Yaratıcılık

Yaratıcılık

Son dakika yaratıcılık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yaratıcılık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yaratıcılık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yaratıcılık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yaratıcılık gelişmeleri de dahil olmak üzere 624 yaratıcılık haberi bulunmuştur. Tüm yaratıcılık haberleri aşağıda listelenmiştir.
BM Yapay Zeka Danışmanı'ndan dikkat çeken açıklama: Veri yeni petroldür
BM Yapay Zeka Danışmanı'ndan dikkat çeken açıklama: Veri yeni petroldür Uluslararası Yapay Zeka Zirvesi'nde Birleşmiş Milletler (BM) AI Danışmanı Neil Sahota, Bahçeşehir Üniversitesi tarafından BAU Future Kampüs'te düzenlenen Future AI Summit 24 Yapay Zeka Zirvesi'nde konuştu. Sahota,"Yapay zekanın olmazsa olmazı veridir, veri yeni petroldür" dedi.
16.04.2024 Gündem
14. MIXX Awards Türkiye Ödülleri sahiplerini buldu
 14. MIXX Awards Türkiye Ödülleri sahiplerini buldu Dijital mecralar ve uygulamalar üzerinden yaratıcılık ve iş sonuçları ile reklamların değerlendirildiği ve ödüllendirildiği MIXX Awards Türkiye, İnteraktif Reklamcılık Derneği (IAB) tarafından on dördüncü kez düzenlendi. Rahmi Koç Müzesi’nde gerçekleştirilen ödül törenine, reklamveren markalar, yayıncı mecralar ve reklam ajansları ile sektör kuruluşlarının temsilcilerinin yanı sıra IAB Kurucu Başkanı Ahmet Pura, IAB Europe Yönetim Kurulu Başkanı Thomas Duhr ve IAB Europe Onursal Başkanı Constantin Kamaras da katıldı.
17.04.2024 Vitrin
Serenay Sarıkaya'nın elbisesi olay oldu
Serenay Sarıkaya'nın elbisesi olay oldu Başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya, GQ'nun New York'ta düzenlediği 'GQ Küresel Yaratıcılık Ödülleri' gecesinde ödül aldı. Törene derin dekolteli, siyah elbisesiyle katılan Sarıkaya, sosyal medyada gündem oldu.
12.04.2024 Magazin
Zorlu PSM'de Sónar İstanbul rüzgarı 8. kez esecek
Zorlu PSM'de Sónar İstanbul rüzgarı 8. kez esecek Müzik, yaratıcılık ve teknolojinin birleştiği Sónar İstanbul, bu yıl 8. kez müzikseverlerle buluşacak.
28.03.2024 Magazin
9 günlük bayram tatilinde yurt dışının gözdesi Yunan adaları
9 günlük bayram tatilinde yurt dışının gözdesi Yunan adaları Antalya Kent Konseyi Turizm Çalışma Grubu Başkanı Recep Yavuz, 9 günlük bayram tatilinde yurt dışında en popüler destinasyonun, kapıdan vize uygulamasına 1 Nisan itibarıyla başlanacak Yunan adaları olduğunu söyledi. Yavuz, bayramda kapıda vize alınabilecek 10 Yunan adasından 7'si için feribot seferleri ve adalardaki polis birimlerinin hazırlıklarını tamamladığını açıkladı.
28.03.2024 Gündem
Bayramın yeni gözdesi: Vizesiz Yunan adaları! 1 Nisan'da başlıyor
Bayramın yeni gözdesi: Vizesiz Yunan adaları! 1 Nisan'da başlıyor Antalya Kent Konseyi Turizm Çalışma Grubu Başkanı Recep Yavuz, 9 günlük bayram tatilinde yurt dışında en popüler destinasyonun, kapıdan vize uygulamasına 1 Nisan itibarıyla başlanacak Yunan adaları olduğunu söyledi. Yavuz, bayramda kapıda vize alınabilecek 10 Yunan adasından 7'si için feribot seferleri ve adalardaki polis birimlerinin hazırlıklarını tamamladığını açıkladı.
28.03.2024 Gündem
Faaliyet raporu ile 3 ödül aldı
Faaliyet raporu ile 3 ödül aldı Bizim Toptan 2022 yılı Faaliyet Raporu ile Amerikan İletişim Profesyonelleri Birliği (LACP) tarafından düzenlenen uluslararası “Vizyon Ödülleri”nde 3 ödül birden alarak büyük başarı kazandı.
12.03.2024 Ekonomi
Ayla Algan alkışlarla son yolculuğuna uğurlandı
Ayla Algan alkışlarla son yolculuğuna uğurlandı İstanbul'da geçirdiği beyin kanaması sonrası 86 yaşında hayatını kaybeden oyuncu Ayla Algan, Teşvikiye Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından alkışlarla son yolculuğuna uğurlandı.
