Türk İş Adamı

Türk İş Adamı

Son dakika türk iş adamı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan türk iş adamı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını türk iş adamı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Türk İş Adamı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan türk iş adamı gelişmeleri de dahil olmak üzere 512 türk iş adamı haberi bulunmuştur. Tüm türk iş adamı haberleri aşağıda listelenmiştir.
İflas eden Forever 21'e Türk iş adamı talip oldu
İflas eden Forever 21'e Türk iş adamı talip oldu Geçtiğimiz hafta iflas başvurusunda bulunan Forever 21 ile ilgili önemli gelişme yaşandı. Select Yönetim Kurulu Başkanı ve Avrupalı Türk Markalar Birliği Başkanı Cafer Mahiroğlu “Forever 21 markasının Avrupa’daki mağazalarının satın alınması için görüşmeler yapıyoruz” dedi.
4.10.2019 Ekonomi
Türk iş adamına ABD'den ödül
Türk iş adamına ABD'den ödül Türk iş adamı Ozan Baran, ABD'nin Miami kentinde "en iyi iş adamı" ödülüne layık görüldü. Baran, bu dalda ödül alan ilk Türk ve Müslüman iş adamı oldu
17.11.2018 Ekonomi
Almanya'da yaşayan Türk iş adamına şok! İki farklı erkekten...
Almanya'da yaşayan Türk iş adamına şok! İki farklı erkekten... Almanya'da yaşayan işadamı 32 yaşındaki Y.E., eşi B.E.'den boşandıktan sonra 2 çocuğu için 'soybağının reddi' davası açtı. Davada 6 ve 8 yaşındaki kardeşlere yapılan DNA testinde, yıllardır büyüttüğü çocukların Y.E.'den değil farklı 2 erkekten olduğu ortaya çıktı.
20.02.2018 Dünya
Kaçırılan Türk işadamı Afganistan'da öldürüldü!
Kaçırılan Türk işadamı Afganistan'da öldürüldü! Afganistan’da Salı günü sabah saat 10:30 sularında iş yerinden ayrılırken başkent Kabil'de kaçırılan Türk iş adamının öldürüldüğü bildirildi.
23.04.2017 Dünya
Türk işadamına 'Alın bu tesisi diriltin' teklifi
Türk işadamına 'Alın bu tesisi diriltin' teklifi KCOM adlı döneminin en önemli sanayi tesislerinden birini gezen Belarus Devlet Başkanı Lukaşenko, Türk işadamı Mücahit İngenç’e “Alın ve bu tesisi tekrar diriltin” dedi.
22.08.2016 Ekonomi
Türk iş adamına Rus zulmü
Türk iş adamına Rus zulmü Türkiye'nin uçağını düşürdüğü Rusya, Türk vatandaşlarına uyguladığı baskı ve haksızlıklarda sınır tanımıyor...
10.05.2016 Yaşam
Süper Kupa finalinin ertelenmesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şov ve provokasyon malzemesi yapılmasına izin vermeyiz
Süper Kupa finalinin ertelenmesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şov ve provokasyon malzemesi yapılmasına izin vermeyiz Bu yıl 10’uncusu düzenlenen Necip Fazıl Ödülleri programında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Galatasaray ve Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan’da oynanması planlanan Süper Kupa maçının iptaline ilişkin, “Hangi sebeple olursa olsun, sporun günlük siyasi rekabetin mezesi haline getirilmesi yanlıştır, hatalıdır, sporumuza hiçbir faydası yoktur. Dün geceden itibaren muhalefet partilerinin yaptığı açıklamaları istismar siyasetinin yeni örnekleri olarak görüyoruz. Cumhuriyet 85 milyonun ortak değeridir. Gazi Mustafa Kemal bu ülkenin banisidir. Daha düne kadar, affınıza sığınarak söylüyorum siz Atatürk’ün askeri değil, itlerisiniz diyenlerle el ele kol kola yürüyenlerin bugün söylediklerinin bizim nazarımızda hiçbir kıymeti harbiyesi yoktur" dedi.
