Türkçe Olimpiyatları

Türkçe Olimpiyatları

Son dakika Türkçe Olimpiyatları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Türkçe Olimpiyatları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Türkçe Olimpiyatları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Türkçe Olimpiyatları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan türkçe olimpiyatları gelişmeleri de dahil olmak üzere 144 türkçe olimpiyatları haberi bulunmuştur. Tüm türkçe olimpiyatları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Talha Uğurluel'e adli kontrolle tahliye
Talha Uğurluel'e adli kontrolle tahliye FETÖ'ye ilişkin davada, "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan yargılanan yazar Talha Uğurluel'in tahliyesine karar verildi.
25.04.2019 Gündem
FETÖ'ye itirafçı darbesi
FETÖ'ye itirafçı darbesi Kütahya'da Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında tutuklanan ve etkin pişmanlık hükümlerinden faydalanarak verdiği ifadenin ardından adli kontrol şartıyla tahliye edilen iş adamı Göksel Özçınar, aralarında eski bürokratların da bulunduğu 85 kişinin örgütle bağlantılarını, yürüttükleri çalışmaları anlattı.
9.02.2018 Gündem
FETÖ/PDY’nin elebaşı Gülen’in mesajları ortaya çıktı
FETÖ/PDY’nin elebaşı Gülen’in mesajları ortaya çıktı Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanı Halil Karakoç’un, Mayıs 2015’te kaçırmaya çalıştığı 25 hard diskin şifreleri 2 yılda çözüldü. Elebaşının FETÖ’ye verdiği 227 talimat; siyaset, ekonomi ve basın ile devlet kurumlarını nasıl ele geçirmek istediğini ortaya koydu.
29.09.2021 Gündem
İbrahim Faruk Bayındır kaset kumpasının başı çıktı
İbrahim Faruk Bayındır kaset kumpasının başı çıktı FETÖ’nün kaset mağduru MHP’li Çobanoğlu, "MHP'ye kaset komplosu kuranlar ile 17-25 Aralık darbe girişiminde Erdoğan ve ailesini dinleyenler aynı örgütten. Komplo ortaya çıkınca Bahçeli bir isme işaret etmişti; özel jetle tabut içinde firar eden FETÖ'cü İbrahim Faruk Bayındır. Bayındır'ın bizimle ilgili görüntüleri yayımlayan 2 site ve gazeteye kredi kartıyla 15 kez yüklü ödeme yaptığı belirlendi." açıklamasında bulundu.
29.09.2021 Gündem
FETÖ'den yargılanan polis suçlamaları kabul etti
FETÖ'den yargılanan polis suçlamaları kabul etti Samsun’da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında emniyet yapılanmasına yönelik yapılan operasyonda, polis memurları ile rütbelilerin bulunduğu 70’i tutuklu toplamda 108 sanığın yargılanmasına başlandı
29.09.2021 Gündem
Teröristbaşı Gülen'e 'Hoca' diye hitap edince...
Teröristbaşı Gülen'e 'Hoca' diye hitap edince... Isparta'da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında haklarında dava açılan ve aralarında eski Isparta Valisi Memduh Oğuz, eski Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Hasan İbicioğlu, bazı eski rektör yardımcılarının da bulunduğu 49'u tutuklu 129 sanığın yargılanmasına devam edildi.
29.09.2021 Gündem
"Korkmayın, davaya gelin"
"Korkmayın, davaya gelin" Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, bugün başlayacak "kumpas" davası öncesinde "Mücadele evde oturarak yapılmaz" diyerek müştekilere seslendi.
20.02.2017 Fenerbahçe
Kendini kanıtlayan "şakirtleri" sınav sorularıyla ödüllendirmiş
Kendini kanıtlayan "şakirtleri" sınav sorularıyla ödüllendirmiş Erzurum'da FETÖ/PDY üyesi oldukları ve örgüte finans desteği sağladıkları iddia edilen 2 sanık hakkında 12,5 yıldan 25 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı
29.09.2021 Gündem
Darbe duruşmasının ikinci günü
Darbe duruşmasının ikinci günü İstanbul'da 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin 25'i tutuklu 29 polisin yargılandığı davada, ikinci gün de sanıklar savunmalarını yapmaya devam etti. Sanıklara Bank Asya, Bylock programı ve FETÖ bağlantıları olup olmadıkları soruldu.
29.09.2021 Gündem
‘Hükümetin arkasında sağlam duracağız’
‘Hükümetin arkasında sağlam duracağız’ MHP lideri Bahçeli, terör örgütleriyle mücadelede hükümete tam destek verdiklerini vurguladı, Cerablus IŞİD’den arındırılırken, PYD’nin yerleşmesine de müsaade edilmemesi gerektiğini söyledi
29.09.2021 Gündem
FETÖ'den Devlet Bahçeli'ye kaset operasyonu!
