Uğur Kutay soruşturmasında görevsizlik kararı! Görevsizlik kararı nedir? Uğur Kutay ne dedi?
Uğur Kutay soruşturmasında görevsizlik kararı! Görevsizlik kararı nedir? Uğur Kutay ne dedi? Hz. Muhammed'e hakaret ettiği iddia edilen Yıldız Teknik Üniversitesi öğretim görevlisi Uğur Kutay hakkında Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı görevsizlik kararı verdi. Uğur Kutay’ın verdiği senaryo yazımı dersinde müfredat dışına çıkarak, Hz. Muhammed'e hakaret ettiği iddia edilmişti. Savcılık tarafından verilen kararın ardından Pek çok kişi Uğur Kutay hakkında bilgileri ve görevsizlik kararının ne olduğunu araştırıyor. Peki, Görevsizlik kararı nedir? Uğur Kutay ne dedi? Uğur Kutay peygamber hakkında ne dedi? Uğur Kutay kimdir, nerelidir? İşte detaylar…
28.12.2022 Gündem
Uğur Kutay kimdir, Yıldız Teknik Uğur Kutay ne dedi? Hz. Muhammed’e ve İslam’a hakaretler ettiği iddiasıyla soruşturma açıldı!
Uğur Kutay kimdir, Yıldız Teknik Uğur Kutay ne dedi? Hz. Muhammed’e ve İslam’a hakaretler ettiği iddiasıyla soruşturma açıldı! Yıldız Teknik Üniversitesi’ndeki bazı öğrenciler, Peygamber Efendimize hareket ettiği iddiasıyla YTÜ Öğretim Üyesi Uğur Kutay’ı hedef aldı. Söz konusu gelişmelerin ardından Uğur Kutay ne dedi, Yıldız Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Uğur Kutay kimdir, aslen nerelidir, kaç yaşında, Peygamberimize hakaret mi etti? Sorularına yanıt aramaya başladı.
19.12.2022 Gündem