yargı bugün final mi yapacak? Yargı dizisi kaçıncı bölüm bitiyor? İşte detaylar...
28.04.2024 Magazin
14 Nisan Yargı var mı, bu akşam Yargı dizisinin yeni bölümü yayınlanacak mı?
14 Nisan Yargı var mı, bu akşam Yargı dizisinin yeni bölümü yayınlanacak mı? Yargı bu akşam var mı 14 Nisan, bugün Yargı dizisi yok mu? Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Yargı dizisi her hafta Pazar günü saat 20:00 'da Kanal D'de ekranlara geliyor.
14.04.2024 Magazin
Yargı’da nefesler tutuldu! Eren’in gizli yürüttüğü plan ortaya çıkacak mı?
Yargı’da nefesler tutuldu! Eren’in gizli yürüttüğü plan ortaya çıkacak mı? Nefesleri kesecek, heyecan dolu bölümden yeni tanıtım yayınlandı. Yargı dizisi 14 Nisan 2024 Pazar akşamı yeni bölümüyle izleyicilerle buluşacak.
14.04.2024 Magazin
31 Mart Yargı yeni bölüm var mı, bu akşam Yargı yok mu? Yargı dizisi seçim nedeniyle bugün var mı?
31 Mart Yargı yeni bölüm var mı, bu akşam Yargı yok mu? Yargı dizisi seçim nedeniyle bugün var mı? Yargı bu akşam var mı, yok mu? 31 Mart Pazar akşamı programları seçim nedeniyle sorgulanmaya başlandı. Bugün Türkiye sandık başına gitti. Oy sayım işleminin başlaması ve seçim yasaklarını kalkmasıyla, seçim sonuçları 2024 ekranlardan takip edilecek. Söz konusu gelişmenin ardından dizilerin yeni bölümlerinin yayınlanıp yayınlanmayacağı sorgulanmaya başlandı. Peki Yargı bu akşam var mı, Yargı yeni bölüm bugün yok mu, neden yok? 31 Mart Pazar Kanal D yayın akışı listesi…
31.03.2024 Magazin
Yargı'da duygu dolu anlar...  İzleyenler bu sahneye ağladı! 'Bir kerecik bana çiçeğimi göster'
Yargı'da duygu dolu anlar... İzleyenler bu sahneye ağladı! 'Bir kerecik bana çiçeğimi göster' Pazar akşamları merak uyandıran hikayesiyle izleyicileri Kanal D'de ekran başına kilitleyen 'Yargı' dizisi, bir kez izleyiciye duygu seli yaşattı. Ekipler Tuğçe'yi ağır yaralanmış şekilde buldu. Eren kızının üzüntüsünü Kubilay'dan çıkarttı. Efe çaresizlik içerisinde olumlu haber bekliyor. İşte dizinin duygu dolu son bölüm özeti...
18.03.2024 Magazin
Yargı’nın yeni bölüm tanıtımı yayınlandı; Ceylin’in geçmişi başını derde sokuyor
Yargı’nın yeni bölüm tanıtımı yayınlandı; Ceylin’in geçmişi başını derde sokuyor Başrollerini Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz’in paylaştığı Yargı 85’inci bölümü ile ekrana geliyor. Çınar’ın başına bela olan dernek bu kez de Ceylin’in geçmişiyle ilgili başını derde sokuyor.
2.03.2024 Magazin
Yargı Fırat kimdir?  Alican Yücesoy kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, hangi dizilerde oynadı?
Yargı Fırat kimdir? Alican Yücesoy kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, hangi dizilerde oynadı? Kanal D ekranlarında her hafta Pazar günü yayımlanan Yargı dizisi oyuncu kadrosuna 4 yeni ismi dahil etti. Polis memuru Fırat yeni bölüme damga vuruyor. Yeni karaktere oyuncu Alican Yücesoy hayat veriyor. Peki; Yargı Fırat Kimdir, Alican Yücesoy kaç yaşında, nereli, oynadığı diziler ve filmler neler?
4.02.2024 Magazin
'Yargı'dan Pençe-Kilit şehitlerine vefa! Gözyaşlarına boğdu
'Yargı'dan Pençe-Kilit şehitlerine vefa! Gözyaşlarına boğdu Kanal D’de her pazar akşamı yayınlanan 'Yargı' dizisinin son bölümünde Pençe-Kilit Harekatı Bölgesi’nde şehit düşen askerler için saygı duruşunda bulunuldu. Senaryo gereği şehit düşen Metin Amir’in evine Türk bayrağı asıldı. O anlar izleyenleri gözyaşlarına boğdu.
