Ülkücüler

Ülkücüler

Son dakika ülkücüler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ülkücüler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ülkücüler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ülkücüler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ülkücüler gelişmeleri de dahil olmak üzere 408 ülkücüler haberi bulunmuştur. Tüm ülkücüler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Remzi Çayır: Kendi cumhurbaşkanı adayımızı milletin önüne koyacağız
Remzi Çayır: Kendi cumhurbaşkanı adayımızı milletin önüne koyacağız Milli Yol Partisi Remzi Çayır, “Kongrelerimiz devam ediyor. Bittiği anda seçime girme yeterliliği kazanıyoruz. Sonra kendi cumhurbaşkanı adayımızı milletin önüne koyacağız. Allah’ın izniyle ülkücüler kendi cumhurbaşkanı adayını milletle buluşturacaktır” dedi.
16.05.2022 Siyaset
Remzi Çayır: Milli Yol Partisi seçimlerde ülkücü bir aday koyacaktır
Remzi Çayır: Milli Yol Partisi seçimlerde ülkücü bir aday koyacaktır MİLLİ Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır, Milli Yol Partisi’nin 2023 projeksiyonunda kendi ismini ve adayını millete sunacağını söyleyerek, “Ülkücüler, Türk milliyetçileri, bu ülkenin vatanseverleri, bu ülke ile ilgili kaygı duyanlar artık başınızı dik tutun. Ülkücülerinde, Türk milliyetçilerinde bir Cumhurbaşkanı adaylar var. Milli Yol Partisi seçimlerde ülkücü bir aday koyacaktır” dedi.
28.04.2022 Siyaset
İYİ Parti'de tasfiye depremi! Sebebi belli oldu! Kılıçdaroğlu'na jest
İYİ Parti'de tasfiye depremi! Sebebi belli oldu! Kılıçdaroğlu'na jest Cumhurbaşkanlığı seçimleri yaklaştıkça liderlerden hamleler peş peşe gelmeye başladı. İYİ Parti'de Yavuz Ağıralioğlu ve Koray Aydın görevden alınarak tasfiye edildi. Kulislerde bu hamlenin CHP lideri Kılıçdaroğlu'na bir jest olduğu ifade edildi.
4.04.2022 Siyaset
MHP lideri Bahçeli duyurdu! Türkiye Alparslan Türkeş Siyaset Akademisi Vakfı kuruldu
MHP lideri Bahçeli duyurdu! Türkiye Alparslan Türkeş Siyaset Akademisi Vakfı kuruldu Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'Türkiye Alparslan Türkeş Siyaset Akademisi Vakfı'nın kurulduğunu sosyal medyadan ilan etti. Bahçeli, 'Aziz hatırasını samimiyetle idrak etmek, davamızın ilkelerini sadakatle savunmak, fikir ve hizmetlerinin doğru anlaşılmasını ve anlatılmasını sağlamak maksadıyla “Türkiye Alparslan Türkeş Siyaset Akademisi Vakfı” kurulmuş ve tarihi bir adım atılmıştır.' dedi.
11.12.2021 Siyaset
Muhsin Yazıcıoğlu kimdir? Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümü üzerinden 12 yıl geçti, Muhsin Yazıcıoğlu ne zaman, neden, nasıl öldü?
Muhsin Yazıcıoğlu kimdir? Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümü üzerinden 12 yıl geçti, Muhsin Yazıcıoğlu ne zaman, neden, nasıl öldü? Siyasete genç yaşlarda atılan, her dönem millet iradesinin yanında yer alan duruşuyla dikkati çeken Muhsin Yazıcıoğlu'nun, vefatının üzerinden 12 yıl geçti. BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, 25 Mart 2009'da Kahramanmaraş'tan Yozgat'a giderken düşen helikopterde yaşamını yitirdi. Peki, Muhsin Yazıcıoğlu kimdir? İşte Muhsin Yazıcıoğlu'nun hayatı ile ilgili merak edilenler…
25.03.2021 Gündem
MHP lideri Bahçeli'den Selçuk Özdağ'a yapılan saldırıyla ilgili flaş açıklama!
MHP lideri Bahçeli'den Selçuk Özdağ'a yapılan saldırıyla ilgili flaş açıklama! MHP lideri Devlet Bahçeli, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ ve Gazeteci Orhan Uğurlu'ya yapılan saldırı sonrası ilk kez konuştu. Bahçeli yapılan saldırılarla ilgili olarak, "Sırtımızdan kurban kestirmeyiz. Fikir ve siyaset varlığımızı sorgulamaya çalışan icazetli, iradesiz, ilkesiz, karambolden güç devşirmeye uğraşan zehirli emellere de Allah’ın izniyle göz yummayız. Kim nerede düşmüşse oradan kalksın, kim neye maruz kalmışsa önce etrafına baksın." ifadelerini kullandı.
