Vakko

Vakko

Son dakika vakko haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan vakko ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını vakko haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Vakko

haberleri sayfasında son dakika yaşanan vakko gelişmeleri de dahil olmak üzere 343 vakko haberi bulunmuştur. Tüm vakko haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eda Ece ve Buğrahan Tuncer'in düğün detayları belli oldu!
Eda Ece ve Buğrahan Tuncer'in düğün detayları belli oldu! Oyuncu Eda Ece, sevgilisi Buğrahan Tuncer ile evleniyor. Ünlü çiftin düğün detayları belli oldu. 20 Haziran’da Four Seasons Bosphorus’ta gerçekleşecek düğünde Eda Ece, gelinliğini Hollywood yıldızlarının tasarımcısı Zuhair Murad’dan seçti.
20.03.2023 Magazin
Engincan Ural'dan ayrılık iddialarına yanıt!
Engincan Ural'dan ayrılık iddialarına yanıt! Ekim ayında evlenen Engincan Ural ile Merve Kaya'nın evliliklerinde kara bulutlar dolaştığı ve ikilinin boşanma kararı aldığı iddia edildi. Sibel Can iddiaları paylaştığı fotoğrafla yalanladı. Engincan Ural ise 'sadece gülüyorum' dedi.
30.11.2022 Magazin
Zirve 23 başladı! Baykar Teknoloji lideri Selçuk Bayraktar: Muhabere tarihinde devrim yaratacak
Zirve 23 başladı! Baykar Teknoloji lideri Selçuk Bayraktar: Muhabere tarihinde devrim yaratacak 23 Yetenek Derneği tarafından bu yıl ikincisi organize edilen Zirve 23 bugün gerçekleşiyor. 2 bin aşkın üniversite öğrencisinin katılımıyla gerçekleşen organizasyon Volkswagen Arena'da düzenleniyor. Zirve 23 kapsamında konuşma yapan BAYKAR Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, "Biz 20 yıllık hayalimizi üretmek için devam ediyoruz. Türkiye’nin ilk insansız savaş uçağı olacak Kızılelma için geri sayım başladı. 2023'de ilk uçuşunu yapacak. Bu iki platform muhabere tarihinde devrim yaratacaklar." dedi. Togg CEO'su Gürcan Karakaş da "Cesaretinizi artırmak için esnek olun, değişimi kucaklayın. 'İnsanlar ne der'e bakmayın. Aksiyona geçin. 20 saat düşüneceğinize 3 kez deneyin. Büyük resmî görün" diye konuştu.
15.10.2022 Ekonomi
Zirve 23, Türkiye’nin dört bir yanından gençlerle buluşuyor
Zirve 23, Türkiye’nin dört bir yanından gençlerle buluşuyor 23 Yetenek Derneği tarafından bu sene ikincisi organize edilecek Zirve 23, 15 Ekim Cumartesi günü 2 bini aşkın üniversite öğrencisi gencin katılımıyla gerçekleşecek. Türkiye’nin dört tarafından Zirve 23 için gelecek olan gençler, Volkswagen Arena’da buluşacak.
14.10.2022 Ekonomi
Sibel Can'ın paylaşımına Nükhet Duru ve Seren Serengil'den yorum!
Sibel Can'ın paylaşımına Nükhet Duru ve Seren Serengil'den yorum! Sibel Can'ın Hakan Ural ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Engincan Ural, bir süredir aşk yaşadığı Merve Kaya ile 9 Ekim Pazar günü Bodrum'da evlendi. Birçok ünlü ismin katıldığı düğünden kareler sosyal medyada paylaşıldı. Törende çocuklarıyla verdiği pozu, takipçilerinin beğenisine sunan Sibel Can'a meslektaşları Nükhet Duru ve Seren Serengil'den yorum geldi.
11.10.2022 Magazin
Bahar Korçan kimdir? Bahar Korçan ne kanseriydi, hastalığı neydi?
Bahar Korçan kimdir? Bahar Korçan ne kanseriydi, hastalığı neydi? Kariyer hayatı boyunca Sezen Aksu, Demet Akbağ, Tarkan'ın aralarında bulunduğu birçok ünlü isim için kıyafet tasarlayan modacı Bahar Korçan hayatını kaybetti. Haberi alanlar Bahar Korçan öldü mü, neden öldü? Sorularına yanıt aramaya başladı. Peki, Bahar Korçan kimdir, kaç yaşında? Bahar Korçan ne kanseriydi?
