Tren Çarptı

Tren Çarptı

Son dakika Tren çarptı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tren çarptı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tren çarptı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tren Çarptı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tren çarptı gelişmeleri de dahil olmak üzere 240 tren çarptı haberi bulunmuştur. Tüm tren çarptı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hemzemin geçitte feci kaza! Ölü ve yaralılar var
Hemzemin geçitte feci kaza! Ölü ve yaralılar var Muş’ta hemzemin geçitte büyükbaş hayvan yüklü tıra trenin çarpması sonucu çok sayıda hayvan telef olurken, ölü ve yaralıların da olduğu belirtildi.
2.02.2024 Gündem
Tayland'da bariyerleri aşmaya çalışan araca tren çarptı: 3 ölü, 1 yaralı
Tayland'da bariyerleri aşmaya çalışan araca tren çarptı: 3 ölü, 1 yaralı Tayland'da hemzemin geçitte kapalı durumda olan bariyerlerin yanından geçmeye çalışan araca, yolcu treninin çarpması sonucu 3 kişi hayatını kaybetti.
9.12.2022 Dünya
Kıyafeti metronun kapısına sıkışan genç öldü!
Kıyafeti metronun kapısına sıkışan genç öldü! ABD'nin New York kentinde metroya binmek istediği sırada kıyafetleri metronun kapısına sıkışan genç, karşıdan gelen trenin çarpması sonucu hayatını kaybetti
26.10.2022 Dünya
Video çeken gence tren çarptı!
Video çeken gence tren çarptı! Hindistan'da sosyal medya hesabına video yüklemek için raylarda yürüyen gence tren çarptı.
8.09.2022 Dünya
Tuzla Kuzey Marmara Otoyolunda kaza: 3 yaralı
Tuzla Kuzey Marmara Otoyolunda kaza: 3 yaralı Tuzla Kuzey Marmara Otoyolu'nda ilerleyen TIR, sürücüsünün dinlenme alanına girmek için manevra yaptığı iddia edilen hafif ticari araca çarptı. Kazada 3 kişi yaralanırken hafif ticari araç kullanılmaz hale geldi.
5.04.2022 Yaşam
Kars'ta karlar eridi, evleri su bastı! 15 ev ve eklentileri zarar gördü
Kars'ta karlar eridi, evleri su bastı! 15 ev ve eklentileri zarar gördü Kars'ta havaların ani ısınmasıyla birlikte karların erimesi sonucu su kanalları taştı. Taşkında, iki mahallede 15 ev ve eklentileri zarar gördü.
5.04.2022 Yaşam
Şakalaştığı sınıf arkadaşını çakıyla yaraladı
Şakalaştığı sınıf arkadaşını çakıyla yaraladı Kayseri'de, lise öğrencisi H.M. (15), okul bahçesinde şakalaştığı sınıf arkadaşı M.A.'yı (15) çakıyla bacağından yaraladı.
5.04.2022 Yaşam
Tarla sürerken raya çıkarılan traktöre tren çarptı
Tarla sürerken raya çıkarılan traktöre tren çarptı Ankara'nın Polatlı ilçesinde Yüşa Öz'ün (31) tarlayı sürerken rayların üzerine çıkardığı traktöre yolcu treni çarptı. Ön kısmı koparak ikiye bölünen traktörün sürücüsü kazadan yara almadan kurtuldu.
5.04.2022 Yaşam
Elazığ'da tren, kamyona çarptı: 5 yaralı
Elazığ'da tren, kamyona çarptı: 5 yaralı Elazığ'da, demir yolundan geçen Murat Özdemir'in kullandığı kamyona tren çarptı. Kazada 5 kişi yaralandı.
28.12.2020 Gündem
Genç futbolcunun feci ölümü!
Genç futbolcunun feci ölümü! 25 yaşındaki Sedat Damar, hemzemin geçitte trenin çarpması sonucu hayatını kaybetti.
30.10.2019 Futbol
2 yaşındaki Barış'ın korkunç ölümü! Raylar üzerinde oynarken...
2 yaşındaki Barış'ın korkunç ölümü! Raylar üzerinde oynarken... Osmaniye'de raylar üzerinde oyun oynarken yolcu treninin çarptığı Barış Polat (2), hayatını kaybetti.
15.10.2019 Yaşam
Trenin çarptığı 87 yaşındaki kadın öldü
Trenin çarptığı 87 yaşındaki kadın öldü Zonguldak'ın Gökçebey ilçesinde tren hattındaki hemzemin geçitte bariyerlerin indiği esnada karşı tarafa geçmek isteyen yayaya tren çarptı. Yaşlı kadın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
26.09.2019 Yaşam
Kars'ta 13 yaşındaki çocuğa tren çarptı!