18.01.2021 Siyaset
Ömer Çelik'ten AK Parti MYK toplantısı sonrası flaş açıklamalar
Ömer Çelik'ten AK Parti MYK toplantısı sonrası flaş açıklamalar AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı sonrası AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıklamalarda bulundu. Çelik, ABD seçimleriyle ilgili olarak, "Türkiye iki adayı da yakından tanıyor. Türkiye'nin hangi kanat kazanırsa kazansın ona göre hazırlıkları vardır" dedi. İzmir depremiyle ilgili açıklama yapan Ömer Çelik, "Çok sayıda görevli birim büyük bir koordinasyon şeklinde İzmir'e sahip çıkmaya oluşan yaraları sarmaya beraber olmaya çalıştı." dedi. Çelik, Bakan Berat Albayrak'ın istifa paylaşımıyla ilgili soruya ise "Cumhurbaşkanımız takdirini paylaşacaktır" yorumunu yaptı.
9.11.2020 Siyaset
Rumlarda büyük şok! Ersin Tatar kazandı dondu kaldılar...
Rumlarda büyük şok! Ersin Tatar kazandı dondu kaldılar... Kıbrıs'ta Rumlar büyük şok yaşıyor. KKTC'de önceki gün cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunda Ersin Tatar’ın rakibi Mustafa Akıncı’yı geçerek sandıktan galip çıkması Rum Kesimi’nde şaşkınlık yarattı. Rum basını, “Tüm beklentiler altüst oldu” diye yazdı. Tatar mazbatasını aldı, Akıncı ise siyaseti bırakacağını açıkladı.
20.10.2020 Dünya
Bahçeli'den 'Ülkücü Şehitleri Anma Günü' mesajı
Bahçeli'den 'Ülkücü Şehitleri Anma Günü' mesajı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Ülkücü Şehitleri Anma Günü" dolayısıyla mesaj yayınladı.
26.05.2020 Siyaset
MHP Lideri Devlet Bahçeli, MHP Genel Merkezi'nde!
MHP Lideri Devlet Bahçeli, MHP Genel Merkezi'nde! Ankara'da üst solunum yolu rahatsızlığı nedeniyle bir süredir tedavi gören MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, tedavisinin ardından parti genel merkezinde mesaisine başladı.
14.10.2019 Siyaset
Bahçeli'den yeni parti çıkışı: Selam vermeyene oy verilir mi?
Bahçeli'den yeni parti çıkışı: Selam vermeyene oy verilir mi? Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dün akşam MHP’yi izleyen gazetecilerle yemekte bir araya geldi. Bahçeli yeni parti çalışmalarından kadın cinayetlerine kadar gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalar yaptı. Bahçeli, siyasetteki yeni parti girişimleri için "taş yerinde ağırdır" diyerek yerinde kalmaları ve mücadelelerini orada sürdürmelerinde ülke açısından fayda olduğunu söyledi.
12.09.2019 Siyaset
MHP Lideri Bahçeli'den Mansur Yavaş çıkışı!
MHP Lideri Bahçeli'den Mansur Yavaş çıkışı! MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, katıldığı bir televizyon programında Mansur Yavaş ile ilgili yaptığı açıklamada, "Bu şahıs CHP adaylığından çekilmelidir." ifadelerini kullandı.
20.03.2019 Siyaset
Semih Yalçın'dan Kılıçdaroğlu'nun sözlerine yanıt: Ellerinde patlayacak!
