Vaniköy Camii

Vaniköy Camii

Son dakika Vaniköy Camii haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Vaniköy Camii ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Vaniköy Camii haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Vaniköy Camii

haberleri sayfasında son dakika yaşanan vaniköy camii gelişmeleri de dahil olmak üzere 17 vaniköy camii haberi bulunmuştur. Tüm vaniköy camii haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul sevgimizi birileri gibi sadece lafta bırakmıyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul sevgimizi birileri gibi sadece lafta bırakmıyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yangında zarar gördüğü için restore edilen Vaniköy Camii'nde cuma namazını kıldı. Erdoğan namaz sonrası açıklamalarda bulundu. "2002'den bu yana yaklaşık 5 bin 500 eserimizi restore ettik" diyen Erdoğan, "Bu şehri tüm ilçeleriyle beraber gönülden seviyoruz. Bu güzel şehrin meftunuyuz, aşığıyız. İstanbul sevgimiz birileri gibi lafta bırakmıyoruz" ifadelerini kullandı. Öte yandan Erdoğan, Haydarpaşa Anadolu Lisesi'nde karne dağıtım töreninde konuştu. Erdoğan, "Eğitim ordumuzu daha da güçlendirdik. 2002'de göreve geldiğimizde 500 bin öğretmen varken bizim dönemimizde göreve başlayan öğretmen sayısı 800 bini buldu. İhtiyaç duyulan alanlarda atamaları sürdüreceğiz" dedi.
16.06.2023 Gündem
Kalyoncu'dan İstanbul Havalimanı açıklaması: Devletten bir kuruş almadan 10 milyar 250 milyon euro harcıyoruz
Kalyoncu'dan İstanbul Havalimanı açıklaması: Devletten bir kuruş almadan 10 milyar 250 milyon euro harcıyoruz Kalyon Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kalyoncu, İstanbul Havalimanı'yla ilgili, "Devletten bir kuruş almadan 10 milyar 250 milyar avro para harcıyoruz. 25 yılda devlete 26 milyar kira ödüyoruz. Her yıl kiramızı ödüyoruz" dedi.
19.04.2022 Ekonomi
Vaniköy Camii'ndeki yangınla ilgili flaş gelişme! Rapor açıklandı
Vaniköy Camii'ndeki yangınla ilgili flaş gelişme! Rapor açıklandı Tarihi Vaniköy Camii yangınına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında hazırlanan bilirkişi raporu, yangının eskimiş elektrik sisteminden çıktığını belirledi. Yangında kasıt olmadığı belirtilen raporda, eskimiş elektrik sistemini denetlemeyen vakıf yönetimi, gerekli tedbirleri almakta yeterli dikkati göstermediği için kusurlu bulundu. Caminin duvarlarının Bağdadi tarzı yapı sınıfına girdiği, sıvanın altındaki ağaç boşluklarında gezen alevin fark edilmesinin imkansıza yakın olduğu savunulan raporda, "Alevler sinsice bu yolları kullanarak yangının büyümesini sağlamıştır" denildi.
8.12.2020 Gündem
Erdoğan yanan Vaniköy Camii'ni ziyaret etti
Erdoğan yanan Vaniköy Camii'ni ziyaret etti İstanbul Çengelköy'de bulunan tarihi Vaniköy Camisi'nde geçtiğimiz günlerde yangın çıkmıştı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya caminin restorasyonu için imzaların atıldığını, restorasyon çalışmalarının 10 günde biteceğini açıklamıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün camiyi ziyaret etti.
19.11.2020 Siyaset
Vaniköy Camii imamı yangın sonrası ‘kayıp’ demişti! O altınlar bulundu
Vaniköy Camii imamı yangın sonrası ‘kayıp’ demişti! O altınlar bulundu Üsküdar'da yanan tarihi Vaniköy Camii imamının yangın sonrası evinde bulamadığını iddia ettiği altınları bulundu.
18.11.2020 Yaşam
Vali Yerlikaya'nın katılımıyla Vaniköy Camii restorasyon protokolü imzalandı!
Vali Yerlikaya'nın katılımıyla Vaniköy Camii restorasyon protokolü imzalandı! Vali Yerlikaya'nın katılımıyla Vaniköy Camii restorasyon protokolü imzalandı!
17.11.2020 Haber
Vali Yerlikaya açıkladı! Vaniköy Camii için protokol imzalandı!
