Yanıt

Yanıt

Son dakika yanıt haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yanıt ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yanıt haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yanıt

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yanıt gelişmeleri de dahil olmak üzere 37.814 yanıt haberi bulunmuştur. Tüm yanıt haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ankara'daki kritik zirve için nefesler tutuldu... Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mesajı Yunan basınında büyük yankı buldu
Ankara'daki kritik zirve için nefesler tutuldu... Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mesajı Yunan basınında büyük yankı buldu Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Yunanistan Başbakanı Miçotakis arasındaki gerçekleşen Kritik zirve için geri sayıma geçilirken komşu basını sayfalarını Ankara'daki zirveye ayırmış durumda. Ta Nea Türkçe 'Kazan - kazan' manşeti ile çıkarken Erdoğan'ın verdiği mesaj komşunun gündemine birinci sıradan giriş yaptı.
12.05.2024 Gündem
Fenerbahçe'den Dursun Özbek'e sert cevap: Utançla İzledik
Fenerbahçe'den Dursun Özbek'e sert cevap: Utançla İzledik Fenerbahçe Kulübü, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in açıklamalarına sert yanıt verdi.
11.05.2024 Fenerbahçe
RTÜK Başkanı Şahin: Selçuk Tepeli'nin sözlerine inceleme başlatıldı!
RTÜK Başkanı Şahin: Selçuk Tepeli'nin sözlerine inceleme başlatıldı! Selçuk Tepeli'nin CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve gazeteci Taha Hüseyin Karagöz ile görüşmesini değerlendirirken kullandığı 'sığır' süzüne inceleme başlatıldı. Konuyla ilgili RTÜK Başkanı Şahin açıklama yaptı.
10.05.2024 Gündem
500 TL’lik banknot basıldı mı, 500 TL banknot çıktı mı? 500 TL yeni banknot çıkacak mı?
500 TL’lik banknot basıldı mı, 500 TL banknot çıktı mı? 500 TL yeni banknot çıkacak mı? 500 TL'lik banknot çıkacak mı, 500 TL yeni banknot var mı? Yeni 500 TL'lik banknot ile ilgili detaylar merak ediliyor. Çıkıp çıkmayacağı sorgulanırken Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Fatih Karahan, ''500 TL’lik banknot basılacak mı?'' sorusuna yanıt verdi.
9.05.2024 Ekonomi
İbrahim Oktugan hangi okulun müdürü? Eyüpsultan'da öğrencisi tarafından öldürülen İbrahim Oktugan hangi okulda görev yapıyordu?
İbrahim Oktugan hangi okulun müdürü? Eyüpsultan'da öğrencisi tarafından öldürülen İbrahim Oktugan hangi okulda görev yapıyordu? İstanbul Eyüpsultan'da öğrencisi tarafından silahlı saldırı sonrası öldürülen okul müdür İbrahim Oktugan son yolculuğuna uğurlandı. Ancak vatandaşlar, "İbrahim Oktugan hangi okulun müdürü?" sorusuna yanıt aramaya başladı.
9.05.2024 Gündem
Koç Metalurji halka arz kaç lot verir? Koç Metalurji katılım endeksine uygun mu? Koç Metalurji hisse fiyatı ne kadar?
Koç Metalurji halka arz kaç lot verir? Koç Metalurji katılım endeksine uygun mu? Koç Metalurji hisse fiyatı ne kadar? Koç Metalurji halka arz için 9-10 Mayıs tarihlerinde talep toplamaya başladı. SPK tarafından halka arzına onar verilen 1 TL nominal değerli paylarını 20,30 TL sabit fiyat üzerinden katılımcalara sundu. Yatırımcılar da Koç Metalurji halka arz ne zaman, hissee fiyatı nedir, Koç metalurji borsada ne zaman işlem görecek sorularına yanıt aramaya başladı. Halka arz büyüklüğü 2,5 milyar olan olan Koç Metalurji katılım endeksine uygun mu? İşte detaylar...
9.05.2024 Ekonomi
Altın fiyatları 9 Mayıs'ta yükselişe başladı! Gram ve çeyrekte rekor Mayıs sonunda! bugün gram, çeyrek, yarım, Cumhuriyet altın ve 22 ayar bilezik ne kadar oldu?
