Uğurlama

Uğurlama

Son dakika uğurlama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan uğurlama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını uğurlama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Uğurlama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan uğurlama gelişmeleri de dahil olmak üzere 597 uğurlama haberi bulunmuştur. Tüm uğurlama haberleri aşağıda listelenmiştir.
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferine başladı
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferine başladı Ankara- Diyarbakır hattında işletilecek olan Turistik Diyarbakır Ekspresi, ilk seferi için Ankara'dan uğurlandı.
19.04.2024 Ekonomi
MSB'den İncirlik ve Kürecik açıklaması: Söz konusu değildir
MSB'den İncirlik ve Kürecik açıklaması: Söz konusu değildir Yunanistan'ın Deniz Parkı ilan etme girişimi hakkında konuşan MSB Kaynakları, "Bakanlık olarak Ege Denizi’nde hak, alaka ve menfaatlerimizi korumak ve Yunanistan’ın tek taraflı statü oluşturma çabalarını engellemek maksadıyla teyakkuz halinde bulunmaktayız." ifadelerini kullandı. Bakanlık kaynakları, Kürecik’teki NATO radarının İran’ın İsrail’i vurduğu sırada İsrail’e bilgi aktarıp aktarmadığı yönündeki iddialarla ilgili, "Bu radar sisteminden elde edilen bilgiler NATO prosedürleri çerçevesinde müttefiklerle paylaşılmakta, NATO müttefiki olmayan ülkelerle paylaşımı söz konusu değildir” dedi.
18.04.2024 Gündem
Alper Gezeravcı'nın uzay görevi tamamlandı
Alper Gezeravcı'nın uzay görevi tamamlandı Türkiye'nin uzaya gönderdiği ilk Türk vatandaşı Alper Gezeravcı'nın Uluslararası Uzay İstasyonu'ndaki görevi tamamlandı. İstasyonda Gezeravcı'nın bulunduğu Ax-3 misyonu için veda töreni düzenlendi.
2.02.2024 Gündem
Askere gidene ne denir? Bedelli askerlik yapanlara uğurlama sözleri: Hayırlı tezkereler dışında en güzel askere yolculuk mesajları...
Askere gidene ne denir? Bedelli askerlik yapanlara uğurlama sözleri: Hayırlı tezkereler dışında en güzel askere yolculuk mesajları... Bedelli askerlik yapacaklar için askerlik yerleri açıklandı. Vatani görevlerini kısa bir sürede olsa yapacak olan adaylar ailelerinden, sevdiklerin ayrılmaya hazırlanıyor. Askere giden kişinin ailesi de bu duygusal durumdan kısa süreliğine etkilenebiliyor. Biz de asker uğurlama sözlerini bir araya getirdi. İşte bedelli askerlik yapacaklara en güzel, en duygusal sözler, mesajlar...
25.01.2024 Gündem
Türkiye'nin yüreğine ateş düştü! Şehitlerimizin yarım kalan hikayeleri yürek yaktı
Türkiye'nin yüreğine ateş düştü! Şehitlerimizin yarım kalan hikayeleri yürek yaktı Türkiye’nin yüreğine önceki akşam Pençe Kilit bölgesinden gelen 9 şehidin ateşi düştü. PKK’lı teröristlerce üs bölgesine saldırı girişimi sırasında çıkan çatışmada şehit olan 9 Mehmetçik’in cenazeleri dün Şırnak’ta düzenlenen törenle son yolculuklarına uğurlanmak üzere memleketlerine gönderildi.
14.01.2024 Gündem
Yüreğimize ateş düştü, 16 yıl sonra aynı acı... Şehitlerimizin isimleri belli oldu
Yüreğimize ateş düştü, 16 yıl sonra aynı acı... Şehitlerimizin isimleri belli oldu Türkiye şehitlerine ağlıyor. Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen kahramanlarımızın kimlikleri açıklandı. Piyade Sözleşmeli Er Kemal Batur, Piyade Uzman Çavuş Serkan Sayın, Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir, Piyade Sözleşmeli Er Emrullah Gülmez, Piyade Üsteğmen Gökhan Delen, Piyade Uzman Çavuş Hakan Gün, Piyade Uzman Çavuş Ahmet Köroğlu, İstihkam Sözleşmeli Er Muhammed Tunahan Evcin ve Sözleşmeli Er Murat Atar'ın ailelerine şehadet haberi verildi. Şehit olan 9 askerin cenazeleri, Şırnak’ta Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler’in katıldığı törenle memleketlerine uğurlandı.
13.01.2024 Gündem
Şehit Piyade Uzman Çavuş Abdulkadir İyem son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Piyade Uzman Çavuş Abdulkadir İyem son yolculuğuna uğurlandı  Pençe-Kilit Harekat Bölgesi'nde bölücü terör örgütü mensuplarının düzenlendiği hain saldırıda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Abdulkadir İyem, Gaziantep'te ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Şehit oğlunun tabutuna sarılan baba Mehmet İyem, "Oğlum sana bütün haklarım helaldir" dedi. Kardeşi ise ağabeyini asker selamıyla uğurladı.
