Veliaht

Veliaht

Son dakika veliaht haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan veliaht ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını veliaht haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Veliaht

haberleri sayfasında son dakika yaşanan veliaht gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.206 veliaht haberi bulunmuştur. Tüm veliaht haberleri aşağıda listelenmiştir.
Selçuk Bayraktar duyurdu: AKINCI'dan 50 bin saatlik uçuş
Selçuk Bayraktar duyurdu: AKINCI'dan 50 bin saatlik uçuş Savunma Sanayii Başkanlığı liderliğinde yürütülen AKINCI Projesi kapsamında Baykar tarafından milli ve özgün olarak geliştirilen Bayraktar AKINCI TİHA, 50 bin uçuş saatini başarıyla tamamladı. Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, AKINCI'nın uçuş saati ile ilgili sosyal medyadan önemli bir mesaj paylaştı.
9.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan Veliaht Prensi El Suud ile telefonda görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan Veliaht Prensi El Suud ile telefonda görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman bin Abdülaziz El Suud ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
8.04.2024 Gündem
Burak Yörük “Fecir” ile köşeyi döndü!
Burak Yörük “Fecir” ile köşeyi döndü! Her çarşamba akşamı yayınlanan Kanal D’nin yeni dizisi Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu, hikayesi ile olduğu kadar karakterleri ile de dikkat çekiyor. Çok zengin bir müteahhidin sosyopat oğlu Fecir Emirkıran’a hayat veren ünlü oyuncu Burak Yörük, “İlk bölümden sonra rolümle ilgili kötü yorumlar bekledim aslında ama herkes çok iyi yorumlar yaptı. Bu tip köşeli bir karakterle takdir toplayabilmek tabi ki çok gurur ve onur verici bir şey” dedi.
5.03.2024 Magazin
İngiltere Kralı Charles ne kanseri? İngiltere Kralı 3. Charles kaç yaşında, Kral Charles’ın hastalığı nedir, Kral Charles kanser mi?
İngiltere Kralı Charles ne kanseri? İngiltere Kralı 3. Charles kaç yaşında, Kral Charles’ın hastalığı nedir, Kral Charles kanser mi? Kral Charles kanser mi, İngiltere Kralı Charles ne kanseri? İngiliz haber ajansı Reuters, SKY News'e dayandırdığı haberinde, İngiltere Kralı 3. Charles'ın kansere yakalandığını duyurdu. Buckingham Sarayı'ndan da açıklama geldi. Peki, İngiltere Kralı 3. Charles kaç yaşında, Kral Charles’ın hastalığı nedir, Kralı Charles ne kanseri?
6.02.2024 Dünya
Emri Osmanlı padişahı verdi: Suudi Arabistan Veliaht Prensi Selman'ın büyük dedesi İstanbul'da idam edildi!
Emri Osmanlı padişahı verdi: Suudi Arabistan Veliaht Prensi Selman'ın büyük dedesi İstanbul'da idam edildi! Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan'da oynanacak Süper Kupa mücadelesi iptal olunca konu tarihe kadar uzandı. Atatürk tişörtüne ve pankartlara izin vermeyen yetkililer, İstiklal Marşı'nın okunmasına da itiraz etti. Bu gelişmelerle birlikte iki ezeli rakip apar topar yurda döndü. Türkiye ve Suudir Arabistan arasında yaşanan kriz sonrası konu 1820'de yaşanan idam olayına kadar gitti.
30.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu coğrafyada Türkiye’ye rağmen plan yapmak mümkün değil
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu coğrafyada Türkiye’ye rağmen plan yapmak mümkün değil Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Suudi Arabistan ziyareti dönüşü uçakta gazetecilere önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarıyla ilgili konuşarak, "Gazze’de masum siviller, ayrım göz etmeyen ağır bombardıman altında hayatlarını kaybediyor, kendi topraklarında ayrıca göçe zorlanıyor. İsrail, hastaneleri, okulları, ibadethaneleri, cami, kilise ayırt ekmeksizin hatta hasta, ölü taşıyan ambulanslara varıncaya kadar, mülteci kamplarını hedef almak suretiyle bütün dünyanın gözleri önünde savaş suçu işliyor." ifadelerini kullandı.
12.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Riyad'da yoğun diplomasi trafiği
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Riyad'da yoğun diplomasi trafiği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Riyad’da Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman bin Abdülaziz El Suud ve Endonezya Devlet Başkanı Joko Widodo ile bir araya geldi.