Altın fiyatları 9 Mayıs'ta yükselişe başladı! Gram ve çeyrekte rekor Mayıs sonunda! bugün gram, çeyrek, yarım, Cumhuriyet altın ve 22 ayar bilezik ne kadar oldu? Altın fiyatlarında değişkenlik anlık olarak değişebiliyor. Yatırımlarını altın olarak yapan bireyler ise Kapalı Çarşı başta olmak üzere bankalarda ve serbest piyasada gram, çeyrek altın kaç TL sorusuna yanıt arıyor. Bugün Kapalıçarşıda altın fiyatlarında hafif düşüş eğilimi varken asıl rekorun Mayıs sonunda gelebileceği işaret ediliyor. Peki 9 Mayıs Perşembe çeyrek altın ne kadar? Gram altın bugünkü fiyatı kaç TL?
9.05.2024 Ekonomi
Ek atama olacak mı 2024? 20 bin öğretmen ataması sonrası öğretmenlere ek atama gelir mi?
Ek atama olacak mı 2024? 20 bin öğretmen ataması sonrası öğretmenlere ek atama gelir mi? Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 20 bin öğretmen ataması yapılacağını açıkladı. Öğretmen atamalarında yüzde 50 KPSS puanı, yüzde 50 mülakat puanı belirleyici olacak. Ön başvurular 20 Mayıs’tan itibaren alınacak, sözlü sınavlar ise 1 Temmuz itibarıyla yapılmaya başlanacak. Atama sayısının bu yıl adaylar tarafından az olması nedeniyle ek atama olup olmayacağı sorusu gündeme geldi. Öğretmen adayları “Ek atama olacak mı, ek öğretmen ataması olur mu?” sorusuna yanıt arıyor.
8.05.2024 Çalışma Hayatı
Yaz diyetleriyle ilgili uzman psikologdan Adanalılara önemli uyarı! "Zamanla azalacak"
Yaz diyetleriyle ilgili uzman psikologdan Adanalılara önemli uyarı! "Zamanla azalacak" Yaz gelirken artan kilo kaygılarına dair konuşan Psikolog Tara Çapar, neden kilo vermek istediğimize dair bir liste hazırlamanın diyeti çok etkili bir hale getireceğini belirterek “Her yemekten önce bu listeye bakın. Bazı yiyeceklere duyulan aşırı isteğiniz zamanla azalacak” dedi.
8.05.2024 Adana
Payfix çöktü mü? Payfix SMS gelmiyor, sorun mu var? Payfix para çekme sorunu
Payfix çöktü mü? Payfix SMS gelmiyor, sorun mu var? Payfix para çekme sorunu Yeni nesil ödeme platformu olan Payfix SMS sorunu birçok kullanıcı tarafından paylaşıyor. Söz konusu sorunun ardından vatandaşlar arama motorlarına yönelerek Payfix çöktü mü, Payfix’de sorun mu? Sorularına yanıt arıyor.
7.05.2024 Gündem
Rehber öğretmenliği atama puanı kaç? MEB duyurdu: 2024 Rehber öğretmenliği atama sayısı ve atama puanı
Rehber öğretmenliği atama puanı kaç? MEB duyurdu: 2024 Rehber öğretmenliği atama sayısı ve atama puanı Milli Eğitim Bakanlığı atanacak öğretmen branşlarını ve kontenjan sayılarını belirledi. Bu branşlardan birisi de rehberlik öğretmenliği oldu. Atanmayı bekleyen rehber öğretmen adayları, "Rehber öğretmenliğine kaç kişi atanacak?" sorusuna yanıt aramaya başladı. 2024 rehberlik öğretmenliği atama puanı ve atama sayısı da açıklanan diğer veriler oldu. İşte konu hakında detaylı bilgiler
7.05.2024 Yaşam
Hıdırellez 9 Mayıs mı, 9-10 Mayıs Hıdırellez mi? Hıdırellez mayısın kaçında?
Hıdırellez 9 Mayıs mı, 9-10 Mayıs Hıdırellez mi? Hıdırellez mayısın kaçında? 5 Mayıs'ı 6 Mayıs'a bağlayan gece, birçok kişi ritüeller ve dualarla dileklerini sıraladı. Ünlü astrolog Nilay Dinç Hıdırellez gecesini kaçıranlar için yeni bir tarih verince, Hıdırellez 9 Mayıs mı, 9-10 Mayıs Hıdırellez mi? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
7.05.2024 Yaşam
Trendyol anneler günü hediyesi doğru mu? Trendyol anneler günü hediyesi mesajı gerçek mi, Trendyol anneler günü hediyesi iphone linki gerçek mi?