Vali Yerlikaya açıkladı! Vaniköy Camii için protokol imzalandı! Tarihi Vaniköy Camii'nin restorasyonu için imzalar atıldı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, “Rekonstrüksiyon ve restorasyonu üstlenen Kalyon Vakfı da kurul kararları doğrultusunda gereken çalışmaları yapacak. 10 gün içinde hemen yer teslimi yapılacak. Projenin inşallah 700 gün, yani iki yıl içerisinde tamamlanmasını ön görüyoruz" dedi.
17.11.2020 Gündem
Bakan Ersoy'dan yanan tarihi Vaniköy Camii açıklaması
Bakan Ersoy'dan yanan tarihi Vaniköy Camii açıklaması Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, yanan Vaniköy Camisi'nin en kısa sürede aslına uygun olarak ayağa kaldırılacağını belirtti.
15.11.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: En kısa sürede ayağa kaldıracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: En kısa sürede ayağa kaldıracağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çıkan yangında kullanılamaz hale gelen tarihi Vaniköy Camii'nin, en kısa sürede yüzlerce yıllık tarihi dokusuna ve aslına uygun şekilde yeniden ayağa kaldırılacağını bildirdi.
15.11.2020 Gündem
Çengelköy'de camide yangın! Ekipler sevk edildi
Çengelköy'de camide yangın! Ekipler sevk edildi İstanbul Çengelköy'deki Vaniköy Camisi'nde yangın çıktı. Bölgeye itfaiye araçları sevk edildi. Yangın 1 saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alınırken ilk bilgilere göre ölü ya da yaralının olmadığı öğrenildi.
15.11.2020 Gündem
En az oy FB'lilerden
En az oy FB'lilerden Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim saat 14.30'da Tarabya Alparslan ilköğretim Okulu'nda sandık başındaydı. Oy kullanmaya eşi Fulya Terimle birlikte gelen Fatih Terim, "Ülkemiz için hayırlı uğurlu olsun" dedi.
6.11.2002 Magazin
İstanbul'da yarın bu ilçelerde elektrik yok!
İstanbul'da yarın bu ilçelerde elektrik yok! Anadolu Yakası'ndaki, Kadıköy, Pendik, Sultanbeyli, Tuzla ve Üsküdar ilçelerinin bazı mahallelerine yarın elektrik verilemeyecek...
16.04.2015 Yaşam
O haini Çevik Paşa ifşa etti
O haini Çevik Paşa ifşa etti Murat Ülker Zaman Gazetesi'nden Nuriye Akman'a çarpıcı açıklamalarda bulundu...
29.09.2021 Gündem
İstanbul’u bu rotalardan keşfe çıkın!
İstanbul’u bu rotalardan keşfe çıkın! “Kenti adım adım nasıl gezmeliyiz?”
1.10.2011 Arşiv
En güzel manzara Galata ile Unkapanı arasından seyredilir
En güzel manzara Galata ile Unkapanı arasından seyredilir Ahmet Hamdi Tanpıhar’ın Huzur romanında “Birbirimizi mi yoksa Boğaz’ı mı seviyoruz” der Nuran, Mümtaz’a...
21.08.2009 Arşiv
Fenerbahçe Stadına adını veren Başbakan'ın çarpıcı anıları
Fenerbahçe Stadına adını veren Başbakan'ın çarpıcı anıları Bir sözüyle FB'ye başkan oldu, elini öptüğü hocasını Aşkale'ye sürdü Türk siyasetinin tartışmalı isimlerindendi Saraçoğlu. Ama söz konusu Fenerbahçe olunca tavrı netti. Öyle ki, takımı için İttihat Spor'un sahasını elinden aldı. Fenerbahçe sahayı alabilsin diye ödeme kolaylıkları sundu. Dahası Galatasaray maçında çıkan kavgadan sonra Fenerbahçe tam kapatılacakken "O zaman ben başkanı olurum" deyip başkanlığını ilan etti.
24.02.2006 Arşiv
Yaşadığın kenti keşfet, yarın nereye gideyim diye düşünme
Yaşadığın kenti keşfet, yarın nereye gideyim diye düşünme Yarın pazar... Miskin miskin evde oturacağınıza yaşadığınız kenti tanımaya ne dersiniz?.. Öyleyse sizin için seçtiğimiz kültür turları ve mekan önerilerine bakmadan sokağa çıkmayın!
5.11.2004 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Vaniköy Camii ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki vaniköy camii haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.