Vezirköprü

Vezirköprü

Son dakika vezirköprü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan vezirköprü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını vezirköprü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Vezirköprü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan vezirköprü gelişmeleri de dahil olmak üzere 223 vezirköprü haberi bulunmuştur. Tüm vezirköprü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Samsun'da 22 konut, 3 ahır ve 1 iş yeri heyelan tehlikesi nedeniyle taşınıyor
Samsun'da 22 konut, 3 ahır ve 1 iş yeri heyelan tehlikesi nedeniyle taşınıyor Samsun Valisi Zülkif Dağlı, 5 Haziran'da meydana gelen sel ve su baskınlarına yönelik hasar tespit çalışmalarının sürdüğünü belirterek, "İl genelinde heyelan ve kaya düşmesi afetlerine ilişkin 38 mahallede, 47 lokasyonda yapılan incelemeler neticesinde 22 konut, 3 ahır ve 1 iş yerinin nakline karar verildi" dedi. Vali Dağlı, 13 Haziran'daki sel ile ilgili de çalışmaların sürdüğünü dile getirdi.
15.06.2023 Gündem
Samsun 2023 seçim sonuçları: Samsun Cumhurbaşkanı, milletvekili canlı seçim sonucu ve oy oranı! Samsun hangi parti kazandı?
Samsun 2023 seçim sonuçları: Samsun Cumhurbaşkanı, milletvekili canlı seçim sonucu ve oy oranı! Samsun hangi parti kazandı? Samsun seçim sonuçları 14 Mayıs 2023 akşamı belli oluyor. Genel seçim sonuçlarının yanısıra 28. dönem milletvekili sonuçları da açıklanıyor. Partilerin, ittifakların oy oranlarının canlı olarak takip edileceği gazetevatan seçim 2023 sayfasında anlık olarak Samsun ilçelerin seçim sonuçları yer alacak. Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu, Sinan Oğan'ın Cumhurbaşkanı adayları olduğu Samsun'da hangi parti kazandı? Samsun Cumhur ittifakı, Millet İttifakı kim kazandı? MHP, CHP, İYİ Parti, AK Parti, Yeşil Sol Parti oy oranları ne oldu? Samsun hangi parti kazandı? İşte 14 Mayıs 2023 Samsun seçim sonuçları...
14.05.2023 Seçim
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 14 Mayıs'ta ülkemizin şahlanış dönemini birlikte başlatacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 14 Mayıs'ta ülkemizin şahlanış dönemini birlikte başlatacağız Cumhurbaşkanı Erdoğan, Samsun Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu. "14 Mayıs'ta bu maskeli baloya son vereceğiz" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İnşallah Türkiye'yi 14 Mayıs'ta çok daha ileriye taşıyacağız. 14 Mayıs'ta ülkemizin şahlanış dönemini birlikte başlatacağız" ifadelerini kullandı.
4.05.2023 Gündem
Depremzede çiftçilerin mazot ve gübre destekleri nakit ödenecek
Depremzede çiftçilerin mazot ve gübre destekleri nakit ödenecek Depremler nedeniyle zarar gören ve afet bölgesi ilan edilen illerde kayıtlı çiftçiler için 2022 üretim yılı mazot ve gübre destekleme ödemeleri nakit olarak gerçekleştirilecek.
20.02.2023 Ekonomi
Jeoloji Mühendisleri Odası'ndan uyarı!
Jeoloji Mühendisleri Odası'ndan uyarı! Jeoloji Mühendisleri Odası Samsun Şube Başkanı Gül Yüzüncü Yılmaz, merkez üssü Kahramanmaraş olan depremin Samsun'da çok ciddi anlamda hissedildiğini belirterek"Depremin olması bizim için hiçbir zaman sürpriz değil. Önemli olan bizim depremlerle nasıl yaşayacağımız, bunlarla nasıl hayatımızı sürdürebileceğimizdir. Sağlamlığı çok önemli ve zeminle barışık yapılar üretmek bizim görevimizdir” dedi.