11.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan barış diplomasisi! Türkiye, Hamas'ın elindeki sivil esirler için devrede
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan barış diplomasisi! Türkiye, Hamas'ın elindeki sivil esirler için devrede Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filistin-İsrail diplomasisini sürdürüyor. Türkiye'nin Hamas'ın elindeki sivil rehineler için müzakereler yürüttüğü öğrenildi.
11.10.2023 Gündem
Hamas-İsrail savaşında son dakika gelişmesi! İsrail kara harekatına hazırlanıyor: Gazze sınırında 300 bin asker...
Hamas-İsrail savaşında son dakika gelişmesi! İsrail kara harekatına hazırlanıyor: Gazze sınırında 300 bin asker... Hamas'ın İsrail'e karşı başlattığı 'Aksa Tufanı Operasyonu' Ortadoğu'yu kaosa sürüklerken tüm dünyanın gözü bölgedeki gelişmelerde. Hamas'a savaş ilan eden İsrail Gazze'ye bomba yağdırmaya devam ederken ölenlerin sayısı 950'ye yükseldi. İsrail basını jetlerin Aksa Tufanı'nın arkasındaki isim olan Deif'in babasının evini vurarak yakınlarını öldürdüğünü yazdı. Ordu sözcüsü ise Gazze sınırında 300 bin askerin hükümetten gelecek emri beklediğini duyurdu. İsrail Lübnan'daki Hizbullah militanlarıyla üçüncü gününe giren çatışmalarda bir yarbayın öldüğünü doğruladı. Doğu sınırındaki patlama sesleri ise, üçüncü bir ülkeyle ilk temas niteliği taşıyor.
11.10.2023 Dünya
Bayraktar AKINCI 30 bin uçuş saatini tamamladı
Bayraktar AKINCI 30 bin uçuş saatini tamamladı Savunma Sanayii Başkanlığı liderliğinde yürütülen AKINCI Projesi kapsamında Baykar tarafından milli ve özgün olarak geliştirilen Bayraktar AKINCI TİHA, 30 bin uçuş saatini başarıyla tamamladı.
15.09.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'de düzenlenen G20 Liderler Zirvesi kapsamında kritik temaslarda bulunuyor. İlk olarak Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ile görüşen Erdoğan daha sonra Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi ile bir araya geldi
10.09.2023 Gündem
Kraliyet düğünü El Hudud'u yaktı! Alaycı yorumlar ses getirdi
Kraliyet düğünü El Hudud'u yaktı! Alaycı yorumlar ses getirdi Arap dünyasının en popüler hiciv sitelerinden biri, neredeyse dünyanın tüm kral, kraliçe, prens ve prenseslerinin akın ettiği Ürdün'deki şaşaalı düğünü birçok yorumla sayfasına taşıdı. Alaycı yorumlar Amman'ı karıştırmaya yetti.
5.08.2023 Dünya
Yeni bir dünya kuruluyor! Dünyayı şoke eden kararın arkasındaki iki isim: Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Prens bin Salman
Yeni bir dünya kuruluyor! Dünyayı şoke eden kararın arkasındaki iki isim: Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Prens bin Salman Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Körfez turu kapsamında Suudi Arabistan'a yaptığı ziyaretin yankıları sürerken ABD'nin en büyük yayın kuruluşlarından biri olan Cnbc, geçtiğimiz Eylül ayında Rusya ve Ukrayna arasındaki esir takasının arkasında Batı'nın aksine Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Salman'ın olduğunu belirterek bu durumun yeni bir dünyaya işaret ettiğini yazdı.
2.08.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur ve emekli maaşı açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur ve emekli maaşı açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu hafta Suudi Arabistan, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni kapsayan Körfez turunu tamamladı. Özellikle ekonomi alanında yeni iş birliği anlaşmaları yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez turu dönüşünde gazetecilere önemli değerlendirmelerde bulundu.
21.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Katar Emiri Al Thani’ye TOGG hediye etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan Katar Emiri Al Thani’ye TOGG hediye etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, temaslarda bulunmak üzere geldiği Katar’da Katar Emiri Şeyh Tamim bin Hamad Al Thani’ye TOGG hediye etti.
18.07.2023 Gündem
Tarihi savunma anlaşması! Suudi Arabistan Türkiye'den satın alacak
Tarihi savunma anlaşması! Suudi Arabistan Türkiye'den satın alacak Baykar ile Suudi Arabistan Savunma Bakanlığı arasında Bayraktar AKINCI TİHA ihracatı ve iş birliği sözleşmesi imzalandı. Baykar tarafından milli ve özgün olarak geliştirilen Bayraktar AKINCI TİHA, Suudi Arabistan Krallığı Hava ve Deniz Kuvvetleri Komutanlığı envanterinde görev yapacak. Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, bunun Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en büyük savunma ve havacılık ihracatı sözleşmesi olduğunu duyurdu. CNN Türk'e özel açıklamalar yapan Bayraktar, 'Milli teknoloji hamlesi ile geldiği noktadan mutluyuz' dedi.
