Vatandaş

Vatandaş

Son dakika vatandaş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan vatandaş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını vatandaş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Vatandaş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan vatandaş gelişmeleri de dahil olmak üzere 17.527 vatandaş haberi bulunmuştur. Tüm vatandaş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Tunç'un acı günü! Eniştesi vefat etti
Bakan Tunç'un acı günü! Eniştesi vefat etti Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un bir süredir tedavi gören eniştesi İsmail Çetinkaya, hayatını kaybetti.
25.05.2024 Gündem
İlk dört ayda 12 milyon kişi ziyaret etti! Büyümesini sürdürmeye devam ediyor
İlk dört ayda 12 milyon kişi ziyaret etti! Büyümesini sürdürmeye devam ediyor Ocak-Nisan dönemi turizm verilerini açıklayan Kültür ve Turizm Bakanlığı, 2024 yılının ilk 4 ayında Türkiye'nin 12 milyon 678 bin 959 ziyaretçi ağırladı. Türkiye turizminin 2024 yılında da başarı grafiğini yukarıya taşıyarak büyümesini sürdürdüğü belirtildi.
24.05.2024 Gündem
Gaziantep’te bitkin halde bulunan tilki tedavi altına alındı
Gaziantep’te bitkin halde bulunan tilki tedavi altına alındı Gaziantep’te bir vatandaş tarafından yol kenarında bitkin halde bulunan tilki tedavi altına alındı.
24.05.2024 Gaziantep
Kiralık araçla dirift yaptı! Cezalar yağmur gibi yağdı
Kiralık araçla dirift yaptı! Cezalar yağmur gibi yağdı Antalya'nın Alanya ilçesinin Mahmutlar Mahallesi'nde otomobiliyle drift yapan sürücüye jandarma tarafından 32 bin 233 lira cezai işlem uygulanırken, ehliyetine 2 ay el konulduğu açıklandı.
23.05.2024 Gündem
IBAN ile ödeme isteyen yandı! Bakanlıktan yeni adım, ihbar edene ikramiye verilecek
IBAN ile ödeme isteyen yandı! Bakanlıktan yeni adım, ihbar edene ikramiye verilecek Vergi kaçağı ve kayıtdışı ekonomiye karşı tedbirlerini yoğunlaştıran Hazine ve Maliye Bakanlığı, etkin vatandaş ihbarı için yeni şikayet kanallarını devreye aldı.
23.05.2024 Gündem
Gaziantep’te bir vatandaş şehitliğin kapısını öptü
Gaziantep’te bir vatandaş şehitliğin kapısını öptü Gaziantep’te bir vatandaş, kahramanlık ve fedakarlık simgesi olan Antep Savunması Şehitliği’nin önünden geçerken, kapıyı öptü. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan Antep Savunması Şehitliği ve Saygı Müzesi’nin önünden geçen bir vatandaş kapıyı öptü. Bu anlamlı hareket, şehitlerin aziz hatıralarına olan saygının ve minnetin bir göstergesi olarak görüldü.
22.05.2024 Gaziantep
Adana Barosu Başkanı Av. Semih Gökayaz: "Hiçbir avukat vatandaşı arayıp iş istemez
Adana Barosu Başkanı Av. Semih Gökayaz: "Hiçbir avukat vatandaşı arayıp iş istemez Türkiye’de son dönemlerde avukatların adı kullanılarak yapılan dolandırıcılıklar artınca Adana Barosu Başkanı Av. Semih Gökayaz, "Avukatlık onurlu ve kutsal bir meslektir. Hiçbir avukat müvekkili arayıp dava talep etmez. Böyle bir şeyle karşılaşınca barolara müracaat edin" dedi.
22.05.2024 Adana
Yıldırım düşmesi sonucu baraka yandı, 3 koyun telef oldu
Yıldırım düşmesi sonucu baraka yandı, 3 koyun telef oldu Adana'nın Kozan ilçesinde yıldırım düşmesi sonucu 3 koyun telef oldu.
22.05.2024 Adana
Gaziantep’te bir vatandaş şehitliğin kapısını öptü
Gaziantep’te bir vatandaş şehitliğin kapısını öptü Gaziantep’te bir vatandaş, kahramanlık ve fedakarlık simgesi olan Antep Savunması Şehitliği’nin önünden geçerken, kapıyı öptü.
21.05.2024 Gaziantep
Bakan Özhaseki, plajlardaki işgallere karşı harekete geçti!
Bakan Özhaseki, plajlardaki işgallere karşı harekete geçti! Plajlardaki kaçak yapıların önlenmesi için ‘Denizler Halkın’ projesini başlatan Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlı Mehmet Özhaseki,turizm bölgelerindeki ‘kıyı işgaline’ yönelik yeni bir uygulamayı daha hayata geçirmeye hazırlanıyor. ‘Alo İhbar Hattı’ kuracaklarını açıkladı.