6.02.2023 Gündem
Samsun TOKİ kura sonuçları listesi ve TOKİ Samsun kura çekimi canlı yayın ekranı! TOKİ Samsun kura sonuçları sorgulama…
Samsun TOKİ kura sonuçları listesi ve TOKİ Samsun kura çekimi canlı yayın ekranı! TOKİ Samsun kura sonuçları sorgulama… TOKİ kura takvimine göre 7 Kasım’da başlayan kuralar bugün Samsun ve Amasya için çekilecek. TOKİ kura çekilişi için yeni etap, 12 Aralık 2022 Pazartesi günü Samsun ili ile başladı ve 19 Aralık'a kadar Amasya, Çorum, Ordu, Sivas, Giresun ve Tokat illeriyle devam edecek. İlkadım, Merkez, Bafra, Canik, Çarşamba, Vezirköprü, Havza, Kavak, Ladik, Ondokuzmayıs, Asarcık ilçelerinde inşa edilecek toplam 4 bin 450 konutun hak sahibi, Samsun TOKİ kura sonuçları canlı yayın ile açıklanacak. 250 bin konutun hak sahibi 2023 yılının Mart ayı içerisinde belli olacak. Peki, Samsun TOKİ kura sonuçları listesi açıklandı mı, TOKİ Samsun kura çekimi canlı yayın ile nasıl takip edilir? İşte TOKİ Samsun kura sonuçları sorgulama süreci…
13.12.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye Rifkin tepkisi:  İthal danışmanlarla yürümedik biz bu yollarda
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye Rifkin tepkisi: İthal danışmanlarla yürümedik biz bu yollarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet Meydanı'nda Vezirköprü Devlet Hastanesi, Asarcık-Kavak Yolu, 19 Mayıs Üniversitesi Ballıca Kampüsü ve Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Biz milletimize karşı daima hasbi olduk. İthal danışmanlarla yürümedik biz bu yollarda. Siz varsınız yeter. Nedir o ithal danışmanlar falan. Geç o işleri geç. Gözümüzde kalbimiz de hep millete baktı. Türkiye'yi bölgesinde ve dünyada dikkatle takip edilen sözüne kulak verilen ülke haline getirdik" dedi.
10.12.2022 Siyaset
5 yaşındaki çocuk korkunç şekilde can verdi
5 yaşındaki çocuk korkunç şekilde can verdi Samsun'da 5 yaşındaki çocuk bir ortaokulun bahçesindeki katlanır demir basketbol potasının arasına sıkışarak hayatını kaybetti.
9.12.2022 Yaşam
Samsun’da feci kaza: Minibüs ile otomobil çarpıştı, 26 kişi yaralandı
Samsun’da feci kaza: Minibüs ile otomobil çarpıştı, 26 kişi yaralandı Samsun’un Vezirköprü ilçesinde minibüs ile otomobilin çarpıştığı kazada 26 kişi yaralandı.
9.09.2022 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Samsun'da önemli açıklamalar: Bu milletin kardeşliğini bozamayacaksınız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Samsun'da önemli açıklamalar: Bu milletin kardeşliğini bozamayacaksınız Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Samsun Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Hangi tuzakları kurarsanız kurun TEKNOFEST gençliğinin uyanışını engelleyemeyecek, gelecek asrın Türkiye yüzyılı olmasının önüne geçemeyeceksiniz. Samsun'dan fitne tüccarlarına açıkça söylüyorum. Ne yaparsanız yapın başaramayacaksınız. Bu milletin kardeşliğini bozamayacaksınız. Sinsi emellerinize ulaşamayacaksınız" dedi.
3.09.2022 Siyaset
Drenaj kuyusu üç kardeşe mezar oldu! Kurtarma ekibinden bir kişi de bayıldı
Drenaj kuyusu üç kardeşe mezar oldu! Kurtarma ekibinden bir kişi de bayıldı Samsun'da drenaj kuyusuna inerek hayatını kaybeden kardeşlerinin peşinden inen 2 kardeş de olay yerinde hayatlarını kaybetti. 3 kardeşin cansız bedeni kuyudan zorlukla çıkartılarak morga kaldırılırken, 1 itfaiye eri de gazdan etkilendi.