FETÖ'den Devlet Bahçeli'ye kaset operasyonu! Yönetimde görev alan önemli isimlerin özel hayatlarından gizli kayıt altına alınmış görüntüler internete sızdırıldı. Bahçeli’nin taviz vermemesi üzerine, başkanlık divanından 9 üye ayrılmak zorunda kaldı
29.09.2021 Gündem
İşte FETÖ’nün nefesini kesecek 6 tarihi adım
İşte FETÖ’nün nefesini kesecek 6 tarihi adım MASAK yurtdışındaki mal varlıkları için başvurdu. Türkçe olimpiyatlarının yasaklanması, okullarla yayın organlarının kapatılması ve FETÖ baronlarının iadesi için de 4 bakanlık harekete geçti
29.09.2021 Gündem
Rusya, FETÖ’nün hüsrana uğradığı ilk ülkelerden biriydi
Rusya, FETÖ’nün hüsrana uğradığı ilk ülkelerden biriydi Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ), okullarının 2000'li yılların başından itibaren kapatıldığı Rusya'da akademi, kültür, medya ve iş dünyasındaki faaliyetleriyle yaşamaya çalışıyor.
17.06.2021 Dünya
'Darbe olsaydı 1 milyon kişiyi öldüreceklerdi'
'Darbe olsaydı 1 milyon kişiyi öldüreceklerdi' FETÖ'nün darbe girişimini yorumlayan Hüseyin Gülerce çarpıcı açıklamalarda bulundu.
29.09.2021 Gündem
FETÖ/PDY üyeleri eşlerini katalogdan seçmiş!
FETÖ/PDY üyeleri eşlerini katalogdan seçmiş! EDİRNE Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında haklarında yakalama kararı bulunan 24, tutuklu 7 ve adli kontrol şartı ile serbest bırakılan 9 ve tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan 3 şüpheli hakkında hazırlanan 126 sayfalık iddianame 2...
29.09.2021 Gündem
Hakan Fidan'ın yerine o mu gelecek? Arınç açıkladı...
Hakan Fidan'ın yerine o mu gelecek? Arınç açıkladı... Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, CNN TÜRK ekranlarında yayınlanan Akif Beki ile Baştan Sona programına konuk oldu. Arınç, gündeme dair flaş açıklamalarda bulundu.
29.09.2021 Gündem
Yeni adresi belli oldu! İddiaya göre...
Yeni adresi belli oldu! İddiaya göre... Yeni Şafak gazetesinin iddiasına göre; Fethullah Gülen Cemaati, Türkçe Olimpiyatları'nın daha dar kapsamlısını Etiyopya'daki Afrika Birliği Genel Merkezi'nde 31 Mayıs günü düzenleyecek...
29.09.2021 Gündem
Milletvekili ‘tehlikeli yolcu’ diye indirildi
Milletvekili ‘tehlikeli yolcu’ diye indirildi AK Parti’den istifa eden milletvekili Muhammed Çetin THY’nin Şikago uçuşunda ‘tehlikeli yolcu’ anonsuyla polis eşliğinde uçaktan indirildi
29.09.2021 Gündem
Baykal'a komplo kuranlardan biri...
Baykal'a komplo kuranlardan biri... AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu'dan CHP'nin Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran'a ağır suçlama.
29.03.2014 Siyaset
Arınç'tan flaş açıklama!
Arınç'tan flaş açıklama! Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Suriye ile ilgili çıkan ses kaydıyla ilgili gazetecilerle yaptığı kahvaltı sonrası önemli açıklamalar yaptı.
29.09.2021 Gündem
Başbakan Erdoğan Gülen'e seslendi!
Başbakan Erdoğan Gülen'e seslendi! Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Silivri’de düzenlediği mitingte konuştu.
29.09.2021 Gündem
Dinlemelerle ilgili flaş açıklama!
Dinlemelerle ilgili flaş açıklama! AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, "Başbakanı dinliyorlar, cumhurbaşkanını dinliyorlar, enerji bakanını dinliyorlar...
29.09.2021 Gündem
Dilipak: Cemaat'in dini...
Dilipak: Cemaat'in dini... Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, Fethullah Gülen cemaatine yönelik, "Cemaat hareketi aslında Yahudilik, Hıristiyanlık, Müslümanlık karması yeni bir din. Beyaz baba'lar bunlar. Bu yeni İslamcılık böyle bir teslis’i (üçlemeyi) taşıyor içinde. 'Hoşgörü' ve 'Diyalog' ise bu işin kandırmacası" dedi.
29.09.2021 Gündem
THY uçağında milletvekili krizi!
THY uçağında milletvekili krizi! AK Parti'den istifa eden Muhammed Çetin, THY uçağında kendisine VIP koltuğunun verilmemesi üzerine direniş başlattı.
29.09.2021 Gündem
Şok iddia:  Erdoğan ölsün istiyorlar!
Şok iddia: Erdoğan ölsün istiyorlar! NTV yayınında Mehmet Barlas'a konuk olan Enerji Bakanı Taner Yıldız, 17 Aralık operasyonu ve sonrasında yaşananları değerlendirdi...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Türkçe Olimpiyatları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki türkçe olimpiyatları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.