Uluslararası Atletizm Federasyonları Birliği

Uluslararası Atletizm Federasyonları Birliği

Son dakika Uluslararası Atletizm Federasyonları Birliği haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Uluslararası Atletizm Federasyonları Birliği ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Uluslararası Atletizm Federasyonları Birliği haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Uluslararası Atletizm Federasyonları Birliği

haberleri sayfasında son dakika yaşanan uluslararası atletizm federasyonları birliği gelişmeleri de dahil olmak üzere 123 uluslararası atletizm federasyonları birliği haberi bulunmuştur. Tüm uluslararası atletizm federasyonları birliği haberleri aşağıda listelenmiştir.
Vodafone 41. İstanbul Maratonu'nda rekor kırıldı
Vodafone 41. İstanbul Maratonu'nda rekor kırıldı "İstanbul senin, durma koş" sloganıyla 3 kategoride gerçekleştirilen organizasyonun startını Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu verdi. Maraton ve 15 kilometrelik çipli koşuya 106 ülkeden 37 bin çipli sporcu, halk koşusuna yaklaşık 100 bin vatandaş katılıyor. Maratonu erkeklerde Kenyalı atlet parkur rekoru kırarak kazandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
‘Dünya beni tanıyacak’
‘Dünya beni tanıyacak’ Viyana’daki 42 kilometrelik maratona 34 yaşındaki Kenyalı atlet Eliud Kipchoge damgasını vurdu. 2 saat barajının altına inen ilk insan olan ünlü sporcu, “Tarih, aya ilk adım atan adam gibi beni yazacak” ifadeleriyle hedefini dünyaya duyurdu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Atletizm dünyasında sahte şampiyon skandalı
Atletizm dünyasında sahte şampiyon skandalı Atletizm dünyası bugüne kadar görülmemiş bir skandalla sarsıldı. Rus atlet Ksenia Savina, doping nedeniyle ülkesine uygulanan yarışlara katılmama cezasını Ukraynalı çocukluk arkadaşının pasaportunu kullanarak aşmaya çalıştı. Galina Syshko adıyla 3 yılda 11 yarışa katılıp madalyalar kazanan sahte şampiyonu doping şüphesiyle yapılan testler ele verdi.
9.05.2019 Dünya
IAAF, Rusya'nın cezasının devamına karar verdi
IAAF, Rusya'nın cezasının devamına karar verdi Uluslararası Atletizm Federasyonları Birliği (IAAF), devlet destekli doping programı uygulandığı gerekçesiyle 2015 yılında üyeliğini askıya aldığı Rusya Atletizm Federasyonunun (ARAF) cezasının süreceğini açıkladı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Ramil Guliyev: Askerlik yapmak çok güzeldi
Ramil Guliyev: Askerlik yapmak çok güzeldi Dünya ve Avrupa şampiyonu milli atlet Ramil Guliyev, 21 günlük bedelli askerliği sırasında iki kez doping kontrolüne girdi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
"Yılın Erkek Atleti" ödülünün finalistleri belli oldu
"Yılın Erkek Atleti" ödülünün finalistleri belli oldu Uluslararası Atletizm Federasyonları Birliği (IAAF) tarafından verilen "Yılın Erkek Atleti" ödülü için finalistler belli oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
İstanbul Maratonu'nda parkur rekoru geldi!
İstanbul Maratonu'nda parkur rekoru geldi! Vodafone 40. İstanbul Maratonu'nu erkeklerde Kenyalı atlet Felix Kimutai, kadınlarda Kenyalı atlet Ruth Chepngetich parkur rekoru kırarak kazandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
ABD'den 7 Rus ajanına 'siber saldırı' suçlaması
ABD'den 7 Rus ajanına 'siber saldırı' suçlaması ABD Adalet Bakanlığı, 7 Rus istihbarat elemanını, "ABD ve müttefiklerine karşı kötü niyetli siber saldırılar yürütmekle" suçladı.
4.10.2018 Dünya
Erkekler 100 metrede Jak Ali Harvey, 4. oldu
Erkekler 100 metrede Jak Ali Harvey, 4. oldu Uluslararası Atletizm Federasyonları Birliği (IAAF) tarafından düzenlenen Kıtalar Kupası'nda milli sporcu Jak Ali Harvey, erkekler 100 metrede dördüncü sırayı aldı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Kıtalar Kupası'nda iki ikincilik
Kıtalar Kupası'nda iki ikincilik Uluslararası Atletizm Federasyonları Birliği (IAAF) tarafından düzenlenen Kıtalar Kupası'nda milli sporcu Ramil Guliyev, erkekler 200 metrede, Türkiye ise erkekler 4x100 bayrak yarışında ikincilik elde etti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Avrupa Karması'nda 7 Türk sporcu!
Avrupa Karması'nda 7 Türk sporcu! Çekya'da, 8-9 Eylül'de düzenlenecek IAAF Dünya Kupası'nda Avrupa Kıta Karması'nda 7 Türk sporcu yarışacak.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Pardon kadın mıydınız?