24.12.2023 Gündem
Atatürk’ün 'vicdanında sakladığı milli sır! Çankaya sofrası’nda duyuruldu
Atatürk’ün 'vicdanında sakladığı milli sır! Çankaya sofrası’nda duyuruldu Atatürk, zihninde gençlik yıllarında filizlenmeye başlayan cumhuriyet idealini Milli Mücadele yıllarında açıktan dile getirmemiş, Cumhuriyet’in ilanı ilk olarak 28 Ekim 1923 akşamı, ‘Çankaya sofrası’nda duyurulmuştu.
29.10.2023 Gündem
Yer gök kırmızı-beyaza boyandı! Sonsuza dek izindeyiz Atam
Yer gök kırmızı-beyaza boyandı! Sonsuza dek izindeyiz Atam Bugün Cumhuriyet’in 100. yaşını kutlayan Türkiye’de çok büyük bir gurur ve coşku yaşanıyor. Yurdun dört bir yanında evler, sokaklar, meydanlar bayraklarla donatıldı. Yer gök kırmızı-beyaza boyandı. Kazanımlarıyla modern dünyanın kapılarını aralayan Cumhuriyet, daha nice yüz yıllarca yaşayacak, Atatürk’ün dediği gibi ‘İlelebet payidar’ kalacak...
29.10.2023 Gündem
Efendiler yarın cumhuriyeti ilan edeceğiz konuşması (hikayesi) || Efendiler yarın cumhuriyeti ilan edeceğiz sözü kime aittir, ne zaman söylendi?
Efendiler yarın cumhuriyeti ilan edeceğiz konuşması (hikayesi) || Efendiler yarın cumhuriyeti ilan edeceğiz sözü kime aittir, ne zaman söylendi? 28 Ekim 1923 günü Atatürk, arkadaşlarını ağırladığı bir akşam yemeğinde, o tarihi sözü söylüyor. Türkiye'nin bağımsızlık savaşı artık yeni bir rejim ve hükûmet ile tüm dünya karşısında bu sözle tescillendi. Peki, Efendiler yarın cumhuriyeti ilan edeceğiz sözü kime aittir, ne zaman söylendi?
28.10.2023 Gündem
100'üncü yıl treni, Ankara'dan İstanbul'a hareket etti
100'üncü yıl treni, Ankara'dan İstanbul'a hareket etti Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü yılı temasıyla kaplanan yüksek hızlı tren, Ankara'dan İstanbul'a hareket etti.
28.10.2023 Gündem
Pençe Kilit şehitlerine acı veda... Gözyaşlarıyla son yolculuklarına uğurlandılar
Pençe Kilit şehitlerine acı veda... Gözyaşlarıyla son yolculuklarına uğurlandılar Irak’ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Kilit operasyon bölgesinde PKK’lı teröristlerin taciz ateşinde 6 asker şehit olmuştu. Şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Mahmut Üçdağ (24), Piyade Teğmen Fatih Uğur Altınbaş (27), Piyade Uzman Onbaşı Uğur Özdemir'in (30) son yolculuklarına uğurlandı. Şehit olan Piyade Uzman Çavuş Özkan Lale'nin (27) cenazesi memleketi Sivas'a, Piyade Uzman Çavuş Mustafa Sezer’in cenazesi memleketi Zonguldak'a, İstihkam Uzman Çavuş Kemal Özek’in (26) cenazesi Denizli'ye getirildi.
11.08.2023 Gündem
Siirt'te 15 günlük eylem yasağı
Siirt'te 15 günlük eylem yasağı Siirt Valiliği, 28 Haziran’dan itibaren kentte 15 gün süreyle basın açıklaması, oturma eylemi, miting, çadır kurma, imza kampanyası, stant açma ve benzeri faaliyetlerin yasaklandığını duyurdu.
27.06.2023 Gündem
Malatya-Ankara arasındaki mesafe 7 saate düşecek
Malatya-Ankara arasındaki mesafe 7 saate düşecek Malatya’dan Sivas’a başlayan bölgesel tren ile Malatyalılar aktarmalı olarak Sivas üzerinden İstanbul ve Ankara’ya hızlı tren ile gidebilecek. Böylelikle 16 saat süren Malatya-Ankara demir yolculuğu 7 saate düşecek.
20.06.2023 Ekonomi
Hatay'da kontrolden çıkan kamyon asker uğurlayanların arasına daldı; ölü ve yaralılar var
Hatay'da kontrolden çıkan kamyon asker uğurlayanların arasına daldı; ölü ve yaralılar var Hatay'ın Belen ilçesinde, TIR ile çarpışıp kontrolden çıkan hafriyat kamyonu, asker uğurlayanların arasına daldı. Park halindeki 11 araca da çarpan hafriyat kamyonu alev topuna dönerken, kazada 12 kişi yaşamını yitirdi, 3’ü ağır 31 kişi de yaralandı.
