Tosun Paşa

Tosun Paşa

Son dakika Tosun Paşa haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tosun Paşa ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tosun Paşa haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tosun Paşa

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tosun paşa gelişmeleri de dahil olmak üzere 132 tosun paşa haberi bulunmuştur. Tüm tosun paşa haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tarihi Darcan Köşkü restore edildi! Tosun Paşa’ya, Kanlı Nigar ve Orta Direk Şaban'a ev sahipliği yapmıştı
Tarihi Darcan Köşkü restore edildi! Tosun Paşa’ya, Kanlı Nigar ve Orta Direk Şaban'a ev sahipliği yapmıştı Yeşilçam filmlerine ev sahipliği yapan Arnavut Hayreddin Bey Köşkü olarak bilinen Yeşilköy’deki tarihi Darcan Köşkü restore edildi. Süt Kardeşler’den Tosun Paşa’ya, Kanlı Nigar ve Orta Direk Şaban’dan Aşk Filmlerinin Unutulmaz Yönetmeni’ne kadar pek çok filme ev sahipliği yapan köşk, 2 yıl süren çalışmaların sonucunda restore edildi.
8.02.2024 Gündem
Yeşilçam'da Seferoğulları'nın Suphi'si Cevdet Arıkan hayatını kaybetti
Yeşilçam'da Seferoğulları'nın Suphi'si Cevdet Arıkan hayatını kaybetti Tosun Paşa’da ‘Suphi’ karakterine can veren, 120’nin üzerinde filmde rol alan oyuncu Cevdet Arıkan, 76 yaşında hayatını kaybetti. Ölüm haberini oyuncunun oğlu Cem Arıkan, Instagram hesabından duyurdu.
20.12.2023 Magazin
Eris varyantı Türkiye'de görüldü! Prof. Dr. Ceyhan: Bulaşı engellemezsek yeni varyantlarla pandemi devam edebilir
Eris varyantı Türkiye'de görüldü! Prof. Dr. Ceyhan: Bulaşı engellemezsek yeni varyantlarla pandemi devam edebilir Türkiye'de Eris varyantının görüldüğünü Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından duyurmuştu. Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, Eris varyantına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Prof. Ceyhan, varyantın ağır hastalık yapma özelliği olmadığını, hastalığı önlemenin yolunun aşı ve hastaları izole etmek olduğunu söyledi. Ceyhan, "Eğer varyantın bulaşmasını engellemezsek, uzun süre yeni varyantlarla pandemi devam edebilir" dedi.
15.09.2023 Gündem
‘Tosun Paşa’daki kavgalar bitecek! Arazi anlaşmazlıkları MİDAS ile sona eriyor
‘Tosun Paşa’daki kavgalar bitecek! Arazi anlaşmazlıkları MİDAS ile sona eriyor İçişleri Bakanlığı’nın başlattığı MİDAS Projesiyle, idari sınırlar netleşiyor. Meraların, göletlerin hangi köy sınırları içinde kaldığı netleşecek, ‘Tosun Paşa’ filminde izlediğimiz mera kavgaları son bulacak.
15.09.2023 Gündem
Tosun Paşa filminin çekimlerinde deveden düşerek ölmüştü! Akil Öztuna'nın kızı da kendisi kadar ünlüymüş!
Tosun Paşa filminin çekimlerinde deveden düşerek ölmüştü! Akil Öztuna'nın kızı da kendisi kadar ünlüymüş! Hababam Sınıfı serisinde gözleri iyi görmeyen felsefe hocası karakteriyle hafızalarda iz bırakmıştı Akil Öztuna. Tosun Paşa filminin çekimleri sırasında deveden düşerek hastaneye kaldırılan usta oyuncu Öztuna geçirdiği iç kanama sebebiyle hayatını kaybetmişti. Yeşilçam oyuncusu Akil Öztuna'nın kızının da kendisi kadar ünlü olduğu ortaya çıktı.
3.09.2023 Magazin
Tosun Paşa hangi il, ilçede çekildi? Tosun Paşa filmi kaç yılında, nerede çekildi?
