Tozkoparan

Tozkoparan

Son dakika tozkoparan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tozkoparan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tozkoparan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tozkoparan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tozkoparan gelişmeleri de dahil olmak üzere 205 tozkoparan haberi bulunmuştur. Tüm tozkoparan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bir Sevdadır 1 Mayıs'ta yok mu, bu akşam Bir Sevdadır var mı? Bir Sevdadır bugün neden yok, yeni bölüm ne zaman?
Bir Sevdadır 1 Mayıs'ta yok mu, bu akşam Bir Sevdadır var mı? Bir Sevdadır bugün neden yok, yeni bölüm ne zaman? Bir Sevdadır yeni bölümünün bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağı merak ediliyor. Başrollerini Feyyaz Şerifoğlu, Sude Zülal Güler, Ekin Mert Daymaz’ın paylaştığı Bir Sevdadır dizisi çarşamba akşamları ekranlara geliyor. Peki, Bir Sevdadır yeni bölüm ne zaman, Bir Sevdadır 1 Mayıs'ta var mı? Bu akşam Bir Sevdadır dizisinin yeni bölümü yok mu?
1.05.2024 Magazin
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum: 31 Mart'ta çok sevdikleri tatile göndereceğiz
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum: 31 Mart'ta çok sevdikleri tatile göndereceğiz İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Ümraniye mitinginde ‘’Şimdi rezervasyon yapıyorlar; hangi tatil beldesine gitsek diye. Uzun bir süre tatile göndereceğiz’’ dedi. Kurum ayrıca, "Biz deprem bölgesinde afetzede kardeşlerimiz için kat kat sağlam konutlar yaparken, bunlar dört saat boyunca saya saya bitiremedikleri, balya balya para kuleleri yaptılar. Devlete, millete mal beyanlarını açıkladılar, sonra bir baktık, bir süre sonra 1 buçuk milyar liralık yepyeni mallar ortaya çıktı. Sen mal beyanında 1 buçuk milyarlık malı İstanbullulardan niye sakladın" ifadelerini kullandı.
27.03.2024 Gündem
Murat Kurum: Bizi daima kapınızın önünde, dizinizin dibinde bulacaksınız
Murat Kurum: Bizi daima kapınızın önünde, dizinizin dibinde bulacaksınız AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Gaziosmanpaşa mitinginde vatandaşlarla bir araya geldi. Miting programında konuşan Kurum, “İlk günden itibaren İstanbul’un bütün sokaklarında, 31 Mart zaferine inandınız. Ve bu omuzlara kutlu bir sorumluluğu yüklediniz. Bu öyle bir sorumluluk ki; bizi asla laf üretirken bulmayacaksınız. Bizi daima kapınızın önünde, dizinizin dibinde bulacaksınız. Tarihin ve milletin önünde size söz veriyoruz. Ama bu söz, onların verip de tutmadıkları sözlere benzemez. Onlar sözleri bile hatırlamıyor, unutuyorlar. Sordukları zaman ‘Yetişmezdi zaten’ diyorlar. Biz söz verdik mi o sözü tutarız" dedi.
23.03.2024 Gündem
Ünlü oyuncu Esin Gündoğdu 72 kilo verdi! Görenler tanıyamadı
Ünlü oyuncu Esin Gündoğdu 72 kilo verdi! Görenler tanıyamadı 138 kiloya çıktıktan sonra mide küçültme ameliyatı olan oyuncu Esin Gündoğdu'nun son hali görenleri şaşırttı.
22.03.2024 Magazin
Ateş Kuşları'nda Perihan dönemi başlıyor! Ateş Kuşları Perihan'ı kim oynuyor?Deniz Barut kimdir, hangi dizilerde oynadı?