21.05.2024 Gündem
Ağızlıksız gezdirilen Pitbull cinsi köpek dehşet saçtı!
Ağızlıksız gezdirilen Pitbull cinsi köpek dehşet saçtı! İstanbul'un Kadıköy İlçesinde ağızlıksız gezdirilen Pitbull cinsi köpek, sokak kedisine saldırdı. Kedi uzun çabalar sonucu yaralı olarak kurtarılırken, köpeği ağızlıksız gezdiren M.K.İ. gözaltına alındı. Pitbullun saldırı anları saniye saniye kaydedildi.
21.05.2024 Gündem
Ayhan Bora Kaplan suç örgütü davasında gizli tanığın ifadelerini geri çektiğini mahkeme başkanı açıkladı!
Ayhan Bora Kaplan suç örgütü davasında gizli tanığın ifadelerini geri çektiğini mahkeme başkanı açıkladı! 'Ayhan Bora Kaplan' suç örgütüne yönelik soruşturma kapsamında, haklarında dava açılan 20'si tutuklu, 61 sanığın yargılanmasına Ankara 32'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edildi. Davada mahkeme başkanı 'Ü5W1G8K6L3' kod adlı gizli tanığın ifadelerini geri çektiğini açıkladı. Tanık Erkan Doğan'ın ifadelerine sinirlenen Bora Kaplan da duruşma düzenini bozduğu gerekçesiyle salondan çıkartıldığı açıklandı.
20.05.2024 Gündem
Otomobilin çarptığı yaya ağır yaralandı
Otomobilin çarptığı yaya ağır yaralandı Gaziantep’te yolun karşısına geçmek isteyen bir kişiye otomobil çarptı. Yaralanan vatandaş, ambulansla hastaneye kaldırıldı.
20.05.2024 Gaziantep
Emekli milyonlara destekler peş peşe geldi! Destekler ne zaman hayata geçecek? İşte detaylar...
Emekli milyonlara destekler peş peşe geldi! Destekler ne zaman hayata geçecek? İşte detaylar... Emekli milyonlarca vatandaşı ilgilendiren detaylar ortaya çıktı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, geçen hafta emeklilerin refahını artıracak yeni sosyal destekleri açıkladı. Yeni destek paketinde emeklilere KYK yurtlarında 1 ay ücretsiz konaklama ve kamuya ait misafirhane, öğretmenevi, sosyal tesis ve konuk evlerinden kamu görevlileri gibi yüzde 15 indirimli faydalanabilme gibi birçok yeni destekler verilecek. Peki destek paketi için bir yasal düzenleme söz konusu olacak mı? Yeni çalışma ne zaman hayata geçecek? İşte detaylar...
20.05.2024 Çalışma Hayatı
Milli mücadele ruhu 105 yılında: 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlanıyor...
Milli mücadele ruhu 105 yılında: 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlanıyor... 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları, sabahın erken saatleriyle birlikte yurt dört bir yanında coşkuyla kutlanmaya başlandı.
19.05.2024 Gündem
Bakan Özhaseki, CNN TÜRK'te açıkladı: Bu yaz 'Denizler Halkındır' sloganıyla bir hareket başlatıyoruz
Bakan Özhaseki, CNN TÜRK'te açıkladı: Bu yaz 'Denizler Halkındır' sloganıyla bir hareket başlatıyoruz Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, CNN Türk ekranlarında Hakan Çelik ile Hafta Sonu programında soruları yanıtladı. Bakan Özhaseki "Biz bu yaz 'Denizler Halkındır' sloganıyla bir hareket başlatıyoruz" diyerek sahillerde tarama yaptırıldığını ve tüm kaçak yapıların tespit edilip yıkılacağını duyurdu. Ayrıca Bakan Özhaseki, deprem bölgesinde yıl sonuna kadar 200 bin konut teslim edileceğini de açıkladı.
18.05.2024 Gündem
Gaziantep’in coğrafi işaretli ürünleri Ankara'da tanıtıldı! Vatandaşlar akın etti
Gaziantep’in coğrafi işaretli ürünleri Ankara'da tanıtıldı! Vatandaşlar akın etti Gaziantep Ticaret Borsası (GTB), Gaziantep’in coğrafi işaret tescilli ürünlerini Ankara’da tanıttı. GTB tarafından tescil ettirilen 24 ürünün sergilendiği stant çeşitli illerden gelen TOBB delegeleri ile Ankaralıların yoğun ilgisini gördü.