Tosun Paşa hangi il, ilçede çekildi? Tosun Paşa filmi kaç yılında, nerede çekildi? Türk sinemasının efsane filmlerinden Tosun Paşa hangi ilde çekildi sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kemal Sunal, Şener Şen, Adile Naşit gibi ustaları bir araya getiren filmde Daver Bey'in kızı Leyla ve Yeşil Vadi'nin peşinde olan İskenderiye'nin iki köklü ailesi Tellioğulları ve Seferoğulları arasındaki mücadele konu alınır. Peki Tosun Paşa kaç yılında, nerede çekildi?
30.07.2023 Televizyon
Yeşilçam’ın emektarı tarihi köşk restore ediliyor
Yeşilçam’ın emektarı tarihi köşk restore ediliyor  İstanbul, Yeşilköy'de yer alan ve birçok Yeşilcam filmine mekan olan tarihi Darcan Köşkü’nde restorasyon çalışmaları başladı. Süt Kardeşler, Tosun Paşa, Şabanoğlu Şaban, Neşeli Günler gibi birçok filme ev sahipliği yapan köşkün restorasyonunda tarihi ve kültürel özgünlüğün korunması amaçlanıyor.
2.08.2022 Kültür Sanat
Kemal Sunal kimdir? Kemal Sunal’ın vefatının 22. Yılında anılıyor! İşte Kemal Sunal’ın hayatı ve filmleri!
Kemal Sunal kimdir? Kemal Sunal’ın vefatının 22. Yılında anılıyor! İşte Kemal Sunal’ın hayatı ve filmleri! Türk sinemasının unutulmaz ismi Kemal Sunal vefatının 22. yılında yad ediliyor! 26 yıllık oyunculuk kariyerinde 82 filmde rol alarak sinemanın unutulmaz isimleri arasında yer alan Kemal Sunal ölüm yıldönümünde anılıyor. Peki, Kemal Sunal kimdir? Kemal Sunal kaç yaşında vefat etti? Kemal Sunal neden öldü? Kemal Sunal’ın kaç filmi var? İşte Kemal Sunal’ın hayatı ve filmleri!
3.07.2022 Kültür Sanat
Beşiktaş transferi duyurdu! Cenk Tosun resmen Beşiktaş'ta
Beşiktaş transferi duyurdu! Cenk Tosun resmen Beşiktaş'ta Beşiktaş'ta teknik direktör Valerien Ismael yönetiminde yeni sezon çalışmaları başlamış ve Fransız çalıştırıcının verdiği liste doğrultusunda transfer planlaması kurulmuştu. Romain Saiss ve Gedson Fernandes ile birlikte sezonu açan siyah - beyazlılarda Wout Weghorst beklenirken flaş bir gelişme yaşandı. Beşiktaş, eski golcüsü Cenk Tosun'un transferini bitirdi. Sağlık kontrolünden geçen santrfor, imzayı attı. İşte ayrıntılar...
2.07.2022 Beşiktaş
Koronavirüs salgınında flaş gelişme! Tek tek açıklayıp dünyaya duyurdular
Koronavirüs salgınında flaş gelişme! Tek tek açıklayıp dünyaya duyurdular Koronavirüs ile ilgili son dakika gelişmesi! Dünyaya duyurdular, tamamen değişti. İngiltere Sağlık Enstitüleri (NHS), resmi Kovid-19 semptomları listesine 9 yeni madde daha ekledi. Bilim insanları bu durumun, insanların işyerlerinde ve okullarında Kovid-19 'lu kişiyi daha kolay tanımasına yardımcı olacağını açıkladı. İşte NHS'nin resmi olarak kabul ettiği 12 semptom...