6.05.2023 Yaşam
Şehit Koçak'a, nişanlısı ve annesinden el ele uğurlama
Şehit Koçak'a, nişanlısı ve annesinden el ele uğurlama Şırnak'ın Uludere ilçesine bağlı Balveren beldesi mevkinde askeri personeli taşıyan otobüsün şarampole yuvarlandığı kazada şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Muhammed Koçak (25), memleketi Van'ın Erciş ilçesinde toprağa verildi. Tabutun başında gözyaşı döken şehidin nişanlısı Özlem İdil ile annesi Güler Koçak el ele tutuşarak birbirlerine destek olmaya çalıştı.
1.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Bu öyle bir masa ki 7 ayağı birbirine dolaştı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Bu öyle bir masa ki 7 ayağı birbirine dolaştı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin İzmir mitinginde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bay bay Kemal bulduğu herkese bir cumhurbaşkanlığı yardımcılığı hediye etti, böyle devlet yönetilir mi? Bu millet, bu muhteşem katılım sana yürü Kemal demeyecek. Bu masa öyle bir masa ki, görünürdeki 7 ayağının hepsi de birbirine dolaşmış durumda. Birinin söylediğini öteki yalanlıyor. Böyle masa olur mu?" dedi.
29.04.2023 Gündem
Usta oyuncu Rana Cabbar son yolculuğuna uğurlandı!
Usta oyuncu Rana Cabbar son yolculuğuna uğurlandı! Kanal D'nin fenomen dizisi 'Aşk-ı Memnu'nun Süleyman Efendi'si Rana Cabbar, önceki gün tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. 78 yaşında hayata veda eden Rana Cabbar, Şişli Katolik Ermeni Mezarlığı’nda yapılan törenle son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine sevenlerinin yanı sıra sinema ve sanat camiasından birçok ünlü isim katıldı.
22.04.2023 Magazin
Asker eğlencesinde silahlı kavga: 7 yaralı
Asker eğlencesinde silahlı kavga: 7 yaralı Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesindeki asker eğlencesinde çıkan silahlı kavgada 7 kişi yaralandı. Gözaltına alınan 2 kişiden 1'i tutuklandı.
21.03.2023 Yaşam
Evden çıkmayan kiracısının elektrik ve su aboneliğini iptal ettirdi
Evden çıkmayan kiracısının elektrik ve su aboneliğini iptal ettirdi Adana’da ev sahibi, aylık 833 lira olan kirayı 5 bin lira yapınca, bunu ödemeyeceğini ve evden çıkamayacağını söyleyen kadının elektrik ve su aboneliğini iptal ettirdi. Ayda 6 bin lira devletin yardımıyla ayakta durduğunu söyleyen kadın, ev sahibinden şikayetçi olduğunu belirterek gözyaşlarını tutamadı.
17.03.2023 Yaşam
Gemiden atlayarak çıktığı Amerika'da gönüllere taht kuran Türk itfaiyeciye törenli uğurlama
Gemiden atlayarak çıktığı Amerika'da gönüllere taht kuran Türk itfaiyeciye törenli uğurlama Uzun yol yük gemisinde mühendis olarak çalışırken, 1997 yılında kaçak yollardan denize atlayarak gittiği Amerika'da yeni hayatına başlayan Nahit Atıf Oral, 2020 yılında itfaiye eri olarak çalışmaya başladı. Oral 9 Mart'ta acil müdahale eğitimi sonrasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Amerika'da 'şehit' ilan edilen Oral'ın cenazesi özel törenle gönderildiği Türkiye'de, çocukluğunun geçtiği camide son yolculuğuna uğurlandı.
17.03.2023 Gündem
Siirt'te toplantı ve gösteri yürüyüşleri 15 gün yasaklandı
Siirt'te toplantı ve gösteri yürüyüşleri 15 gün yasaklandı Siirt genelinde her türlü açık alan toplantıları ile gösteri yürüyüşleri, oturma eylemi ve miting gibi etkinlikler 15 gün yasaklandı.
14.03.2023 Gündem
Siirt'te 15 günlük eylem yasağı
Siirt'te 15 günlük eylem yasağı Siirt Valiliği, 1 Mart’tan itibaren kentte 15 gün süreyle basın açıklaması, oturma eylemi, miting, çadır kurma, imza kampanyası, stant açma ve benzeri faaliyetlerin yasaklandığını duyurdu.
28.02.2023 Gündem
Siirt'te bazı etkinlikler 15 gün süreyle yasaklandı
Siirt'te bazı etkinlikler 15 gün süreyle yasaklandı Siirt'te 14 Şubat’tan itibaren kentte 15 gün süreyle basın açıklaması, oturma eylemi, miting, çadır kurma, imza kampanyası, stant açma ve benzeri faaliyetlere yasak getirildiği bildirildi.
13.02.2023 Gündem
Asker eğlencesinde kavga! Meşale yakıp yolları kapattılar
Asker eğlencesinde kavga! Meşale yakıp yolları kapattılar İstanbul'da gerçekleşen asker uğurlama eğlencelerinde kimileri meşale yakıp yolları kapattı, kimileri ise kavgaya tutuştu. Yaşananlar cep telefonu kameralarına yansıdı.
5.02.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Uğurlama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki uğurlama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.