Tülin Özen

Tülin Özen

Son dakika Tülin Özen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tülin Özen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tülin Özen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tülin Özen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tülin özen gelişmeleri de dahil olmak üzere 131 tülin özen haberi bulunmuştur. Tüm tülin özen haberleri aşağıda listelenmiştir.
Arak dizisinin ismi neden değişti? Arka yeni bölüm ne zaman?
Arak dizisinin ismi neden değişti? Arka yeni bölüm ne zaman? Show TV’nin iddialı dizisi ''Arak” isim değişikliğine gitti. Dizinin adının neden değiştirildiği merak edildi. Peki, ''Arak dizisinin adı neden değişti, yeni bölüm ne zaman başlayacak?
28.12.2023 Televizyon
Arak dizisi nerede çekiliyor? İstanbul’un hangi semtlerinde çekildi? Arak dizisinin çekildiği semt ve ilçeler
Arak dizisi nerede çekiliyor? İstanbul’un hangi semtlerinde çekildi? Arak dizisinin çekildiği semt ve ilçeler Yeni dizi Arak bu akşam seyirciyle buluşuyor. Dizi babasının intikamını almak isteyen Kara (İlker Kaleli) ile çok farklı bir hayattan gelen Zeynep’in (Öykü Karayel) kesişen yolları ve sonrasında birlikte verdikleri mücadeleyi çarpıcı bir anlatımla izleyiciye aktaracak. Yeni sezon dizileri arasında yer alan Arak dizisinin çekim yeri ise merak konusu oldu. Peki, Arak dizisi nerede çekiliyor, hangi ilde? sorularının yanıtı.
21.12.2023 Televizyon
Kaş Tiyatro Günleri 20 – 24 Ekim tarihleri arasında yapılacak
Kaş Tiyatro Günleri 20 – 24 Ekim tarihleri arasında yapılacak Kaş Tiyatro Günleri, bu yıl 20 – 24 Ekim tarihleri arasında dört farklı mekânda, yedi ayrı gösteri ile seyirciyle buluşuyor.
9.10.2023 Kültür Sanat
Kırmızı Oda’dan ayrılan Burak Sevinç'in yeni dizisi belli oldu!
Kırmızı Oda’dan ayrılan Burak Sevinç'in yeni dizisi belli oldu! Kırmızı Oda dizisinde art arda vedalar yaşanıyor. Meriç Aral’ın diziye vedasından haftalar sonra, bu sefer de Tülin Özen ve Burak Sevinç, geçtiğimiz hafta yapıma veda etmişlerdi. Burak Sevinç'in yeni dizisi belli oldu.
1.04.2021 Magazin
Kırmızı Oda yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Kırmızı Oda son bölüm oyuncuları kim?
Kırmızı Oda yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Kırmızı Oda son bölüm oyuncuları kim? Ekranların sevilen yapımlarından Kırmızı Oda dizisi yeni hikayeleri ve kadroya dahil olan yeni oyuncuları ile dikkat çekiyor. Ekranlara gelen son bölümünde Celil Nalçakan'ın hayat verdiği Garip karakteri izleyeciden tam puan aldı. İlginç hikayesi ve karakterleri ile Kırmızı Oda dizisi tekrar bölümleri izleyici tarafından ilgi görüyor. Peki, Kırmızı Oda yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kırmızı Oda son bölüm oyuncuları kim? İşte Kırmızı Oda dizisi ile ilgili detaylar...
25.10.2020 Gündem
Tülin Özen: Şok oldum, herkes birbiriyle sevişmek zorundaymış
Tülin Özen: Şok oldum, herkes birbiriyle sevişmek zorundaymış ‘Aşırı Ünlülerle Kısa Görüşmeler’ programına konuk olan oyuncu Tülin Özen, çarpıcı açıklamalarda bulundu.
24.10.2020 Magazin
Kırmızı Oda 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kırmızı oda fragman 7. Bölüm: Meliha kurtulacak mı?
