Uyuşturcu

Uyuşturcu

Son dakika uyuşturcu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan uyuşturcu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını uyuşturcu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Uyuşturcu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan uyuşturcu gelişmeleri de dahil olmak üzere 107 uyuşturcu haberi bulunmuştur. Tüm uyuşturcu haberleri aşağıda listelenmiştir.
İklimlendirme sistemiyle uyuşturucu üretilen evlere baskın! Çok sayıda malzeme ele geçirildi
İklimlendirme sistemiyle uyuşturucu üretilen evlere baskın! Çok sayıda malzeme ele geçirildi Adana’da jandarma ekipleri iklimlendirme sistemi ile uyuşturucu üreten eve operasyon düzenledi.
21.03.2024 Gündem
İnternet üzerinden uyuşturucu ağı! Skandal kargo detayı ortaya çıktı!
İnternet üzerinden uyuşturucu ağı! Skandal kargo detayı ortaya çıktı! Kullanımı her geçen gün artan uyuşturucuya internetten kolayca ulaşılıyor. Sosyal medyadan satış yapan zehir tacirleri elden teslim yaptığı gibi Türkiye’nin her yerine kargoyla gönderme garantisi sunuyor.
16.02.2024 Gündem
Isparta’da uyuşturucu operasyonu: 2 şahıs tutuklandı
Isparta’da uyuşturucu operasyonu: 2 şahıs tutuklandı Isparta’da uyuşturucu ile mücadeleye yönelik yapılan çalışmalar neticesinde 28 gram uyuşturucu madde ele geçirilerek, 2 şahıs tutuklandı.
23.01.2024 Gündem
Polisten kaçan uyuşturucu satıcı kovalama sonunda yakalandı
Polisten kaçan uyuşturucu satıcı kovalama sonunda yakalandı İstanbul Beyoğlu’nda polisten kaçan uyuşturucu satıcısı kovalamaca sonunda yakalandı. Farklı suçlardan 8 suç kaydı olduğu öğrenilen şahsın valizinden 3 kilo 159 gram uyuşturucu madde çıktı. Kovalama anları ise kameraya yansıdı.
14.01.2024 Gündem
Uyuşturucu partisine polis baskını! Çok sayıda gözaltı var
Uyuşturucu partisine polis baskını! Çok sayıda gözaltı var Kars’ta bir apartman dairesindeki uyuşturucu partisine polisin yaptığı baskında, 1’i kadın, 8 kişi gözaltına alındı.
4.01.2024 Gündem
8 ilde zehir tacirlerine darbe! 1 Ton 719 kg uyuşturucu ele geçirildi
8 ilde zehir tacirlerine darbe! 1 Ton 719 kg uyuşturucu ele geçirildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, uyuşturucu tacirlerine yönelik 8 ilde düzenlenen operasyonun ayrıntılarını paylaştı.
1.12.2023 Gündem
Metruk binada uyuşturucu satışına polis baskını! Harabe binada yakalandı
Metruk binada uyuşturucu satışına polis baskını! Harabe binada yakalandı İzmir'in Bergama ilçesinde polis ekiplerinin fiziki takibin ardından metruk bir binaya yaptığı baskında uyuşturucu sattığı belirlenen Y.A. ile alıcı olarak gelen 3 kişi suçüstü yakalandı. Mahkemeye çıkarılan Y.A. tutuklandı.
24.10.2023 Yaşam
Mersin'de 'torbacı' operasyonu: 35 gözaltı
Mersin'de 'torbacı' operasyonu: 35 gözaltı Mersin'de 'torbacı' olarak bilinen uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda 35 şüpheli yakalandı.
12.10.2023 Yaşam
İstanbul’da “pes” dedirten uyuşturucu ticareti kamerada: Kağıda sarıp uyuşturucu sattı
İstanbul’da “pes” dedirten uyuşturucu ticareti kamerada: Kağıda sarıp uyuşturucu sattı Esenler’de bir şahıs sokak ortasında kağıda sarıp güpegündüz uyuşturucu ticareti yaptı. İhbar üzerine baskın yapan Esenler Mobil Park polisi, torbacıyı ve müşterisini kıskıvrak yakaladı. Ticaret anları kameralara yansırken, taşın altında bir miktar uyuşturucu bulunan torbacı torbacı tutuklandı.
14.09.2023 Yaşam
Bakan Yerlikaya duyurdu! 14 zehir taciri yakalandı
Bakan Yerlikaya duyurdu! 14 zehir taciri yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul, Kocaeli, Adana ve Bingöl'de düzenlenen narkotik operasyonlarında 14 şüphelinin gözaltına alındığını duyurdu.
7.09.2023 Gündem
Gözaltına alınınca ortalığı birbirine kattı! Polisi yere düşürdü
Gözaltına alınınca ortalığı birbirine kattı! Polisi yere düşürdü Karaköy'de trafikte motosikletiyle tehlikeli hareketler yapan Melike D., mahalle bekçileri tarafından durdurulmak istendi. Kadının kaçması üzerine bekçiler olayı polise bildirdi. Bekçilerin takip ettiği kadın, kendini bir akaryakıt istasyonunun tuvaletine kilitledi. Akaryakıt istasyonunda yakalanan kadın götürüldüğü polis merkezini birbirine kattı.