Ateş Kuşları'nda Perihan dönemi başlıyor! Ateş Kuşları Perihan'ı kim oynuyor?Deniz Barut kimdir, hangi dizilerde oynadı? ATV'de Cuma akşamları yayınlanan Ateş Kuşları dizisi izleyiciyi ekran başına kilitlemeye devam ediyor. İlayda Alişan, Hande Soral, Burak Tozkoparan, Görkem Sevindik gibi yıldız isimlerin başrollerini paylaştığı diziye yeni bölüme Perihan karakteri de dahil oluyor. Perihan'ı gören seyirci, bu rolü canlandıran oyuncuyu araştırmaya başladı. Hikayede nasıl yer alacağı merak konusu olan Ateş Kuşları Perihan kimdir? Ateş Kuşları Perihan'i oynayan Deniz Barut kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? Deniz Barut hakkında bilgiler...
1.12.2023 Televizyon
Ateş Kuşları Kara kimdir? Ali Önsöz kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?
Ateş Kuşları Kara kimdir? Ali Önsöz kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? Ateş Kuşları dizisi ikinci sezonu ilk tanıtımı geldi. ATV'de yayınlanan ve başrollerinde İlayda Alişan, Burak Tozkoparan, Görkem Sevindik'in rol aldığı dizinin ikinci sezonun ilk bölümünde Gülayşe ve Kara'nın nikahıyla başlıyor. Diziye sonradan dahil olan Kara karakterini ise Ali Önsöz canlandırıyor. Peki Ali Önsöz kimdir? Ali Önsöz hangi dizilerde oynadı?
20.08.2023 Televizyon
Tozkoparan İskender Gölge konusu nedir? Tozkoparan İskender oyuncuları kimler?
Tozkoparan İskender Gölge konusu nedir? Tozkoparan İskender oyuncuları kimler? Tozkoparan İskender Gölge konusu nedir sorusunun yanıtı merak ediliyor. TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve her Pazartesi yeni bölümü izleyiciyle buluşan Tozkoparan İskender Gölge'nin oyuncuları da araştırma konusu olmaya devam ediyor. Dijital platform Tabi için çekilen Tozkoparan İskender Gölge nerede çekiliyor? İşte detaylar...
3.07.2023 Televizyon
Bakan Kurum, CNN Türk'te 'Yarısı Bizden' kampanyasının detaylarını açıkladı
Bakan Kurum, CNN Türk'te 'Yarısı Bizden' kampanyasının detaylarını açıkladı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın 'Yarısı Bizden' kampanyası ile ilgili sorularını yanıtladı. Bakan Kurum, "Yoğun ilgi var. 91 bin 752 bina ve 485 bin 689 bağımsız bölüme başvuru yapıldı. 29 Mayıs'a kadar başvuru alacağız. İlk anlaşanlardan hemen şantiye başlatacağız. TOKİ yapacak. Amacımız 2 yıl içerisinde başladıklarımızı bitirmek. Yarısından fazlasının 1 yıl sonunda bitireceğimizi düşünüyorum" dedi.
3.05.2023 Gündem
Prof. Dr. Şükrü Ersoy depreme karşı bölge bölge uyardı! İşte İstanbul'da en riskli ilçeler
Prof. Dr. Şükrü Ersoy depreme karşı bölge bölge uyardı! İşte İstanbul'da en riskli ilçeler Kahramanmaraşlı depremlerden sonra İstanbul'un ilçelerinin depreme ne kadar hazırlıklı ve dayanıklı olduğu tartışılıyor. AFAD tarafından yayınlanan 'kırmızı eylem' planıyla birlikte İstanbul'da meydana gelebilecek olası deprem öncesinde 'En riskli ilçeler' ve 'En riskli mahalleler' belli oldu. CNN Türk Deprem Danışmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, konuyla ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.
14.03.2023 Gündem
Ateş Kuşları dizisi hangi gün? Ateş Kuşları dizisi hangi kanalda, saat kaçta başlıyor?
Ateş Kuşları dizisi hangi gün? Ateş Kuşları dizisi hangi kanalda, saat kaçta başlıyor? ATV'nin ilgiyle izlenen dizisi Ateş Kuşları hangi gün yayınlanıyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. Bozdağ Film yapımcılığında izleyiciyle buluşan ve yönetmenliğini Benal Tairi'nin yaptığı Ateş Kuşları dizisi hangi kanalda, saat kaçta başlıyor?
