Vagner Love

Vagner Love

Son dakika Vagner Love haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Vagner Love ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Vagner Love haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Vagner Love

haberleri sayfasında son dakika yaşanan vagner love gelişmeleri de dahil olmak üzere 492 vagner love haberi bulunmuştur. Tüm vagner love haberleri aşağıda listelenmiştir.
İzmir'de gol yağmuru ama kazanan yok!
İzmir'de gol yağmuru ama kazanan yok! Lige verilen aranın ardından galibiyetleri bulunmayan iki takımın mücadelesinde Göztepe ile Aytemiz Alanyaspor 3-3 berabere kaldı. Karşılaşmada iki gol bulan Aytemiz Alanyasporlu Papiss Demba Cisse, toplam 35 golle takımın Süper Lig tarihindeki en golcü ismi oldu.
27.06.2020 Alanyaspor
Vagner Love buldu mu, atıyor
Vagner Love buldu mu, atıyor Vagner Love ayağına gelen her 3.20 toptan birini gole dönüştürürken, Brezilya’da bu açıdan en iyi ikinci futbolcu oldu.
24.10.2019 Futbol
Vagner Love gençlerin saçlarını kazıdı!
Vagner Love gençlerin saçlarını kazıdı! Corinthians genç takımından A takıma terfi eden oyuncuları traş eden Vagner Love, futbolcuların bu şekilde idmana çıkmasına yol açınca ortaya ilginç görüntüler çıktı.
26.03.2019 Futbol
Beşiktaş'ın yerlileri FIFA'ya gitmedi!
Beşiktaş'ın yerlileri FIFA'ya gitmedi! Siyah-beyazlılarda bir yabancı daha alacakları sebebiyle kulübü FIFA’ya şikayet etti. Bu çalkantılı süreçte yaklaşık 7 aydır paralarını alamayan yerli futbolcuların ise herhangi bir girişimde bulunmaması dikkat çekti.
15.03.2019 Beşiktaş
Beşiktaş'ı FIFA'ya şikayet eden edene: Tam 9 futbolcu!
Beşiktaş'ı FIFA'ya şikayet eden edene: Tam 9 futbolcu! 2015-2016 ve 2016-2017'de Süper Lig'i üst üste iki kez zirvede tamamlayan Beşiktaş, bu sezon Şampiyonlar Ligi'ne katılamayınca önemli bir gelirden oldu.
14.03.2019 Beşiktaş
Beşiktaş'ın golcüleri deplasmanda suskun!
Beşiktaş'ın golcüleri deplasmanda suskun! Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında İstikbal Mobilya Kayserispor ile deplasmanda 2-2 berabere kalan ve zirve yarışından uzaklaşmaya başlayan Beşiktaş'ta, santrforların dış sahalarda takıma katkısı az.
4.03.2019 Beşiktaş
Derbide her şey çok farklı!
Derbide her şey çok farklı! Türk futbolunun iki devi, bu akşam Vodafone Park’ta kozlarını paylaşacak. Müthiş derbi, sezonun ilk yarısındakinden çok farklı olacak! Bunun nedeni, her iki takımda da 24 Eylül 2018’deki mücadeleden sonra büyük değişimlerin yaşanması. Özellikle de Fenerbahçe’de...
25.02.2019 Fenerbahçe
Beşiktaş'tan sürpriz transfer atağı!
Beşiktaş'tan sürpriz transfer atağı! Siyah-beyazlılar, sezon sonunda Alanyaspor'la sözleşmesi sona erecek olan Efecan'ı yakından takip ediyor.
6.02.2019 Beşiktaş
Vagner Love kontratı feshedilmeden Corinthians'a söz vermiş
Vagner Love kontratı feshedilmeden Corinthians'a söz vermiş Beşiktaş'la olan sözleşmesini feshettikten sonra ülkesinin takımlarından Corinthians'a transfer olan Vagner Love, dün Brezilya'da basına tanıtıldı. 34 yaşındaki golcüden siyah-beyazlılardan ayrılış süreciyle ilgili flaş itiraflar geldi.
2.02.2019 Beşiktaş
Cyle Larin geri dönüyor!
Cyle Larin geri dönüyor! Beşiktaş'ın Kanadalı santrforu Cyle Larin, ligin ilk haftasında oynanan Akhisarspor maçının ardından ilk kez 11'e dönüyor.
29.01.2019 Beşiktaş
Başkan açıkladı! Adriano feshetmek istiyor...
Başkan açıkladı! Adriano feshetmek istiyor... Beşiktaş'ta geleceği en çok merak edilen isimlerin başında gelen Adriano ile ilgili ülkesi Brezilya'dan yeni açıklama geldi. Santos Başkanı Jose Carlos Peres, 34 yaşındaki sol bekin transferiyle ilgili son bilgileri paylaştı.
28.01.2019 Beşiktaş
Beşiktaş'ta ayrılık resmen açıklandı!
Beşiktaş'ta ayrılık resmen açıklandı! Beşiktaş yöneticisi Ahmet Kavalcı, Vagner Love'ın sözleşmesini feshettiklerini açıkladı.
25.01.2019 Beşiktaş
Vagner Love, FIFA'ya gidiyor!
Vagner Love, FIFA'ya gidiyor! Beşiktaş'tan 6 aydır parasını alamayan Vagner Love'ın, siyah-beyazlıları FIFA'ya şikayet edeceği öğrenildi.