17.05.2024 Gaziantep
Kira ve satın alımda bu detay dikkat! Bütün paranız yanabilir
Kira ve satın alımda bu detay dikkat! Bütün paranız yanabilir Konut satın almak isteyen, kiralama yapacak veya turizm amaçlı günlük daire kiralamak isteyen vatandaşların ilk adresi ilan platformları. Geçtiğimiz yıl ilanlarla ilgili bir düzenleme gelse de sahte ilan belirsizliği hala sürüyor. Peki vatandaş ne yapmalı? Uzman isimden ‘yerinde görün’ uyarısı geldi. İşte detaylar...
16.05.2024 Ekonomi
Banka promosyonu için dikkat çeken uyarı! 11 banka tek tek açıkladı ek ödeme müjdesi
Banka promosyonu için dikkat çeken uyarı! 11 banka tek tek açıkladı ek ödeme müjdesi Emekli milyonlarca vatandaş için promosyon uyarısı geldi. Emekli promosyonları ek ödeme fırsatı sunuyor. Bankalar arasındaki rekabet ise rakamın iyiden iyiye yükselmesine sebep oldu. Banka promosyonu tutarları emekliler tarafından mercek altında. Bununla beraber bankalar müşteri kazanabilmek adına emekli promosyon kampanyalarını kızıştırdı. 20.000 TL'ye dayanan emekli promosyonu dikkat çekiyor. Öte yandan uzmanlar emeklileri banka seçerken uyardı.
16.05.2024 Çalışma Hayatı
Evlenmek için durağa ilan astı! Lise mezunu, lise terk ve ortaokul mezunu olanlara hitap etti
Evlenmek için durağa ilan astı! Lise mezunu, lise terk ve ortaokul mezunu olanlara hitap etti Eskişehir’de bir otobüs durağına asılan, "Lise mezunu, lise terk ve ortaokul mezunu olup evlenmek isteyen dürüst ciddi bayanların aramasını önemli arz ederim" ifadelerini içeren ilanı gören vatandaşlar şaşkınlık yaşadı.
16.05.2024 Gündem
Yurtdışından getirilen telefonlarla ilgili yeni karar! Kabul edilmeyecek
Yurtdışından getirilen telefonlarla ilgili yeni karar! Kabul edilmeyecek Yurtdışından telefon getirenler için yeni bir karar alındı. Karara göre birden fazla cep telefonu ile yurt içine dönen yolcular, getirdikleri 2. telefonu fazladan gümrük vergisi ödese de yurda sokamayacak.
16.05.2024 Ekonomi
Ev alacak ve kiralama yapacaklara önemli uyarı! Sahte ilan vurgusu
Ev alacak ve kiralama yapacaklara önemli uyarı! Sahte ilan vurgusu Konut satın almak isteyen, kiralama yapacak veya turizm amaçlı günlük daire kiralamak isteyen vatandaşların ilk adresi ilan platformları. Geçtiğimiz yıl ilanlarla ilgili bir düzenleme gelse de sahte ilan belirsizliği hala sürüyor. Peki vatandaş ne yapmalı? Uzman isimden ‘yerinde görün’ uyarısı geldi. İşte detaylar...
16.05.2024 Ekonomi
Umre’de rahatsızlanan vatandaş ambulans uçakla Gaziantep'e getirildi
Umre’de rahatsızlanan vatandaş ambulans uçakla Gaziantep'e getirildi Umre için gittiği Suudi Arabistan'da rahatsızlanan Türk vatandaşı, önceki gün sabah saatlerinde Sağlık Bakanlığına ait ambulans uçakla yurda getirildi.
15.05.2024 Gaziantep
Gaziantep'te 103 engelliye akülü ve manuel tekerlekli sandalye dağıtıldı! “Bir Gün Değil 365 gün Beraberiz”
Gaziantep'te 103 engelliye akülü ve manuel tekerlekli sandalye dağıtıldı! “Bir Gün Değil 365 gün Beraberiz” Şahinbey Belediyesi, engelliler haftası nedeniyle 103 adet akülü ve manuel tekerlekli sandalye dağıtım yaptı.
15.05.2024 Gaziantep
Adana’nın çöplük isyanı: "Halk sağlığını tehdit ediyor" Kokusu vatandaşları bezdirdi
Adana’nın çöplük isyanı: "Halk sağlığını tehdit ediyor" Kokusu vatandaşları bezdirdi Adana’da yaklaşık 250 bin kişinin yaşadığı ilçede bulunan çöplük, hem kötü koku yayıyor hem de halk sağlığını tehdit ediyor. Halk Sağlığı Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ertan Kara, “Artık çöplüğün olduğu alan uygun bir bölge değil. Halk sağlığı açısından başka alanlar düşünülmeli” dedi.
14.05.2024 Adana

Benzer Haber Etiketleri

Vatandaş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki vatandaş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.