Trendyol anneler günü hediyesi doğru mu? Trendyol anneler günü hediyesi mesajı gerçek mi, Trendyol anneler günü hediyesi iphone linki gerçek mi? Trendyol Anneler Günü Hediyesi kazandığına dair mesajların gelmeye başlamasıyla Trendyol iPhone Anneler Günü hediyesi gerçek mi, sorusuna yanıta aranmaya başlandı. WhatsApp ya da diğer mecralar üzerinden gelen Trendyol Anneler Günü hediyesi sonrası Trendyol Destek hesabı, sosyal medyadan gelen bir soru üzerine açıklamada bulundu. Peki, Trendyol Anneler Günü hediyesi Iphone doğru mu, Trendyol Anneler Günü hediyesi mesajı gerçek mi?
7.05.2024 Gündem
Galatasaray'da Dries Mertens'in yeni maaşı belli oldu!
Galatasaray'da Dries Mertens'in yeni maaşı belli oldu! Sivas maçının yıldızlarından Mertens, Galatasaray’la yeni sözleşme görüşmelerine başladı. Dün 37 yaşına giren tecrübeli futbolcuyla birkaç gün içinde imzalar atılacak. Belçikalı futbolcunun yeni kontratıyla alacağı maaş da belli oldu.
7.05.2024 Galatasaray
Hamas ateşkes teklifini kabul etti
Hamas ateşkes teklifini kabul etti Hamas’a ait resmi Telegram hesabından yapılan açıklamada, Mısır ve Katar’ın sunduğu ateşkes anlaşması önerisinin kabul edildiği belirtildi. İsrail tarafından ise ateşkes anlaşması henüz resmi olarak onaylanmadı.
6.05.2024 Dünya
Hıdırellez inancı batıl mı? Hıdırellez'in İslam'da var mı? Hıdırellez dilekleri günah mı?
Hıdırellez inancı batıl mı? Hıdırellez'in İslam'da var mı? Hıdırellez dilekleri günah mı? Hıdırellez bugün... 5 Mayıs'ı 6 Mayıs'a bağlayan akşam ve gece kutlanan Hıdırelez'de Hızır ve İlyas peygamberlerin buluştuğuna inanılıyor. İslam öncesi devirde kutlanan Hıdırellez, bolluk ve bereketi simgelerken aynı zamanda baharın gelişini de müjdeliyor. Ancak bu konuda hassas olanlar "Hıdırellez İslam'da var mı, Hıdırellez dilekleri günah mı?" sorularına yanıt aramaya başladı.
5.05.2024 Gündem
ALTIN FİYATLARI 5 MAYIS PAZAR 2024 || Bugün gram, çeyrek, yarım, Cumhuriyet altın ne kadar?
ALTIN FİYATLARI 5 MAYIS PAZAR 2024 || Bugün gram, çeyrek, yarım, Cumhuriyet altın ne kadar? Altın fiyatları, ekonomi gündemini yakından takip eden vatandaşlar tarafından araştırılıyor. 5 Mayıs alım satım yapmayı düşünenler "Bugün gram altın ne kadar, çeyrek altın kaç TL" sorularına yanıt aramaya başladı. bugün gram, çeyrek, yarım, tam, Cumhuriyet altın ne kadar, kaç TL?
5.05.2024 Ekonomi
Yalı Çapkını Seyran’ın hastalığı nedir, Seyran’a ne oldu? Seyran ölecek mi 2024, Afra Saraçoğlu diziden ayrılıyor mu?
Yalı Çapkını Seyran’ın hastalığı nedir, Seyran’a ne oldu? Seyran ölecek mi 2024, Afra Saraçoğlu diziden ayrılıyor mu? Yalı Çapkını Seyran hastalığı nedir? Star TV'de her hafta cuma akşamı yayınlanan Yalı Çapkını dizisinde Seyran’ın durumu merak konusu oldu. Fragmanda doktor ile konuşan Seyran'ın konuşması sonrası dizisin izleyicileri "Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu, Afra Saraçoğlu diziden ayrılacak mı?" sorularına yanıt aramaya başladı.
4.05.2024 Magazin
Dengeler 5. bölüm ne zaman? Dengeler: Biri Olmak yeni bölüm hangi gün, saat kaçta yayınlanıyor?
Dengeler 5. bölüm ne zaman? Dengeler: Biri Olmak yeni bölüm hangi gün, saat kaçta yayınlanıyor? Dengeler 5. Bölümü merak ediliyor. Dizi izleyicileri Dengeler 4. bölüm ne zaman? Sorusuna yanıt arıyor. Yayınlandığı andan beri büyük bir hayran kitlesi edinen Dengeler 4. bölüm ne zaman?
