Veda

Veda

Son dakika veda haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan veda ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını veda haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Veda

haberleri sayfasında son dakika yaşanan veda gelişmeleri de dahil olmak üzere 13.142 veda haberi bulunmuştur. Tüm veda haberleri aşağıda listelenmiştir.
İsmail Kartal'a güle güle! Ali Koç son kıyağını yapacak, kupa canavarı hoca Fenerbahçe'ye geliyor
İsmail Kartal'a güle güle! Ali Koç son kıyağını yapacak, kupa canavarı hoca Fenerbahçe'ye geliyor Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe taraftarının hayali gerçek oluyor. Ali Koç bu kez gemileri yaktı. İsmail Kartal sarı lacivertli ekibe veda ediyor. Fenerbahçe'nin başına kariyerinde Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Konferans Ligi ve Avrupa Ligi kupası bulunan teknik direktör geliyor. İşte detaylar...
27.04.2024 Fenerbahçe
Süper Lig için olay tahmin: 102 puanla tarihi şampiyon olacaklar
Süper Lig için olay tahmin: 102 puanla tarihi şampiyon olacaklar Süper Lig'de son beş haftaya girilirken Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki şampiyonluk yarışı tüm hızıyla devam ediyor. Ligin son haftaları nefes keserken olay bir tahmin gündeme geldi.
26.04.2024 Fenerbahçe
Survivor All Star'da takım değişikliği! Ödül oyunu nefes kesti
Survivor All Star'da takım değişikliği! Ödül oyunu nefes kesti Survivor All Star'da adaya veda eden son isim Berna Canbeldek olmuştu. Acun Ilıcalı takımlardaki kadın sayılarının dezavantaj olduğunu söyleyerek Kırmızı takımdan bir yarışmacının Mavi takıma geçmesini istedi. Ödül oyunu dişe diş mücadeleye sahne oldu. İşte detaylar...
26.04.2024 Magazin
Hudutsuz Sevda Ceylan diziden ayrılıyor mu? Esengül Aypek (Ceylan) öldü mü, Hudutsuz Sevda Esengül Aypek kimdir, kaç yaşında?
Hudutsuz Sevda Ceylan diziden ayrılıyor mu? Esengül Aypek (Ceylan) öldü mü, Hudutsuz Sevda Esengül Aypek kimdir, kaç yaşında? Hudutsuz Sevda Ceylan diziden ayrılıyor mu, öldü mü? NOW TV ekranlarının sevilen dizilerinden biri olan Hudutsuz Sevda dizisinde yeni bir ayrılık yaşanıyor. Dizide Ceylan karakterine hayat veren Esengül Aypek diziye deva ediyor. Peki, Hudutsuz Sevda Ceylan neden diziden ayrılıyor?
25.04.2024 Magazin
Survivor’da mavi takıma kim geçti? Mavi takımdan kırmızı takıma kim gelecek, Survivor All Star’da takımlar değişiyor mu?
Survivor’da mavi takıma kim geçti? Mavi takımdan kırmızı takıma kim gelecek, Survivor All Star’da takımlar değişiyor mu? Survivor All Star'da Mavi takımdan Berna adaya veda etti. Survivor'un yeni bölüm tanıtımında Acil Durum Konseyi'nin toplandığı görülürken, Acun Ilıcalı, Kırmızı takımdan Mavi takıma bir yarışmacının geçeceğini duyurdu. Peki, Survivor'da takımlar değişiyor mu, mavi takıma kim geçti geçecek?
25.04.2024 Magazin
Yılmaz Güney'in daha önce görülmemiş fotoğrafı ortaya çıktı!
Yılmaz Güney'in daha önce görülmemiş fotoğrafı ortaya çıktı! 40 yıl önce hayata veda eden yönetmen, senarist Yılmaz Güney'e ait görülmemiş bir fotoğraf ortaya çıktı. Paris'te çekildiği belirtilen bu fotoğraf, Güney'in son fotoğrafı olabilir.
25.04.2024 Magazin
Survivor'a kavgayla veda etti: Eleme sonrası acil durum konseyi toplanıyor!
Survivor'a kavgayla veda etti: Eleme sonrası acil durum konseyi toplanıyor! Survivor All Star'da ilk eleme adayı Berna Canbeldek, ikinci eleme adayı Damla Can, üçüncü eleme adayı Aleyna Kalaycıoğlu, dördüncü ve son eleme adayı Merve Aydın olmuştu. Heyecanla ekrana kilitlenen izleyenler ise "Survivor kim elendi? Survivor All Star 2024'te bu hafta hangi yarışmacı adaya veda etti? Survivor'un yeni bölüm tanıtımında ise Acil Durum Konseyi'nin toplandığı görüldü. Acun Ilıcalı, Kırmızı takımdan Mavi takıma bir yarışmacının geçeceğini duyurmasının üzerine "Survivor'da takımlar değişiyor mu, mavi takıma hangi yarışmacı geçecek?" sorusu gündeme geldi.
