Transfer Dönemi

Transfer Dönemi

Son dakika transfer dönemi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan transfer dönemi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını transfer dönemi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Transfer Dönemi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan transfer dönemi gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.127 transfer dönemi haberi bulunmuştur. Tüm transfer dönemi haberleri aşağıda listelenmiştir.
TFF yaz transfer döneminin başlayacağı tarihi açıkladı
TFF yaz transfer döneminin başlayacağı tarihi açıkladı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu, 2024-2025 futbol sezonuna ilişkin transfer ve tescil dönemlerini belirledi.
14.05.2024 Süper Lig
Dursun Özbek: En büyük transferi biz yaptık, 35 milyon euro
Dursun Özbek: En büyük transferi biz yaptık, 35 milyon euro Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, katıldığı bir organizasyonda gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.
11.05.2024 Galatasaray
Vedat Muriqi aşkı yeniden depreşti! Fenerbahçe için geliyor, Dzeko'dan artık olmaz
Vedat Muriqi aşkı yeniden depreşti! Fenerbahçe için geliyor, Dzeko'dan artık olmaz Fenerbahçe'nin eski yıldızı geri dönüyor. Yaz transfer dönemi için kolları sıvayan Fenerbahçe'den flaş bir hamle geldi. Sarı-lacivertliler, gösterdiği performansla sarı-lacivertli taraftarların gönlünde taht kuran eski yıldızını takıma kazandırmak için girişimlere başladı. İşte o isim ve transferdeki Edin Dzeko detayı...
3.05.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin eski aşkı tekrar alevlendi! Inter'in istediği bonservis bedeli belli oldu
Fenerbahçe'nin eski aşkı tekrar alevlendi! Inter'in istediği bonservis bedeli belli oldu Trendyol Süepr Lig'deki 9 yıllık şampiyonluk hasretini sona erdirmek isteyen Fenerbahçe, puan cetvelinde 2. sırada yer alıyor. Yaz transfer dönemi çalışmalarına erken başlayan sarı-lacivertliler daha önce de renklerine bağlamak istediği dünyaca ünlü golcüye tekrar talip olurken Inter'in istediği bonservis bedeli belli oldu.
7.04.2024 Şampiy10
Fenerbahçe için bomba transfer iddiası! 25 milyon euroluk yıldız, kulüp tarihine geçebilir
Fenerbahçe için bomba transfer iddiası! 25 milyon euroluk yıldız, kulüp tarihine geçebilir Fenerbahçe transfer bombasını patlatıyor. İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, yaz transfer dönemi için çalışmalarına şimdiden start verdi. Sarı-lacivertli kulübün bonservis bedeli 25 milyon euro olan yıldız futbolcuyu radarına aldığı ve teklif yapabileceği ileri sürüldü.
28.03.2024 Şampiy10
Süper Lig ekibinde deprem! FIFA'dan süresiz transfer yasağı geldi
Süper Lig ekibinde deprem! FIFA'dan süresiz transfer yasağı geldi FIFA'dan geçtiğimiz Aralık ayından bu yana 3 transfer dönemi cezası bulunan Süper lig ekibi Bitexen Antalyaspor'un cezasını süresize çevirdi.
13.03.2024 Antalyaspor
Aboubakar'a teklif! Beşiktaş'ın transfer için 4 günü var
Aboubakar'a teklif! Beşiktaş'ın transfer için 4 günü var Beşiktaş'ta teknik direktör Fernando Santos'un kararıyla affedilen ve takıma geri dönen Vincent Aboubakar ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı.
3.03.2024 Şampiy10
İsmail Kartal yeni transfere kapıyı gösterdi! Fred'in yanına 24 milyonluk dünya yıldızı geliyor
İsmail Kartal yeni transfere kapıyı gösterdi! Fred'in yanına 24 milyonluk dünya yıldızı geliyor Fenerbahçe'de son dakika gelişmeler yaşanıyor. Kış transfer döneminde kadrosuna Milan'dan Krunic'i dahil eden Fenerbahçe, önümüzdeki yaz transfer dönemi için harekete geçti. Sarı-Lacivertli ekip, Arjantinli orta saha oyuncusu için devreye girmeye hazırlanıyor. Fenerbahçe, yıldız isimle görüşme gerçekleştirecek. İşte tüm detaylar...
23.02.2024 Fenerbahçe
Ali Koç'u yıkan haber! Çağlar söyüncü geldi ama izin çıkmadı, bir daha masada olmayacak
Ali Koç'u yıkan haber! Çağlar söyüncü geldi ama izin çıkmadı, bir daha masada olmayacak Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Hareketli bir kış transfer dönemi geçiren Fenerbahçe'nin takıma kazandırdığı isimlerden biri de Çağlar Söyüncü olmuştu. Sezon sonuna kadar Atletico Madrid'den kiralanan milli futbolcudan sarı-lacivertlilere kötü haber geldi. İşte detaylar...
