Yakında

Yakında

Son dakika yakında haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yakında ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yakında haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yakında

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yakında gelişmeleri de dahil olmak üzere 10.783 yakında haberi bulunmuştur. Tüm yakında haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emine Erdoğan: Sağlık alanında şiddeti kabul etmemiz mümkün değil
Emine Erdoğan: Sağlık alanında şiddeti kabul etmemiz mümkün değil Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde düzenlenen programda Türkiye'nin farklı illerinde görev yapan ebe ve hemşireler ile bir araya geldi. Bakan Koca burada yaptığı konuşmada, "2024 yılı içinde 15 bini hemşire, 2 bini de ebe olmak üzere toplam 17 bin ebe ve hemşire istihdamı gerçekleştirdik. Ebe ve hemşire sayımız istikrarlı bir politikayla artacak" dedi. Emine Erdoğan ise, "Sağlık çalışanlarımızı hedef alan şiddet eylemlerinin önlenmesi için yeni yasal düzenlemelerin hayata geçirilmesini çok kıymetli buluyorum" diye konuştu.
18.05.2024 Gündem
Ankara Emniyeti’ndeki örgüt soruşturmasında yeni gelişme! Gizli tanığa kim kaç dedi?
Ankara Emniyeti’ndeki örgüt soruşturmasında yeni gelişme! Gizli tanığa kim kaç dedi? 8 Eylül 2023’te Ankara Emniyeti Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, çok kritik bir operasyona imza attı. Ankara’da birçok eğlence mekânı işleten ve suç örgütü lideri olduğu iddia edilen Ayhan Bora Kaplan, yurtdışına kaçmak isterken yakalandı. Ses getiren operasyonun devamında ise gizli tanığın kaçması gibi şok edici gelişmeler ortaya çıktı. Şimdi, “Emniyet içindeki kavga mı yoksa 17-25 Aralık benzeri bir darbe girişimi mi” soruları gündemde. Öte yandan Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, 3 sivil ve 1 komiserin daha gözaltına alındığını açıkladı. İşte baştan sona soruşturmanın seyri...
16.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bürokratik vesayete izin vermeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bürokratik vesayete izin vermeyiz Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti grup toplantısında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, " Bürokratik vesayete izin vermeyiz. Kanunun dışına çıkan, marazı olan kim varsa hukuk zemininde mutlaka hesabı soruluyor." ifadelerini kullandı. Kongre süreci hakkında konuşan Erdoğan, "Yorulan, motivasyonunu yitiren arkadaşlarımızı kardeşlik hukukumuzu koruyarak dinlenmeye alacağız; yeni, heyecanlı arkadaşlarımızla kadromuzu güçlendirerek yolumuza devam edeceğiz." dedi. Erdoğan AK Parti Grup Toplantısı ardından ise, ‘Yakın zamanda CHP’ye gideceğim’ açıklamasında bulundu.
15.05.2024 Gündem
15 Mayıs Çarşamba gram, çeyrek güncel altın fiyatları
15 Mayıs Çarşamba gram, çeyrek güncel altın fiyatları 15 Mayıs Çarşamba günü önceki kapanışa yakında bir değerden alıcı bulan gram altın saat 08:15 itibarıyla 2 bin 445 liradan alıcı buluyor. İşte, 15 Mayıs 2024 canlı altın fiyatları alış-satış tablosu ile anlık gram altın ve çeyrek altın fiyatı...
15.05.2024 Ekonomi
Yalan’ın başrol oyuncularından samimi açıklamalar: Annelerin umudu bitmez
Yalan’ın başrol oyuncularından samimi açıklamalar: Annelerin umudu bitmez Yeni dizi “Yalan” ekrana gelmek için gün sayıyor. Dizinin yayınlanan tanıtım filminde bebeğini ablasına emanet ederek cezaevine giren bir annenin dramı izleyici derinden etkilediği gibi; Anneler Günü’nün önemine bir kez daha dikkat çekti.
12.05.2024 Magazin
Sendikasız öğretmen iş bırakma eylemi yapabilir mi, sendikasız öğretmen eyleme katılabilir mi? İş bırakma eyleminde okula gidilir mi, ek ders kesilir mi?
Sendikasız öğretmen iş bırakma eylemi yapabilir mi, sendikasız öğretmen eyleme katılabilir mi? İş bırakma eyleminde okula gidilir mi, ek ders kesilir mi? Sendikasız öğretmen iş bırakma eylemi yapabilir mi, iş bırakma eyleminde okula gidilir mi? Sorusunun yanıtı 10 Mayıs Cuma günü öldürülen öğretmen için iş bırakma eylemi kararı alan öğretmenler tarafından sorgulanıyor. 10’a yakında sendika 10 Mayıs Cuma günü için iş bırakma eylemi kararı aldı.  Sendika tarafından alınan kararın ardından greve destek vermek isteyen sendikasız öğretmenler sendikasız öğretmenin greve katılıp katılmayacağını araştırmaya başladı. Peki, sendikasız öğretmen iş bırakma eylemine katılabilir mi, sendikasız öğretmen iş bırakabilir mi, sendikasız öğretmen iş bırakma eylemi yapabilir mi?
