Wayne Rooney

Wayne Rooney

Son dakika Wayne Rooney haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Wayne Rooney ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Wayne Rooney haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Wayne Rooney

haberleri sayfasında son dakika yaşanan wayne rooney gelişmeleri de dahil olmak üzere 346 wayne rooney haberi bulunmuştur. Tüm wayne rooney haberleri aşağıda listelenmiştir.
6 yıldızın ismini açıkladı Fenerbahçe'den bir tane bile yok
6 yıldızın ismini açıkladı Fenerbahçe'den bir tane bile yok Fenerbahçe'nin eski yıldız futbolcularından Robin van Persie "Sözleşmemde 1 yıl kalması sebebiyle belki de o zaman Arsenal'de kalmalıydım." ifadelerini kullandı.
4.03.2023 Fenerbahçe
Francesco Totti eşi Ilary Blasi’den neden boşandı? Yasak aşk iddiası!
Francesco Totti eşi Ilary Blasi’den neden boşandı? Yasak aşk iddiası! İtalya futbolunun efsane isimlerinden eski futbolcu Francesco Totti ve eşi Ilary Blasi geçtiğimiz günlerde boşanma kararı almıştı. Resmen boşanan çift ile ilgili ilginç bir iddia ortaya atıldı. İtalyan basını Ilary Blasi’nin kişisel antrenörü ile yasak aşk yaşadığını yazdı. İhanet iddiası sosyal medyada gündem oldu. “Roma’yı aldatmayan adam aldatıldı” yorumları dikkat çekti. Peki, Francesco Totti kimdir? Francesco Totti eşi Ilary Blasi’den neden boşandı? İşte detaylar…
15.08.2022 Ünlüler Dünyası
Tottenham'ın efsane golcüsü Jimmy Greaves hayatını kaybetti
Tottenham'ın efsane golcüsü Jimmy Greaves hayatını kaybetti İngiltere Premier Lig ekiplerinden Tottenham'ın tarihindeki en golcü ismi, eski futbolcu Jimmy Greaves 81 yaşında hayatını kaybetti.
19.09.2021 İngiltere
Golden Boy ödülüne Ersin Destanoğlu damgası
Golden Boy ödülüne Ersin Destanoğlu damgası Ersin Destanoğlu, TuttoSport'un Golden Boy 2021 ödülü için finale kalan 40 genç oyuncudan biri ve tek kaleci oldu.
17.09.2021 Beşiktaş
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
16.02.2021 İddaa
Rooney futbolcuların "günah keçisi" ilan edilmesine karşı
Rooney futbolcuların "günah keçisi" ilan edilmesine karşı İngiltere Championship ekibi Derby County'de forma giyen Wayne Rooney, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı mücadelede futbolcuların "günah keçisi" ilan edilmelerine anlam veremediğini söyledi.
6.04.2020 Futbol
Erol Bulut'tan Fenerbahçe'ye 'geçmiş olsun' mesajı
Erol Bulut'tan Fenerbahçe'ye 'geçmiş olsun' mesajı Aytemiz Alanyaspor teknik direktörü Erol Bulut, 1 futbolcusunda ve sağlık heyeti çalışanında Corona virüsü bulgularına rastlanan Fenerbahçe için geçmiş olsun mesajı yayınladı.
25.03.2020 Alanyaspor
Türkiye'den ABD'ye sürpriz transfer!
Türkiye'den ABD'ye sürpriz transfer! Türkiye'de bir çok kulübün formasını giyen forvet oyuncusu Yasin Mert Egeli ABD ekibi San Diego ile anlaştı.
16.03.2020 Futbol
Fenerbahçe'de kongre şoku! Kötü gidişat sona ermeyince...
Fenerbahçe'de kongre şoku! Kötü gidişat sona ermeyince... Fenerbahçe’de yaşanan kötü gidişin sona ermemesi genel kurulun daha erken bir tarihe çekilmesini gündeme getirdi.
16.03.2020 Fenerbahçe
Wayne Rooney’den çok sert Corona virüsü tepkisi