Kırmızı Oda 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kırmızı oda fragman 7. Bölüm: Meliha kurtulacak mı? Kırmızı Oda 6. bölümü ile TV 8’de ekranlara geldi. Başrollerinde Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak Sevinç, Meriç Aral, Halit Özgür Sarı, Gülçin Kültür Şahin, Sezin Bozacı, Baran Can Eraslan gibi isimlerin yer aldığı Kırmızı Oda’nın 7. Bölümü sabırsızlıkla bekleniyor. Son bölümünde Meliha kendi denize atmayı düşünürken, evlerinde çıkan yangında öldüğünü düşündükleri kızı Melek annesini gördü. Peki, Kırmızı Oda 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
10.10.2020 Gündem
Kırmızı Oda dizisi oyuncuları kim? Kırmızı oda dizisi hangi kitaptan uyarlandı?  Kırmızı Oda dizisi konusu ne?
Kırmızı Oda dizisi oyuncuları kim? Kırmızı oda dizisi hangi kitaptan uyarlandı? Kırmızı Oda dizisi konusu ne? Yazar Gülseren Budayıcıoğlu'nun hikayelerinden uyarlanan Kırmızı Oda dizisi yayın günü belli oldu. Kırmızı Oda dizisinin fragmanları yayınlandığı ilk günden TV izleyicisinin ilgi çekti. Dizi takipçileri Kırmızı Oda dizisi ile ilgili detayları merak ediyor. Peki, Kırmızı Oda dizisi konusu ne? Kırmızı Oda dizisi hangi kitaptan? Kırmızı Oda dizisi oyuncuları kim? İşte Kırmızı Oda dizisinin ilk bölümü fragmanı ve dizi hakkındaki bilgiler...
5.09.2020 Gündem
'Kırmızı Oda' dizisinin çekimleri başladı!
'Kırmızı Oda' dizisinin çekimleri başladı! TV8'in yeni sezonda izleyici karşısına çıkacak olan dizisi 'Kırmızı Oda'nın çekimleri başladı.
6.08.2020 Televizyon
Kırmızı Oda dizisi oyuncuları kim? Kırmızı Oda dizisi konusu ne?
Kırmızı Oda dizisi oyuncuları kim? Kırmızı Oda dizisi konusu ne? TV8 ekranlarında izleyici karşısına çıkacak olan 'Kırmızı Oda' dizisinin ikinci tanıtımı yayınlandı. Acun Ilıcalı'nın Survivor'un finalinde tanıttığı Kırmızı Oda dizisinin başrolünde Binnur Kaya yer alıyor. Peki, Kırmızı Oda dizisi oyuncuları kim? Kırmızı Oda dizisi konusu ne? İşte Kırmızı Oda dizisi ile ilgili merak edilenler...
9.08.2020 Gündem
Masum 5. Bölüm Fragmanı yayınlandı!
Masum 5. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Berkun Oya'nın yazdığı Bayrak adlı oyundan uyarlanan Masum 5. Bölüm Fragmanı yayınlandı!
11.05.2020 Televizyon
'Seksi ve tatlı olduklarını sanıyorlar'
'Seksi ve tatlı olduklarını sanıyorlar' Oyuncu Tülin Özen, sosyal medyada gördüğü sıkıntıları dile getirdi.
9.10.2019 Magazin
Ünlü oyuncu isyan etti! 'Bizim özel hayatımız...'
Ünlü oyuncu isyan etti! 'Bizim özel hayatımız...' Tansu Biçer, sevgilisi Tülin Özen'le beraber Etiler'de bir AVM'de görüntülendi.
24.05.2019 Magazin
Ayşen Gruda hayatını kaybetti
Ayşen Gruda hayatını kaybetti Bir süredir yoğun bakımda tedavisi devam eden Türk tiyatro ve sinema oyuncusu Ayşen Gruda, Kağıthane Derindere Hastanesi'nde hayata gözlerini yumdu.