9.05.2024 Gündem
Dünyanın en zengin şehirleri belirlendi! Listede 50 şehir yer aldı
Dünyanın en zengin şehirleri belirlendi! Listede 50 şehir yer aldı Dünyanın En Zengin Şehirleri Raporu'nda New York City 1’inci sıradaki yerini korumayı sürdürüyor. Listede yer alan ilk 50 şehir arasında Amerika 11 şehriyle ülke olarak başı çekiyor.
8.05.2024 Ekonomi
Emekliye kira desteğinde rakam belli oldu; 10 bin TL emekli maaşı alana kira, fatura ve gıda desteği şartları nedir?
Emekliye kira desteğinde rakam belli oldu; 10 bin TL emekli maaşı alana kira, fatura ve gıda desteği şartları nedir? Emekliler 10 bin TL maaşa ek olarak kira, gıda, fatura desteği almak için başvurulara yakında başlıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından verilecek destek ödemelerinde en düşük emekli maaşı alan emeklilere "bölgesel destek" geliyor. Buna göre kira, gıda ve fatura desteği olacak. Peki emeklilere bölgesel destek şartları nedir?
8.05.2024 Ekonomi
Yaz diyetleriyle ilgili uzman psikologdan Adanalılara önemli uyarı! "Zamanla azalacak"
Yaz diyetleriyle ilgili uzman psikologdan Adanalılara önemli uyarı! "Zamanla azalacak" Yaz gelirken artan kilo kaygılarına dair konuşan Psikolog Tara Çapar, neden kilo vermek istediğimize dair bir liste hazırlamanın diyeti çok etkili bir hale getireceğini belirterek “Her yemekten önce bu listeye bakın. Bazı yiyeceklere duyulan aşırı isteğiniz zamanla azalacak” dedi.
8.05.2024 Adana
Yalan dizisi için geri sayım başladı! Oyuncu kadrosu göz doldurdu
Yalan dizisi için geri sayım başladı! Oyuncu kadrosu göz doldurdu Kanal D’nin, ekrana gelen ilk tanıtım filmi ile dikkatleri üzerine çeken dizisi Yalan, yakında izleyici karşısına çıkacak. Hazırlıkların tüm hızıyla devam ettiği dizi hikayesi ile olduğu kadar oyuncu kadrosuyla da çok konuşulacak.
7.05.2024 Magazin
Kritik deprem uyarısı! Fay uzunluğu 50 kilometre, 7.1'e kadar deprem üretme potansiyeli bulunuyor
Kritik deprem uyarısı! Fay uzunluğu 50 kilometre, 7.1'e kadar deprem üretme potansiyeli bulunuyor İzmir'deki 5 fay üzerinde yaklaşık 6 yıldır çalıştıklarını söyleyen İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Genel Jeoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Sözbilir, Tuzla fayları ile ilgili çalışmaları tamamladıklarını söyledi. Sözbilir, "Tuzla fayı 2 bin yılda bir kırılan bir fay. 2 bin yıldır kırılmadığını görüyoruz. Yakında kırılma ihtimali yüksek. Tuzla fayının uzunluğu yaklaşık 50 kilometre. Fay uzunluğu nedeniyle yaklaşık 7.1'e kadar deprem üretme potansiyeline sahip" dedi.
3.05.2024 Gündem
Erden Timur'dan seçim açıklaması: Görevimiz devam ediyor
Erden Timur'dan seçim açıklaması: Görevimiz devam ediyor Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, 1905 GSYİAD’ın düzenlediği ödül töreninin ardından açıklamalarda bulundu. Erden Timur, 25 Mayıs'ta yapılacak seçim hakkında konuştu.
2.05.2024 Galatasaray
Yalan dizisi ne zaman başayacak, Kanal D Yalan dizisinin yayın tarihini açıkladı mı? İşte Yalan dizisi konusu ve oyuncuları
Yalan dizisi ne zaman başayacak, Kanal D Yalan dizisinin yayın tarihini açıkladı mı? İşte Yalan dizisi konusu ve oyuncuları KANAL D ekranlarında yaz sezonunda yayınlanacak olan Yalan dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu sorgulanıyor. Peki, Yalan dizisi ne zaman yayınlanacak, uyarlama mı, gerçek hayat hikayesi mi?
1.05.2024 Magazin
Antalyaspor'da Sergen Yalçın'dan maaş krizi iddiasına cevap!
Antalyaspor'da Sergen Yalçın'dan maaş krizi iddiasına cevap! Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, sosyal medyada çıkan iddialara yanıt verdi. Yalçın, Antalya'daki maaşlarla ilgili açıklama yaptı.
30.04.2024 Süper Lig
Yargı final mi yapıyor, final bölümü ne zaman? Yargı’nın final tarihi belli oldu!
Yargı final mi yapıyor, final bölümü ne zaman? Yargı’nın final tarihi belli oldu! Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı final için geri sayıma başladı. Üç sezondur reyting rekorları kıran dizinin final tarihi belli oldu. Peki, Yargı final mi yapıyor, ne zaman bitiyor?
