Ünlü Çift

Ünlü Çift

Son dakika Ünlü çift haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ünlü çift ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ünlü çift haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ünlü Çift

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ünlü çift gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.893 ünlü çift haberi bulunmuştur. Tüm ünlü çift haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tolga Sarıtaş ile Zeynep Mayruk'un düğün tarihi belli oldu
Tolga Sarıtaş ile Zeynep Mayruk'un düğün tarihi belli oldu Haziran ayında dünyaevine girecek olan oyuncu Tolga Sarıtaş (32) ile modacı nişanlısı Zeynep Mayruk (35), önceki gün Arnavutköy'de objektiflere yansıdı.
17.05.2024 Magazin
Reynmen ve Emire Cansu Kurtalan evleniyor! ‘Büyüsü bozulmasın’ demişti
Reynmen ve Emire Cansu Kurtalan evleniyor! ‘Büyüsü bozulmasın’ demişti Şarkıcı ve sosyal medya fenomeni Reynmen, geçtiğimiz sene yaptığı sürpriz bir paylaşımla, Emire Cansu Kurtaran ile aşkını ilan etmişti. Aşkları devam eden ünlü çift, evlenme kararı aldılar.
1.05.2024 Magazin
İbrahim Tatlıses'in torunu İbrahim Ayel ikinci kez ameliyat masasına yattı! Yasemin Şefkatli oğlu için dua istedi
İbrahim Tatlıses'in torunu İbrahim Ayel ikinci kez ameliyat masasına yattı! Yasemin Şefkatli oğlu için dua istedi Yasemin Şefkatli ile İdo Tatlıses'in oğulları İbrahim Ayel, kalbindeki sorun nedeniyle ikinci kez ameliyat masasına yattı. Ünlü çift çocukları için dua istedi.
25.04.2024 Magazin
6 yıllık evlilik bitiyor! Ünlü oyuncu boşanıyor
6 yıllık evlilik bitiyor! Ünlü oyuncu boşanıyor 3 ay önce evlerini ayıran ünlü çift boşanma kararı aldı. İşte detaylar...
23.04.2024 Magazin
Aslı Bekiroğlu aşkı buldu! İşte ünlü oyuncunun yeni aşkı
Aslı Bekiroğlu aşkı buldu! İşte ünlü oyuncunun yeni aşkı Son dönemde özel hayatında aradığını bulamadığını anlatan demeçler veren oyuncu Aslı Bekiroğlu, bu kez mutluluğu yakaladı.
8.04.2024 Magazin
Hande Erçel ve Hakan Sabancı tatile doymuyor! Şimdi de Mauritius'a gittiler: "Kumsaldaki inci tanesi”
Hande Erçel ve Hakan Sabancı tatile doymuyor! Şimdi de Mauritius'a gittiler: "Kumsaldaki inci tanesi” İş insanı Hakan Sabancı ile bir yılı aşkın aşk yaşayan Hande Erçel, neredeyse tüm yılı sevgilisi ile yurt dışında tatil yaparak geçirdi. 15 ayda 12 ülke gezen ünlü çift, şimdi de Mauritius'a gitti. Erçel'in tatil fotoğraflarına, kısa sürede 1 milyon beğeni ve binlerce yorum geldi.
17.02.2024 Magazin
Belçim Bilgin'den Yılmaz Erdoğan için övgü dolu sözler
Belçim Bilgin'den Yılmaz Erdoğan için övgü dolu sözler Belçim Bilgin, Kanadalı sevgilisi Alfredo Di Blasio ile Arnavutköy’de görüntülendi. Eski eşi Yılmaz Erdoğan’ın Kanal D’de ekrana gelen ‘İnci Taneleri’ dizisine övgüler yağdıran oyuncu dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
11.02.2024 Magazin
Evliliklerinin 7'nci yılı kutlayan Caner Erkin'den Şükran Ovalı'ya: İyi ki Mihran Ela’mızın annesisin
Evliliklerinin 7'nci yılı kutlayan Caner Erkin'den Şükran Ovalı'ya: İyi ki Mihran Ela’mızın annesisin Eyüpspor'un futbolcusu Caner Erkin (35) ile oyuncu Şükran Ovalı (38), 2017 yılında İtalya'nın başkenti Roma'da hayatlarını birleştirmişti. Mihran Ela'nın anne ve babası, evliliklerinde 7'nci yılı kutladı. Ünlü çift, sosyal medya hesaplarından duygulandıran paylaşımlarda bulundu.