25.04.2024 Magazin
İrfan Can Kahveci çılgınlığı! Fenerbahçe'ye veda ediyor, yeni takımını açıkladılar
İrfan Can Kahveci çılgınlığı! Fenerbahçe'ye veda ediyor, yeni takımını açıkladılar Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Sarı lacivertliler, bir yandan da gelecek sezon çalışmalarına devam ederken, takımın yıldız isimlerinden olan İrfan Can Kahveci ile ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı. Yıldız oyuncu için yapılan teklif duyurulurken, dudak uçuklatan teklif de ortaya çıktı. İşte tüm detaylar...
24.04.2024 Fenerbahçe
Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Now Tv Korkma Ben Yanındayım neden final yapıyor?
Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Now Tv Korkma Ben Yanındayım neden final yapıyor? Yayın hayatı kısa süren dizilere bir yenisi daha eklendi. Now Tv'de izleyiciyle buluşan ve başrollerinde Şevket Çoryh, Günay Karacaoğlu, Nilsu Berfin Aktaş'ın yer aldığı aile ve dostluk temalı dizi beklenen karşılığı alamadı. Yedinci bölümde veda edecek olan Korkma Ben Yanındayım dizisi neden final yapıyor?
24.04.2024 Magazin
Samandıra'da kriz! Tadic, Dzeko derken resti çektiler: İsmail Kartal gitmezse bırakırız
Samandıra'da kriz! Tadic, Dzeko derken resti çektiler: İsmail Kartal gitmezse bırakırız Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Sarı lacivertlilerde puan kaybı sonrası teknik direktör İsmail Kartal eleştirilerin odağı olmuştu. Tüm bu yaşananlar sonrasında yeni kriz patladı. Buna göre; Takımın bazı yıldızları İsmail Kartal'ın takımın başında kalması durumunda Fenerbahçe'ye veda edeceklerini duyurdu. İşte tüm detaylar...
24.04.2024 Süper Lig
Veda filmi nerede çekildi? Atatürk'ün hayatını anlatan Veda filminin çekildiği yer
Veda filmi nerede çekildi? Atatürk'ün hayatını anlatan Veda filminin çekildiği yer Atatürk'ün hayatını anlatan Veda filmi 23 Nisan nedeniyle televizyon izleyicisiyle buluşuyor. Filmi ilk kez izleyecek olan vatandaşlar, Veda filminin konusu ve kadrosu dışında filmin nerede çekildiğine dair de araştırma yapıyor. Peki, Atatürk'ün hayatını anlatan Veda filmi nerede çekildi? İşte konusu ve oyuncu kadrosu…
23.04.2024 Magazin
Fenerbahçe'nin şampiyonluğu gitti! İsmail Kartal veda ediyor: Yazık, iflas etti
Fenerbahçe'nin şampiyonluğu gitti! İsmail Kartal veda ediyor: Yazık, iflas etti Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Süper Lig'in 33. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Sivasspor'un konuğu oldu. Maçta 1-0 öne geçen sarı-lacivertli takım üstünlüğünü koruyamadı ve maçı 2-2 tamamladı. Lider Galatasaray'la puan farkı 4'e çıkarken şampiyonluk yolunda büyük hasar alan Fenerbahçe'nin Sivas maçı sonrası kritik detay ortaya çıktı.
23.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de kriz! Tadic, Bonucci ve Cengiz Ünder başlattı, İsmail Kartal resti çekti
Fenerbahçe'de kriz! Tadic, Bonucci ve Cengiz Ünder başlattı, İsmail Kartal resti çekti Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. UEFA Konferans Ligi çeyrek finalinde Olympiakos'a elenerek kupaya veda eden Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal ve bazı oyuncular eleştiri oklarının hedefi haline geldi. Süper Lig'de Sivasspor ile şampiyonluk yarışında kritik bir maça çıkacak olan sarı-lacivertlilerde İsmail Kartal'dan flaş bir karar geldi.
22.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de 3 ayrılık birden! Sözleşmesi feshedilecek
Fenerbahçe'de 3 ayrılık birden! Sözleşmesi feshedilecek UEFA Avrupa Konferans Ligi'ne veda eden ve Trendyol Süper Lig'deki zirve yarışına odaklanan Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması yapılmaya başlandı. Sarı-lacivertlilerde 3 ismin bileti kesildi.