4.04.2022 Gündem
Tosun Paşa, Hababam Sınıfı, Kapıcılar Kralı...  Türk sinemasının arşivdeki defterler açıldı! Sahne sahne sansür çıktı
Tosun Paşa, Hababam Sınıfı, Kapıcılar Kralı... Türk sinemasının arşivdeki defterler açıldı! Sahne sahne sansür çıktı Kapıcılar Kralı, Köşeyi Dönen Adam, Adı Vasfiye, Sürü, Mavi Boncuk... Kültür ve Turizm Bakanlığı, 1932 ile 1988 yılları arasındaki Film Denetleme Kurulları’nın aldığı sansür kararlarını kitaplaştırdı. Depolarda kilit altındaki 500 bin sayfadan oluşan 96 defter, 26 bin 273 sansür kararı incelenerek hazırlanan ‘Türkiye’de Sinema Sansürünün Tarihi’nde 500 filme ait tartışmalar var. ‘Acı Ekmek’ filmi için İçişleri Bakanlığı’na başrol oyuncusu Bülent Ersoy’un “kadın mı erkek mi?” olduğu da sorulmuş.
4.04.2022 Gündem
Usta oyuncu Ayten Erman hayatını kaybetti
Usta oyuncu Ayten Erman hayatını kaybetti Uzun süredir koronavirüs tedavisi gören Usta Oyuncu Ayten Erman tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
24.02.2022 Magazin
‘Tosun Paşa’ filmindeki yeşil vadi sahnesi gerçek oldu! Adıyamanlılar ile Malatyalılar arasında 'sınır' kavgası
‘Tosun Paşa’ filmindeki yeşil vadi sahnesi gerçek oldu! Adıyamanlılar ile Malatyalılar arasında 'sınır' kavgası Türk sinemasının unutulmaz filminden Tosun Paşa filmindeki 'Yeşil vadi' sahnesi Malatya, Adıyaman ve Kahramanmaraş illeri arasındaki sınırda gerçeğe dönüştü.
19.11.2021 Yaşam
Ahmet Nur Çebi 'kapım açık' demişti! Cenk Tosun Beşiktaş'a geri dönüyor
Ahmet Nur Çebi 'kapım açık' demişti! Cenk Tosun Beşiktaş'a geri dönüyor Sakatlık problemini tamamen atlatan ve Ahmet Nur Çebi'nin 'ona kapımız açık' dediği Cenk Tosun Beşiktaş'a geri dönmek için gün sayıyor.
8.10.2021 Beşiktaş
Tarih tekerrürden ibarettir! 1775 gün sonra...
Tarih tekerrürden ibarettir! 1775 gün sonra... Güven Yalçın'ın Sivasspor'a attığı muhteşem gol Cenk Tosun'u da bir hayli etkiledi.
4.10.2021 Beşiktaş
Cenk Tosun'dan dev satın alma! 18 milyon TL...
Cenk Tosun'dan dev satın alma! 18 milyon TL... İngiltere’nin Everton takımında top koşturan “Tosun Paşa” lakaplı Cenk Tosun, yeni sarayını Acarkent’te buldu! Tosun, sarayı andıran evine 18 milyon TL ödedi.
6.09.2021 Magazin
Kemal Sunal ölümünün 21. Yılında anılıyor! Usta sanatçı Kemal Sunal’ın hayatına dair detaylar…
Kemal Sunal ölümünün 21. Yılında anılıyor! Usta sanatçı Kemal Sunal’ın hayatına dair detaylar… Türk sinemasının usta ismi Kemal Sunal’ın bugün aramızdan ayrılışının 21. Yılı. Usta sanatçı Kemal Sunal 3 Temmuz 2000 yılında aramızdan ayrıldı. Filmleriyle kuşakları etkileyen Kemal Sunal’ın hayatına dair merak edilenler…
3.07.2021 Gündem
Kartal Tibet öldü mü, neden? Kartal Tibet kimdir, nereli? İşte hayatı…
Kartal Tibet öldü mü, neden? Kartal Tibet kimdir, nereli? İşte hayatı… Usta oyuncu Kartal Tibet hakkında yapılan açıklamalar artarak devam ediliyor. Oyunculuk dışında senaristlik ve yönetmenlik de yapan Türk sinemasının kült isimlerinden Kartal Tibet en çok “Tarkan” karakteriyle hafızalarda yer edindi. Peki, Kartal Tibet öldü mü, Kartal Tibet neden öldü? İşte Kartal Tibet hakkında merak edilenler…
2.07.2021 Gündem
Usta sinema oyuncusu ve yönetmen Kartal Tibet hayatını kaybetti
Usta sinema oyuncusu ve yönetmen Kartal Tibet hayatını kaybetti Türk Sineması'nın usta ismi oyuncu, senarist ve yönetmen Kartal Tibet, vefat etti. Kartal Tibet'in vefat haberini oyuncu Civan Canova, sosyal medya hesabından, "Güle güle Kartal ağabeyim, seni çok özleyeceğim" notuyla duyurdu.