11.11.2021 Gündem
Ve beklenen gün geldi! AVM’ler açılıyor
Ve beklenen gün geldi! AVM’ler açılıyor Corona virüs salgınıyla kapanan AVM’lerin yüzde 80’i bugün kapılarını açıyor. AVM’lerde ilk günlerde yüzde 30 civarı bir trafik bekleniyor
11.05.2020 Ekonomi
Geri sayım başladı! 11 Mayıs'ta...
Geri sayım başladı! 11 Mayıs'ta... AVM’lerin 11 Mayıs’ta açılabileceği açıklamasının ardından perakende sektörü hazırlıklarını hızlandırdı. AVM’lerin tüm önlemleri almasıyla kapılar açılacak
6.05.2020 Ekonomi
Giyim perakendecileri mağazalarını geçici olarak kapattı
Giyim perakendecileri mağazalarını geçici olarak kapattı Tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüs giyim perakendecileri mağazalarını da etkiledi. Giyim perakendesi ve üretimi yapan şirketler mağazalarını geçici bir süreyle kapattıklarını açıkladılar. Satışlar internet üzerinden devam edecek. Lüks giyim şirketi Vakko , KAP'a yaptığı açıklamada hem mağaza hem de üretim faaliyeterine geçici süreyle ara verdiğini açıklarken, Mavi Giyim Türkiye ve Almanya ile Kanada'daki mağazalarını geçici süreyle kapattığını açıkladı.
19.03.2020 Ekonomi
Vakko 13 yıl sonra Beyoğlu’na dönüyor
Vakko 13 yıl sonra Beyoğlu’na dönüyor 2006’da İstanbul Beyoğlu’ndaki 44 yıllık mağazasından ayrılan Vakko, 13 yıl aradan sonra Beyoğlu’na geri dönüyor.
28.11.2019 Ekonomi
Flaş ‘tapusuz sanayi’ önerisi
Flaş ‘tapusuz sanayi’ önerisi İstanbul Sanayi Odası Başkanı Erdal Bahçıvan, “Fabrika tapusu sanayicinin ahlakını bozuyor. Sanayicinin tapusu olmasın, fabrika binaları 49 yıllığına tahsis edilsin” önerisini bazı sanayiciler desteklerken, bazıları da farklı çözümler önerdi
22.10.2019 Ekonomi
Ayla ışıltısı
Ayla ışıltısı Ayla Çelik, Türkiye Eczacılar Kooperatifi olan ‘Ecza Koop’un özel gecesinde Kıbrıs Limak Deluxe Otel’de sahne aldı.
9.10.2018 Magazin
44 şarkı seslendirdi
44 şarkı seslendirdi Türk pop müziğine kazandırdığı sayısız hit şarkıyla herkesi kendine hayran bırakan Ayla Çelik, geçtiğimiz akşam başkanlığını iş insanı Necmettin Karabacak’ın yaptığı Yeşilyurt Spor Kulübü’nün ‘Yaza Veda Gecesi’nde sahne aldı.
8.09.2018 Magazin
Tarık Tarcan kimdir?
Tarık Tarcan kimdir? Tarık Tarcan kimdir? Sorusunun yanıtını haberimizde bulabilirsiniz. Sevilen oyuncu ve sunucu Tarık Tarcan'ın hayatı merak edilmeye ve gündemde araştırılmaya başlandı. İşte Tarık Tarcan hakkındaki tüm bilgiler...
27.08.2018 Gündem
Ağa’ya gelin geldi
Ağa’ya gelin geldi Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Ağaoğlu ve eşi Ayla Ağaoğlu’nun oğlu Onur Ağaoğlu, doktor Muzaffer Ergöz ve eşi Gülser Ergöz’ün kızları Burçin Ergöz ile önceki gün Beşiktaş’ta bulunan Four Seasons The Bosphorus Hotel’de muhteşem bir nikah töreniyle evlendi.
15.07.2018 Magazin
Mutluluğa ‘evet’ dediler
Mutluluğa ‘evet’ dediler Oya ve Bülent Eczacıbaşı çiftinin kızları Esra Eczacıbaşı önceki gün Bodrum’da Murat Coşkun ile mutluluğa ‘Evet’ dedi. Düğüne cemiyet hayatınının önemli isimleri katıldı.
