Türk Dizisi

Türk Dizisi

Son dakika Türk dizisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Türk dizisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Türk dizisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Türk Dizisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan türk dizisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.579 türk dizisi haberi bulunmuştur. Tüm türk dizisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Mumcu: Türk dizilerini 750 milyon kişi izliyor
Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Mumcu: Türk dizilerini 750 milyon kişi izliyor Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Batuhan Mumcu, Türk yapımı dizilerin en çok izlendiği yerleri de sıraladı. Mumcu’nun Türk gazetecilere yaptığı açıklamaya göre, yerli diziler, Amerika’dan Uzak Doğu’ya dünya genelinde 170’ten fazla ülkede seyrediliyor.
18.02.2024 Gündem
Kübra dizisi konusu gerçek mi, Kübra ne demek? Kübra dizisi nerede çekildi, Kübra uyarlama mı?
Kübra dizisi konusu gerçek mi, Kübra ne demek? Kübra dizisi nerede çekildi, Kübra uyarlama mı? Kübra dizisi başladı. Netflix'te yayınlanan Türk yapımı Kübra dizisinin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aslıhan Malbora, Ahsen Eroğlu isimler yer alıyor. Peki, Kübra dizisi konusu gerçek mi, Kübra dizisi nerede çekildi? Kübra ne demek?
19.01.2024 Televizyon
RTÜK Başkanı Şahin: Reyting her şeydir ama RTÜK için her şey değildir
RTÜK Başkanı Şahin: Reyting her şeydir ama RTÜK için her şey değildir TİAK Televizyon İzleme Araştırmaları, Türkiye’de 2020 yılında kişi başı ortalama televizyon izleme süresinin, dünya ortalamasının da üzerine çıkarak, 2019 yılına göre 19 dakikalık bir artışla 4 saat 33 dakika olarak gerçekleştiğini açıkladı. Programda konuşan RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, “Reyting her şeydir ama RTÜK tarafından baktığınız zaman her şey değildir” dedi.
11.11.2021 Gündem
Melisa Şenolsun kimdir? Masumlar Apartmanı’na dahil olan Melisa Şenolsun’un yaşı, memleketi ve oynadığı diziler
Melisa Şenolsun kimdir? Masumlar Apartmanı’na dahil olan Melisa Şenolsun’un yaşı, memleketi ve oynadığı diziler TRT 1’de yayınlanan 'Masumlar Apartmanı' dizisinin oyuncu kadrosuna genç oyuncu Melisa Şenolsun da dahil oldu. Melisa Şenolsun kimdir? Masumlar Apartmanı’na dahil olan Melisa Şenolsun’un yaşı, memleketi ve oynadığı diziler
28.08.2021 Gündem
'Uyanış: Büyük Selçuklu' dünya çapında ses getirdi
'Uyanış: Büyük Selçuklu' dünya çapında ses getirdi İlk bölümüyle zirveye oturan TRT 1’in iddialı yapımı 'Uyanış: Büyük Selçuklu', uluslararası TV araştırma şirketi 'The Wit'in haftalık öne çıkanlar bölümü olan Daily Hits listesine giren tek Türk dizisi oldu.
5.10.2020 Televizyon
Atiye dizisinin konusu nedir? Atiye dizisi oyuncuları kimlerdir? Beren'in sahneleri çok konuşulacak!
Atiye dizisinin konusu nedir? Atiye dizisi oyuncuları kimlerdir? Beren'in sahneleri çok konuşulacak! Şengül Boybaş’ın ‘Dünyanın Uyanışı’ isimli romanından uyarlanan, başrollerini Beren Saat ve Mehmet Günsür’ün paylaştığı Atiye dizisi yarın görücüye çıkıyor. İzleyiciler tarafından merakla beklenen Atiye dizisi hakkında çok fazla soru soruluyor. Peki, Netflix’in yeni dizisi Atiye’nin konusu nedir? Atiye dizisi oyuncuları kimdir? İşte Atiye dizisiyle ilgili en çok merak edilenlerin yanıtları…
27.12.2019 Gündem
"Demetle 20'nci bölüm sevgili olduk"
"Demetle 20'nci bölüm sevgili olduk" Atina ve Roma’nın ardından İspanya’nın Madrid şehrine giden Can Yaman, havaalanında izdihama neden oldu. Ünlü oyuncuya “Gördüğü ilgi PR başarısı mı, yoksa gerçek mi”, “Bu ilgiyi neye bağlıyor”, “Kıvanç Tatlıtuğ hakkında ne düşünüyor” gibi merak edilen tüm soruları Cengiz Semercioğlu sordu.
1.12.2019 Magazin
Malezya Kraliçesi 'Kuruluş Osman' dizisini tavsiye etti
Malezya Kraliçesi 'Kuruluş Osman' dizisini tavsiye etti Malezya Kraliçesi Azizah, sosyal medya hesabından, Osmanlı Devleti'nin kurulduğu yılları anlatan "Kuruluş Osman" dizisinin izlenmesi tavsiyesinde bulundu.
26.11.2019 Dünya
Kanal D Drama ABD'de Yayına Başladı!
Kanal D Drama ABD'de Yayına Başladı! Türk dizileri, ABD’nin en büyük pay TV operatörü Comcast aracılığıyla Amerikan izleyicisiyle buluşuyor
2.11.2019 Televizyon
Okan Yalabık'ın yaz stili
Okan Yalabık'ın yaz stili Netflix'in ilk Türk dizisi 'Hakan: Muhafız'da 'Ölümsüz Faysal' karakterini canlandıran Okan Yalabık, önceki gün İstinyePark'da objektiflere takıldı.
