Tren Garı

Tren Garı

Son dakika tren garı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tren garı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tren garı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tren Garı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tren garı gelişmeleri de dahil olmak üzere 616 tren garı haberi bulunmuştur. Tüm tren garı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana'da 138 yıllık demir yolu ulaşımına YHT molası
Adana'da 138 yıllık demir yolu ulaşımına YHT molası Mersin-Adana arasında 138 yıl önce hizmete giren demir yolunda yapılacak yüksek hızlı tren (YHT) çalışmaları nedeniyle tren seferleri 22 Nisan’dan itibaren 2 yıl süreyle durdurulacak.
20.04.2024 Adana
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferine başladı
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferine başladı Ankara- Diyarbakır hattında işletilecek olan Turistik Diyarbakır Ekspresi, ilk seferi için Ankara'dan uğurlandı.
19.04.2024 Ekonomi
Portakal Çiçeği Karnavalı 5. gününde coşkuyla devam ediyor! Büyük coşku yaşandı
Portakal Çiçeği Karnavalı 5. gününde coşkuyla devam ediyor! Büyük coşku yaşandı Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali kapsamına alınan Adana Portakal Çiçeği Karnavalı tüm coşkusuyla şehre renk katmaya devam ediyor. Adanalılar ve civar kentlerden gelenler, kendilerine günlük rotalar çizerek, şehrin dört bir yanına yayılan etkinlikleri ziyaret ediyor.
17.04.2024 Adana
Adana Portakal Çiçeği Festivali nerede olacak? Portakal Çiçeği Festivali kaç gün sürüyor?
Adana Portakal Çiçeği Festivali nerede olacak? Portakal Çiçeği Festivali kaç gün sürüyor? Adana'da, bu yıl 12. kez "Nisan'da Adana'da" temasıyla düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı, kortej yürüyüşü ve açılış töreniyle başladı. Peki, Adana Portakal Çiçeği Festivali nerede olacak? Portakal Çiçeği Festivali kaç gün sürüyor?
14.04.2024 Adana
Adana Türkiye Kültür Yolu Festivali başlıyor
Adana Türkiye Kültür Yolu Festivali başlıyor Türkiye Kültür Yolu Festivali, 13 Nisan’da ilk ayağı olan Adana’da çeşitli etkinliklerle başlayıp, her yaştan katılımcıya hitap edecek etkinleriyle 21 Nisan’a kadar sürecek. Festival kapsamına dahil edilen 12’nci Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı ile 30’dan fazla noktada konserler, sergiler, söyleşiler ve her yaşa uygun etkinlikler düzenlenecek.
11.04.2024 Adana
İlk durak Adana olacak: Anadolu’nun renklerine unutulmaz bir yolculuk başlıyor
İlk durak Adana olacak: Anadolu’nun renklerine unutulmaz bir yolculuk başlıyor Türkiye Kültür Yolu Festivali, ilk durağı Adana’da 13 Nisan’da başlayacak 21 Nisan'a kadar devam edecek.
4.04.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Karşımızda bir matruşka ittifakı var
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Karşımızda bir matruşka ittifakı var Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Başkent Millet Bahçesi'ndeki "Büyük Ankara Mitingi"nde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'deki para sayma görüntüleriyle ilgili, "Ortaya birde deste deste dolarlar, avrolar çıktı. Şimdi mahkemelerde hesap veriyorlar. Para kulelerinin doğru düzgün izahını yapamadılar. Türk siyaseti çok yüzsüzlük gördü ama böylesiyle ilk defa karşılaşıyoruz" ifadelerini kullandı. Öte yandan Erdoğan, Moskova'da gerçekleştirilen terör saldırıyla ilgili, "Terör kimden gelirse gelsin, faili kim olursa olsun kabul edilemez. Terörün kanlı yüzünü çok iyi bilen bir ülke olarak Rus halkının acısını milletçe devletçe paylaşıyoruz. İnsanlığın ortak düşmanı olan teröre karşı mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi.
23.03.2024 Gündem
İBB Adayı Murat Kurum açıkladı! Anne ve babalara ücretsiz ulaşım, yeni evleneceklere 50 bin TL destek
İBB Adayı Murat Kurum açıkladı! Anne ve babalara ücretsiz ulaşım, yeni evleneceklere 50 bin TL destek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul projeleriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Murat Kurum, anne ve babalara ücretsiz ulaşım, yeni evleneceklere destek, girişimci gençlere hibe gibi birçok konuda peş peşe müjdeleri açıkladı
7.03.2024 Gündem
Yer gök kırmızı-beyaza boyandı! Sonsuza dek izindeyiz Atam
Yer gök kırmızı-beyaza boyandı! Sonsuza dek izindeyiz Atam Bugün Cumhuriyet’in 100. yaşını kutlayan Türkiye’de çok büyük bir gurur ve coşku yaşanıyor. Yurdun dört bir yanında evler, sokaklar, meydanlar bayraklarla donatıldı. Yer gök kırmızı-beyaza boyandı. Kazanımlarıyla modern dünyanın kapılarını aralayan Cumhuriyet, daha nice yüz yıllarca yaşayacak, Atatürk’ün dediği gibi ‘İlelebet payidar’ kalacak...
