Ufc

Ufc

Son dakika UFC haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan UFC ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını UFC haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ufc

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ufc gelişmeleri de dahil olmak üzere 27 ufc haberi bulunmuştur. Tüm ufc haberleri aşağıda listelenmiştir.
Khabib Nurmagomedov kimdir? Khabib Nurmagomedov nereli, kaç yaşında? Khabib Nurmagomedov biyografisi!
Khabib Nurmagomedov kimdir? Khabib Nurmagomedov nereli, kaç yaşında? Khabib Nurmagomedov biyografisi! Khabib Nurmagomedov’un halefi olarak gösterilen Islam Makhachev’ın UFC’nin kemeri almasıyla birlikte gündem oldu. Islam Makhachev ile birlikte çalışan eski hafif sıklet şampiyonu Khabib Nurmagomedov'un maçları, biyografisi ve galibiyetleri merak konusu oldu. Peki, Khabib Nurmagomedov kimdir? Khabib Nurmagomedov nereli, kaç yaşında? Khabib Nurmagomedov biyografisi!
23.10.2022 Diğer Sporlar
Charles Oliveira kimdir, kaç yaşında ve nereli? UFC’de Charles Oliveira'nın 11 maçlık galibiyet serisi bitti!
Charles Oliveira kimdir, kaç yaşında ve nereli? UFC’de Charles Oliveira'nın 11 maçlık galibiyet serisi bitti! UFC'de dünyanın beklediği tarihi maçta İslam Makhachev Charles Oliveira karşı karşıya geldi. Birleşik Arap Emirlikleri'nin başkenti Abu Dabi'de gerçekleştirilen Bir karma dövüş sanatları (MMA) organizasyonu olan UFC'nin 280. Etkinliğinde İslam Makhachev Charles Oliveira’nın 11 maçlık galibiyet serisi bozarak UFC kemerinin sahibi oldu. Peki, Charles Oliveira kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Charles Oliveira biyografisi!
23.10.2022 Diğer Sporlar
Islam Makhachev kimdir, kaç yaşında ve nereli? Islam Makhachev UFC kemerinin sahibi oldu!
Islam Makhachev kimdir, kaç yaşında ve nereli? Islam Makhachev UFC kemerinin sahibi oldu! Milyarlarca insan tarafından takip edilen dövüş sanatlarının elit müsabakalarının yapıldığı Ultimate Fighting Championship’te (UFC) kemer sahibini buldu. UFC'de gerçekleştirilen tarihi mücadelede Charles Oliveira'yı yenen Islam Makhachev kemerin yeni sahibi oldu. Khabib Nurmagomedov'un halefi olarak gösterilen Islam Makhachev pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki, Islam Makhachev kimdir, kaç yaşında ve nereli? Ultimate Fighting Championship (UFC) kemeri kimde? İşte detaylar…
23.10.2022 Diğer Sporlar
Başka yapacak bir şeyi kalmadı! Şok mağlubiyet
Başka yapacak bir şeyi kalmadı! Şok mağlubiyet En ünlü Karma Dövüş Sanatları (MMA) organizasyonu olan UFC'de bu sabah karşı yapılan Amanda Nunes - Julianna Pena maçında UFC tarihinin en büyük sürprizlerinden biri yaşandı. Pena, MMA'de kadın dövüşünün en büyük efsanesi olarak kabul edilen Amanda Nunes'i devirdi.
12.12.2021 Diğer Sporlar
Görenler şoke oldu! Dövüşçü buzdan böyle intikam aldı
Görenler şoke oldu! Dövüşçü buzdan böyle intikam aldı Gürcistan'da karma dövüş sanatları (UFC) dövüşçüsü Merab Dvalishvili birkaç gün önce dalış yapmaya çalışarak başından yaralanan buz tutmuş nehre tekrar giderek buzu yumrukladı. O anlar kameralara yansıdı.
6.02.2021 Dünya
D-Smart, Saran Group işbirliği ile spor içeriğini daha da güçlendirdi
D-Smart, Saran Group işbirliği ile spor içeriğini daha da güçlendirdi D-Smart spor içeriklerini çeşitlendirmeye devam ediyor. Dünyanın en önemli spor içeriklerinin Türkiye yayın hakları sahibi Saran Group ile iş birliğine giden D-Smart, Türkiye’nin premier spor kanalı S Sport’un ardından S Sport2’yi de platforma ekleyerek, D-Smart'ın farklı ve zengin içeriklerle dolu dünyasında, sporseverleri mutlu etmeye devam edecek. D-Smart 78. kanalda yer alan S Sport ve 79. kanalda yer alan S Sport2, dünyanın dört bir yanından spor heyecanını D-Smart abonelerine aktarmayı sürdürecek.
1.10.2020 Şampiy10
Conor McGregor emekliliğini duyurdu
Conor McGregor emekliliğini duyurdu İrlandalı UFC dövüşçüsü Conor McGregor, flaş bir karar alarak emekliliğini duyurdu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Ünlü dövüşçü, verdiği içkiyi reddeden yaşlı adamı yumrukladı
Ünlü dövüşçü, verdiği içkiyi reddeden yaşlı adamı yumrukladı Karma Dövüş Şampiyonası (Ultimate Fighting Championship / UFC) dövüşçüsü Conor McGregor, İrlanda'da bir barda ikram ettiği içkiyi reddeden yaşlı adamı yumrukladı.