27.08.2019 Magazin
Fas'ta Türk dizileri reytingleri zorluyor
Fas'ta Türk dizileri reytingleri zorluyor Fas'ta gösterilen Türk dizileri, diğer Arap ülkelerinde olduğu gibi burada da reyting sıralamalarında en üst sıralarda yerini alıyor.
15.05.2019 Dünya
Cüneyt Arkın'dan Hakan: Muhafız açıklaması!
Cüneyt Arkın'dan Hakan: Muhafız açıklaması! Hakan: Muhafız'ın (The Protector) yeni sezon tanıtımında yer alan usta sanatçı Cüneyt Arkın, konuyla ilgili açıklama yayınladı. Sadece tanıtımda yer aldığını vurgulayan Arkın, yeni sezonda rol alacağı iddialarını yalanladı.
28.02.2019 Magazin
'Hakan: Muhafız'da Cüneyt Arkın sürprizi!
'Hakan: Muhafız'da Cüneyt Arkın sürprizi! Netflix'in ilk Türk dizisi olan 'Hakan: Muhafız'ın ikinci sezon tanıtımı yayınlandı.
26.02.2019 Televizyon
O filmin kadrosuna katıldı
O filmin kadrosuna katıldı Oyuncu Sinem Kobal, yeni dizisi Hakan: Muhafız (The Protector) için bölüm başına 30 bin TL'ye anlaştı
20.01.2019 Magazin
Sinem Kobal'a 'Hakan: Muhafız' teklifi
Sinem Kobal'a 'Hakan: Muhafız' teklifi Oyuncu Sinem Kobal, Hakan: Muhafız' (The Protector) ile setlere dönüyor. 31 yaşındaki oyuncu, Çağatay Ulusoy'la başrolü paylaşmaya hazırlanıyor.
17.01.2019 Magazin
Engin de Hollywood yolcusu!
Engin de Hollywood yolcusu! Engin Öztürk, Çağatay Ulusoy ve Hazal Kaya'nın anlaştığı ajansla sözleşme imzaladı.
10.01.2019 Magazin
Ayça Ayşin Turan dünya listesinde
Ayça Ayşin Turan dünya listesinde Dün açıklanan IMDb Starmetre ve Moviemetre sonuçları, Türk yapımları ile oyuncuların, tüm zamanların rekorlarını kırdığını ortaya koydu.
25.12.2018 Magazin
Hakan: Muhafız'ın IMDb puanı geriledi
Hakan: Muhafız'ın IMDb puanı geriledi Yayınlandığı ilk günün akşamında IMDb'de 9.3 seviyesinde bir puanla listelenen Netflix'in ilk Türk dizisi Hakan: Muhafız, 8.6 puana geriledi.
17.12.2018 Televizyon
Beklenen tarih açıklandı!
Beklenen tarih açıklandı! Çağatay Ulusoy'un başrolde oynadığı ve Netflix'in ilk Türk dizisi Hakan: Muhafız'ın yayın tarihi açıklandı.
14.11.2018 Televizyon
Netflix'in Türk dizisi The Protector'un yayın tarihi belli oldu!
Netflix'in Türk dizisi The Protector'un yayın tarihi belli oldu! Uzun zamandır heyecanla beklediğimiz ilk Türk yapımı Netflix dizisi The Protector (Hakan: Muhafız), önümüzdeki ay platformun izleyicileriyle buluşacak.
12.11.2018 Kültür Sanat
Maduro'nun isteği sonrası başladı! Artık Diriliş Ertuğrul...
Maduro'nun isteği sonrası başladı! Artık Diriliş Ertuğrul... Devlet televizyonu TVES, TRT'nin 70'e yakın ülkede gösterilen dizisi Diriliş Ertuğrul'u Venezuelalılarla buluşturdu.
24.10.2018 Televizyon
Yabancı diziye % 30 iade
Yabancı diziye % 30 iade Türkiye’nin tanıtımına katkı sağlayacak yabancı film ve dizilere, burada harcadığı tutarın yüzde 30’unun geri ödenmesi yoluyla destek verilecek
16.10.2018 Ekonomi
Dünyayı dolaşan Türk dizilerine yeni destek
Dünyayı dolaşan Türk dizilerine yeni destek Kültür ve Turizm Bakanlığı, 150'den fazla ülkeye ihraç edilen, yıllık 350 milyon doların üzerindeki ihracat geliriyle ABD'den sonra ikinci sırada yer alan ve dünyada 500 milyondan fazla kişi tarafından takip edilen Türk dizilerini yeni Sinema Kanunu'yla desteklemeye hazırlanıyor.
16.10.2018 Ekonomi
Çağatay Ulusoy'a büyük şok!
Çağatay Ulusoy'a büyük şok! Çağatay Ulusoy'un Netflix'e çekilen dizisinin bazı sahneleri beğenilmedi ve bu nedenle yayın tarihi ertelendi.
30.09.2018 Magazin
Messi Türk dizisinin hayranı çıktı
Messi Türk dizisinin hayranı çıktı Barcelona'nın dünyaca ünlü Arjantinli yıldızı Lionel Messi'nin, Instagram'dan yaptığı paylaşımda Türk dizilerinin hayranı olduğu ortaya çıktı.
31.05.2018 Spor Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Türk Dizisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki türk dizisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.