Semih Yalçın'dan Kılıçdaroğlu'nun sözlerine yanıt: Ellerinde patlayacak! Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun sözlerine ilişkin bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, "HDP ile kripto iş birliği planı, CHP'nin elinde patlayacak bir saatli bombadır." dedi
7.02.2019 Ekonomi
Engin Altay'dan Mansur Yavaş açıklaması
Engin Altay'dan Mansur Yavaş açıklaması CHP Grup Başkanvekili Engin Altay'dan belediye başkanı adayları ile ilgili bir açıklama geldi. Altay, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Mansur Yavaş sorusu için "Adaylarımız partimizin evlatlarından gösterilecek" dedi
24.10.2018 Gündem
İYİ Parti’yi karıştıracak iddialar: Ülkücü kanat tasfiye edilecek
İYİ Parti’yi karıştıracak iddialar: Ülkücü kanat tasfiye edilecek İYİ Parti’den önceki gün istifa eden Halaçoğlu ve Bor, partinin yerel seçimlerde “sıfır çekeceğini”, bu sürecin ardından siyaset sahnesinde kalamayacağını savundu
8.08.2018 Siyaset
İYİ Parti'de istifalar peş peşe geldi
İYİ Parti'de istifalar peş peşe geldi İYİ Parti'de istifalar peş peşe geldi. Meral Akşener'in başdanışmanı emekli Tuğgeneral Ali Aydın'dan sonra bu kez de İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ayfer Yılmaz partisinden istifa etti.
13.07.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gençlere müjde
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gençlere müjde Partisinin Trabzon mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan"Gençlerimize yeni bir müjdemiz var. Önümüzdeki dönemde her yıl 100 bin gencimize eğitimlerini sürdürdükleri şehirde yaz tatilinde 3 aylık dönemde asgari ücret karşılığında sosyal çalışma imkanı getiriyoruz" dedi. Erdoğan,geçtiğimiz yıl Maçka'da şehit edilen Eren Bülbül’ün annesine Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan evinin de anahtarını teslim etti.
13.06.2018 Gündem
Muharrem İnce Bolu'da böyle seslendi: İlk işimiz...
Muharrem İnce Bolu'da böyle seslendi: İlk işimiz... CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, her 10 kişiden biri olan orman köylülerinin milli gelirden en az payı aldığını savunarak, "En zengin Orman Genel Müdürlüğü en fakir orman köylüsü. İşte ilk yapacağımız iş Orman Genel Müdürlüğü’nden alıp orman köylüsüne vereceğiz. İlk işimiz bu." dedi.
22.05.2018 Siyaset
Mersin'de MHP'ye 509 yeni üye
Mersin'de MHP'ye 509 yeni üye MERSİN'de MHP Toroslar İlçe Teşkilatına yeni katılan 509 üye, şenlik havasında geçen rozet takma töreni ile partiye giriş yaptı.
7.12.2017 Siyaset
Bahçeli: Hepinizde kral telefonlar var beni arayın
Bahçeli: Hepinizde kral telefonlar var beni arayın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, önceki gün Genel Merkez’de parti il başkanlarıyla bir araya gelerek, seçim ittifakı ile ilgili açıklamalarda bulundu.
5.12.2017 Siyaset
MHP’den 28 kişi istifa etti
MHP’den 28 kişi istifa etti Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adıyaman Eski İl Başkanı Mithat Solgun’un da aralarında 28 kişi MHP’den istifa ettiklerini açıkladı.
14.09.2017 Siyaset
MHP'de toplu istifa! 200 kişi...
MHP'de toplu istifa! 200 kişi... Balıkesir'in Bigadiç İlçesi'nde, İlçe Başkanı Vedat Bayraktar ve yönetim kurulu üyelerinin de aralarında bulunduğu 200 kişi, MHP'den istifa etti.
19.07.2017 Siyaset
"Atatürk'ün partisinin devamı MHP'dir"
"Atatürk'ün partisinin devamı MHP'dir" MHP Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin, "Yeni CHP'yi yaratarak sokağa dökenler, aynı genetik müdahaleyle MHP'yi dönüştürmeyi de denediler. Devlete ve millete savaş açan merkezlerin MHP üzerindeki oyunları, Genel Başkanımız Bahçeli ve inanmış ülkücü kadrolarımız tarafından bozuldu." ifadesini kullandı.
5.07.2017 Siyaset
Bahçeli'den flaş "Uyum yasası" açıklaması
Bahçeli'den flaş "Uyum yasası" açıklaması Bahçeli: Uyum yasalarıyla ilgili çalışmamız var. Siyasi partiler ve seçim kanunu tartışılır. Referandum sonuçları belli oldu kabul etmek lazım
23.04.2017 Siyaset
‘Çocuklarınıza bunun hesabını veremezsiniz’
‘Çocuklarınıza bunun hesabını veremezsiniz’ Evet oyunun vebalinin ağır olduğunu söyleyen CHP lideri Kılıçdaroğlu, “Anneler özellikle size söylüyorum, evet oyu kullanmanın vebali ağırdır. Çocuklarınıza, torunlarınıza bunun hesabını veremezsiniz” dedi
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ülkücüler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ülkücüler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.