Klozeti böyle temizlerseniz koku daha çoğalıyor! Seramik olmasının sırrı bu: Bu yöntem tek hamlede leke, sararma bırakmıyor!
Klozeti böyle temizlerseniz koku daha çoğalıyor! Seramik olmasının sırrı bu: Bu yöntem tek hamlede leke, sararma bırakmıyor! Klozetlerin neden seramikten yapıldığını hiç düşündünüz mü? Tuvalette birikten sararmış lekelerin nedeni musluk suyu ve zamanla aşınan yüzey olsa da onları bir çırpıda temizleyen yöntem var. Ağır kimyasallarla temizlemeye son verecek o yöntemi içeriğimizde yer verdik.
12.01.2024 Yaşam
Klozeti çamaşır suyuyla yıkamaya son veriyor! Bu karışım tuvaleti parlatıyor
Klozeti çamaşır suyuyla yıkamaya son veriyor! Bu karışım tuvaleti parlatıyor Klozeti pırıl pırıl yapmak için karışıma ihtiyacınız var mı? Tuvalet, en çabuk kirlenen ve leke tutan alanların başında gelir. Zamanında yıkanmadığı takdirde bu lekeler daha da inatçılaşır. Çıkarılması zor tuvalet lekeleri için akla gelen ilk yöntem de çamaşır suyuyla yıkamaktır. Ancak bunu yapmaya gerek kalmadan klozeti bembeyaz yapan bir karışıma haberimizde yer verdik. Gelin birlikte bakalım.
11.01.2024 Sağlık
Maskeli konser dönemi! Konserler ne zaman başlayacak? Konserler nasıl yapılacak? Biletler nasıl satılacak?
Maskeli konser dönemi! Konserler ne zaman başlayacak? Konserler nasıl yapılacak? Biletler nasıl satılacak? Sağlık Bakanlığı'nca 'Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberi' güncellenerek, yeni başlıklar eklendi. Bu başlıklar içerisinde konser alanlarında alınması gereken önlemler de bulunuyor. Peki, Yeni dönemde konserler nasıl yapılacak? Biletler nasıl satılacak? İşte açık alanlarda yapılacak konserlerde alınacak önlemler...
10.06.2020 Gündem
"Yurtdışında tuvalet temizlemeyi bırakın, gelip vatanınızda yaşayın"
"Yurtdışında tuvalet temizlemeyi bırakın, gelip vatanınızda yaşayın" Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, ekonomik kriz nedeniyle ülkeyi terk eden vatandaşlarına seslenerek ülkeye geri dönmeleri çağrısında bulundu.
30.08.2018 Dünya