23.01.2019 Magazin
Ünlü sanatçı Ayşen Gruda'nın sağlık durumu ile ilgili açıklama geldi!
Ünlü sanatçı Ayşen Gruda'nın sağlık durumu ile ilgili açıklama geldi! Ünlü oyuncu Ayşen Gruda rahatsızlanarak, Kağıthane'de bulunan özel bir hastaneye kaldırıldı. 74 yaşındaki oyuncunun tedavisinin sürdüğü öğrenildi.
17.12.2018 Magazin
Mehmet Günsür'ün acı günü
Mehmet Günsür'ün acı günü İtalya’da yaşayan ünlü oyuncu Mehmet Günsür’ün, bir süredir tedavi gören babası Teoman Günsür hayatını kaybetmesinin ardından kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi
8.11.2018 Magazin
Ufak Tefek Cinayetler karıştı!
Ufak Tefek Cinayetler karıştı! Ufak Tefek Cinayetler dizisinin ekrana gelen son bölümünün ardından 36. yeni bölümden ilk fragman yayınlandı.
3.10.2018 Televizyon
Duygu Sarışın kimdir?
Duygu Sarışın kimdir? Duygu Sarışın kimdir? Sorusunun yanıtını haberimizde derledik. Başarılı oyunculuğu ve güzelliği ile oldukça beğenilen Duygu Sarışın'ın gerçek yaşamı nasıldır? İşte Duygu Sarışın'ın hayatına dair merak edilenler...
5.07.2018 Gündem
Duygu Sarışın kimdir?
Duygu Sarışın kimdir? Duygu Sarışın kimdir? Sorusunun yanıtı gündemde sıkça araştırılıyor. Çağatay Ulusoy'un sevgilisi olan Duygu Sarışın'ın hayatına dair merak edilen tüm bilgileri haberimizde derledik. İşte Duygu Sarışın'ın yaşı, eğitimi, kariyeri vs. konular...
20.06.2018 Gündem
Hayal Köseoğlu kimdir?
Hayal Köseoğlu kimdir? Hayal Köseoğlu kimdir? Sorusunun yanıtı gündemde sıkça araştırılıyor. Pek çok ünlü dizide rol alan Hayal Köseoğlu güzelliği ve başarılı oyunculuğuyla dikkat çekiyor. İşte Hayal Köseoğlu hakkında merak edilen bilgiler...
21.03.2018 Gündem
Mert Fırat’ın gençliğini bakın kim canlandıracak?
Mert Fırat’ın gençliğini bakın kim canlandıracak? Ay Yapım imzalı “Ufak Tefek Cinayetler”, Star TV’nin bu sezon en çok izlenen dizilerinden başında geliyor.
5.01.2018 Televizyon
Hanginiz daha kötü?
Hanginiz daha kötü? Bade İşçil, ‘Ufak Tefek Cinayetler’ dizisindeki rol arkadaşları Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz ve Tülin Özen ile fotoğrafını Instagram’dan paylaştı.
26.12.2017 Magazin
Gökhan Tepe'nin sözleri krize soktu!
Gökhan Tepe'nin sözleri krize soktu! Beyaz Show'un dün geceki konukları Gökhan Tepe, Ezgi Mola, Ufak Tefek Cinayetler dizisi oyuncuları Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Tülin Özen ve Bade İşçil'di.
9.12.2017 Televizyon
Ufak Tefek Cinayetler nerede çekiliyor?
Ufak Tefek Cinayetler nerede çekiliyor? Star TV'nin yeni dizisi Ufak Tefek Cinayetler nerede çekiliyor? İşte cevabı...
13.11.2017 Kültür Sanat
Ay Yapım'dan açıklama: Duygu Sarışın değil, Tülin Özen...
Ay Yapım'dan açıklama: Duygu Sarışın değil, Tülin Özen... Oyuncu Duygu Sarışın'ın sette yüzünün yandığı iddia edilmişti...
13.11.2017 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Tülin Özen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tülin özen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.