29.10.2023 Gündem
100'üncü yıl treni, Ankara'dan İstanbul'a hareket etti
100'üncü yıl treni, Ankara'dan İstanbul'a hareket etti Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü yılı temasıyla kaplanan yüksek hızlı tren, Ankara'dan İstanbul'a hareket etti.
28.10.2023 Gündem
“100 yıldır aynı aşk ve heyecanla” fotoğraf sergisi
“100 yıldır aynı aşk ve heyecanla” fotoğraf sergisi Sağlık Bakanlığınca, Cumhuriyet’in kuruluşunun 100. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, 81 il ve 16 şehir hastanesinde düzenlenen “100 Yıldır Aynı Aşk ve Heyecanla” fotoğraf sergisi açıldı.
28.10.2023 Gündem
Sağlık Bakanlığı'ndan '100'üncü yıl' fotoğraf sergisi
Sağlık Bakanlığı'ndan '100'üncü yıl' fotoğraf sergisi Sağlık Bakanlığı, Cumhuriyet'in 100'üncü yıl dönümü için 81 ildeki sağlık kuruluşları ile hizmetteki 16 şehir hastanesinde '100 Yıldır Aynı Aşk ve Heyecanla' fotoğraf sergisini açtı.
27.10.2023 Gündem
Almanya’dan Türkiye’ye akın var! 'Memleketimize gelince ruhumuz açıldı'
Almanya’dan Türkiye’ye akın var! 'Memleketimize gelince ruhumuz açıldı' Yaz tatilini Türkiye'de geçirmek için ana vatana gelmeye başlayan binlerce gurbetçi, bin 400 kilometrelik ‘sıla’ yolculuğunda arabalı treni tercih etti. Avusturya’dan kalkan tren, 40 saate yakın süren yolculuğun ardından Edirne Tren Garı'na ulaştı.
31.05.2023 Ekonomi
Yeni açılan Yüksek Hızlı Treni önünde uzun kuyruklar oluşturdu
Yeni açılan Yüksek Hızlı Treni önünde uzun kuyruklar oluşturdu Vatandaşlar, 26 Nisan'da açılışını Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın gerçekleştirdiği Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattı önünde uzun kuyruklar oluşturdu.
28.04.2023 Gündem
Ankara-Sivas Hızlı Tren hattında ilk sefer! Bakan Karaismailoğlu: Bakü'ye kadar hattı planladık
Ankara-Sivas Hızlı Tren hattında ilk sefer! Bakan Karaismailoğlu: Bakü'ye kadar hattı planladık Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, bugün açılışı gerçekleşecek olan Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı ile ilgili CNN TÜRK'te konuştu. Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı ile yolculuğun 2 saate düşeceğini belirten Bakan Karaismailoğlu, 'Bu yatırımlar sayesinde Türkiye’nin önü açıldı. Karayolunda da, havayolunda da. Yarın da yerli ve milli trenimiz ile Adapazarı’nda yolcu taşımaya başlıyoruz.' dedi. Öte yandan Karaismailoğlu daha sonra sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile hızlı tren ile yola çıktıklarını duyurdu.
26.04.2023 Ekonomi
Bakan Kurum: 11 ilimizde 70 bin konutumuzun yapım sürecini başlattık
Bakan Kurum: 11 ilimizde 70 bin konutumuzun yapım sürecini başlattık Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Maalesef, şu anda muhalefetin ülkemize sunduğu hiçbir şey yoktur. Hiçbir projeleri, ayakları yere basan hiçbir yatırım sözleri yoktur. Sadece laf vardır, söz vardır, tartışma vardır. Çok laf az iş, çok söz az icraat, çok tartışma az yatırım demektir. Üzülerek söylüyorum; bugün muhalefet, eski koalisyonlar döneminde yaşanan 'kargaşa, karmaşa ve kavgaların' bir fragmanını bu millete seyrettiriyor. Türk siyasetine adeta zaman kaybettiriyor." dedi.
3.04.2023 Ekonomi
27 Aralık Ankara kapalı yollar! Ankara'da yollar kaça kadar kapalı, neden? Ankara'da yollar kaçta açılacak?
27 Aralık Ankara kapalı yollar! Ankara'da yollar kaça kadar kapalı, neden? Ankara'da yollar kaçta açılacak? Ankara'da bazı yolların trafiğe kapatılacağını duyuran Ankara Valiliği, resmi internet adresi ve Twitter'dan yazılı açıklama yayımladı. Peki, Ankara'da yollar kaça kadar kapalı, neden? Ankara'da yollar kaçta açılacak? İşte 27 Aralık Ankara kapalı yollar…
27.12.2022 Yaşam
Ankara’da yollar neden kapalı? İşte Büyük Atatürk Koşusu nedeniyle Ankara’da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar!