15.01.2024 Magazin
Yılmaz Erdoğan’dan “İnci Taneleri” geliyor!
Yılmaz Erdoğan’dan “İnci Taneleri” geliyor! Yıllar sonra ekrana dönüş yapmaya hazırlanan Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı dizinin ilk tanıtımı yayınlandı. Kanal D ekranlarında Yargı dizisi devam ederken yayınlanan şiirli tanıtım, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
17.12.2023 Magazin
Yargı dizisi Yekta ölüyor mu? Uğur Polat Yargı'dan ayrılıyor mu? İşte en net cevabı...
Yargı dizisi Yekta ölüyor mu? Uğur Polat Yargı'dan ayrılıyor mu? İşte en net cevabı... Kanal D'nin reyting rekorları kıran dizisi Yargı 75. bölümüyle heyecan fırtınası estirecek. Üç sezondur heyecanla devam eden dizide Yekta rolüyle izlediğimiz Uğur Polat ise hayranlarının karşısına çıktı. Son bölümde vurulması nedeniyle Yargı Yekta ölüyor mu sorusu da gündemdeki yerini aldı. İşte detaylar...
10.12.2023 Televizyon
Yargı neden yok? 3 Aralık Yargı yeni bölüm var mı?
Yargı neden yok? 3 Aralık Yargı yeni bölüm var mı? Yargı bu akşam var mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kanal D'de Pazar akşamları yayınlanan ve başrollerinde Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu'nun yer aldığı dizi bu akşam ekrana gelmeyince seyirci de araştırmalarına başladı. Peki 3 Aralık Yargı yeni bölüm var mı? İşte detaylar...
3.12.2023 Televizyon
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar 49’uncusu düzenlenen “Pantene Altın Kelebek Ödülleri” sahiplerini buldu. Ödül töreni bu yıl ilk kez simultane işaret dili ve sesli betimleme ile ekrana geldi.
4.12.2023 Magazin
Yargı ekibi yurda döndü
Yargı ekibi yurda döndü Üç sezondur her bölümüyle izleyicileri ekrana kilitleyen Ay Yapım imzalı dizi Yargı, 51. Uluslararası Emmy Ödülleri’nde ‘Telenovela’ ödülünü aldı. Yargı ekibi ABD dönüşü İstanbul Havalimanında çiçeklerle karşılandı.
22.11.2023 Magazin
Telenovela ne demek, telenovela ödülü nedir? Yargı’ya Emmy’de En iyi Telenovela ödülü!
Telenovela ne demek, telenovela ödülü nedir? Yargı’ya Emmy’de En iyi Telenovela ödülü! Ay Yapım imzalı Yargı dizisi, Uluslararası Emmy Ödülleri'nde "En iyi Telenovela" kategorisinde ödül aldı. İzleyiciler ödül sonrası “Telenovela ne demek, telenovela ödülü nedir?” sorularının yanıtını araştırmaya başladı.
21.11.2023 Gündem
Yargı dizisi ekibi Emmy için New York’a gitti
Yargı dizisi ekibi Emmy için New York’a gitti  Üç sezondur hem Türkiye’de hem de yurt dışında büyük beğeni toplayan Ay Yapım imzalı ‘Yargı’ dizisi ekibinden yapımcı Kerem Çatay, yönetmen Ali Bilgin, senarist Sema Ergenekon ve başrol oyuncuları Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz, bu sene 51’incisi gerçekleşen Uluslararası Emmy Ödülleri için New York’a gitti.
19.11.2023 Televizyon
Yargı dizisinin yeni kötü adamı Kadir Adarlı oldu! Kadir Adarlı'yı kim oynuyor? Arif Pişkin hangi dizilerde oynadı?
Yargı dizisinin yeni kötü adamı Kadir Adarlı oldu! Kadir Adarlı'yı kim oynuyor? Arif Pişkin hangi dizilerde oynadı? Yargı dizisi yeni kötü adamını buldu. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu'nun yer aldığı dizi yeni sezonunda da rekor reytinglerle seyircinin karşısına çıktı. Yargı oyuncu kadrosuna Kadir Adarlı karakteriyle Arif Pişkin katıldı. Peki Arif Pişkin kimdir, hangi dizilerde oynadı? İşte detaylar...
9.10.2023 Televizyon
Yargı dizisi Savcı Efe kimdir? Savcı Efe'yi oynayan Ulvi Kahyaoğlu kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?