3.03.2023 Televizyon
İstanbul ve Ankara’da kentsel dönüşüm müjdesi! Bakan detayları açıkladı
İstanbul ve Ankara’da kentsel dönüşüm müjdesi! Bakan detayları açıkladı Ev almayı ya da evini yenilemeyi düşünenleri ilgilendiren son dakika açıklaması geldi. Türkiye’nin dört bir yanında 3.2 milyon konut kentsel dönüşüm kapsamında yenilendi. Konutta yeni dönüşüm için ise harekete geçildi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “İstanbul’da 90 bin, Ankara’da 10 bin olmak üzere toplamda 250 bin konutun dönüşümü sahada devam ediyor. 2035’e kadar acil dönüştürülmesi gereken 1.1 milyon konutun yenilenmesi sağlanacak” dedi.
5.02.2023 Ekonomi
Ateş Kuşları dizisinin konusu nedir, ATV'nin yeni dizisi Ateş kuşları oyuncuları kimler? Ateş Kuşları oyuncuları ve karakterleri!
Ateş Kuşları dizisinin konusu nedir, ATV'nin yeni dizisi Ateş kuşları oyuncuları kimler? Ateş Kuşları oyuncuları ve karakterleri! Ateş Kuşları dizisi konusu nedir, ATV Ateş Kuşları oyuncuları kimler? ATV'nin yeni dizisi Ateş Kuşlar ilk bölümüyle izleyicinin karşısına çıkıyor. İlayda Alişan, Hande Soral, Burak Tozkoparan ve Görkem Sevindik gibi oyuncuların yer aldığı dizinin konusu, oyuncuları merak ediliyor. İşte Ateş Kuşları dizisinin oyuncuları ve karakterleri ile konusu…
14.01.2023 Televizyon
Ateş Kuşları dizisi uyarlama mı, gerçek hikaye mi? Ateş Kuşları dizisinde çalan şarkı ne, kim söylüyor?
Ateş Kuşları dizisi uyarlama mı, gerçek hikaye mi? Ateş Kuşları dizisinde çalan şarkı ne, kim söylüyor? ATV yeni sezon dizisi Ateş Kuşları dizisi bu akşam başlıyor. Cuma günleri ekranlara gelecek olan dizide en büyüğü 13, en küçüğü 6 yaşında, biri kız, biri otistik, beş sokak çocuğunun çöplükte kırk günlük bebek bulmasından sonra hayatlarının değişmesini anlatıyor. Kendilerine “Köksüzler" diyen bu kişilerin hayatları Gülayşe’nin aşık olmasıyla karışacak. Peki, Ateş Kuşları uyarlama mı, gerçek hikaye mi? Ateş Kuşları dizisinde çalan şarkı ne, kim söylüyor?
14.01.2023 Televizyon
Ateş Kuşları dizisi nerede çekiliyor? Ateş Kuşları’nın çekimi hangi il ve ilçede yapılıyor? İşte dizisinin çekim yerleri…
Ateş Kuşları dizisi nerede çekiliyor? Ateş Kuşları’nın çekimi hangi il ve ilçede yapılıyor? İşte dizisinin çekim yerleri… Ateş Kuşları dizisi bu akşam başlıyor. Kendilerine "Köksüzler" diyen; en büyüğü 13, en küçüğü 6 yaşında, biri kız, biri otistik, beş sokak çocuğunun çöplükte kırk günlük bebek bulmasından sonra değişen hayatlarını anlatan dizisinin nerede çekildiği merak ediliyor. Peki, Ateş Kuşları nerede çekiliyor? Ateş Kuşları’nın çekimleri hangi il ve ilçede yapılıyor?
