Üniforma

Üniforma

Son dakika üniforma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan üniforma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını üniforma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Üniforma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan üniforma gelişmeleri de dahil olmak üzere 612 üniforma haberi bulunmuştur. Tüm üniforma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Restoranda askeri üniforma ile servis tepki çekmişti! Gözaltına alındılar
Restoranda askeri üniforma ile servis tepki çekmişti! Gözaltına alındılar İstanbul’da bir restoranda askeri üniformayla servis yapıldığı anları gösteren görüntü tepkilere neden olmuştu. Olayla ilgili harekete geçildi ve 3 kişi gözaltına alındı.
17.04.2024 Gündem
Rusya Moskova'da konsere kanlı saldırı! Ölü sayısı giderek artıyor, saldırıyı üstlendiler
Rusya Moskova'da konsere kanlı saldırı! Ölü sayısı giderek artıyor, saldırıyı üstlendiler Rusya’nın başkenti Moskova’da konser salonunu basan yüzü maskeli 5 saldırgan, uzun namlulu silahlarla dehşet saçtı. Terör saldırısında en az 70 kişi öldü, 150'den fazla kişinin de yaralandı. Saldırının görüntüleri dünyayı şoke etti. Saldırıyı üstlenen terör örgütü açıklandı. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'den ilk açıklama geldi. Öte yandan Putin ile görüşen FSB Direktörü Aleksandr Bortnikov, Moskova'daki terör saldırısına doğrudan karışan 4 terörist dahil 11 kişinin yakalandığını bildirdi
23.03.2024 Dünya
Rusya'nın başkenti Moskova’da konserde silahlı saldırı
Rusya'nın başkenti Moskova’da konserde silahlı saldırı Rusya'nın başkenti Moskova'da Crocus Belediye Binası'nda yer alan konser salonuna maskeli en az 3 kişi tarafından silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda 40 kişi hayatını kaybetti, 100’den fazla kişi yaralandı. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi ve Türkiye'nin terör saldırısını kınadığını belirterek başsağlığı diledi.
22.03.2024 Dünya
Hosteslere şeffaf bluz giyme kararı! İç çamaşırlarının fotoğrafını paylaşınca skandal patladı
Hosteslere şeffaf bluz giyme kararı! İç çamaşırlarının fotoğrafını paylaşınca skandal patladı Dünyaca ünlü bir havayolu şirketi, uzun yıllar sonra kabin memurları için yeni ve modern bir üniforma tasarlattırma kararı almıştı. Ancak yeni kreasyon içinde yer alan, 'transparan bluzlar' kadın çalışanların büyük tepkisiyle sonuçlandı.
9.12.2023 Dünya
Amiral Kurmay Gökçen Fırat kimdir? YAŞ kararı ile terfi eden ilk kadın amiral Kurmay Albay Gökçen Fırat kaç yaşında, aslen nereli, hangi görevlerde yer aldı?
Amiral Kurmay Gökçen Fırat kimdir? YAŞ kararı ile terfi eden ilk kadın amiral Kurmay Albay Gökçen Fırat kaç yaşında, aslen nereli, hangi görevlerde yer aldı? Deniz Kuvvetleri Komutanlığında Kurmay Albay Gökçen Fırat amiralliğe terfi etti. TSK’da ilk defa denizci bir kadın çapraz kılıcı apoletlerine takacak. Peki, Kurmay Albay Gökçen Fırat kimdir? YAŞ kararı ile ilk kadın amiral Albay Gökçen Fırat kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde yer aldı?
4.08.2023 Gündem
Bakan Özhaseki: Böyle bir kötülüğü tarihte hiç görmemiştik
Bakan Özhaseki: Böyle bir kötülüğü tarihte hiç görmemiştik Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Böyle bir vahşeti ve kötülüğü gerçekten tarihte hiç görmemiştik. Bizim bu kalemiz nice kötü günler görmüştür. Ama ne yazık ki üzülerek söylüyorum böyle bir kötü günü içimizden çıkarak 'Müslüman'ız, sizdeniz, çocuklarınıza hizmet ediyoruz' diyerek ortaya çıkıp o şirin yüzüyle herkese sempati dağıtanlar yaptılar" dedi.