16.02.2024 Fenerbahçe
Galatasaraylıları çılgına çevirecek transfer! Icardi'nin yerine dünya yıldızı golcü geliyor
Galatasaraylıları çılgına çevirecek transfer! Icardi'nin yerine dünya yıldızı golcü geliyor Galatasaray'da son dakika gelişmeler yaşanıyor. Devre arası transfer döneminin bitiminin ardından Galatasaray, yaz transfer dönemi hazırlıklarına başladı. Sarı-kırmızılı ekip, flaş bir hamle yapacak İtalya'dan o yıldızı listesine aldı. O futbolcu Galatasaray taraftarını sevgilisi olacak. İşte detaylar... .
13.02.2024 Galatasaray
Yusuf Yazıcı çılgınlığı! Transfer sezonu başlamadan anlaşma sağlandı
Yusuf Yazıcı çılgınlığı! Transfer sezonu başlamadan anlaşma sağlandı Bu sezon Lille formasıyla dikkat çeken bir performans ortaya koyan Yusuf Yazıcı yaz transfer dönemi sürpriz bir karara imza attı.
12.02.2024 Fenerbahçe
İkinci transfer ve tescil dönemi sona erdi! İşte en çok takviye yapan Süper Lig ekibi
İkinci transfer ve tescil dönemi sona erdi! İşte en çok takviye yapan Süper Lig ekibi Profesyonel liglerde kış transfer dönemi penceresi kapandı. En çok takviye yapan kulüp tam 9 transferle Adana Demirspor oldu. Antalyaspor ise transfer yasağı olduğu için oyuncu alamadı.
10.02.2024 Süper Lig
Ryan Kent'ten sonra Serdar Aziz de resti çekti! Arap takımını tek cümleyle reddetti
Ryan Kent'ten sonra Serdar Aziz de resti çekti! Arap takımını tek cümleyle reddetti Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Ara transfer dönemi çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de, tecrübeli stoper Serdar Aziz'e teklifler geliyordu. Tecrübeli oyuncu, transfer kararını verdi.
7.02.2024 Fenerbahçe
Antalyaspor'da Sergen Yalçın'a büyük şok! Futbolculara bildirildi
Antalyaspor'da Sergen Yalçın'a büyük şok! Futbolculara bildirildi FIFA tarafından 7 Süper Lig ekibine transfer engeli gelirken, tahtasını açamayan tek takım kaldı. Sergen Yalçın’ın çalıştırdığı Antalyaspor, sorunu henüz çözemedi.
7.02.2024 Antalyaspor
Serdar Dursun derken Brezilyalı golcü geliyor! İsmail Kartal'ın istediği tek yıldız
Serdar Dursun derken Brezilyalı golcü geliyor! İsmail Kartal'ın istediği tek yıldız FENERBAHÇE TRANSFER HABERİ... Fenerbahçe, Brezilyalı golcüden vazgeçmiyor. Daha önce bonuslarla 8 milyon Euro’luk teklifi geri çevirmişti. O dönemde Sevilla ve Torino da devredeydi ancak bu ülkelerde transfer dönemi kapandı. Sarı-Lacivertliler, yıldız golcü konusunda rakipsiz kaldı. Sırp ekibine bir teklif daha yapılacak. İşte tüm detaylar...
3.02.2024 Fenerbahçe
Beşiktaş'tan transfer operasyonu! 2 yıldızla temaslar hızlandı
Beşiktaş'tan transfer operasyonu! 2 yıldızla temaslar hızlandı Süper Lig'de kötü günler geçiren Beşiktaş'ta gözler transfere çevrilmiş durumda. Fernando Santos'un talebi üzerine siyah-beyazlı ekip 2 yıldızın transferi için gaza bastı.
2.02.2024 Beşiktaş
Fenerbahçe'ye transfer şoku! Yerli golcü hayali suya düştü: Hiçbir yere gidemezsin
Fenerbahçe'ye transfer şoku! Yerli golcü hayali suya düştü: Hiçbir yere gidemezsin FENERBAHÇE TRANSFER HABERİ... Ara transfer dönemi çalışmalarını sürdüren sarı-lacivertli ekibin kadrosuna katmak istediği Türk santrfor için oyuncu kulübünden resmi açıklama geldi. İşte son dakika Fenerbahçe transfer haberinin tüm detayları...