30.12.2023 Gündem
'Kiralık hesap' tuzağı! Bu oyuna gelen şimdi yandı
'Kiralık hesap' tuzağı! Bu oyuna gelen şimdi yandı Yasa dışı kumar ve bahisten elde edilen paraları aklamak ve zimmetlerine geçirmek isteyen dolandırıcıların yeni yöntemi ihtiyaç sahibi olan kişilerin banka hesaplarını kara para akışında kullanmak için kiralamak. Hatta bu dolandırıcılar sosyal medya üzerinden kurdukları gruplarla kiralık hesap arıyor.  Hesabını kiraya veren ve hakkında nitelikli dolandırıcılıktan dava açılan Mustafa Kazan, "Biz bir cahillik yaptık, tuzağa düştük. Mağdur olan benim ama, bankalar tarafından insanlar karşısında dolandırıcı olarak görünen de benim" dedi. Kazan'ın telefonla ulaştığı dolandırıcılardan biri, "Biz vergi kaçırmak için bu yöntemi kullanıyoruz" derken, bir diğeri ise dolandırıcılık olayların arttığını söyleyerek, kendisiyle çalışırsa dolandırılmayacağını taahhüt etti. 
10.12.2023 Gündem
Sistemli skor kuponu yaptı 38.000 TL kazandı
Sistemli skor kuponu yaptı 38.000 TL kazandı Bir Misli üyesi Şampiyonlar Ligi Gecesi’nde oynanan 19.45 ve 22.00 seanslarındaki maçlara sistemli skor kuponu yaparak tamı tamına 38.000 TL kazandı. Kuponun karşılaşmaları ve karşılaşmaların detaylarını paylaşıyoruz.
25.10.2023 İddaa
Yunanistan'da infaz edilen 6 Türk'ün İtalya planı ortaya çıktı! 'Ölüm çetesi' böyle pusuya düşürüldü...
Yunanistan'da infaz edilen 6 Türk'ün İtalya planı ortaya çıktı! 'Ölüm çetesi' böyle pusuya düşürüldü... Barış Boyun suç örgütünün 'Ölüm çetesi'ne ait 6 kişinin Yunanistan'ın başkenti Atina'da bir otomobilin içinde infaz edilmesinin detayları ortaya çıkmaya başladı. CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ, Yunan polisinin olayla ilgili değerlendirmesini anlattı.
14.09.2023 Gündem
15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları ve memleketleri
15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları ve memleketleri 15 Temmuz şehitleri isimleri, fotoğrafları ve memleketleri hain darbecilere karşı halkın kahramanca memleketi müdafaa ettiği bugün en çok araştırılan konulardan biri oldu. 15 Temmuz 2016 tarihinde Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) içindeki bir grup asker tanklar, helikopterler ve askeri birlikler bazı stratejik noktaları ele geçirmeye çalıştı. Halk büyük bir direniş göstermiş, sokaklara çıkarak tanklara ve askerlere karşı koyup darbe girişiminin başarısız olmasını sağlamıştır. Bu müdafaa sırasında 251 vatandaşımız hayatını kaybetti, binlerce kişi ise yaralandı. Her yıl 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü olarak bugünde şehitlerimizi anmak isteyenler kaç şehit verildiğini, isimlerini ve memleketlerini araştırıyor. Peki, 15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları, meslekleri ve memleketleri…
15.07.2023 Gündem
Hakan Fidan Azerbaycan'da: Tüm Türk dünyasının zaferi olarak görüyoruz
Hakan Fidan Azerbaycan'da: Tüm Türk dünyasının zaferi olarak görüyoruz Azerbaycan’ın Milli Lideri Haydar Aliyev’in doğumunun 100. yıl dönümünü anma yemeğinde konuşan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, “Karabağ'da işgal altındaki Azerbaycan topraklarının kurtarılmasını tüm Türk dünyasının zaferi olarak görüyoruz” dedi.
5.07.2023 Gündem
Türkiye’de yakalanan kartelin kritik halkasına ilişkin çarpıcı detaylar... 'Yakalanması mucize isimler...'
Türkiye’de yakalanan kartelin kritik halkasına ilişkin çarpıcı detaylar... 'Yakalanması mucize isimler...' İçişleri Bakanlığı, Hollanda uyruklu 'Bello Jos' lakaplı Joseph Johannes Leijdekkers'in içerisinde bulunduğu suç örgütüne yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda; 2'si Interpol kırmızı bültenle aranan toplam 34 kişinin gözaltına alındığını açıklamıştı. CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ, 1.1 milyarlık operasyonun detaylarını paylaşırken, ‘Belçika, Fransa ve Hollanda emniyet ekipleri Türkiye’nin kapısını çalıyor. Bu onlar için erişilemez, asla ulaşılamaz, yakalanması mucize isimler bunlar. Devasa bir operasyon.’ ifadelerini kullandı.