3.01.2024 Magazin
Hande Ataizi ve genç sevgilisi ilgi odağı oldu
Hande Ataizi ve genç sevgilisi ilgi odağı oldu 'Aşk-ı Memnu' uyarlaması 'Bihter' filminde 'Firdevs Yöreoğlu' karakterine hayat veren Hande Ataizi, geçtiğimiz gün sevgilisi Dinç Aydoğdu ile Zorlu AVM'de objektiflere yansıdı.
22.12.2023 Magazin
İpek Açar ikinci kez anne oldu! Ömer Bebek'ten ilk fotoğraf
İpek Açar ikinci kez anne oldu! Ömer Bebek'ten ilk fotoğraf 2019 yılında müzisyen Alper Kömürcü ile hayatını birleştiren İpek Açar, 14 Aralık'ta ikinci kez anne olma mutluluğu yaşadı. Ünlü çift, oğullarına Ömer adını verdi.
20.12.2023 Magazin
Ünlü çift kendilerine 'saray' yaptı! İstanbul'dan kaçıp  Köyceğiz'de hayallerinin evini inşa etti
Ünlü çift kendilerine 'saray' yaptı! İstanbul'dan kaçıp Köyceğiz'de hayallerinin evini inşa etti İstanbul'dan kaçan ünlüler kervanına bir çift daha eklendi. Ünlü oyuncu çift şehrin gürültüsünden kaçıp Muğla'da muhteşem bir ev inşa ettiler. Görüntüsü ile sarayı aratmayan evde her detay düşünüldü.
17.12.2023 Magazin
Ünlü çift Boğaz manzaralı 4 katlı villada 30 kediyle yaşıyor
Ünlü çift Boğaz manzaralı 4 katlı villada 30 kediyle yaşıyor Kanal D’nin ilgiyle izlenen programı 'Evrim Akın İle Ev Gezmesi' birbirinden ünlü isimlere konuk olmaya devam ediyor.
12.12.2023 Magazin
Mauro Icardi ile Wanda Nara ay yıldızlı bileklik taktı!
Mauro Icardi ile Wanda Nara ay yıldızlı bileklik taktı! Galatasaray’ın Arjantinli yıldız golcüsü Mauro Icardi ile eşi Wanda Nara, bir pırlanta markasının yüzü oldu. Basın toplantısının yapıldığı otele çocuklarıyla gelen ünlü çift, basın toplantısında ay yıldızlı bileklikleriyle poz verdi.
6.12.2023 Magazin
Eser Yenenler: Eşime layık olmak için ne varsa taktım üzerime
Eser Yenenler: Eşime layık olmak için ne varsa taktım üzerime Oyuncu Eser Yenenler, önceki akşam Zorlu PSM'de düzenlenen 49. Pantene Altın Kelebek Töreni'nde ödül alan eşi Berfu Yenenler'i yalnız bırakmadı. Ünlü çift, moda hakkındaki açıklamalarıyla dikkat çekti.
5.12.2023 Magazin
Yoğun bakımda iğrenç istismar! Kapıyı açan hemşire gördü
Yoğun bakımda iğrenç istismar! Kapıyı açan hemşire gördü İzmir Ege Üniversitesi Hastanesi'nde yoğun bakımda tedavi gören 4'üncü evre akciğer kanseri hastası N.C. (63) adlı kadına, cinsel saldırıda bulunduğu suçlamasıyla tutuklanan hemşire Emre Kale'nin ilk duruşmadaki sözleri şoke etti.
1.12.2023 Corona Virüsü
6 yaşındaki çocuğu havaya kaldırıp fırlatmıştı! Müdür yardımcısının görev yeri değişti
6 yaşındaki çocuğu havaya kaldırıp fırlatmıştı! Müdür yardımcısının görev yeri değişti Muğla'nın Milas ilçesinde müdür yardımcısı Mehmet Serkan G.'nin ilkokul birinci sınıf öğrencisi E.S.'yi (6) koltuk altından tutup, havaya kaldırarak sınıfa fırlattığı görüntüler sonrası müfettiş görevlendirildi. Öğretmenin görev yeri değiştirilirken, mağdur çocuğun annesi S.Ö.S., olayın sonuna kadar takipçi olacaklarını söyledi.
1.12.2023 Gündem
Ünlü çift Şeyh Zayed Ulu Camii'ni ziyaret etti! 'Büyük bir onur'
Ünlü çift Şeyh Zayed Ulu Camii'ni ziyaret etti! 'Büyük bir onur' Jason Statham-Rosie Huntington Whiteley çifti, Abu Dabi'de gerçekleşen F1 yarışının ardından bölgede gezmeye çıktı. Dünyanın sayılı büyük camileri arasında yer alan Şeyh Zayid Camii'ni ziyaret eden ikili, orada çekilen karelerini milyonlarca takipçisi bulunan Instagram sayfalarından yayınladı.