2.02.2024 Fenerbahçe
Muslera'nın kalbini kırdılar! Galatasaray yönetiminin yaptığı harekete dayanamadı, terk ediyor
Muslera'nın kalbini kırdılar! Galatasaray yönetiminin yaptığı harekete dayanamadı, terk ediyor GALATASARAY TRANSFER HABERİ... Yıldız oyuncusu Sacha Boey'i Alman devi Bayern Münih'e 30 milyon Euro'luk rekor bedelle transfer eden sarı kırmızılılar, ara transfer dönemi için çalışmalarını sürdürüyor. Eksik bölgelerine takviye yapmak isteyem Cimbom'da Fernando Muslera ile ilgili şok bir haber geldi. Muslera'nın karar herkesi şaşkına çevirdi. İşte detaylar...
29.01.2024 Galatasaray
İsmail Yüksek'e güle güle! Ne yaptıysa olmadı, Avrupa devine gidiyor
İsmail Yüksek'e güle güle! Ne yaptıysa olmadı, Avrupa devine gidiyor Ara transfer dönemi çalışmalarını sürdüren sarı lacivertliler, Bonucci ve Krunic'i kadrosuna kattı. Arayışlar devam ederken Kanarya'nın genç yıldızı İsmail Yüksek de Avrupa kulüplerinin radarına girdi. İşte İsmail Yüksek'in yeni adresi...
19.01.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Süper Lig devinin yıldızını transfer ediyor! Bonucci'nin öğrencisi olacak
Fenerbahçe'de Süper Lig devinin yıldızını transfer ediyor! Bonucci'nin öğrencisi olacak Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Devre arası transfer dönemi çalışmalarını sürdüren sarı lacivertliler, Bonucci ve Krunic'i kadrosuna kattı. Bu transferler sonrası arayışlarını sürdüren Kanarya, stoper hattı için sürpriz bir hamle daha yapmaya hazırlanıyor. Fenerbahçe, Süper Lig'den o ismi de kadrosuna katmak için düğmeye bastı.
19.01.2024 Fenerbahçe
Galatasaray istedi, Montella görüştü! Rıdvan Yılmaz resti çekti: Artık yeter bırakın beni
Galatasaray istedi, Montella görüştü! Rıdvan Yılmaz resti çekti: Artık yeter bırakın beni Galatasaray'da son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Galatasaray'da ara transfer dönemi için çalışmaların hız kazandığı dönemde sol bekte ibre tamamen Rıdvan Yılmaz'a çevrildi. Genç futbolcunun transferinin perde arkası ortaya çıktı. İşte detaylar...
19.01.2024 Galatasaray
Fenerbahçe transferde gözünü kararttı! Yıldız golcüyü 7 milyona bağlayacak
Fenerbahçe transferde gözünü kararttı! Yıldız golcüyü 7 milyona bağlayacak Ara transfer dönemi için çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, Avrupa'nın önemli futbolcularıyla temas kurdu. Sarı-lacivertliler yıldız golcü için 7 milyon euroyu da gözden çıkardı. İşte detaylar...
7.01.2024 Şampiy10
Angelino'ya güle güle, Galatasaray'ın yeni sol beki belli oldu
Angelino'ya güle güle, Galatasaray'ın yeni sol beki belli oldu Galatasaray'da son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Bu sezon da şampiyonluk kupasını müzesine götürmek isteyen sarı kırmızılılar, eksik bölgelerine takviye yapmak için ara transfer dönemi çalışmalarına hız verdi. Uzun süredir sol bek sıkıntısı yaşayan Cimbom, aradığı ismi buldu. İşte transfer operasyonuna dair tüm detaylar...
5.01.2024 Galatasaray
Fenerbahçe'de bir ayrılık daha! Cengiz Ünder, İrfan Can Kahveci var sana gerek yok
Fenerbahçe'de bir ayrılık daha! Cengiz Ünder, İrfan Can Kahveci var sana gerek yok Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Ara transfer dönemi yaklaşırken, sarı-lacivertli takımda ayrılacak isimler netleşmeye başladı. Yedek kulübesine mahkum kalan yıldız isim Fenerbahçe'den ayrılıyor. İşte haberin detayları...
2.01.2024 Fenerbahçe
Süper Lig'de ikinci devre ne zaman başlıyor? Devre arası kaç gün? Süper Lig ikinci yarı başlama tarihi..
Süper Lig'de ikinci devre ne zaman başlıyor? Devre arası kaç gün? Süper Lig ikinci yarı başlama tarihi.. Süper Lig ikinci yarı ne zaman başlıyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. Ertelenen 16. hafta maçlarının dışında tüm maçlar tamamlandı. Trendyol Süper Lig'de devre arasına gidildi. ikinci yarının başlayacağı tarih gündemi meşgul etmeye başladı. Bilindiği gibi ara transfer dönemi 11 Ocak'ta başlayıp 9 Şubat tarihinde sona erecek. İşte Süper Lig'de ikinci yarının başlayacağı tarih...
2.01.2024 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Transfer Dönemi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki transfer dönemi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.