18.07.2023 Ekonomi
Erdoğan'ın sözleri dünyada gündem! CNN International'dan Türkiye vurgusu: Benzersiz bir konumda
Erdoğan'ın sözleri dünyada gündem! CNN International'dan Türkiye vurgusu: Benzersiz bir konumda Rusya, Ukrayna tarım ürünlerinin dünya piyasalarına ulaşmasını sağlayan tahıl anlaşmasını üçüncü kez uzatmayacağını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları dünyaya bir kez daha umut olurken Ukrayna lideri Zelenski Türkiye'ye bir mektup gönderdi. CNN International krizin çözümünde Türkiye ve Erdoğan'ın rolüne dikkat çeken bir analiz yayınladı
18.07.2023 Gündem
Togg Suudi Arabistan'da! Prens Selman koltuğa geçti
Togg Suudi Arabistan'da! Prens Selman koltuğa geçti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, temaslarda bulunmak üzere geldiği Suudi Arabistan’da Veliaht Prens Muhammed bin Selman ile görüştü. Görüşme sonrası Veliaht Prens Muhammed bin Selman kendisine hediye edilen TOGG ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı oteline bıraktı.
18.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Veliaht Prens Selman ile bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Veliaht Prens Selman ile bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, temaslarda bulunmak üzere geldiği Suudi Arabistan’da Veliaht Prens Muhammed bin Selman ile bir araya geldi.
17.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez turuna çıkıyor! Ana gündem ekonomik yatırımlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez turuna çıkıyor! Ana gündem ekonomik yatırımlar Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, bugün başlayacak Körfez turunda Suudi Arabistan, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri’ni ziyaret edecek. Ziyaretin başlıca gündemi karşılıklı ekonomik yatırımlar.
17.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez ziyaretine çıkıyor! Çok sayıda iş insanı eşlik edecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez ziyaretine çıkıyor! Çok sayıda iş insanı eşlik edecek Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik ziyaretler. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yarın, Suudi Arabistan, Katar Ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni kapsayan Körfez turuna çıkıyor. Körfez turunda iş forumlarının da gerçekleşmesi beklenirken, Erdoğan'a bu ziyaretlerinde 200'den fazla iş insanı eşlik edecek.
16.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez turuna çıkıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez turuna çıkıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan, yarın 3 gün sürecek Körfez turuna çıkıyor. Erdoğan; sırasıyla Suudi Arabistan, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni ziyaret ederek mevkidaşlarıyla bir araya gelecek. Cumhurbaşkanı, 20 Temmuz'da da Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne gidecek.
16.07.2023 Gündem
Dünya liderlerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tebrik mesajları
Dünya liderlerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tebrik mesajları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden cumhurbaşkanı seçilmesi dolayısıyla dünya liderlerinden tebrik telefonları ve mesajları gelmeye devam ediyor.
31.05.2023 Gündem
İngiltere'de tarihi gün! Kral Charles, dünyanın izlediği törenle tacına kavuştu
İngiltere'de tarihi gün! Kral Charles, dünyanın izlediği törenle tacına kavuştu Hayatının büyük bir bölümünü "veliaht prens" olarak geçiren Charles, sonunda muradına erdi. Annesi Kraliçe 2. Elizabeth'in geçen yıl eylül ayında, 96 yaşında hayata veda etmesinin ardından onun yerine tahta geçen Charles, 75 yaşında Kral 3. Charles olarak tacın giydi.
6.05.2023 Dünya
Kate Middleton herkesin merak ettiği sırrını gazetecinin kulağına fısıldadı
Kate Middleton herkesin merak ettiği sırrını gazetecinin kulağına fısıldadı İngiltere Kralı 3. Charles'ın taç giyme törenine sayılı günler kaldı. 'Taçlı yaşamlara' ilginiz olsun olmasın, mutlaka bir şekilde ilginizi çekecek bir gün çünkü. Dünyanın en uzun süre tahta çıkmayı bekleyen veliaht prenslerinden biri olan Charles, o gün seçkin konuklarının karşısında, kameralar aracılığıyla da milyonlarca kişinin bakışları altında resmen tacını giyecek.
26.04.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Veliaht ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki veliaht haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.