Galatasaray NEF, parkeye sadece play-off için değil çocuklar için de çıkıyor
Galatasaray NEF, parkeye sadece play-off için değil çocuklar için de çıkıyor Galatasaray Nef, 24 Nisan’da evinde oynayacağı son maça anlamlı bir sürprizle çıkacak. Galatasaray Nef-Tofaş mücadelesinde, hava atışını özel çocuklar gerçekleştirecek.
22.04.2022 TBL
Down sendromlu bireylerin haklarına dikkat çekilecek!
Down sendromlu bireylerin haklarına dikkat çekilecek! Down sendromlu bireylerin toplumdaki yerlerini güçlendirmek için çalışan Türkiye Down Sendromu Derneği (Down Türkiye), onların vazgeçilmez hakları için dört yıldır sürdürdüğü #rengimizbelliolsun kampanyasına bu yıl da devam ediyor. 15 Mart’ta gerçekleştirilen basın toplantısı ile başlatılan ve tüm ay boyunca devam edecek kampanya ile dernek; toplumda Down sendromlu bireylerin var olduğuna, haklarını eşit şekilde kullanarak yaşamaları gerektiğine vurgu yapacak.
15.03.2022 Sağlık
Türkiye Down Sendromu Derneği’den farkındalık hareketi!
Türkiye Down Sendromu Derneği’den farkındalık hareketi! Türkiye Down Sendromu Derneği, 21 Mart Dünya Down Sendromu Günü’nde düzenleyeceği farkındalık hareketiyle farklı olmanın bir eksiklik olmadığının; herkesin farklı renkler gibi dünyanın vazgeçilmez bir parçası olduğunun ve birbirini tamamladığının altını çiziyor. Türkiye Down Sendromu Derneği’nin farkındalık hareketine el ya da ayaklara giyilen farklı renklerdeki çoraplarla ve sosyal medya paylaşımıyla destek olmak mümkün.
11.03.2021 Sağlık