6.01.2024 Magazin
2024’te teknolojik gelişmeler hayatımıza yön verecek
2024’te teknolojik gelişmeler hayatımıza yön verecek Bu yıla damgasını vuran yapay zeka iyice hayatımıza girerken, yaratıcılık süper hız kazanacak. Elektrikli ve otonom araçlarda büyük hamleler görülecek. Kişisel veriler ve güvenliği daha da değerli hale gelecek.
31.12.2023 Ekonomi
Smarties Awards Türkiye’23 Ödülleri sahiplerini buldu
Smarties Awards Türkiye’23 Ödülleri sahiplerini buldu MMA Türkiye tarafından düzenlenen Smarties Awards Türkiye'23’de kazananlar belli oldu.
12.12.2023 Vitrin
Minik Ressamlar hem Cumhuriyet’i hem de umudu resmetti
Minik Ressamlar hem Cumhuriyet’i hem de umudu resmetti 42 yıldır düzenlenen Pınar Çocuk Resim Yarışması’nda sonuçlar açıklandı.
26.09.2023 Vitrin
Top sürme, yaratıcılık, adam eksiltme, dribbling işte Wilfried Zaha
Top sürme, yaratıcılık, adam eksiltme, dribbling işte Wilfried Zaha Galatasaray'ın Fildişili yeni süper starı Wilfried Zaha'nın top tekniği ve adam eksiltme özelliği futbolseverleri kendisine hayran bırakıyor. İşte 30 yaşındaki yıldızın analizi...
24.07.2023 Galatasaray
YKS sonuçları açıklandı! İşte tercih tarihleri
YKS sonuçları açıklandı! İşte tercih tarihleri 3 buçuk milyondan fazla adayın katıldığı Yükseköğretim Kurumları Sınavı sonuçları açıklandı. ÖSYM Başkanı Bayram Ali Ersoy, 3,5 milyondan fazla adayın katıldığı YKS sonuçlarının ais.osym.gov.tr internet adresinden açıklandığını bildirdi.
20.07.2023 Eğitim
MasterChef'te ana kadroya giren ikinci isim belli oldu!
MasterChef'te ana kadroya giren ikinci isim belli oldu! TV8'in sevilen yarışması MasterChef'te ana kadroya giren ikinci isim belli oldu. Yaratıcılık etabına kalan Ayaz Geçer'in tadım sırasında tabağından çıkan yabancı madde şefleri şaşırttı. Ayaz Geçer'in tabağı değerlendirmeye alınmadı.
4.07.2023 Magazin
Kendi sezonunda 3 kez hastanelik oldu! MasterChef Çağatay hasta mı?
Kendi sezonunda 3 kez hastanelik oldu! MasterChef Çağatay hasta mı? MasterChef All Star'ın 16. yarışmacısı Çağatay Akgül oldu. 2022 sezonunda yarışmacıların tezgah başına geçtiğim lezzet yarışmasında en iyi tabağı çıkarmak için yarışıldı. Jüri üyelerini etkileyen şef adayları yaratıcılık aşamasına da çıktı. Yarıştığı sezonda hastalığıyla gündem olan MasterChef Çağatay ana kadroya girmeye hak kazandı. Peki MasterChef Çağatay hastalığı ne?
3.07.2023 Televizyon
Masterchef All Star'da kıyasıya mücadele! İlk 15 belli oldu
Masterchef All Star'da kıyasıya mücadele! İlk 15 belli oldu TV8 ekranında seyirciyle buluşan MasterChef Türkiye'nin yeni bölümünde ana kadroya giren 15. isim belli oldu. Danilo, Mehmet ve Murat Şef'in ilk turda istediği haşhaşlı şekerpareyi en iyi yapan yarışmacılar yaratıcılık etabına yükseldi. Gecenin yaratıcılık turunda ise ana malzemeler barbun balığı ve mısır oldu. Mert ve Fatma'nın son ikiye kaldığı finalde şeflerin kararı ile bir isim MasterChef All Star ana kadrosuna seçildi.
30.06.2023 Magazin
MasterChef 2023'te ana kadroya giren 9. yarışmacı kim oldu? 23 Haziran MasterChef All Star'da kim kazandı?
MasterChef 2023'te ana kadroya giren 9. yarışmacı kim oldu? 23 Haziran MasterChef All Star'da kim kazandı? MasterChef 2023'te ana kadroya girmek için mücadele tüm hızıyla sürüyor. 23 Haziran MasterChef ana kadroya kim girdi sorusu da gündeme geldi. Bu akşamki bölümde ilk aşamada verilen yemeğin en iyisini yapan yaratıcılık turuna kalacak. Ömür Akkor haftanın konuk jürisi olarak stüdyoda yerini alıyor. Peki MasterChef 2023 ana kadroya 9. yarışmacı kim girdi? İşte detaylar...