1.12.2023 Magazin
Melisa Aslı Pamuk'un milli futbolcuyla aşk pozu!
Melisa Aslı Pamuk'un milli futbolcuyla aşk pozu! 2011 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasında Türkiye güzeli seçilen Melisa Aslı Pamuk'un (32), milli futbolcu Yusuf Yazıcı (26) ile aşkı doludizgin devam ediyor. Ünlü çift, romantik pozlarına bir yenisini ekledi.
29.11.2023 Magazin
Ünlü çiftin 7 çocuğu oldu aile fotoğraflarına sığamıyorlar!
Ünlü çiftin 7 çocuğu oldu aile fotoğraflarına sığamıyorlar! Hollywood’un en mutlu ve kalabalık aileye sahip çiftlerinden Hilaria ve Alec Baldwin'in ailesinde hane sayısı 9 oldu. Ünlü çift, sosyal medya hesaplarından sürekli paylaştıkları tatlı aile fotoğraflarına bir yenisini eklemek istediklerinde bile epeyce zorlanıyorlar. Bitmeye yüz tutan yılı geride bırakırken geriye 2023’ü hatırlatacak bir aile pozu çekmek isteyen Baldwin’ler bir yandan da dert yanmaya devam ediyorlar.
23.11.2023 Magazin
Ünlü çiftin 7 çocuğu oldu aile fotoğraflarına sığamıyorlar!
Ünlü çiftin 7 çocuğu oldu aile fotoğraflarına sığamıyorlar! Hollywood’un en mutlu ve kalabalık aileye sahip çiftlerinden Hilaria ve Alec Baldwin'in ailesinde hane sayısı 9 oldu. Ünlü çift, sosyal medya hesaplarından sürekli paylaştıkları tatlı aile fotoğraflarına bir yenisini eklemek istediklerinde bile epeyce zorlanıyorlar. Bitmeye yüz tutan yılı geride bırakırken geriye 2023’ü hatırlatacak bir aile pozu çekmek isteyen Baldwin’ler bir yandan da dert yanmaya devam ediyorlar.
23.11.2023 Magazin
Gupse Özay tatlı tatlı sitem etti!
Gupse Özay tatlı tatlı sitem etti! Uzun bir aradan sonra "Lohusa" adlı filmle sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanan Gupse Özay, son set gününde eşi Barış Arduç ve kızı Jan Asya ile ilgili konuştu.
22.11.2023 Magazin
Galatasaraylı Lucas Torreira ve Devrim Özkan evleniyor! Nikah tarihi belli oldu!
Galatasaraylı Lucas Torreira ve Devrim Özkan evleniyor! Nikah tarihi belli oldu! Galatasaraylı Lucas Torreira sevgilisi Devrim Özkan'ı evliliğe ikna etti. İddialara göre, ünlü çift Süper Lig sezonunun bitmesinin ardından nikah masasına oturmayı planlıyor.
22.11.2023 Magazin
Ezgi Mola ve Mustafa Aksakallı, Barcelona’dan ev aldı! Fiyatı dudak uçuklattı
Ezgi Mola ve Mustafa Aksakallı, Barcelona’dan ev aldı! Fiyatı dudak uçuklattı Mayıs ayında evlenen ve ilk bebeklerini kucaklarına almak için gün sayan ünlü çift Ezgi Mola ve Mustafa Aksakallı İspanya’nın meşhur şehri Barcelona’dan ev aldılar.
12.11.2023 Magazin
Zeynep Beşerler - Emir İçgören boşanıyor mu? Ünlü oyuncudan ihanet iddialarına imalı yanıt
Zeynep Beşerler - Emir İçgören boşanıyor mu? Ünlü oyuncudan ihanet iddialarına imalı yanıt Emir İçgören ile 2013 yılında nikâh masasına oturan Zeynep Beşerler, 'boşanma' haberleriyle gündemde. Yedi yaşında bir oğlu olan oyuncunun, ihanete uğradığı ve bir süredir eşiyle ayrı yaşadığı konuşuluyor. Asmalımescit'te görüntülenen Zeynep Beşerler, ihanet iddiasına yanıt verdi.
5.11.2023 Magazin
Zeynep Beşerler boşanıyor
Zeynep Beşerler boşanıyor 2013 yılında iş insanı Emir İçgören ile Bodrum'da nikâh masasına oturan Zeynep Beşerler boşanma kararı aldı. İkilinin birlikte yaşadıkları evi ayırdıkları belirtildi.
27.10.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ünlü Çift ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ünlü çift haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.