15.08.2019 Dünya
Survivor 2019'da şampiyon kim oldu? Acun Ilıcalı Survivor'ın Türk şampiyonunu açıkladı
Survivor 2019'da şampiyon kim oldu? Acun Ilıcalı Survivor'ın Türk şampiyonunu açıkladı TV8'in fenomen yarışma programı Survivor, bu akşam 110. ve final bölümüyle ekranlara geldi. Sevilen yarışmanın dün akşam yayımlanan bölümünde Yunan şampiyonun belli olmasının ardından bu akşam da Türk şampiyon belli oldu. Peki Survivor'ın Türk şampiyonunu kim oldu?
1.07.2019 Magazin
PlayStation oyun fiyatlarında büyük indirim
PlayStation oyun fiyatlarında büyük indirim Sony, Playstation Store mağazasında yer alan EA oyunlarında büyük indirime gitti. Söz konusu oyunların arasında FIFA 19 ve Battlefield V gibi yapımlarda yer alıyor.
18.03.2019 Bilim ve Teknoloji
Acun Ilıcalı'nın Yoel Romero gururu
Acun Ilıcalı'nın Yoel Romero gururu UFC'nin yıldızlarından Yoel Romero, Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği, Amerika'da yayınlanan 'Exatlon' yarışmasına katıldı.
24.01.2019 Magazin
Kendisini gasp etmek isteyen adamı tanınmaz hale getirdi!
Kendisini gasp etmek isteyen adamı tanınmaz hale getirdi! Brezilya'da kadın dövüşçü, kendisini gasp etmek isteyen adamı tanınmaz hale getirdi.
8.01.2019 Dünya
Diriliş Ertuğrul setinde Khabib sürprizi!
Diriliş Ertuğrul setinde Khabib sürprizi! TRT 1'in popüler dizisi Diriliş Ertuğrul'un hayranlarından olan UFC Hafif Sıklet Dünya Şampiyonu Khabib Nurmagomedov dizi setini ziyaret etti.
24.12.2018 Spor Magazin
Nurmagomedov ve McGregor’un cezası uzatıldı
Nurmagomedov ve McGregor’un cezası uzatıldı ABD’nin Nevada Eyalet Atletizm Komisyonu (NSAC) Conor McGregor ve Khabib Nurmagomedov’un geçici uzaklaştırma kararını oy birliği ile uzattı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Khabib Nurmagomedov'dan Türkiye'ye mesaj!
Khabib Nurmagomedov'dan Türkiye'ye mesaj! Karma dövüş sanatlarında hafif sıklette İrlandalı Conor McGregor'u yenerek dikkatleri üzerine çeken ve şu aralar dünyanın en çok konuşulan sporcularından olan Dağıstan asıllı Rus dövüşçü Khabib Nurmagomedov, Türkçe öğrendiğini söyledi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Putin: Senin için çok endişelendik
Putin: Senin için çok endişelendik Rusya Devlet Başkanı Putin, UFC Şampiyanu Nurmagomedov’u tebrik etti.
10.10.2018 Dünya
Gökhan Saki ilk maçını nakavtla kazandı
Gökhan Saki ilk maçını nakavtla kazandı Gökhan Saki, UFC'deki ilk maçında rakibi Henrique Da Silva'yı ilk raundda nakavt etti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
2 milyar TL’lik  dev maç!
2 milyar TL’lik dev maç! Floyd Mayweather ile Conor McGrego arasındaki yılın boks karşılaşması bu gece yapılacak.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Gökhan Saki UFC dövüşçüsü oldu
Gökhan Saki UFC dövüşçüsü oldu Kick bokstan emekli olduğunu açıklayan Gökhan Saki, UFC ile uzun süreli sözleşme imzaladığını duyurdu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Yıldız oyuncu eşcinsel olduğunu açıkladı
Yıldız oyuncu eşcinsel olduğunu açıkladı ABD milli takımının ve WNBA'in yıldız basketbolcularından Elena Delle Donne, eşcinsel olduğunu açıkladı.
6.08.2016 Basketbol
Game Of Thrones dizisinden kötü haber
Game Of Thrones dizisinden kötü haber Game Of Thrones dizisinden hayranlarını üzecek bir haber geldi.
7.07.2016 Magazin
Az kalsın gözü çıkıyordu!
Az kalsın gözü çıkıyordu! UFC Ağırsıklet dövüş müsabakasında oynanan mücadele sonrasında Matt Mitrione isimli sporcunun gözünü görenler dehşete düştüler.
10.11.2021 Diğer Sporlar
'Motivasyonumuzu kaybetmemeliyiz'
'Motivasyonumuzu kaybetmemeliyiz' F.Bahçeli Sow maçın ardından açıklamalarda bulundu.
29.12.2013 Süper Lig
ABD kafes dövüşünde ilk Türk
ABD kafes dövüşünde ilk Türk ABD'de ‘Kafes dövüşü’nde yarışacak ilk Türk Alp Özkılıç, bu cumartesi ringe çıkacak.
29.09.2021 Gündem
Burnumuzun dibinde!
Burnumuzun dibinde! Gök bilimciler, yüzeyi tamamen lav okyanuslarıyla kaplanmış, ‘erimiş’ bir gezegen keşfetti.
20.07.2012 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Ufc ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ufc haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.