Yargı dizisi Savcı Efe kimdir? Savcı Efe'yi oynayan Ulvi Kahyaoğlu kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? Yargı dizisi Savcı Efe kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu'nun yer aldığı dizinin yeni sezonunda Savcı Efe'yi Ulvi Kahyaoğlu canlandırıyor. Seyirci de oyuncu hakkında araştırmaya başladı. Peki Ulvi Kahyaoğlu kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? İşte detaylar...
24.09.2023 Televizyon
Yargı Dilek kimdir? Seda Türkmen kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?
Yargı Dilek kimdir? Seda Türkmen kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? Yargı dizisi yeni sezonu bu akşam başlıyor. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun yer aldığı dizinin yeni sezonunda Dilek karakteri de çok konuşulacak. Ceylin ve Savcı Ilgaz'ın hkayesie dahil olan Yargı Dilek karakterini Seda Türkmen canlandırıyor. Peki Seda Türkmen kimdir, kaç yaşında? Seda Türkmen hangi dizilerde oynadı? İşte detaylar...
24.09.2023 Televizyon
Ünlü oyuncunun şaşırtan anısı: Yargı dizisi 30 yıllık evliliği kurtarmış
Ünlü oyuncunun şaşırtan anısı: Yargı dizisi 30 yıllık evliliği kurtarmış Oyuncu Başak Gümülcinelioğlu, Amerika Los Angeles'ta yaşadığı anıyı sevenleriyle paylaştı.
13.08.2023 Magazin
Yargı dizisi uluslararası başarılarına bir yenisini daha ekledi!
Yargı dizisi uluslararası başarılarına bir yenisini daha ekledi! Kanal D’nin, Ay Yapım imzalı iki sezondur seyirciyle buluşan ve her bölümüyle birinciliğe oturan dizisi ‘Yargı’ dünyanın birçok ülkesinde de izleyicilerle buluşmaya devam ediyor.
2.08.2023 Televizyon
Yargı dünya listelerinin ilk sıralarında!
Yargı dünya listelerinin ilk sıralarında! Kanal D’nin Ay Yapım imzalı iki sezondur beğeni ile izlenen dizisi Yargı’nın başarısı ülke sınırlarını aştı. HBO Max’in dünya listelerinde ilk sıralara yükselen dizi, yurtdışı izleyicilerinden de övgüleri topluyor.
25.06.2023 Televizyon
Bugün Yargı var mı, 14 Mayıs 2023 Pazar günü Yargı’nın yeni bölümü neden yok mu? Yargı bu hafta yayınlanacak mı?
Bugün Yargı var mı, 14 Mayıs 2023 Pazar günü Yargı’nın yeni bölümü neden yok mu? Yargı bu hafta yayınlanacak mı? 14 Mayıs 2023 Pazar günü seçim dışında dizileri takip etmek isteyenler TV’lerin yayın akışını takip ediyor. Yayınlanıp yayınlanmayacağı merak edilen dizilerden biri de Yargı oldu. Peki, bu akşam var mı, Yargı neden yok, bugün yayınlanacak mı?
14.05.2023 Televizyon
Yargı 3. sezon ne zaman başlayacak? Yargı dizisi yeni sezon tarihi belli oldu mu?
Yargı 3. sezon ne zaman başlayacak? Yargı dizisi yeni sezon tarihi belli oldu mu? Yargı dizisi 3. sezon ne zaman başlayacak sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Uğur Aslan'ın yer aldığı dizi bu akşam sezon finali yaptı. Savcı Ilgaz Kaya'nın öldüğü ve Urgancıoğlu'nun ayrıldığı yönündeki iddiaların gölgesinde dizinin yeni sezon tarihi de araştırılmaya başlandı. Peki Yargı yeni sezon tarihi ne zaman?
7.05.2023 Televizyon
Kaan Urgancıoğlu Yargı'dan ayrılıyor mu? Yargı dizisi Ilgaz öldü mü?
Kaan Urgancıoğlu Yargı'dan ayrılıyor mu? Yargı dizisi Ilgaz öldü mü? Kaan Urgancıoğlu Yargı dizisinden ayrılıyor mu sorusu dizinin 62. bölüm fragmanı sonrası merak ediliyor. Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Yargı'nın yeni bölüm fragmanında Ceylin'in, "Hayır, Ilgaz ölmül olamaz" diyerek gözyaşlarına boğulması akıllarda soru işareti bıraktı. Ancak en büyük delil Ceylin'in giydiği yeşil ceket oldu.
7.05.2023 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Yargı Dizisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yargı dizisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.