27.04.2024 Magazin
Bakan Şimşek: Enflasyonu düşürmek için kararlı adımlar atacağız
Bakan Şimşek: Enflasyonu düşürmek için kararlı adımlar atacağız Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Uludağ Ekonomi Zirvesi'nin açılışında bir konuşma yaptı. Şimşek enflasyonu düşürmek için kararlı adımlar atılacağını söyledi. Öte yandan Şimşek "Tasarruf konusunda çalışmalarımızı nihai bir noktaya getirdik, yakında bazı hususları paylaşacağız ve gereken adımları atacağız" açıklamasında bulundu.
26.04.2024 Ekonomi
Merakla beklenen Yalan’ın ilk tanıtımı yayınlandı! En korkunç yalan, anneye söylenen yalandır
Merakla beklenen Yalan’ın ilk tanıtımı yayınlandı! En korkunç yalan, anneye söylenen yalandır İnci Taneleri ve Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu gibi kaliteli yapımları izleyici ile buluşturan Kanal D, projelerine bir yenisini daha ekledi. Yakında seyirci ile buluşmaya hazırlanan yeni dizi Yalan’ın ilk tanıtım filmi izleyici ile buluştu.
26.04.2024 Magazin
Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması: Haziran ayından itibaren hızla düştüğünü göreceğiz
Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması: Haziran ayından itibaren hızla düştüğünü göreceğiz Hazine ve Maliye Bakanı Bakanı Mehmet Şimşek, enflasyonda düşüş mesajı verdi. Yabancı yatırımcının Türkiye’ye güvendiğini vurguladı. Türkiye'nin not görünümünün pozitife çevrilmesinin, kredi derecelendirme kuruluşlarının Türkiye’nin notunu arttıracağı anlamına geldiğini belirtti.
23.04.2024 Ekonomi
Bakan Şimşek'ten kredi notu ve enflasyon açıklaması
Bakan Şimşek'ten kredi notu ve enflasyon açıklaması Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Şimşek, "Türkiye'ye olan ilgi somut kaynak girişine dönmüş durumda" dedi.
23.04.2024 Ekonomi
Hastane randevu sisteminde yeni dönem
Hastane randevu sisteminde yeni dönem Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, hastane randevu sorununu çözmek için alınacak olan yeni tedbirler alınacağını açıkladı. Bakan Koca, "Randevu alıp onay verdiği halde gelmeyenler için aynı branşta hiçbir hekime ve sağlık tesisine müracaat edilemeyecek. Aynı klinikten mükerrer randevu alınamayacak. Yakında devreye girecek yöntemle iki randevusunu aldığı halde ikinci kez randevusuna gelmeyenlerin randevu almasını 15 günlük zaman dilimi için bütün branşlara randevuya kapalı hale getireceğiz. Uygulama ilerledikçe ilave tedbirler almaya da devam edeceğiz" dedi.
17.04.2024 Gündem
Bakan Tekin'den öğretmen ataması açıklaması
Bakan Tekin'den öğretmen ataması açıklaması Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmen atamasıyla ilgili olarak takvim ve tarihin netleşmediğini açıkladı.
17.04.2024 Gündem
Köpek sahipleri dikkat! Uzmanlar uyardı: Ağızlıksız dışarı çıkmasın...
Köpek sahipleri dikkat! Uzmanlar uyardı: Ağızlıksız dışarı çıkmasın... Adana’da son 5 günde yaşanan 2 köpek saldırısı nedeniyle uzmanlar köpek sahiplerini uyararak, ağızlık takmadan dışarı çıkartmamalarını önerdi.
20.04.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel ve öğretmen ataması açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel ve öğretmen ataması açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Öğretmen atamaları fazla uzamayacak yakında bir miktar atama yapacağız" dedi.
16.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: SİHA teknolojisinde farklı bir ligdeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: SİHA teknolojisinde farklı bir ligdeyiz Yerel seçimlerin ardından yapılan ilk Kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "KIZILELMA ve ANKA 3 ile artık farklı lige yükseliyoruz. Türkiye'nin gurur kaynağı olan savunma şirketlerinin ahlaksızca hedef alınmasının gerisinde işte bu eşsiz başarı hikayesi vardır. 5.kol elemanları yerli ve milli firmalarımıza saldırarak iplerini ellerinde tutanlara karşı diyet borçlarını ödemeye çalışıyor." dedi.
16.04.2024 Gündem
Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'ndan olay yaratacak açıklamalar: Ablamın babası da çok ünlü, tüm Türkiye öğrenecek
Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'ndan olay yaratacak açıklamalar: Ablamın babası da çok ünlü, tüm Türkiye öğrenecek Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu yaptığı açıklamalarla gündem yaratmaya devam ediyor. Nebioğlu, "Bir ablamın da babası medya dünyasından çok ünlü bir isim. O da dava açtı, hukuk mücadelesi veriyor. Yakında Tüm Türkiye öğrenecek." ifadelerini kullandı. İşte konun ayrıntıları...
15.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yakında ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yakında haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.