Kars'ta 13 yaşındaki çocuğa tren çarptı! Kars'ta yolcu treninin çarptığı 13 yaşındaki çocuk yaralandı.
4.08.2019 Yaşam
Rayların üzerinde alkol alırken, tren çarptı
Rayların üzerinde alkol alırken, tren çarptı Adana'da rayların üzerinde alkol alırken trenin çarptığı Mustafa Özkaya (44), ağır yaralandı.
1.08.2018 Yaşam
Bir kulaklık faciası daha! Tren yola savurdu
Bir kulaklık faciası daha! Tren yola savurdu Erzurum'un Aşkale ilçesinde kız arkadaşı ile birlikte raylarda kulaklıkla müzik dinleyerek yürüyen lise 1'inci sınıfı öğrencisi Yağmur Gürbüz, (15) trenin çarpması sonucu yaralandı.
9.05.2018 Yaşam
Selfie çekerken öldü!
Selfie çekerken öldü! Tayland'da istasyonda kendi fotoğrafını çekmeye çalışan genç kadına tren çarptı
9.02.2018 Dünya
Yük treninin çarptığı genç feci şekilde can verdi
Yük treninin çarptığı genç feci şekilde can verdi Niğde'de rayların üzerinden geçerken yük treninin çarptığı 19 yaşındaki Adem Eroğlu, hayatını kaybetti.
20.09.2017 Yaşam
Zonguldak'ta hemzemin geçitte kaza: 2 ölü
Zonguldak'ta hemzemin geçitte kaza: 2 ölü Zonguldak'ın Gökçebey ilçesinde, hemzemin geçitte treninin otomobille çarpması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti.
12.05.2017 Yaşam
'İnsanlık ölmüş' dedirten olay
'İnsanlık ölmüş' dedirten olay Adana'da okula giderken cep telefonundan kulaklık ile müzik dinlediği sırada trenin altında kalan 16 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti
8.03.2017 Yaşam
Sahibinden'e verilen şahin ilanının açıklaması kahkahalara boğdu!
Sahibinden'e verilen şahin ilanının açıklaması kahkahalara boğdu! Sahibinden'e verilen otomobil ilanı ziyaretçileri gülme krizine soktu. Sahibinden'e ilan veren kullanıcı açıklama kısmına yazdıkları ile kırdı geçirdi. İşte sahibinden'e verilen o ilan...
29.09.2021 Gündem
Denizli’de hemzemin geçitte kaza: 4 ölü
Denizli’de hemzemin geçitte kaza: 4 ölü Denizli’nin Honaz ilçesinde yolcu treninin hemzemin geçitte çarptığı hafif ticari araçtaki aynı aileden 2’si çocuk 4 kişi hayatını kaybetti
5.07.2016 Yaşam
Sahibinden'e verilen o ilan kırdı geçirdi!
Sahibinden'e verilen o ilan kırdı geçirdi! Sahibinden'de komik içerikli ilanlar ziyaretçileri adeta gülme krizine sokuyor. Son olarak bir otomobil ilanı Sahibinden'i ziyaret eden vatandaşları güldürdü. Peki o ilanda neler var? İşte Sahibinden'e verilen o ilan...
29.09.2021 Gündem
Sahibinden'e verilen Tofaş ilanı sizi çok eğlendirecek!
Sahibinden'e verilen Tofaş ilanı sizi çok eğlendirecek! Sahibinden'e her gün yeni ilanlar ekleniyor. Eklenen ilanlar arasında bazıları var ki gülme krizine sokuyor. Sahibinden'e verilen bu Tofaş ilanı da sizi çok eğlendirecek. İşte Sahibinden'e verilen ilan...
29.09.2021 Gündem
Sahibinden'e verilen bu ilan sosyal medyayı salladı!
Sahibinden'e verilen bu ilan sosyal medyayı salladı! Sahibinden.com'a verilen bu ilan gülme krizine soktu. Sahibinden'de satılan bu arabanının açıklama kısmına yazılanlar sosyal medya'da büyük yankı uyandırdı. İşte sahibinden'e verilen o ilan...
29.09.2021 Gündem
Göçmenlere tren çarptı: 14 ölü
Göçmenlere tren çarptı: 14 ölü Makedonya’nın Veles kentinde, yürüyerek Avrupa’ya geçmeye çalışan göçmenlere tren çarptı, en az 14 kişi öldü.
24.04.2015 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Tren Çarptı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tren çarptı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.