27.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na tepki: Bir daha hiçbir güç CHP'yi o sandığın dibinden çıkaramayacaktır
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na tepki: Bir daha hiçbir güç CHP'yi o sandığın dibinden çıkaramayacaktır Cumhurbaşkanı Erdoğan, Atatürk Kültür Merkezi'nde "40 Yıl, 40 Eser" etkinliği kapsamında Bir Şiir Bir Hayat / Sakarya Türküsü Dijital Sergisi’nin açılışında açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Necip Fazıl Cumhuriyet tarihimizin en sancılı dönemlerine şahitlik etti. Fertlerin yaşadığı bütün ıstırapları bizzat görmüştür. Kültürel hegemonyaya teslim olmak yerine kalemi ve kelamıyla direnmeyi seçti." ifadelerini kullandı. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na da yüklenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kimse bu milletin evlatlarını aşağılama cesaretini gösteremeyecek. Aman yarabbi ne diyor. 'Kırsal kesimden aldığı oylarla Cumhurbaşkanlığı kazandı.' Partinizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal "Köylü Milletin efendisidir" demedi mi? 14 Mayıs'ta milletimiz başında CHP zihniyetini istemediğini çok net biçimde ortaya koymuştur. 28 Mayıs'ta da yarım kalan işi tamamlayarak CHP ideolojisi sandığa gömmüştür. Bir daha hiçbir güç CHP'yi o sandığın dibinden çıkaramayacaktır. Ne CHP genel başkanının koltuğunu korumak için attığı iftiralar bunu değiştirebilir ne seçim yenilgisini perdelemek için söylediği yalanlar bunu perdeleyebilir." dedi.
11.06.2023 Gündem
Meclis'teki yemin törenine damga vuran anlar! Erdoğan'ın dikkatle izlediği tablo
Meclis'teki yemin törenine damga vuran anlar! Erdoğan'ın dikkatle izlediği tablo En yaşlı üye sıfatıyla MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin Geçici Meclis Başkanlığı yaptığı Genel Kurul’da milletvekilleri yemin etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP lideri Kılıçdaroğlu, töreni bir süre locadan izledi. Yemin töreni 10.5 saat sürdü​​​​​​​.
3.06.2023 Gündem
Dünya uyuşturucu kartelini yöneten Ürfi Çetinkaya Türkiye'de yakalandı!
Dünya uyuşturucu kartelini yöneten Ürfi Çetinkaya Türkiye'de yakalandı! Kırmızı bültenle aranan ve son yılların en büyük uyuşturucu baronu olarak gösterilen ve İNTERPOL tarafından kırmızı bültenle aranan Ürfi Çetinkaya Sarıyer'de gizlendiği villada gözaltına alındı. Operasyonun ayrıntılarını CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ aktardı.
12.04.2023 Gündem
Sergen Yalçın bombası! Geri dönüyor
Sergen Yalçın bombası! Geri dönüyor Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra dinlenmeye geçen Sergen Yalçın, Stanojevic’le beklenen çıkışı yapamayan Konyaspor'la masaya oturdu.
3.03.2023 Konya Spor
Serdar Ortaç evini satışa çıkardı! Fiyatı dikkat çekti
Serdar Ortaç evini satışa çıkardı! Fiyatı dikkat çekti Uzun süredir sağlık sorunlarıyla uğraşan ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda yaşadığı sağlık sorunları hakkında bilgi vererek sol bacağını kullanmakta zorluk çektiğini belirmişti. Şimdi ise Serdar Ortaç’ın Sarıyer’de bulunan evini satışa çıkardığı iddia edildi.
29.01.2023 Magazin
Beşiktaş Belediyesi'ndeki rüşvet soruşturmasıyla ilgili detaylar ortaya çıktı
Beşiktaş Belediyesi'ndeki rüşvet soruşturmasıyla ilgili detaylar ortaya çıktı Beşiktaş Belediyesi eski Başkanı Murat Hazinedar, eski Başkan Yardımcısı Hüseyin Avni Sipahi ve Çetin Kırışgil'in tutuklandığı rüşvet operasyonunun detayları ortaya çıktı. Soruşturmayı yürüten savcılık, 14 ayrı rüşvet eylemi tespit etti. Ruhsat için başvuranlardan, belediyenin Beltaş Vakfı'na bağış adı altında para yatırmalarının istendiği, yatırmayanların ruhsat başvurularının ise sonuçsuz bırakıldığı iddia edildi.