10.07.2023 Gündem
Terör örgütüne uyuşturucu darbesi! 10 kilo esrar, 500 bin hap ele geçirildi
Terör örgütüne uyuşturucu darbesi! 10 kilo esrar, 500 bin hap ele geçirildi Suriye Milli Ordusu tarafından yürütülen operasyonda 10 kilogram esrar, 500 bin uyuşturucu hap ele geçirilirken, 2 uyuşturucu taciri tutuklandı.
9.07.2023 Gündem
İzmir’deki uyuşturucu operasyonunda 52 şüpheli tutuklandı
İzmir’deki uyuşturucu operasyonunda 52 şüpheli tutuklandı İzmir'in 4 farklı ilçesinde polis ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 52 şüpheli tutuklandı.
27.05.2023 Gündem
Kayseri'deki uyuşturucu operasyonunda 38 şüpheli adliyede
Kayseri'deki uyuşturucu operasyonunda 38 şüpheli adliyede Kayseri'de, 500 polisin katıldığı uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 38 şüpheli, adliyeye sevk edildi.
18.05.2023 Gündem
Uyuşturucu baronu bazadan çıktı! Kritik isim böyle yakalandı
Uyuşturucu baronu bazadan çıktı! Kritik isim böyle yakalandı Afganistan-İran-Türkiye üçgeninde hareket eden uyuşturucu karteline yönelik Ankara merkezli 52 ilde operasyon yapıldı. Örgütün kritik isimlerinden biri olan Abdulselim Ertürk ise saklandığı yatak bazasında yakalandı.
4.05.2023 Gündem
Takside uyuşturucu ticareti! 41 kilo ele geçirildi
Takside uyuşturucu ticareti! 41 kilo ele geçirildi Diyarbakır’da polisin düzenlediği operasyonda, takside 41 kilo 300 gram skunk ele geçirdi, 1 kişi gözaltına alındı.
25.03.2023 Gündem
Diyarbakır'daki 'torbacı' operasyonunda 24 tutuklama
Diyarbakır'daki 'torbacı' operasyonunda 24 tutuklama Diyarbakır'da, 'torbacı' olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda, 24 şüpheli tutuklandı.
21.01.2023 Gündem
Konya’da “Topal” lakaplı uyuşturucu satıcısı ve yardımcısı tutuklandı
Konya’da “Topal” lakaplı uyuşturucu satıcısı ve yardımcısı tutuklandı Konya’da polisin bir eve düzenlediği operasyonda 6 kilo 110 gram eroin ve 1 milyon 222 bin lira suç unsuru para ele geçirildi. Olayla ilgili "Topal" lakaplı uyuşturucu satıcısı ve yardımcısı tutuklanarak cezaevine gönderildi.
15.10.2022 Yaşam
Uyuşturucu satmaya çalışan zanlı tutuklandı
Uyuşturucu satmaya çalışan zanlı tutuklandı Adana’nın Feke ilçesinde lise öğrencilerine uyuşturucu satmaya çalıştığı tespit edilen ve polisin operasyonuyla yakalanan zanlı tutuklandı
1.10.2022 Gündem
Otomobilde 2 bin uyuşturucu hapla yakalanıp, gözaltına alındı
Otomobilde 2 bin uyuşturucu hapla yakalanıp, gözaltına alındı Manisa'nın Yunusemre ilçesinde, jandarmanın durdurduğu otomobilde, 2 bin ecstasy hap ve 605 gram kubar esrarla yakalanan Ü.P. (26) gözaltına alındı.
24.09.2022 Yaşam
İstanbul’da uyuşturucu operasyonu: 89 kilogram marihuana ele geçirildi
İstanbul’da uyuşturucu operasyonu: 89 kilogram marihuana ele geçirildi İstanbul'da uyuşturucu ticareti yapanlara yönelik düzenlenen operasyonda 89 kilogram marihuana ele geçirildi.
23.09.2022 Yaşam
Bakan Soylu canlı yayında kritik operasyonun detaylarını anlattı
Bakan Soylu canlı yayında kritik operasyonun detaylarını anlattı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bursa'da düzenlenen uyuşturucu operasyonuna ilişkin açıklamalarda bulundu. 2 bin 22 personelin katılımıyla düzenlenen operasyonda 132 kişi gözaltına alındı.
20.09.2022 Siyaset
Jandarma uyuşturucuya geçit vermiyor
Jandarma uyuşturucuya geçit vermiyor Kayseri’de Jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda 60 adet uyuşturucu hap ele geçirilirken, 1 kişi hakkında adli işlem başlatıldı.
3.09.2022 Gündem
Gaziantep'te dev uyuşturucu operasyonu: 20 gözaltı
Gaziantep'te dev uyuşturucu operasyonu: 20 gözaltı Gaziantep'te, 37 ekipten oluşan 88 personelin katılımı, özel harekat, dedektör köpek ve dron destekli narkotik operasyonu yapıldı. Belirlenen 11 adrese yönelik operasyonda 43 kök kenevir bitkisi ele geçirilirken, 20 şüpheli şahıs gözaltına alındı.
27.08.2022 Yaşam
Uyuşturucuyu ekmeğin içine gizlemiş
Uyuşturucuyu ekmeğin içine gizlemiş Adana'da polisin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 'torbacı' olarak tabir edilen 4 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerden U.B.'nin (33) evindeki aramada, ekmeğin içine gizlenmiş 2,41 gram esrar, 10,10 gram metamfetamin, 4 uyuşturucu hap ele geçirildi.
26.08.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Uyuşturcu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki uyuşturcu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.