Wayfair

Wayfair

Son dakika Wayfair haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Wayfair ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Wayfair haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Wayfair

haberleri sayfasında son dakika yaşanan wayfair gelişmeleri de dahil olmak üzere 11 wayfair haberi bulunmuştur. Tüm wayfair haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD'deki 'Wayfair' skandalıyla ilgili sosyal medya paylaşımlarına suç duyurusu
ABD'deki 'Wayfair' skandalıyla ilgili sosyal medya paylaşımlarına suç duyurusu Ankara Barosu Çocuk Hakları Merkezi, ABD'de e-Ticaret sitesi 'Wayfair'ın çocuk ticareti yaptığı iddiasıyla ortaya çıkan skandala ilişkin binlerce takipçisi olan bazı sosyal medya fenomenlerinin yaptığı paylaşımlara yönelik Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Suç duyurusunu yapan avukat Caner Gücüyener, "Son günlerce 'özgürlük' adı altında çocuklarla ilgili yapılan paylaşımlar, suç işleme boyutuna gelmiştir. Ceza davası dışında bu tür paylaşım yapan sosyal medya hesaplarının kapatılması ve ya askıya alınması talebinde de bulunduk" dedi.
7.08.2020 Gündem
'Sosyal medya ve dijital dünya, kriminal iletişim zeminidir'
'Sosyal medya ve dijital dünya, kriminal iletişim zeminidir' Sosyal medya uzmanı Prof. Dr. Levent Eraslan, dijital dünya ve sosyal medyanın aslında kriminal iletişim zemini olduğunu belirterek, "Wayfair olayı ve daha önce böylesi olayların tamamında şunu çok net söyleyebiliriz; suç dünyasının iletişim biçimi artık sosyal medya ve dijital iletişim araçlarıdır" dedi.
15.07.2020 Bilim ve Teknoloji
Wairfair olayı: Pedofili’den, Adrenochrom’a, Pizzagate’e çocuk kaçakçılığı iddiaları
Wairfair olayı: Pedofili’den, Adrenochrom’a, Pizzagate’e çocuk kaçakçılığı iddiaları İnternet üzerinden mobilya satan Wayfair isimli internet sitesinin, çocuk ticareti yaptığı iddialarından sonra gözler çocuk kaçaklığına çevrildi. Sandra Bullock’un, katıldığı bir televizyon programında genç kalabilmek için çocuk derisi enjekte ettirdiğini söylemesiyle başlayan tartışmalar, Wayfair ile deprem etkisi yarattı. Wayfair olayının tartışmaları devam ederken, yıllar önce ortaya çıkan Pizzagate olayı ve pedofili de yeniden gündeme geldi. İşte Pedofili’den, Adrenochrom’a, Pizzagate’e çocuk kaçakçılığına Wairfair olayı…
14.07.2020 Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik flaş Ayasofya açıklaması
AK Parti Sözcüsü Çelik flaş Ayasofya açıklaması AK Parti MKYK toplantısı sonrası AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıklamalarda bulundu. Çelik, Ayasofya'nın ibadete açılmasından sonra UNESCO tarafından kültürel miras olarak kalıp kalmayacağı ile ilgili olarak, "Bu şekilde ibadet mekanı olarak açık olup, kültürel miras içinde olan yerler vardır. UNESCO'dakiler bilsinler; burasının evrensel mirasının korunmasında Türkiye her türlü işbirliğine açıktır. Ayasfoya'nın tüm özellikleri korunacaktır" dedi.
13.07.2020 Gündem
Pedofili nedir, ne demek? Pedofili hastalığı Wayfair olayıyla yeniden gündeme geldi!
Pedofili nedir, ne demek? Pedofili hastalığı Wayfair olayıyla yeniden gündeme geldi! Yüksek fiyatlarda mobilyalar sattığı için "çocuk kaçakçılığı" yaptığı iddialarıyla gündeme gelen Wayfair skandalı sonrası pedafili konusu yeniden gündeme geldi. Peki, Pedofili nedir, ne demek?
14.07.2020 Gündem
"Çekin pis ellerinizi!"
"Çekin pis ellerinizi!" Şarkıcı Hadise, internet siteleri üzerinden yapıldığı iddia edilen çocuk kaçakçılığı haberlerine çok sert tepki gösterdi ve sosyal medya hesabından dikkat çekici satırlar yazdı.