23.06.2023 Televizyon
Farklı bir ödül töreni deneyimi: “Brandverse Awards”
Farklı bir ödül töreni deneyimi: “Brandverse Awards” Marketing Türkiye – BoomSonar iş birliğiyle hayata geçirilen ve Deloitte Türkiye’nin jüri değerlendirme sürecine adil ve şeffaf bir rekabet ortamı yaratmak adına uzmanlığıyla katkı sağladığı Brandverse Awards’da ödül töreni bugün gerçekleşiyor. Hilton İstanbul Bomonti Hotel’de gerçekleşecek ödül töreninde sektörün tüm paydaşları gün boyu başarının tadını çıkarırken, yeni iletişim ağları yaratma fırsatını da yakalayacaklar…
16.06.2023 Magazin
Scratch Cup 2023 sonuçlandı
Scratch Cup 2023 sonuçlandı Habitat Derneği ve QNB Finansbank iş birliği ile gerçekleşen Scratch Cup 2023 bu yıl dördüncü kez gerçekleştirildi.
15.06.2023 Bilim ve Teknoloji
Emine Erdoğan, Bakü’de İçerişehir’i ziyaret etti
Emine Erdoğan, Bakü’de İçerişehir’i ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’in eşi Mihriban Aliyeva ile Azerbaycan’ın başkenti Bakü’nün tarihi çekirdeği İçerişehir’i ziyaret etti.
13.06.2023 Gündem
BSH Türkiye, resmi Ar-Ge Merkezi’nin 15. yılını kutluyor
BSH Türkiye, resmi Ar-Ge Merkezi’nin 15. yılını kutluyor BSH Türkiye, Türkiye’nin ilk resmi sertifikasına sahip Ar-Ge Merkezi’nin 15’inci yılını kutluyor. Global cirosunun yüzde 5,3’ünü Ar-Ge’ye ayıran şirketin Çerkezköy’deki merkezde her yıl 45’in üzerinde patentli ürün geliştiriliyor.
18.04.2023 Ekonomi
Golden Horn Robotics Team’den büyük bir başarı daha!
Golden Horn Robotics Team’den büyük bir başarı daha! 18 farklı liseden teknoloji meraklısı 25 gencin oluşturduğu ve Demirören Medya’nın 2 yıldır sponsor olduğu Golden Horn 8159, dünyanın en prestijli robot turnuvası First Robotics Competition Istanbul Regional’da robot performansı ile yarı finallere çıkmanın yanı sıra turnuvanın en prestijli ödüllerinden olan ve NASA Sponsorluğunda verilen Engineering Inspiration Award’u kazanarak yine gururlandırdı.
29.03.2023 Bilim ve Teknoloji
13'üncü MIXX Awards Türkiye Ödülleri sahiplerini buldu!
13'üncü MIXX Awards Türkiye Ödülleri sahiplerini buldu! İnteraktif Reklamcılık Derneği (IAB) tarafından bu yıl 13'üncü kez düzenlenen MIXX Awards Türkiye Ödülleri sahiplerini buldu.
27.03.2023 Magazin
Pazarlama dünyasının kalbi İstanbul’da atacak
Pazarlama dünyasının kalbi İstanbul’da atacak Dünya Reklamverenler Federasyonu’nun (WFA) düzenlediği, dünyanın en prestijli pazarlama etkinliklerinden Küresel Pazarlama Konferansı, “Sürdürülebilir Büyüme” temasıyla 27 Nisan’da İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilecek.
14.03.2023 Ekonomi
Masterchef yarı finalist listesi! MasterChef'te 2. yarı finalist kim oldu, MasterChef'te yarı finale kim kaldı?
Masterchef yarı finalist listesi! MasterChef'te 2. yarı finalist kim oldu, MasterChef'te yarı finale kim kaldı? Masterchef yarı finale kim kaldı, MasterChef'te 2. yarı finalist kim oldu? Masterchef yarışmasında Metin, Görkem ve Ayaz 3 aşamalı etap ile jüri karşısına çıktı. Yarı final için kıyasıya mücadele eden isimlerden biri ikinci yarı finalist olarak koltuğa oturdu. 2 aşamalı yarışmanın ilkinde ikonik yemekler konsepti, ikinci etapta esans yağlarla yaratıcı ürün, final etabında da Danilo Şef'in özel tarifi yer aldı. Peki, MasterChef'te yarı finale kim çıktı? İşte Masterchef yarı finalist listesi…
7.01.2023 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Yaratıcılık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yaratıcılık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.