15.07.2023 Gündem
Kızının katillerini tek tek avladı, polisler bile şaşırdı! En sonunda yaşadığı ise ülkeyi ayağa kaldırdı
Kızının katillerini tek tek avladı, polisler bile şaşırdı! En sonunda yaşadığı ise ülkeyi ayağa kaldırdı Meksika’da yaşayan Miriam Rodriguez, kızının ortadan kaybolmasıyla birlikte onu kaçıran kartel üyelerinin peşine düştü. Tek başına kılık değiştirerek ve sahte kimlik kullanarak onu kaçıranları bulmak için yıllarca süren bir göreve çıktı. Polisleri bile şaşırtan bir bilgi havuzu oluşturan acılı anne, kızını kaçıran suçluları tek tek avladı. Miriam’ın anneler gününde yaşadıkları ise tüm ülkeyi ayağa kaldırdı.
28.04.2023 Dünya
Sahte doktor Ayşe Özkiraz yeniden hakim karşısında! Sevgilisi tanık oldu, her şeyi bir bir anlattı
Sahte doktor Ayşe Özkiraz yeniden hakim karşısında! Sevgilisi tanık oldu, her şeyi bir bir anlattı Tekirdağ'daki sahte doktor skandalında yeni gelişme! Kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan ve sahte diploma ile hastanede görev yaptığı anlaşıldıktan sonra tutuklanan Ayşe Özkiraz, hakim karşısına çıktı. Bu kez duruşmaya tanık olan katılan Özkiraz'ın sevgilisinin anlattıkları şoke ederken, mahkemeden flaş bir karar geldi.
22.02.2023 Yaşam
Reddit nedir, nasıl kullanılır? Reddit yapay zeka Atatürk çizimi/fotoğrafı…
Reddit nedir, nasıl kullanılır? Reddit yapay zeka Atatürk çizimi/fotoğrafı… Atatürk yapay zeka fotoğrafı büyük ilgi gördü. Bir reddit kullanıcısı, yapay zeka kullanarak, Mustafa Kemal Atatürk'ün yüz çizgileri ve vücut ölçülerini bugünkü kıyafetlere uyarlayarak çizdi. Söz konusu fotoğrafın ardından Reddit nedir, nasıl kullanılır? sorularına yanıt aranmaya başlandı.
8.10.2022 Bilim ve Teknoloji
CHP başörtüsü teklifi nedir? TBMM'ye sunuldu! CHP başörtüsü yasak teklifi hangi maddeleri içeriyor?
CHP başörtüsü teklifi nedir? TBMM'ye sunuldu! CHP başörtüsü yasak teklifi hangi maddeleri içeriyor? CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dün sosyal medya hesabından paylaştığı videoyla bugün TBMM'ye başörtüsü ile ilgili yasa teklifi sunacaklarını açıklamıştı. Başörtüsü ile ilgili 3 maddelik yasa teklifi CHP tarafından TBMM Başkanlığı'na sunuldu. Peki, CHP başörtüsü teklifi maddeleri nelerdir? İşte CHP başörtüsü yasak teklifi…
4.10.2022 Siyaset
CHP, başörtüsüyle ilgili kanun teklifini TBMM Başkanlığı'na sundu
CHP, başörtüsüyle ilgili kanun teklifini TBMM Başkanlığı'na sundu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 'Başörtüsü' kanun teklifi TBMM’ye sunuldu.
4.10.2022 Siyaset
THY kabin memuru alımı şartları nelerdir, lise mezunu kabin memuru başvuruları ne zaman?
THY kabin memuru alımı şartları nelerdir, lise mezunu kabin memuru başvuruları ne zaman? THY kabin memuru alımı yapacak. Türk Hava Yolları (THY), en az lise mezunu şartı ile kabin memuru alacak. 17 bin TL maaşlı pozisyon için online başvurular başladı. Peki, THY kabin memuru alımı şartları nelerdir, lise mezunu kabin memuru başvuruları ne zaman?