Pardon kadın mıydınız? Uluslararası Atletizm Federasyonları Birliği geçen hafta aldığı kararla, testosteron hormonu seviyesi yüksek kadın sporcuların tedavi olmadan kadınlara karşı yarışmasını yasakladı ve tartışmalar alevlendi.
5.05.2018 Arşiv
Nevin Yanıt kimdir?
Nevin Yanıt kimdir? Nevin Yanıt kimdir? Sorusunun cevabı internette sıkça araştırılmaya başladı. Acun Ilıcalı, Survivor 2018 yarışmacıları arasında Nevin Yanıt'ın da olduğunu açıkladı. İşte Nevin Yanıt hakkında merak edilenleri haberimizde derledik.
29.09.2021 Gündem
IAAF, Rusya'nın doping cezasını kaldırmadı
IAAF, Rusya'nın doping cezasını kaldırmadı Yaklaşık iki yıldır hiçbir uluslararası atletizm müsabakasına katılamayan Rusya'ya IAAF'ten af yok.
10.11.2021 Diğer Sporlar
IAAF yılın atletlerini belirledi
IAAF yılın atletlerini belirledi Erkeklerde Katarlı yüksek atlamacı Essa Barshim, kadınlarda ise Belçikalı heptatloncu Thiam, IAAF tarafından yılın atleti ödülünü kazandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Türkiye'nin en spor fuarı Yenikapı'da
Türkiye'nin en spor fuarı Yenikapı'da Türkiye’nin uluslararası alanda en önemli koşu etkinliği ve dünyada kıtalararası koşulan ilk yarış olan Vodafone İstanbul Maratonu, 12 Kasım Pazar günü 39’uncu kez düzenlenecek.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Vodafone Maratonu hazırlık koşuları düzenlendi
Vodafone Maratonu hazırlık koşuları düzenlendi İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Spor İstanbul tarafından Vodafone'un isim sponsorluğunda 12 Kasım'da gerçekleştirilecek olan 39. İstanbul Maratonu öncesi hazırlık koşuları düzenlendi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
İstanbul Maratonu’nun yeni parkurları belli oldu
İstanbul Maratonu’nun yeni parkurları belli oldu Vodafone 39. İstanbul Maratonu’nun yeni parkurları belli oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
"Çocuklar için koşuyoruz"
"Çocuklar için koşuyoruz" Vodafone Park’ta oynanan Beşiktaş - Medipol Başakşehir maçında futbolcular 12 Kasım’da koşulacak Vodafone 39. İstanbul Maratonu’nun bu yılki sosyal temasına dikkat çekmek amacıyla “Vodafone 39. İstanbul Maratonu’nu Çocuklar İçin Koşuyoruz” yazılı pankartla sahaya çıktı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Maratona 73 elit atlet katılacak
Maratona 73 elit atlet katılacak İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Spor İstanbul tarafından Vodafone'un isim sponsorluğunda “Çocuklarımızın geleceği için koşuyoruz” temasıyla 12 Kasım Pazar günü düzenlenecek Vodafone 39. İstanbul Maratonu’na 24’ü Türk olmak üzere 73 elit atlet katılacak.
10.11.2021 Diğer Sporlar
"Yılın Atleti Ödülü" için adaylar belli oldu
"Yılın Atleti Ödülü" için adaylar belli oldu Uluslararası Atletizm Federasyonları Birliği (IAAF) tarafından verilen "Yılın Atleti Ödülü"nün 2017 adayları belli oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
İstanbul Maratonu'nun sloganı: "Çocuklar için koş"
İstanbul Maratonu'nun sloganı: "Çocuklar için koş" Türkiye’nin uluslararası arenadaki en önemli koşu etkinliği ve dünyada kıtalararası koşulan ilk yarış olan Vodafone İstanbul Maratonu, 12 Kasım Pazar günü 39’uncu kez düzenlenecek.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Vodafone İstanbul Maratonu 12 Kasım Pazar!
Vodafone İstanbul Maratonu 12 Kasım Pazar! İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Spor İstanbul tarafından Vodafone’un isim sponsorluğunda bu yıl 39’uncusu düzenlenecek Vodafone İstanbul Maratonu 12 Kasım Pazar günü koşulacak. Maratona son kayıt tarihi 30 Eylül.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Ramil Guliyev üçüncü bitirdi
Ramil Guliyev üçüncü bitirdi Milli atlet Ramil Guliyev, Elmas Lig'in Brüksel ayağındaki erkekler 200 metre yarışını üçüncü sırada tamamladı
10.11.2021 Diğer Sporlar
Yasmani Copello Escobar yarı finalde
Yasmani Copello Escobar yarı finalde Dünya Atletizm Şampiyonası'nda erkekler 400 metre engelli elemelerinde mücadele eden milli sporcu Yasmani Copello Escobar, serisini birinci sırada tamamlayarak yarı finale adını yazdırdı.
10.11.2021 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri

Uluslararası Atletizm Federasyonları Birliği ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki uluslararası atletizm federasyonları birliği haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.