Wnba

Wnba

Son dakika WNBA haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan WNBA ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını WNBA haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Wnba

haberleri sayfasında son dakika yaşanan wnba gelişmeleri de dahil olmak üzere 118 wnba haberi bulunmuştur. Tüm wnba haberleri aşağıda listelenmiştir.
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Süper Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın! 
21.07.2023 İddaa
ABD-Rusya arasında kritik görüşme! Aylar sonra ilk kez oldu
ABD-Rusya arasında kritik görüşme! Aylar sonra ilk kez oldu ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Rus mevkidaşı Sergey Lavrov ile telefonda konuştuğunu ve ABD'li tutukluları serbest bırakma teklifini kabul etmeye çağırdığını söyledi.
29.07.2022 Dünya
Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın eski yıldızı Cappie Pondexter kayboldu!
Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın eski yıldızı Cappie Pondexter kayboldu! Bir dönem Fenerbahçe ve Beşiktaş formaları da giyen WNBA yıldızı Cappie Pondexter'ın, birkaç gündür kayıp olduğu belirtildi.
8.10.2020 Basketbol
D-Smart, Saran Group işbirliği ile spor içeriğini daha da güçlendirdi
D-Smart, Saran Group işbirliği ile spor içeriğini daha da güçlendirdi D-Smart spor içeriklerini çeşitlendirmeye devam ediyor. Dünyanın en önemli spor içeriklerinin Türkiye yayın hakları sahibi Saran Group ile iş birliğine giden D-Smart, Türkiye’nin premier spor kanalı S Sport’un ardından S Sport2’yi de platforma ekleyerek, D-Smart'ın farklı ve zengin içeriklerle dolu dünyasında, sporseverleri mutlu etmeye devam edecek. D-Smart 78. kanalda yer alan S Sport ve 79. kanalda yer alan S Sport2, dünyanın dört bir yanından spor heyecanını D-Smart abonelerine aktarmayı sürdürecek.
1.10.2020 Şampiy10
Courtney Williams ve Hruscakova Galatasaray'da!
Courtney Williams ve Hruscakova Galatasaray'da! Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, Slovak forvet Zofia Hruscakova ve ABD'li oyun kurucu Courtney Williams'ı kadrosuna dahil etti.
22.09.2020 Galatasaray
Üsküdar'da 3'üncü İz Bırakan Kadınlar Zirvesi
Üsküdar'da 3'üncü İz Bırakan Kadınlar Zirvesi Üsküdar Belediyesi tarafından Nevmekan Sahil'de "3'üncü İz Bırakan Kadınlar Zirvesi" düzenlendi.
6.03.2019 Gündem
Adana Basketbol'a ABD'li pivot!
Adana Basketbol'a ABD'li pivot! Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Gündoğdu Adana Basketbol, ABD'li pivot Imani McGee-Stafford'u kadrosuna kattı.
15.01.2019 Basketbol
Riquna Williams, Hatay Büyükşehir Belediyespor'da!
Riquna Williams, Hatay Büyükşehir Belediyespor'da! Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Hatay Büyükşehir Belediyespor, Riquna Williams'ı kadrosuna kattı.
2.01.2019 Basketbol
TBF'nin 2018 bütçesi ibra edildi!
TBF'nin 2018 bütçesi ibra edildi! Türkiye Basketbol Federasyonu'nun Olağan Genel Kurulu'nda 2018 bütçesi ibra edildi.
25.10.2018 TBL
Transfer açıklandı! 1 yıllık anlaşma
Transfer açıklandı! 1 yıllık anlaşma Galatasaray Kadın Basketbol Takımı yeni sezon transfer çalışmaları kapsamında Victoria Macaulay ile bir yıllık anlaşmaya vardı.
10.09.2018 Basketbol
Galatasaray'a İsveçli forvet!
Galatasaray'a İsveçli forvet! Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, forvet pozisyonunda oynayan Somali asıllı İsveçli Farhiya Abdi'yi kadrosuna kattı..