Ankara’da yollar neden kapalı? İşte Büyük Atatürk Koşusu nedeniyle Ankara’da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar! Ankara’da bugün bazı yollar trafiğe kapalı olacak. Atatürk'ün Ankara'ya gelişinin 103'üncü yıl dönümü kutlamaları ve 87’nci Büyük Atatürk Koşusu nedeniyle bazı yollar kapalı olacak. Peki, Ankara’da hangi yollar kapalı? Yollar ne zaman açılacak? İşte Ankara’da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar!
25.12.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan hayvan barınağındaki vahşet görüntülerine sert tepki
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan hayvan barınağındaki vahşet görüntülerine sert tepki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ASELSAN Konya Silah Sistemleri Fabrikası, Büyükşehir Yatırımları ve Afşar Barajı ile yapımı tamamlanan diğer tesislerin toplu açılış töreninde önemli açıklamalarda bulundu. Konya'daki köpeklere eziyet görüntüleri hakkında '2 vicdansızın sebep olduğu görüntüleri ne yazık ki üzüntüyle takip ettik' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan "Haklarında adli ve idari tahkikat başlatılan sorumlular tutuklanmış bir daha benzeri görüntülerin yaşanmaması için gereken tedbirler alınmıştır" ifadelerini kullandı.
26.11.2022 Siyaset
Ankara'da bugün bazı yollar trafiğe kapatılacak
Ankara'da bugün bazı yollar trafiğe kapatılacak Ankara Emniyet Müdürlüğü, Ankara Tren Garı Kavşağı'nda yapılacak olan etkinlik dolayısıyla bazı yolların 09.00-10.30 saatleri arasında trafiğe kapatılacağını duyurdu.
9.10.2022 Gündem
Uluslararası Konya Mistik Müzik Festivali Katalan müzisyen Jordi Savall konseriyle başlıyor!
Uluslararası Konya Mistik Müzik Festivali Katalan müzisyen Jordi Savall konseriyle başlıyor! T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın beş şehirde çok daha kapsayıcı etkinliklerle gerçekleştirdiği Türkiye Kültür Yolu Festivalleri kapsamına alınan Uluslararası Konya Mistik Müzik Festivali, 22 Eylül’de başlıyor. Dünyanın çeşitli yerlerine ait mistik müziklerin buluşma noktası olan festivalin ilk gününde, neslinin en yetenekli ve çok yönlü müzisyenlerinden biri olan Katalan sanatçı Jordi Savall sahne alacak.
21.09.2022 Kültür Sanat
Türkiye kültür yolu festivalleri dalga dalga yayılacak
Türkiye kültür yolu festivalleri dalga dalga yayılacak Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Türkiye’nin uluslararası marka değerine katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivalleri, beş şehirde çok daha kapsayıcı etkinliklerle bir kez daha kapılarını açıyor.Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 16 Eylül-23 Ekim tarihleri arasında İstanbul, Ankara, Çanakkale, Diyarbakır ve Konya’da yapılacak festivalleri yaygınlaştıracaklarını belirtti. Ersoy, “Dünyada bu kadar geniş çapta yapılan ender kültür ve sanat etkinliklerinden biriyiz. Kültür sanat coşkumuzu bu beş şehrimizden tüm Türkiye’ye dalga dalga yayacağız. Festival kapsamında oluşturduğumuz kültür rotalarımızla şehirlerimizi özgün cazibe merkezlerine dönüştüreceğiz” dedi.
6.09.2022 Ekonomi
Özge öğretmen, kazada hayatını kaybetti! İlk görev yerine gidiyordu
Özge öğretmen, kazada hayatını kaybetti! İlk görev yerine gidiyordu Erzurum'un Hınıs ilçesine, ana sınıfı öğretmeni olarak atanan Özge Kılıç (26), babası ve ablasıyla ilk görev yerine giderken kazada yaşamını yitirdi. Yaralanan baba Hüseyin Kılıç (56) ile abla Gamze Yavuz (32) ise hastanede tedaviye alındı.
3.09.2022 Yaşam
Çorlu Tren Garı'nda bir şahıs rayların arasında yaralı bulundu
Çorlu Tren Garı'nda bir şahıs rayların arasında yaralı bulundu Tekirdağ Çorlu Tren Garı’nda yaşlı bir adam, rayların yakınında başından yaralanmış halde bulundu.
3.09.2022 Yaşam
Sirkeci Garı’nda 'El Emeği Sergisi'
Sirkeci Garı’nda 'El Emeği Sergisi' "Karınca" kurslarını bitiren 3 bin 721 kursiyerin yaptığı el ürünlerinin yer aldığı "El Emeği Sergisi" tarihi Sirkeci Tren Garı’nda açıldı.
3.06.2022 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Tren Garı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tren garı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.