19.09.2022 Personel Alımı
İngiltere Kraliçesi ilan verdi! 5 gün çalışacak,alacağı ücret...
İngiltere Kraliçesi ilan verdi! 5 gün çalışacak,alacağı ücret... İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth Buckingham Sarayı'nda bahçelerine bakacak birini aradığını duyurdu. İşte haftada 5 gün çalışması beklenen bahçıvana verilecek maaş ve merak edilen diğer detaylar.
9.07.2022 Magazin
Şehit Uzman Çavuş Sercan Baş son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Uzman Çavuş Sercan Baş son yolculuğuna uğurlandı Pençe-Kilit Operasyonunda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Sercan Baş, Ataköy 5. Kısım Ömer Duruk Camii'ndeki törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı.
23.06.2022 Gündem
Şehit Uzman Çavuş Sercan Baş son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Uzman Çavuş Sercan Baş son yolculuğuna uğurlandı Pençe-Kilit Operasyonunda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Sercan Baş, Ataköy 5. Kısım Ömer Duruk Camii'ndeki törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı. 
23.06.2022 Gündem
Destici: İddiaların yargıya taşınması zaruri hale geldi
Destici: İddiaların yargıya taşınması zaruri hale geldi BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun iddialarına ilişkin, "İddiaların yargıya taşınması zaruri hale gelmiştir. Tümü yasal yollarla kayıt altında Türkiye Cumhuriyeti ve ABD yasalarına uygun şekilde, vakıflar tarafından gönderilen bu paraların; Türkiye'yi, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı'nı itibarsızlaştırmak için bir yalana malzeme edilmesini kınıyorum" dedi.
25.05.2022 Siyaset
Pençe-Kilit şehidi Uzman Çavuş Çarkcı son yolculuğuna uğurlandı
Pençe-Kilit şehidi Uzman Çavuş Çarkcı son yolculuğuna uğurlandı Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde EYP patlaması sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Mümin Çarkcı’nın (30) cenazesi, memleketi Samsun'a getirildi.
1.05.2022 Gündem
Zelenski yakalandığını dünyaya bizzat duyurmuştu! İşte 'Gri Kardinal'den 'Karanlıklar Prensi'ne Putin'in yakın dostu Viktor Medvedçuk...
Zelenski yakalandığını dünyaya bizzat duyurmuştu! İşte 'Gri Kardinal'den 'Karanlıklar Prensi'ne Putin'in yakın dostu Viktor Medvedçuk... Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski'nin dün sosyal medya kanalları üzerinden yaptığı açıklama büyük ses getirdi. Zelenski, Putin yanlısı Ukraynalı politikacı ve milyoner iş insanı Viktor Medvedçuk'un yakalandığını duyurdu. Muhalefet Plaformu - Yaşam İçin Partisi'nin lideri olan Medvedçuk, ayrılıkçı Donetsk ve Lugansk yönetimlerine finansal destek sağladığı gerekçesiyle 2021 yılında vatana ihanetle suçlanmış ve yargılanmayı beklediği dönemde ev hapsine mahkum edilmişti. Şubat ayı sonlarında ev hapsinden kaçan Medvedçuk o günden beri aranıyordu.
14.04.2022 Dünya
İŞKUR harekete geçti ve değişti! Sınır yüzde 70 oldu...
İŞKUR harekete geçti ve değişti! Sınır yüzde 70 oldu... İŞKUR'dan son dakika kararı! Resmi Gazete'de yayımlandı ve değişti. Sınır yüzde 70 oldu. Mesleki eğitim kursları ile işbaşı eğitim programlarına ilişkin yeni bir karar alındı. Buna göre tüm kurslar Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Genel Müdürlüğünden onay alındıktan sonra başlatılabilecek. Tüm mesleki eğitim kursları, en az yüzde 70 istihdam taahhüdü verilmesi koşuluyla düzenlenebilecek olup, kursiyer zaruri gideri ve sigorta prim gideri ile eğitici giderini içerecek şekilde iş birliği yöntemi ile yapılacak. Özel sektör iş yerleri en az 5 sigortalıya sahip olmaları durumunda bu kurslardan yararlanabilecek. Kurslar günlük en az 5, en fazla 8 saat ve haftada 6 günü geçmemek üzere en az 30, en fazla 45 saat olacak. Bu kurslardan bir kişi en fazla iki defa yararlanabilecek. İşte Resmi Gazete kararı...