2.07.2021 Magazin
Dorukhan Toköz'ün yeni takımı Lazio oluyor
Dorukhan Toköz'ün yeni takımı Lazio oluyor Beşiktaş ile yeni sözleşme konusunda anlaşmaya varamayan Dorukhan Toköz'ün Lazio ile flört halinde olduğu ortaya çıktı.
10.02.2021 Beşiktaş
Koronavirüse yaklanan Şener Şen’in sağlık durumu nasıl? Şener Şen hangi hastanede?
Koronavirüse yaklanan Şener Şen’in sağlık durumu nasıl? Şener Şen hangi hastanede? Yeşilçam’ın efsane oyuncusu Şener Şen koronavirüse yakalandı. Türkiye’nin en sevilen isimlerinden biri olan Şener Şen’in koronavirüse yakalanması milyonlarca kişiyi üzdü. Hababam Sınıfı, Çiçek Abbas, Eşkıya, Davaro, Arabesk gibi birçok başarılı filmde rol alan Şener Şen’in sağlık durumu sevenleri tarafından sık sık sorgulanıyor. Arama motorlarına yönelen vatandaşlar Şener Şen’in sağlık durumu nasıl, son durumu ne, gibi sorulara yanıt arıyor.
11.11.2020 Gündem
Şener Şen hastaneye kaldırıldı
Şener Şen hastaneye kaldırıldı Yeni tip korona virüs (Covid-19) testi pozitif çıkan Şener Şen'in 3 gün hastanede gözlem altında kalacağı öğrenildi. 78 yaşındaki Şener Şen'in sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.
11.11.2020 Gündem
Kemal Sunal kimdir? Kemal Sunal kaç yaşında, ne zaman vefat etti? İşte Kemal Sunal'ın filmleri ve biyografisi
Kemal Sunal kimdir? Kemal Sunal kaç yaşında, ne zaman vefat etti? İşte Kemal Sunal'ın filmleri ve biyografisi Vefatının 20. yılında anılan usta oyuncu, 26 yıllık kariyerinde çok sayıda tiyatro eserinin yanında 76'sı başrol olmak üzere 82 filmde rol alarak Türk sinemasının unutulmaz isimleri arasında yer aldı. Peki, Kemal Sunal kimdir? Kemal Sunal kaç yaşında, ne zaman vefat etti? İşte Kemal Sunal'ın filmleri ve biyografisi...
9.08.2020 Gündem
Müjde Ar kimdir? Müjde Ar kaç yaşında ve nereli? Müjde Ar filmleri...
Müjde Ar kimdir? Müjde Ar kaç yaşında ve nereli? Müjde Ar filmleri... Yeşilçam'ın efsane oyuncularından Müjde Ar bir döneme damga vuran filmleri ve sahneleri ile Türk sinemasının unutulmaz oyuncuları arasında yer alıyor. Müjde Ar oyunculuğunun altın yıllarında yer aldığı her film çokça konuşulmuş cesur ve protest tavrı ile Türk sinemasının yıldız oyuncuları arasında yer almıştır. Peki, Müjde Ar kimdir? Müjde Ar kaç yaşında ve nereli? Müjde Ar filmleri ve hakkında merak edilenler...
21.06.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tosun Paşa ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tosun paşa haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.