1.07.2018 Magazin
1+1’i 3-4 yapacağımız stratejik ortak arıyoruz
1+1’i 3-4 yapacağımız stratejik ortak arıyoruz Kârlı ve değerli şirketlerin her zaman kapısının çalındığını, adayları değerlendirdiklerini belirten Vakko CEO’su Güner, 1+1’i 3-4 yaparak büyümeyi daha da hızlandıracak ortak aradıklarını açıkladı. Başkan Hakko da “Satış değil, amacımız stratejik bir ortaklık” dedi
11.05.2018 Ekonomi
10 TL’lik tişört mü 10 binlik gömlek mi
10 TL’lik tişört mü 10 binlik gömlek mi Yarın Beymen ve DeFacto halka arz yolculuğuna çıkıyor. Birinde 10TL’ye tişört satılırken, diğerinde 10 bin TL’lik gömlek var. Gelirleri, net kârları ve kâr marjlarına tüketici değil de borsacı gözüyle bakıldığında ikisinin de eşit değere sahip olduğu ortada.
1.05.2018 Ekonomi
Mina Başaran feci kazada hayatını kaybetmişti! Kenan Doğulu parayı geri ödemedi mi?
Mina Başaran feci kazada hayatını kaybetmişti! Kenan Doğulu parayı geri ödemedi mi? Başaran Holding'e ait Bombardier Challanger 604 tipi özel iş jeti 11 Mart'ta İran'da düştü. Uçakta Hüseyin Başaran'ın tatil için Dubai'de olan bekarlığa veda partisinden dönen kızı Mina Başaran ve 7 arkadaşı ile 3 mürettabat hayatını kaybetti. Uçak düşmese Mina Başaran, 14 Nisan'da Murat Gezer'le Çırağan Sarayı'nda 500 kişinin katılacağı ve Kenan Doğulu'nun sahne alacağı düğünle evlenecekti.
9.04.2018 Magazin
5 milyon TL’lik evde oturacaklar
5 milyon TL’lik evde oturacaklar Kemal Sunal’ın kendi gibi oyuncu olan oğlu Ali Sunal (42), dün akşam Avukat Nazlı Kurbanzade’yle dünya evine girdi.
23.03.2018 Magazin
Evlendiği gece hesap açtı
Evlendiği gece hesap açtı Arda Turan ile Aslıhan Doğan, önceki akşam Çubuklu Vadi’deki villarında sade bir törenle evlendi.
13.03.2018 Magazin
Fırtınalı havaların usta kaptanlarıyız
Fırtınalı havaların usta kaptanlarıyız Geçtiğimiz yıl sektördeki büyümelerin sert ve güçlü olduğunu belirten Boyner CEO’su Cem Boyner, “Türkiye’de perakendeciler sakin su kaptanı değil, fırtınalı havaların kaptanıdır. Sektör her türlü sürprize açık” diyerek 2018’e de hazırlıklı olduklarını söyledi
22.01.2018 Ekonomi
Akmerkez'deki yıkım için durdurma kararı
Akmerkez'deki yıkım için durdurma kararı Türkiye’nin en lüks alışveriş merkezlerinden İstanbul Etiler’deki Akmerkez’in kaçak bölümlerinin, 17 Ocak Çarşamba günü (yarın) saat 06.00’da yıkılacağı açıklanmıştı. Yıkım kararı alınanlar arasında lüks restoranlar da bulunuyordu ancak yürütmeyi durdurma kararı alındı, yıkım yapılmayacak.
16.01.2018 Ekonomi
Yeni sezona özel tasarımlar
Yeni sezona özel tasarımlar Vakko, Zuhair Murad’ın tasarladığı 2017-18 kış koleksiyonunu cemiyet hayatından ünlü isimlerin katıldığı özel bir defileyle tanıttı
15.11.2017 Magazin
Koleksiyonları tanıttı
Koleksiyonları tanıttı 2017/18 sonbahar-kış sezonu Vakko Kadın, Vakko Erkek, Vakko Couture ve Vakko Wedding koleksiyonları tanıtıldı.
29.09.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Vakko ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki vakko haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.