13.07.2020 Magazin
Wayfair'deki skandal sonrasında Trendyol'dan açıklama geldi! Wayfair trendyol olayı nedir?
Wayfair'deki skandal sonrasında Trendyol'dan açıklama geldi! Wayfair trendyol olayı nedir? Mobilya ve ev eşyaları satan e-ticaret şirketi WAYFAIR, hakkında Twitter ve Reddit platformlarında kaçırılan çocukların ticaretini yaptığı iddia edildi. Söz konusu iddiaların ardından sosyal medya üzerinden Türkiye’deki e-ticaret firması Trendyol da çocuk ticareti iddialarıyla suçlandı. Söz konusu iddiaların ardından Trendyol açıklama yaptı, sosyal medyadaki iddialarda yer alan ürünlerin incelendiğini ve belirtilen fiyatlardan hiç satış yapılmadığını, durumun veri girişi hatalarından kaynaklandığını belirtti. Peki, Wayfair trendyol olayı nedir?
13.07.2020 Gündem
Pizzagate olayı nedir? Jeffrey Epstein kimdir? Adrenochrome ve Wayfair sonrası yeniden gündeme geldi!
Pizzagate olayı nedir? Jeffrey Epstein kimdir? Adrenochrome ve Wayfair sonrası yeniden gündeme geldi! Twitter ve Reddit platformlarında Wayfair'ın kaçırılan çocukların ticaretini yaptığı iddiası, tüm dünyanın en çok konuştuğu konular arasına girince Pizzagate olayı ve bu skandalda adı geçen Jeffrey Epstein tekrar konuşulmaya başlandı. Skandal sonrası, Amerika Birleşik Devletleri'nde kız çocuklarını istismar eden ve fuhuş ağı oluşturduğu belirtilen ünlü milyarder Jeffrey Epstein tutuklanmış ve 10 Ağustos 2019 tarihinde Manhattan Metropolitan Merkez Hapishanesi'ndeki hücresinde intihar etmişti. Peki, Pizzagate olayı nedir?
13.07.2020 Gündem
Adrenochrome nedir, ne demek? Wayfair ile gündeme geldi! Adrenochrome kullananlar ünlüler kim? Adrenochrome üretimi nasıl yapılıyor?
Adrenochrome nedir, ne demek? Wayfair ile gündeme geldi! Adrenochrome kullananlar ünlüler kim? Adrenochrome üretimi nasıl yapılıyor? Wayfair iddialarının ardından, adrenochrome konusu da ülke gündemi arasındaki yerini aldı. ABD'li oyuncu Sandra Bullock'un çocuk derisinden elde edilen güzellik sırrını ifşa etmesinin ardından gündeme gelen konu, Wayfair skandalı sonrası yeniden tartışılmaya başlandı. Peki, Adrenochrome nedir? Adrenochrome üretimi nasıl yapılıyor?
13.07.2020 Gündem
Wayfair nedir? Wayfair skandalı (çocuk kaçakçılığı olayı) iddiaları sonrası Wairfair'nden açıklama!
Wayfair nedir? Wayfair skandalı (çocuk kaçakçılığı olayı) iddiaları sonrası Wairfair'nden açıklama! Wayfair dünya gündemine bomba gibi düştü. Wayfair rezaleti iddialası, Sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına girince, vatandaşlar Wayfair nedir, sorusuna yanıt aramaya başladı. Mobilya ve ev eşyaları satan e-ticaret şirketi WAYFAIR, akılalmaz skandal suçlama ile karşı karşıya. İddiaların komplo teorisi olduğunu söyleyenler bulunsa da sosyal medya kullanıcıları tarafından paylaşılan tesadüfler iddiaları kanıtlar nitelikte. İşte Wayfair haberleri ile ilgili detaylar...
13.07.2020 Gündem
ABD'den e-ticaret şirketlerini üzecek karar
ABD'den e-ticaret şirketlerini üzecek karar ABD Yüksek Mahkemesi, eyaletlerin internet üzerinden yapılan alışverişlerden (e-ticaret) satış vergisi toplayabileceğine karar verdi. Amazon, eBay, Wayfair gibi e-ticaret şirketlerinin hisseleri, eyaletler lehine alınan karar sonrasında değer kaybetti.
21.06.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Wayfair ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki wayfair haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.