Wayne Rooney’den çok sert Corona virüsü tepkisi Derby Country’nin tecrübeli yıldızı Wayne Rooney, Corona virüs önlemleri çerçevesinde liglerin ertelenmesi kararının geç alınmasına çok sert tepki gösterdi.
16.03.2020 İngiltere
Andy Cole ile Sol Campbell aynı takımda
Andy Cole ile Sol Campbell aynı takımda Teknik direktörlüğünü Sol Campbell'ın yaptığı İngiltere 4. Futbol Ligi kulübü Macclesfield Town, eski İngiliz milli oyuncu Andy Cole'u antrenörlük görevine getirdi.
17.01.2019 İngiltere
Yıldız futbolcu böyle veda etti
Yıldız futbolcu böyle veda etti Milli takım düzeyinde yapılan hazırlık maçlarında İngiltere, ABD'yi, Almanya da Rusya'yı 3-0 yendi.
15.11.2018 İngiltere
Manchester City, durdurulamıyor!
Manchester City, durdurulamıyor! Manchester City, Southampton'ı 6-1 mağlup ederek Premier Lig'de yoluna namağlup devam ediyor.
4.11.2018 İngiltere
Wayne Rooney, son kez 'milli takım' için ter dökecek!
Wayne Rooney, son kez 'milli takım' için ter dökecek! İngiltereli Wayne Rooney, jübile maçı dolayısıyla son kez milli takım formasını giyecek.
4.11.2018 Futbol
CANLI! Hırvatistan - İngiltere
CANLI! Hırvatistan - İngiltere 2018 FIFA Dünya Kupası yarı finalinde Hırvatistan ile İngiltere maçının normal süresinde 1-1'lik eşitlik bozulmadı. Maç uzatmalara gitti.
11.07.2018 Arşiv
Rooney 13 milyon dolara MLS'te!
Rooney 13 milyon dolara MLS'te! Everton'un yıldızı Wayne Rooney'in DC United'a transferinin birkaç gün içinde resmiyet kazanacağı ifade edildi.
28.06.2018 Futbol
Rooney imza için Washington'da
Rooney imza için Washington'da İngiliz futbolunun yetiştirdiği en önemli golcülerden Wayne Rooney, kariyerini MLS takımlarından DC United'ta sürdürecek. Washington'a giden tecrübeli golcü, sağlık kontrolünün ardından imzayı atacak.
24.05.2018 Futbol
Yıldız oyuncudan sürpriz transfer!
Yıldız oyuncudan sürpriz transfer! Everton'un tecrübeli ismi Wayne Rooney, MLS ekiplerinden DC United ile prensipte anlaştı.
10.05.2018 İngiltere
Yeni durağı Amerika!
Yeni durağı Amerika! Everton'un tecrübeli ismi Wayne Rooney, MLS ekiplerinden DC United ile prensipte anlaştı.
10.05.2018 İngiltere
Cenk Tosun o görüşmeyi açıkladı!
Cenk Tosun o görüşmeyi açıkladı! Devre arasında Beşiktaş'tan rekor bir bedelle Everton'ın yolunu tutan Cenk Tosun, dün Huddersfield deplasmanında fileleri havalandırarak takımının 2-0'lık galibiyetine katkıda bulunmuştu. Milli futbolcudan maç sonunda çarpıcı bir itiraf geldi.
29.04.2018 İngiltere
Cenk Tosun: Çok gol atacağıma inanıyorum
Cenk Tosun: Çok gol atacağıma inanıyorum Everton formasıyla son 3 maçta 4 kez rakip fileleri havalandıran Cenk Tosun, Milliyet'e çok özel açıklamalarda bulundu.
19.03.2018 İngiltere
Rooney ve Negredo'dan Cenk Tosun mesajı
Rooney ve Negredo'dan Cenk Tosun mesajı Dün Everton'ın deplasmanda 2-1 kazandığı Stoke City maçında takımının iki golünü de atan Cenk Tosun'a Beşiktaşlı Alvaro Negredo ve takım arkadaşı Wayne Rooney'den tebrik geldi.
18.03.2018 İngiltere

Benzer Haber Etiketleri

Wayne Rooney ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki wayne rooney haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.