16.12.2022 Gündem
Mustafa Kemal Atatürk'ün Fikir Hayatını Etkileyen Yazarlar Ve Düşünürler Hangileridir?
Mustafa Kemal Atatürk'ün Fikir Hayatını Etkileyen Yazarlar Ve Düşünürler Hangileridir? Kurtuluş Savaşı'na öncülük eden Mustafa Kemal Atatürk, oldukça geniş bir dünya görüşüne sahipti. Özellikle sahip olduğu fikirler onu özel kılmaktaydı. Ayrıca yaşamında onu etkileyen birçok yazar ve düşünür olmuştur.
17.11.2022 Eğitim
Bakan Bilgin'den canlı yayında EYT, asgari ücret ve taşeron işçilerle ilgili önemli açıklamalar
Bakan Bilgin'den canlı yayında EYT, asgari ücret ve taşeron işçilerle ilgili önemli açıklamalar Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin milyonların beklediği EYT düzenlemesine ilişkin merak edilenleri canlı yayında yanıtladı. Bakan Bilgin, "Staj ve çıraklık sigortası olanlar EYT kapsamında olacak mı?" sorusuna, "Onlar EYT kapsamında değil. Sigorta girişi olanlarda bir sorun yok. 1999 öncesi işe girmiş olanların karşılaştıkları sorunun çözümüne dönük düzenleme hazırlığı içerisindeyiz. Tek tip bir düzenleme. Tam veriler elimizde. Gerçek veriler üzerinden çalışıyoruz." dedi. Bakan Bilgin, asgari ücret için de, "Aralık'ta asgari ücret için yeniden masaya oturacağız." ifadelerini kullandı. Taşeron işçilerle ilgili Bakan Bilgin, "Kasım ayı içinde bu işçilerimiz için olan çalışmalarımızı sonlandırırız. Geçici işçi için ise çalışma farklı. O işçilerimizin hukukunu düzenleyecek bir çalışma yapıyoruz ve onların bu statülerini değiştireceğiz." dedi.
5.10.2022 Ekonomi
Şansal Büyüka Trabzonspor'daki krizi açıkladı ortalık yıkıldı! 'Derhal hemen, şimdi...'
Şansal Büyüka Trabzonspor'daki krizi açıkladı ortalık yıkıldı! 'Derhal hemen, şimdi...' Ünlü futbol yorumcusu Şansal Büyüka Süper Lig'in ilk 4 haftasının analizini yaparken, duayen yazarın Trabzonspor'da yaşanılan krizin perde arkasını açıklaması bomba etkisi yarattı.
31.08.2022 Galatasaray
Tam 16 saat yüzdü Manş Denizi'ni geçen en genç Türk yüzücü oldu
Tam 16 saat yüzdü Manş Denizi'ni geçen en genç Türk yüzücü oldu 21 yaşındaki genç yüzücü Aysu Türkoğlu tam 16 saat yüzerek Manş Denizi'ni geçen en genç Türk yüzücü oldu.
30.07.2022 Diğer Sporlar
Mehmet Topal futbolu bıraktı!
Mehmet Topal futbolu bıraktı! Türk futbolunun yetiştirdiği en yetenekli orta sahalarından biri olan Mehmet Topal 36 yaşında kariyerine son verdi.
19.07.2022 Futbol
Son dakika... Cüneyt Arkın hayatını kaybetti
Son dakika... Cüneyt Arkın hayatını kaybetti Sanat dünyasının acı günü. Türk sinemasına damga vuran, yüzlerce filmde rol alan Cüneyt Arkın 85 yaşında hayatını kaybetti. Usta oyuncu Cüneyt Arkın dün gece saatlerinde rahatsızlanarak Beşiktaş, Ulus’ta bulunan özel bir hastanede tedaviye alındı. Eşi ve yakınları hastaneye koştu. Tüm müdahalelere rağmen usta sanatçı Cüneyt Arkın yaşamını yitirdi. Yeşilçam anılarını sosyal medya hesabında takipçilerine anlatan Cüneyt Arkın, son paylaşımını 19 Haziran Babalar Günü'nde yapmıştı.
28.06.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Türk İş Adamı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki türk iş adamı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.