4.05.2024 Magazin
Hıdırellez’de bebek nasıl dilenir, bebek isteyenler ne yapmalı? Hıdırellez’de bebek için ne yapılır, bebek mi çizmek gerekir?
Hıdırellez’de bebek nasıl dilenir, bebek isteyenler ne yapmalı? Hıdırellez’de bebek için ne yapılır, bebek mi çizmek gerekir? Hıdırellez 5 Mayıs'ı 6 Mayıs'a bağlayan gece kutlanacak. Hıdırellez'le nasıl dilek dileneceği ve gül ağacına nasıl asılacağına dair sorulara yanıt aranmaya başlandı. Hıdırellez’de dilenen dileklerden biri de bebek oluyor. Bebek isteyenler Hızır ve İlyas’ın buluştuğu gece dileklerini nasıl dilemeleri gerektiğine dair araştırmalarına hız verdi. Peki, Hıdırellez’de bebek nasıl dilenir, Hıdırellez’de bebek için ne yapılır? Hıdırellez’de bebek isteyenler dileklerini nasıl dilemeli, bebek çizimi mi gerekiyor?
4.05.2024 Gündem
Gazze’de ağır bilanço: En az 34 bin 654 ölü
Gazze’de ağır bilanço: En az 34 bin 654 ölü İsrail’in bombalamayı sürdürdüğü Gazze'de hayatını kaybedenlerin sayısı en az 34 bin 654’e, yaralıların sayısı ise 77 bin 908’e yükseldi.
4.05.2024 Dünya
4 Mayıs Star Wars günü nedir, Star Wars günü ne demek? Dünya Star Wars Günü ne zaman ve neden kutlanıyor?
4 Mayıs Star Wars günü nedir, Star Wars günü ne demek? Dünya Star Wars Günü ne zaman ve neden kutlanıyor? Galaksi maceralarının ve ışın kılıçlarının ışıltısının kutlandığı, hayranların Star Wars evrenine olan sevgisini gösterdiği özel bir gün olan "Star Wars Günü", dünya genelinde 4 Mayıs tarihinde kutlanıyor. Peki, 4 Mayıs Star Wars günü nedir, Star Wars günü ne demek? Dünya Star Wars Günü ne zaman ve neden kutlanıyor?
4.05.2024 Gündem
Hamit Altıntop 'kabul edilebilecek bir şey değil' deyip sert tepki gösterdi: Mobbing nedir ya
Hamit Altıntop 'kabul edilebilecek bir şey değil' deyip sert tepki gösterdi: Mobbing nedir ya Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop, Beşiktaş Kulübü'nün Semih Kılıçsoy tepkisine sert yanıt verdi. Altıntop o süreçte yaşananları tek tek anlattı.
4.05.2024 Fenerbahçe
Sharon Stone'nun Kurtlar Vadisi itirafına senaristten yanıt! ‘Hiçbir şey anlamadık’ demişti
Sharon Stone'nun Kurtlar Vadisi itirafına senaristten yanıt! ‘Hiçbir şey anlamadık’ demişti ABD'li aktris Sharon Stone, 2005 yılında Andy Garcia ile 'Kurtlar Vadisi' dizisinde konuk oyuncu olarak yer almıştı. Hollywood yıldızı, geçtiğimiz günlerde verdiği röportajda, "Sette kimse İngilizce konuşmuyordu" diyerek bir anda dikkatleri fenomen diziye çevirdi. Stone'un gündem olan sözlerine, dizinin senaristi Bahadır Özdener’den yanıt geldi.
4.05.2024 Magazin
Gram altın için yatırımcıya çok önemli uyarı! Uzmandan 'hazır olun' mesajı geldi
Gram altın için yatırımcıya çok önemli uyarı! Uzmandan 'hazır olun' mesajı geldi Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi yaşanıyor. Fed açıklamaları sonrası altın fiyatları ibresini aşağı döndürdü. Bununla beraber yatırımcısı 'Altın gram fiyatı için düşüş sürecek mi' sorusuna yanıt arıyor. İslam Memiş, ONS yönlü gerileyen altın gram fiyatı için kritik rakamları duyurdu. 'Hazır olun' diyen İslam Memiş, ONS ve gram altın tarafında düşüşlerin süreceğini ifade etti. İşte altın fiyatlarıyla ilgili tüm detaylar...
3.05.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Yanıt ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yanıt haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.