9.04.2022 Ekonomi
1650 lira ödeniyor her ay! Hesaba yatırıldı, bakan duyurdu..
1650 lira ödeniyor her ay! Hesaba yatırıldı, bakan duyurdu.. İhtiyaç sahibi ailelere destek ödemesi geldi. Her ay 1650 lira veriliyor, hesaba yatırıldı. SED kapsamındaki her bir çocuk için aylık ortalama 1650 TL destek sağlandığını kaydeden Bakan Yanık, “İhtiyaç sahibi ailelerimizin çocukları için nisan ayında toplam 239 milyon TL SED’i hesaplara yatırdık” dedi.
9.04.2022 Ekonomi
Çekçekçiler belediye işçisi oluyor! Kimlik ve üniforma zorunluluğu geliyor
Çekçekçiler belediye işçisi oluyor! Kimlik ve üniforma zorunluluğu geliyor Sokaktan atık toplayarak geçinen onbinlerce kişiyi ilgilendiren mevzuat çalışmasında sona gelindi. Taslak düzenlemeye göre, kimlik ve üniforma ile resmiyet kazanacak olan atık toplayıcılar, ilçe belediyelerine bağlı, kontenjan dahilinde faaliyet gösterecek.
9.04.2022 Ekonomi
Ukrayna'nın Odessa kentinde Türk gemisine silahlı baskın!
Ukrayna'nın Odessa kentinde Türk gemisine silahlı baskın! Ukrayna - Rusya savaşında çatışmalar tüm şiddetiyle devam ederken kaos ortamından yararlanmak isteyenler korsanlığa başladı. Kendileri Ukrayna askeri olarak tanıtan silahlı bir grup Odesa'da Türk gemisini bastı.
25.03.2022 Dünya
Pera Palas nerede, tarihi ne? Pera Palas kimin, otel gezilebilir mi?
Pera Palas nerede, tarihi ne? Pera Palas kimin, otel gezilebilir mi? Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisi 3 Mart Perşembe günü dijital platformdaki ekran macerasına başladı. İzleyiciyi Kurtuluş Savaşı yıllarına götürüp, İstanbul’un etkileyici atmosferini ekrana yansıtan dizi sonrası Pera Palas ile ilgili merak edilenler arttı. Peki, Pera Palas nerede, tarihi ne? Pera Palas kimin, otel gezilebilir mi?
4.03.2022 Kültür Sanat
Kiev Belediye Başkanı Kliçko cephede: Başka bir seçeneğim yok savaşacağım
Kiev Belediye Başkanı Kliçko cephede: Başka bir seçeneğim yok savaşacağım Rusya'nın işgal saldırılarını sürdürdüğü Ukrayna'nın başkenti Kiev'in Belediye Başkanı Vitaliy Kliçko, cepheye katıldı. Savaşmaktan başka bir çaresi kalmadığını söyleyen Kliçko, "Başka bir seçeneğim yok. Bunu yapmak zorundayım, savaşacağım" diye konuştu.
25.02.2022 Dünya
Özel Harekat Şube Müdürü Hayrettin Eren, Senegal’de şehit oldu
Özel Harekat Şube Müdürü Hayrettin Eren, Senegal’de şehit oldu Cumhurbaşkanlığı Koruma Dairesi Başkanlığı Özel Harekat Şube Müdürü Hayrettin Eren, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Senegal ziyareti esnasında kalp krizi geçirerek şehit oldu. Hayrettin Eren için Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde tören düzenlendi.
23.02.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Üniforma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki üniforma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.