Wendy Sherman

Wendy Sherman

Son dakika Wendy Sherman haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Wendy Sherman ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Wendy Sherman haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Wendy Sherman

haberleri sayfasında son dakika yaşanan wendy sherman gelişmeleri de dahil olmak üzere 18 wendy sherman haberi bulunmuştur. Tüm wendy sherman haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD Dışişleri'nde kritik istifa! Çin politikasının mimarıydı
ABD Dışişleri'nde kritik istifa! Çin politikasının mimarıydı Biden'ın Çin politikasının mimarı Wendy Sherman istifa edecek. Mevcut yönetimde kilit bir dış politika oyuncusu olan Washington'un iki numaralı diplomatı, hükümetteki otuz yıllık kariyerine yakında son verecek.
13.05.2023 Dünya
Dışişleri Bakan Yardımcısı Önal, ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Sherman ile görüştü
Dışişleri Bakan Yardımcısı Önal, ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Sherman ile görüştü Dışişleri Bakan Yardımcısı Sedat Önal, ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Wendy Sherman ile Ankara'da görüşme gerçekleştirdi.
5.03.2022 Gündem
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı ile görüştü
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı ile görüştü Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ile ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Wendy Sherman’ın yaptığı görüşmede, Ukrayna’daki savaş ile birlikte Türkiye-ABD’nin ikili ilişkileri ve bölgesel konuların ele alındığı açıklandı.
4.03.2022 Gündem
ABD'den Türkiye'ye kritik ziyaret!
ABD'den Türkiye'ye kritik ziyaret! Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Dışişleri Bakan Yardımcısı Wendy Sherman Türkiye'ye geldi.
4.03.2022 Dünya
ABD'den Türkiye'ye kritik ziyaret
ABD'den Türkiye'ye kritik ziyaret ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Wendy R. Sherman 4-5 Mart'ta İstanbul ve Ankara'yı ziyaret edecek.
3.03.2022 Dünya
ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Sherman: Artık seçim Rusya’nın
ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Sherman: Artık seçim Rusya’nın ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Wendy Sherman, dün düzenlenen NATO-Rusya Konseyi Toplantısı’na ilişkin değerlendirmede bulundu. Sherman, “Artık net bir seçim Rusya’nındır. Ya gerilim azaltma ve diplomasi yolunu seçecek ya da çatışmayı seçip sonuçlarını görecek” dedi.
13.01.2022 Dünya
Kritik NATO - Rusya görüşmesi başladı! NATO karargahında gergin anlar...
Kritik NATO - Rusya görüşmesi başladı! NATO karargahında gergin anlar... Savaşın her an çıkması beklenen Ukrayna-Rusya hattındaki gerilimi düşürmek için Brüksel'deki NATO karargahında yapılan Rusya-NATO görüşmesi başladı. Toplantıya Rusya ve NATO'dan üst düzey yetkililer dışında ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Wendy Sherman da katılıyor. Ajanslara düşen ilk fotoğraflarda yetkililerin gergin oldukları dikkatlerden kaçmadı.
12.01.2022 Dünya
ABD ile Türkiye arasında kritik görüşme!
ABD ile Türkiye arasında kritik görüşme! Dışişleri Bakan Yardımcısı Sedat Önal, ABD'li mevkidaşı Wendy Sherman ile ikili ilişkilerin yanı sıra başta Afganistan, Suriye ve Libya olmak üzere bölgesel konuları görüştü.
17.09.2021 Gündem
ABD'nin BM Daimi Temsilcisi Türkiye'yi  ziyaret edecek
ABD'nin BM Daimi Temsilcisi Türkiye'yi ziyaret edecek ABD'nin Birleşmiş Milletler Daimi Temsilcisi Linda Thomas Greenfield, 2-4 Haziran tarihleri arasında Türkiye'yi ziyaret edecek.
1.06.2021 Dünya
İbrahim Kalın ABD Dişişleri Bakan Yardımcısı Sherman ile görüştü
İbrahim Kalın ABD Dişişleri Bakan Yardımcısı Sherman ile görüştü Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, ABD Dişişleri Bakan Yardımcısı Wendy Sherman'la görüştü.
29.05.2021 Siyaset
ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Wendy: Türkiye ile yakın çalışıyoruz!
ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Wendy: Türkiye ile yakın çalışıyoruz! Amerika Birleşik Devletleri'nden Biden yönetiminin ilk üst düzey ziyareti gerçekleşti. Wendy Sherman, CNN TÜRK Diplomasi Muhabiri Sena Alkan'ın sorularını yanıtladı.
28.05.2021 Gündem
ABD ile Türkiye arasında kritik zirve! Ankara'ya geliyor
ABD ile Türkiye arasında kritik zirve! Ankara'ya geliyor Dışişleri Bakan Yardımcısı Büyükelçi Sedat Önal ile ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Wendy Sherman’ın başkanlıklarında yarın Ankara’da siyasi istişareler gerçekleştirilecek.
26.05.2021 Gündem
İran'dan tehdit gibi sözler!
İran'dan tehdit gibi sözler! İran Dışişleri Bakanı Cevad Zarif, ABD'nin varılan anlaşmaya aykırı hareket etmesi halinde nükleer programa devam edebileceklerini söyledi.
5.04.2015 Dünya
Kerry: Müzakerelerden çekilebiliriz
Kerry: Müzakerelerden çekilebiliriz ABD Dışişleri Bakanı Kerry, İran ile aralarında hala "önemli görüş ayrılıkları" bulunduğunu söyledi ve yeterli çabanın harcanmadığını hissettiklerinde görüşmeleri durdurabileceklerini açıkladı.
22.02.2015 Dünya
İran ile ABD bir araya geliyor
İran ile ABD bir araya geliyor İran Dışişleri Bakanı Zarif, ABD Dışişleri Bakanı Kerry ve AB Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Ashton'la yarın Umman'ın başkenti Maskat'ta bir araya gelecek.
8.11.2014 Dünya
Rusya'dan ABD'ye büyük şok!
Rusya'dan ABD'ye büyük şok! 'Ne olursa olsun Esad'ın arkasındayız'
10.01.2014 Dünya
Dünya bekliyordu!   Kritik toplantı iptal...
Dünya bekliyordu! Kritik toplantı iptal... Hollanda'nın Lahey kentinde Rus ve ABD'li diplomatlar arasında bu hafta içinde yapılması planlanan Suriye konulu toplantının iptal edildiği bildirildi...
27.08.2013 Dünya
ABD yedi düvele mesaj gönderdi!
ABD yedi düvele mesaj gönderdi! Obama yönetimi, İran’ın, Suudi Arabistan’ın ABD Büyükelçisi’ne suikast düzenlemeyi planladığı iddialarının ardından Tahran’ı yakın markaja aldı...
14.10.2011 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Wendy Sherman ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki wendy sherman haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.