14.01.2023 Televizyon
12'nci AB İnsan Hakları Film Günleri ve kısa film yarışması
12'nci AB İnsan Hakları Film Günleri ve kısa film yarışması 8 Aralık’ta başlayan 12. AB İnsan Hakları Film Günleri 18 Aralık’a dek sürecek. 12. AB İnsan Hakları Kısa Film Yarışması’nın kazananları 9 Aralık’ta Ankara’da düzenlenen ödül töreniyle açıklandı.
12.12.2022 Advertorial
Bakan Kurum: Konut fiyatları projemizle aşağı gelmeye başladı
Bakan Kurum: Konut fiyatları projemizle aşağı gelmeye başladı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İlk Evim İlk İş yerim Projesi'ne değinerek, "Biz Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesini bu yüzden yapıyoruz. Konut fiyatları projemizle birlikte durdu, aşağı gelmeye başladı. Bu projelerimizi kararlı bir şekilde sürdüreceğiz. Amacımız, 2035 yılına kadar bu anlamda dönüşüme girmemiş alan kalsın istemiyoruz" dedi.  
8.11.2022 Ekonomi
Kırkpınar yağlı güreşleri ne zaman? Kırkpınar yağlı güreşleri hangi ilde, nerde yapılır?
Kırkpınar yağlı güreşleri ne zaman? Kırkpınar yağlı güreşleri hangi ilde, nerde yapılır? 661'inci Kırkpınar Yağlı Güreşleri sabırsızlıkla bekleniyor. Yağlı güreşlerde başpehlivan olan güreşçiye 75 bin TL para ödülü, altın madalya ve kupa, başpehlivan ikincisine 48 bin TL, gümüş madalya ve kupa, başpehlivan üçüncüsü olacak 2 güreşçiye de 25’şer bin TL para ödülü, bronz madalya ve kupa verilecek. Tüm kategorilerde ilk üç dereceye girecek pehlivanlara ise toplam 442 bin 300 TL para ödülü dağıtılacak. Peki, Kırkpınar yağlı güreşleri ne zaman? Kırkpınar yağlı güreşleri hangi ilde, nerde yapılır?
31.05.2022 Gündem
Bakan Kurum'dan flaş kentsel dönüşüm açıklaması! Tarihi verdi ve müjdeyi duyurdu
Bakan Kurum'dan flaş kentsel dönüşüm açıklaması! Tarihi verdi ve müjdeyi duyurdu Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Fikirtepeli vatandaşlarla iftarda bir araya geldi. Bakan Kurum, “2 yılın sonunda toplam 11 bin bağımsız bölümü tamamlayacağız ve evine yerleşmeyen tek bir vatandaşımız kalmayacak. İstanbul’un kalbi Fikirtepe’de atacak” dedi.
8.04.2022 Gündem
Bakan Kurum, Kıbrıs gazisini Cumhurbaşkanı Erdoğan’la görüştürdü
Bakan Kurum, Kıbrıs gazisini Cumhurbaşkanı Erdoğan’la görüştürdü Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Tozkoparan sakinlerinden Kıbrıs Gazisi Mehmet Yüce’yi yeni evlerinde ziyaret etti. Bakan Kurum, Kıbrıs gazisinin teşekkürlerinin iletilmesi ricası karşısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı arayarak kendisiyle görüştürdü. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mehmet Yüce’ye yeni konutlarının hayırlı olması dileğinde bulundu.
5.03.2022 Gündem
Bakan Kurum: İstanbul'u santim santim dönüştüreceğiz
Bakan Kurum: İstanbul'u santim santim dönüştüreceğiz Göngören Tozkoparan Mahallesi'nde konut ve iş yerlerine ait tapu ve anahtarlar, düzenlenen törenle sahiplerine verildi. Törende konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul'un deprem riskini hatırlatarak, "Allah korusun. İstanbul'da yaşanacak 7 büyüklüğündeki bir deprem, ülkemiz ve milletimiz için bir millî güvenlik meselesine dönüşecektir. Mesele bu kadar büyüktür. Mesele bu derece acildir. Mesele siyaset üstüdür. Hiçbir politik hesaba kurban edilemez. İstanbul'u santim santim dönüştüreceğiz, depreme hazırlayacağız. Kentsel dönüşümü; milletin gerçeklerine gözleri, gönülleri kapalı olanların insafına terk etmeyeceğiz. " dedi.