21.04.2024 Şampiy10
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
20.04.2024 İddaa
İsmail Kartal derhal istifa et! Ali Koç'a yalvardı, Fenerbahçe elenince ağzına geleni söyledi
İsmail Kartal derhal istifa et! Ali Koç'a yalvardı, Fenerbahçe elenince ağzına geleni söyledi Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında Fenerbahçe, sahasında Yunanistan ekibi Olympiakos ile kozlarını paylaştı. Sarı lacivertliler, 3-2'lik maçın rövanşını 1-0 kazandı fakat penaltılarda 3-2 yenilerek Avrupa'ya veda etti. Karşılaşma sonrası İsmail Kartal'ın istifası istendi, Ali Koç'a flaş istekle seslendi. İşte detaylar...
20.04.2024 Fenerbahçe
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
19.04.2024 İddaa
Ali Koç olaya el atacak! Fenerbahçe'yi bile bile yaktı, Dzeko, Tadic ve Fred bile inanamadı
Ali Koç olaya el atacak! Fenerbahçe'yi bile bile yaktı, Dzeko, Tadic ve Fred bile inanamadı Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi Çeyrek Final rövanşında Olympiakos'a elenerek Avrupa'ya veda etti. Maç sonrası eleştirilerin hedefinde tek isim vardı. Mağlubiyet sonrası Ali Koç yönetimi harekete geçiyor. İşte detaylar...
19.04.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye 4 kat fark!
Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye 4 kat fark! UEFA Konferans Ligi'nde yarı finalin kapısından dönen Fenerbahçe kasasına giren rakam belli oldu. Öte yandan bütün Türk takımlarının UEFA'dan ne kadar gelir elde ettiği de ortaya çıktı.
19.04.2024 Fenerbahçe
Yasmin Erbil sevgilisine kavuştu! Survivor'dan elenen Yiğit Poyraz’la paylaşım geldi
Yasmin Erbil sevgilisine kavuştu! Survivor'dan elenen Yiğit Poyraz’la paylaşım geldi 'Survivor 2021' finalisti Yiğit Poyraz, 'All Star 2024'e geçtiğimiz haftalarda veda etmişti. Sevgilisine kavuşan Yasmin Erbil, Poyraz ile eski bir pozlarını sosyal medya sayfasından yayınladı.
19.04.2024 Magazin
Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi'ne veda etti! Ülke puanı güncelledi, işte son durum
Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi'ne veda etti! Ülke puanı güncelledi, işte son durum Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde çeyrek final heyecanı sona ererken Türkiye'nin UEFA ülke puanı klasmanında sezonu 9. sırada tamamlaması kesinleşti.
19.04.2024 Fenerbahçe
Fred'in hareketi kriz çıkardı! Livakoviç ne yapsın? İsmail Kartal Yunanlılara hediye etti
Fred'in hareketi kriz çıkardı! Livakoviç ne yapsın? İsmail Kartal Yunanlılara hediye etti UEFA Avrupa Konferans Ligi Çeyrek Final rövanşında Fenerbahçe, rakibi Olympiakos'u sahasında ağırladı. Karşılaşmanın penaltı atışlarında 3-2 mağlup olan sarı-lacivertliler, turnuvaya veda etti. Fred ile İsmail Kartal arasındaki kriz patladı. Maç sonu kritik detay ortaya çıktı.
19.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe, Avrupa'ya veda etti
Fenerbahçe, Avrupa'ya veda etti UEFA Avrupa Konferans Ligi Çeyrek Finali ikinci maçında Yunan temsilcisi Olympiakos'u normal süresi 1-0 biten maçta penaltı atışlarında 3-2 kaybederek turnuvaya veda etti.
18.04.2024 Fenerbahçe
Beşiktaş yeni teknik direktörünü buldu!
Beşiktaş yeni teknik direktörünü buldu! Trendyol Süper Lig'de bu sezon üçüncülülk için mücadele eden Beşiktaş'ta flaş gelişmeler yaşanıyor. Teknik direktörler konusunda krizler yaşayan siyah-beyazlı takım son olarak Fernando Santos ile de yollarını ayırdı. Beşiktaş, yeni sezon için flaş bir isimle anlaşmak için masaya oturacak. Liverpool'un hocası Jurgen Klopp detayı ise gündem oldu.
18.04.2024 Beşiktaş
Prison Break 6. sezon gelecek mi? Prison break 6. sezon fragmanı gerçek mi, fake mi, yeni sezon çıkacak mı?
Prison Break 6. sezon gelecek mi? Prison break 6. sezon fragmanı gerçek mi, fake mi, yeni sezon çıkacak mı? Prison Break 6.sezon gelecek mi, Prison Break yeni sezon çıkacak mı? Prison Break 6. sezon fragmanı heyecan yarattı. İlk sezonu 29 Ağustos 2005’te yayınlanmaya başlayan Prison Break 5. sezonu ile hayranlarına veda etmişti. Sosyal medyada yayınlanan Prison Break 6. sezon fragmanının hayran yapımı olması sonrası dizinin hayranları Peki, Prison Break yeni sezonu gelecek mi, Prison Break 6. sezon çıkacak mı?
18.04.2024 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Veda ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki veda haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.