19.08.2022 Yaşam
Drenaj kuyusu nedir, ne işe yarar, drenaj nedir, ne demek? Drenaj zehirlenmesi neden olur?
Drenaj kuyusu nedir, ne işe yarar, drenaj nedir, ne demek? Drenaj zehirlenmesi neden olur? Samsun'da drenaj kuyusuna inerek hayatını kaybeden kardeşlerinin peşinden inen 2 kardeş de olay yerinde zehirlenerek hayatlarını kaybetti. 3 kardeşin cansız bedeni kuyudan zorlukla çıkarıldı. Dördüncü kardeşin de kuyuya inmesi yakınları tarafından engellenirken çalışmalar sırasında 1 itfaiye eri gazdan zehirlendi. Söz konusu gelişmenin ardından Drenaj kuyusu nedir, ne işe yarar, drenaj nedir, ne demek? Drenaj zehirlenmesi neden olur? sorularına yanıt aranmaya başlandı.
19.08.2022 Gündem
Paraya para demiyorlar! Köpekler buluyor! Kilosu 700 ila 4 bin euro arasında
Paraya para demiyorlar! Köpekler buluyor! Kilosu 700 ila 4 bin euro arasında Samsun’da Havza, Kavak ve Çarşamba ilçelerindeki ormanlık alanlarda envanteri yapılan sahalardan yıllık yaklaşık 225 kilo trüf mantarı toplanabilecek. Köpekler ile aranan trüf mantarları Avrupa'da türüne göre kilosu 700 ila 4 bin euro arasında alıcı buluyor.
22.07.2022 Ekonomi
Meteorolojiden Orta Karadeniz’e kuvvetli yağış uyarısı
Meteorolojiden Orta Karadeniz’e kuvvetli yağış uyarısı Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü tarafından Orta Karadeniz illeri Samsun, Ordu ve Amasya için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı.
22.06.2022 Gündem
Samsun'da can alan şaka! Piknik yaparken bir anda...
Samsun'da can alan şaka! Piknik yaparken bir anda... Samsun'da baraj gölü kenarında piknik yaparken, arkadaşı Serkan A. tarafından kolundan tutularak şaka amaçlı baraj gölüne atıldığı öne sürülen Rukiye Ömür (17), hastanede hayatını kaybetti. 
12.06.2022 Yaşam
Arkadaşının "şaka olsun" diye suya attığı 16 yaşındaki kız boğuldu
Arkadaşının "şaka olsun" diye suya attığı 16 yaşındaki kız boğuldu Samsun'da baraj gölü kenarında piknik yaparken arkadaşı tarafından kolundan tutularak "şaka olsun" diye suya atılan 16 yaşındaki kız, boğularak hayatını kaybetti.
12.06.2022 Gündem
FETÖ/PDY üyesi olan 15 Hakim ve Cumhuriyet Savcısı meslekten çıkarıldı
FETÖ/PDY üyesi olan 15 Hakim ve Cumhuriyet Savcısı meslekten çıkarıldı Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Kurul kararı ile FETÖ/PDY üyesi olduğu belirlenen ve görevden uzaklaştırılan 15 Hakim ve Cumhuriyet savcısı meslekten çıkarıldı.
17.05.2022 Gündem
Eski milletvekili hayatını kaybetti
Eski milletvekili hayatını kaybetti Samsun eski milletvekili Orhan Uluçay hayatını kaybetti.
2.05.2022 Gündem
İçi su dolu buzdolabının içinde 3 yaşındaki çocuğun cesedi bulundu!
İçi su dolu buzdolabının içinde 3 yaşındaki çocuğun cesedi bulundu! Samsun'da büyükbaş hayvanların su içmesi için kullanılan eski buzdolabının içine düşen 3 yaşındaki çocuk, boğularak hayatını kaybetti.
