Memur emeklilerinin maaş farkları ne zaman yatacak? Emekli, malul, vazife malulü, dul veya yetim aylığı alanları ilgilendiriyor!
Memur emeklilerinin maaş farkları ne zaman yatacak? Emekli, malul, vazife malulü, dul veya yetim aylığı alanları ilgilendiriyor! Memur emeklilerini ilgilendiriyor! Emekli, malul, vazife malulü, dul veya yetim aylığı alanların temmuz zammı ile enflasyondan oluşan maaş farkları ödeniyor. 2 milyon 385 bin 799 kişinin alacağı emekli memur maaş farkları hesaplarına gönderilecek. Peki, Memur emeklilerinin maaş farkları ne zaman yatacak? Memur emeklisi maaş farkı ne kadar, kaç aylık yatacak? İşte detaylar…
28.07.2022 Emekli
SGK ödüyor ve başladı! 4 bin 634 lira...
SGK ödüyor ve başladı! 4 bin 634 lira... Binlerce kişi bekliyordu bakan duyurdu ve ödemeler başladı. Ödemeyi SGK yapıyor başvuru gerekmiyor. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, “Şehitlerimizin çocuklarına, harp ve vazife malullerimiz ile çocuklarına toplamda 63 milyon TL eğitim ve öğretim yardımı yapacağız” dedi.
22.10.2020 Ekonomi
Kimler vazife malulü sayılmaz?
Kimler vazife malulü sayılmaz? Görev başında malul duruma düşen çalışanlara sağlanan bazı haklar vardır. Yasa, kimlerin vazife malulü olarak kabul edileceğini açıkladığı gibi bazı sebeplerle malul duruma düşenlerin ise kapsam dışında odluklarını belirtmiştir. İşte kimler hangi durumlarda vazife malulü sayılmaz sorusunun yanıtı!
7.03.2019 Uzmana Sor
SGK'dan maaş farkı müjdesi!
SGK'dan maaş farkı müjdesi! 1,9 milyon kişiye ödeme yapılacak
26.07.2013 Ekonomi