4.09.2018 Basketbol
Beşiktaş, Kelsey Mitchell'i transfer etti
Beşiktaş, Kelsey Mitchell'i transfer etti Beşiktaş Kadın Basketbol Takımı, ABD'li oyuncu Kelsey Mitchell'i kadrosuna kattı.
16.08.2018 TBL
Fenerbahçe bir transferi daha resmen açıkladı!
Fenerbahçe bir transferi daha resmen açıkladı! Fenerbahçe kadın basketbol takımı, yeni sezon öncesi önemli hamlelerine devam ederek Birleşik Amerikalı pivot Kiah Stokes ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
6.07.2018 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den basketbola takviye
Fenerbahçe'den basketbola takviye Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, İtalyan oyuncu Cecilia Zandalasini'yi kadrosuna kattı.
4.07.2018 TBL
All-Star smaç şampiyonu Donovan Mitchell
All-Star smaç şampiyonu Donovan Mitchell Utah Jazz takımının oyuncusu Donovan Mitchell, NBA smaç şampiyonu oldu. Phoenix Suns'tan Devin Booker, 3 sayı yarışmasında rekor kırarak birinciliği elde etti. Brooklyn Nets oyuncusu Spencer Dinwiddie, yetenek yarışmasında ilk sırayı aldı.
18.02.2018 NBA
Galatasaray ABD'li oyuncu ile anlaştı
Galatasaray ABD'li oyuncu ile anlaştı Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, ABD'li oyun kurucu Kaela Davis ile anlaştı.
5.01.2018 Galatasaray
Vize krizi Euroleague ve FIBA maçlarını etkileyecek
Vize krizi Euroleague ve FIBA maçlarını etkileyecek Türkiye'de oynanacak Euroleague ve FIBA maçları için ülkemize gelecek takımların Amerikalı oyuncuları, vize kararının değişmemesi durumunda giriş yapamayacak.
9.10.2017 THY Euroleague
Minnesota ilk maçında kazandı!
Minnesota ilk maçında kazandı! Minnesota Timberwolves ilk hazırlık maçında Los Angeles Lakers'ı 108-99 mağlup etti.
1.10.2017 NBA
Fenerbahçe'ye ABD'li pivot
Fenerbahçe'ye ABD'li pivot Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, WNBA ekiplerinden New York Liberty’de forma giyen Kia Vaughn’ı renklerine bağladı.
19.07.2017 Fenerbahçe
Sancho Lyttle'a Fenerbahçe kancası!
Sancho Lyttle'a Fenerbahçe kancası! Kadınlarda Euroleague ve Türkiye Ligi finalisti Fenerbahçe, yeni sezon için kadrosuna takviye edeceği isimleri belirledi. Kanarya, eski Galatasaraylı Sancho Lyttle'ı transfer etmeyi düşünüyor.
4.06.2017 Basketbol
Galatasaray'a Yvonne Anderson şoku
Galatasaray'a Yvonne Anderson şoku Sarı-kırmızılı basketbol takımının ABD'li oyun kurucusu, kulüpten ve teknik ekipten izin almadan WNBA takımlarından Chicago SKY'ın hazırlık kampına katılmak için ülkesine gitti.
19.04.2017 Galatasaray
F.Bahçe'ye potada taze kan! Parker...
F.Bahçe'ye potada taze kan! Parker... Sarı-lacivertli ekip, dünyanın en iyi kadın basketbolcuları arasında gösterilen 30 yaşındaki ABD'li pivot Parker'ı sezon sonuna kadar kadrosuna kattı
24.09.2021 Fenerbahçe
Fenerbahçeli sporcu da Reina'daymış!
Fenerbahçeli sporcu da Reina'daymış! İstanbul'daki Reina'ya yapılan terör saldırısı sırasında basketbol yaşamlarını Türkiye'de sürdüren üç ünlü oyuncunun da orada olduğu ortaya çıktı.
1.01.2017 Basketbol
'Galatasaray bana hep doğruları anlattı'
'Galatasaray bana hep doğruları anlattı' Galatasaray Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Marina Maljkovic, GS TV’ye konuk oldu.
20.12.2016 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Wnba ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki wnba haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.