12.04.2022 Yaşam
21 Mart Okullar tatil mi? Hangi illerde okullar tatil edildi? 21 Mart 2022 okulların tatil edildiği iller…
21 Mart Okullar tatil mi? Hangi illerde okullar tatil edildi? 21 Mart 2022 okulların tatil edildiği iller… Türkiye genelinde etkili olan yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Yaşanabilecek olumsuzluklar nedeniyle tedbir amacıyla bazı illerde okullar tatil edildi. İllerin valilikleri tek tek duyurdu. Yapılan açıklamalarda, Yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle 21 ilin tamamında veya bazı ilçelerinde 21 Mart Pazartesi günü eğitime ara verildiği duyuruldu. Peki, 21 Mart Okullar tatil mi? Hangi illerde okullar tatil edildi? Bugün okullar tatil mi? İşte 21 Mart 2022 okulların tatil edildiği iller…
21.03.2022 Gündem
Kar tatili haberleri peş peşe geldi! 17 Ocak Pazartesi hangi illerde okullar tatil?
Kar tatili haberleri peş peşe geldi! 17 Ocak Pazartesi hangi illerde okullar tatil? Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün kar yağışı uyarıları sonrası Valilikler peş peşe kar tatili açıklaması yaptı. Türkiye soğuk hava dalgasına girdi, kar yağışı ulaşımda aksaklıklara sebep oluyorken eğitimi de etkiledi. Öğrenci ve veliler ise valiliklerin kar tatili açıklamasını araştırırken, Bugün okullar tatil mi? 17 Ocak 2022 hangi illerde okullar tatil edildi, sorularına yanıt arıyor.
17.01.2022 Eğitim
25 milyon lira destek verildi, 10 yılda 10 bin kat arttı
25 milyon lira destek verildi, 10 yılda 10 bin kat arttı 25 milyon TL desteklendi, 10 yılda 10 bin kart arttı. Islah çalışması ile yerli üretim büyük destek gördü. İl Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Sağlam, “2011 yılında Samsun ilinde mevcut manda sayısı 13 bin 152 baş iken, 2021 yılında 22 bin 954 baş olmuştur” dedi.
31.12.2021 Ekonomi
Bakan Karaismailoğlu: Ulaşım ve altyapı yatırımları bize ayrı bir heyecan veriyor
Bakan Karaismailoğlu: Ulaşım ve altyapı yatırımları bize ayrı bir heyecan veriyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Ülkemizin her köşesinde yaptığımız ulaşım ve altyapı yatırımları bize ayrı bir heyecan veriyor. Gittikleri yerin üretimini, istihdamını, ticaretini, eğitimini, kültür ve sanatını bile canlandıran yollarımız tıpkı akarsu gibidir” dedi.
20.10.2021 Ekonomi
Hüseyin Özay hayatını kaybetti!
Hüseyin Özay hayatını kaybetti! Sanat camiasının 'felaket tellalı' olarak anılan Onur Akay, 62 yaşındaki oyuncu Hüseyin Özay'ın hayatını kaybettiğini duyurdu.
3.08.2021 Magazin
Türkiye'nin ciğerleri yanıyor! Mücadele devam ediyor
Türkiye'nin ciğerleri yanıyor! Mücadele devam ediyor Manavgat’ta afetin boyutları her geçen gün büyüyor. Söndürülen bölgelerdeki yangın rüzgârla tekrar harlanıyor. Vatandaşlar zaman zaman çaresizlikle alevleri seyrederken, kimi yerlerde canını tehlikeye atarak ateşe müdahale ediyor. Muğla’nın Bodrum ilçesinde ise Kumbahçe Mahallesi İçmeler yolu güzergahındaki makilik ve ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Bakan Pakdemirli orman yangınlarıyla ilgili yaptığı son açıklamada; Mersin'in Silifke ilçesinde çıkan 2 yangının kontrol altına alındığını, böylece Mersin'de son 4 günde 8 orman yangının kontrol altına alınmış olduğunu söyledi. Pakdemirli, Antalya Gazipaşa'daki ve Muğla Bodrum’daki yangınların da kontrol altına alındığını, soğutma çalışmalarının devam ettiğini sözlerine ekledi.
1.08.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Vezirköprü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki vezirköprü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.