5.03.2022 Ekonomi
Bugün TV’de ne var? Bu akşam hangi diziler var? 29 Ocak 2022 Kanal D, Star TV, ATV, Fox TV, TRT1, TV8, Show TV yayın akışı!
Bugün TV’de ne var? Bu akşam hangi diziler var? 29 Ocak 2022 Kanal D, Star TV, ATV, Fox TV, TRT1, TV8, Show TV yayın akışı! TV'de bugün ne var, bu akşam hangi diziler var? 29 Ocak 2022 Kanal D, Star TV, ATV, Fox TV, TRT1, TV8, Show TV yayın akışı araştırması akşam evde olacaklar tarafından sorgulanıyor. 29 Ocak Cumartesi tarihinde yayınlanacak diziler, programlar arama motorları aracılığıyla aranıyor. Peki, bugün TV'de ne var? İşte 29 Ocak 2022 Kanal D, Star TV, ATV, Fox TV, TRT1, TV8, Show TV yayın akışı…
29.01.2022 Televizyon
Sera Tokdemir koronavirüse yakalandı!
Sera Tokdemir koronavirüse yakalandı! Oyuncu Sera Tokdemir,sosyal medyadan yaptığı paylaşımla koronavirüse yakalandığını duyurdu: Az önce covid pozitif olduğumu öğrendim.
22.12.2021 Magazin
Tozkoparan İskender saat kaçta başlayacak? Tozkoparan İskender’in yeni bölümü ne zaman?
Tozkoparan İskender saat kaçta başlayacak? Tozkoparan İskender’in yeni bölümü ne zaman? Çocuklar tarafından sevilen yapımlardan biri olan Tozkoparan İskender’in yeni bölümü merak ediliyor. Ocak ayında ekranlara merhaba diyen Tozkoparan İskender yaklaşık 1 yıldır izlenmeye devam ediyor. Macera, tarih, komedi ve fantastik türü dizilerden olan Tozkoparan İskender’in son bölümümünde yaşananlar ve yeni bölümü merak ediliyor. Peki, Tozkoparan İskender saat kaçta başlayacak? Tozkoparan İskender’in yeni bölümü ne zaman? Tozkoparan İskender 28. bölümde neler oldu? İşte Tozkoparan İskender ile ilgili merak edilenler…
29.11.2021 Gündem
Tozkoparan İskender ne zaman başlayacak? Tozkoparan İskender yeni sezon tarihi ne zaman?
Tozkoparan İskender ne zaman başlayacak? Tozkoparan İskender yeni sezon tarihi ne zaman? Tozkoparan İskender'in yeni sezonu için nefesler tutuldu. Kısa sürede büyük bir izleyici kitlesine ulaşan Tozkoparan İskender’in yeni sezon tarihi merak ediliyor. Peki, Tozkoparan İskender ne zaman başlayacak? Tozkoparan İskender yeni sezon tarihi ne zaman? İşte , Tozkoparan İskender ile ilgili merak edilenler…
29.09.2021 Gündem
Bugün yağlı güreş var mı? Merkezefendi yağlı güreşleri bitti mi?
Bugün yağlı güreş var mı? Merkezefendi yağlı güreşleri bitti mi? Bugün yağlı güreş var mı? Merkezefendi Belediyesi tarafından Şemikler Spor Tesisi’nde bu yıl ilki gerçekleştirilen etkinliğe katılanlar, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) kuralları gereği ateş ölçümü ve HES kodu kontrolü sonrası alana alındı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından kayıt yaptıran ve güreş öncesi hazırlıklarını tamamlayan pehlivanlar, yağlanarak er meydanına çıktı.
14.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tozkoparan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tozkoparan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.