25.01.2019 Beşiktaş
Adana Demirspor'dan Vagner Love açıklaması!
Adana Demirspor'dan Vagner Love açıklaması! Spor Toto 1. Lig takımlarından Adana Demirspor başkanı Murat Sancak, Beşiktaş'tan ayrılmak üzere olan Vagner Love ile transfer görüşmesi yaptıklarını açıkladı.
23.01.2019 Beşiktaş
Resmi açıklama geldi! Vagner Love...
Resmi açıklama geldi! Vagner Love... Beşiktaş'la olan sözleşmesini feshetmesi beklenen Vagner Love'un bir süredir ülkesi Brezilya'ya transfer olacağı konuşuluyordu. Konuyla ilgili olarak resmi açıklama geldi.
23.01.2019 Beşiktaş
Vagner Love'da işlem tamam! Yeni takımı...
Vagner Love'da işlem tamam! Yeni takımı... Beşiktaş, Brezilyalı futbolcuyla yol ayrımına geldi... Deneyimli ismin kulüple sözleşmesini fesh etmesi sonrasında Corinthians’la anlaşması bekleniyor.
21.01.2019 Beşiktaş
Yeni hocası Love'ı açıkladı! Görevi...
Yeni hocası Love'ı açıkladı! Görevi... Beşiktaşlı Vagner Love hakkında açıklamalarda bulunan Corinthians Teknik Direktörü Carille, futbolcuyu nasıl oynatacağını şimdiden planladığını itiraf etti.
19.01.2019 Beşiktaş
Vagner Love Beşiktaş'ı FIFA'ya şikayet etti!
Vagner Love Beşiktaş'ı FIFA'ya şikayet etti! Beşiktaş'ın kadro dışı bıraktığı Brezilyalı forvet Vagner Love, kulübü FIFA'ya şikayet etti.
17.01.2019 Beşiktaş
Vagner Love 632 bin TL ödeyecek!
Vagner Love 632 bin TL ödeyecek! Vagner Love’ın Brezilya basınına yaptığı, “Beşiktaş’ın bana 5 aylık borcu var. Bana yapılan şeyler, Beşiktaş’ın karakterine uymuyor” açıklamasına yönetimden jet ceza geldi. Siyah-beyazlılar, bu sözleri sebebiyle Sambacı’ya, 100 bin euro (632 bin TL) para cezası verdi.
15.01.2019 Beşiktaş
Beşiktaş'tan Vagner Love'a kötü haber!
Beşiktaş'tan Vagner Love'a kötü haber! Beşiktaş, kulüpten izinsiz röportaj veren Vagner Love için disiplin sürecinin başlatıldığını duyurdu.
13.01.2019 Beşiktaş
Başkan resti çekti! "Gidecekse uçaklar var"
Başkan resti çekti! "Gidecekse uçaklar var" Alacakları sebebiyle FIFA'ya gidebileceğini belirten Vagner Love ile ilgili açıklama yapan Orman, "FIFA'ya gidecekse uçaklar var. Vagner Love ama istediğimiz verimi vermedi. Love da mutsuz, biz de mutsuzuz. İyi bir kulüp bulursa gider, bulamazsa kalır" ifadelerini kullandı.
10.01.2019 Beşiktaş
Yeni Malatyaspor'da Tolga Zengin sesleri!
Yeni Malatyaspor'da Tolga Zengin sesleri! Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş tarafından Tolgay, Gökhan Töre ve Vagner Love ile birlikte Antalya kampının kadrosuna dahil edilmeyen Tolga Zengin için Yeni Malatyaspor devreye girdi.
10.01.2019 Yeni Malatya Spor
Vagner Love'ın avukatından Beşiktaş'a FIFA tehdidi
Vagner Love'ın avukatından Beşiktaş'a FIFA tehdidi Beşiktaş'ın satış listesine koyduğu ve Antalya kampına dahil etmeyip U21 takımı ile antrenmanlara çıkardığı Vagner Love'un avukatı Diogo Souza, oyuncusunun mevcut durumunun devam etmesinin Beşiktaş'ın zararına olacağını açıkladı.
9.01.2019 Beşiktaş
Beşiktaş, 3 futbolcudan kurtulamıyor!
Beşiktaş, 3 futbolcudan kurtulamıyor! Teknik heyetin hazırladığı detaylı raporlar doğrultusunda kaleci Tolga Zengin, golcü Vagner Love ve bir türlü beklenen performansa yükselmeyi başaramayan Gökhan Töre ile yolları ayırmak isteyen siyah-beyazlılar, bu isimlere herhangi bir teklif gelmemesi dolayısıyla büyük sıkıntı yaşıyor.
9.01.2019 Beşiktaş
Beşiktaşlı taraftarlardan büyük tepki: "Hırsız Burak"
Beşiktaşlı taraftarlardan büyük tepki: "Hırsız Burak" Spor Toto Süper Lig'in ikinci devresine Antalya'nın Belek bölgesinde hazırlanacak Beşiktaş'ın kampı başladı. Antalya'ya iniş sırasında Beşiktaşlı taraftarlar, transferinin açıklanması an meselesi olan Burak Yılmaz için, "Hırsız Burak" şeklinde tezahüratlarda bulundu. Bu tezahüratın Şenol Güneş'in havaalanından çıkış esnasında yapılması da dikkat çekti.
3.01.2019 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Vagner Love ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki vagner love haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.