Meclis'e geliyor! Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor, 2 yıl yasak...
Meclis'e geliyor! Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor, 2 yıl yasak... Milyonlarca kişiyi ilgilendiren düzenleme Meclis'e geliyor. AK Parti, 33 maddelik torba teklifi hazırlıyor. Hazırlanan tarım politikaları ile ilgili teklif ile tarım arazilerine zarar verenlere her metre kare için 165 lira idari para cezası verilecek. Tütün ve alkol ürünleri ile ilgili konulan yasaklarla aykırı hareket edenlere, 65 bin TL'den 320 bin TL'ye kadar idari para cezası verilecek. Kabahat fiilinin, ilk fiilin işlenmesinden sonraki 5 yıl içinde 3'üncü defa işlenmesi halinde ayrıca Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından, satıcıya ait tüm alkollü içki perakende satış belgelerinin iptaline karar verilmesi öngörülürken, satış belgesi iptal edilenlere 2 yıl süreyle yeni alkollü içki perakende satış belgesi verilmeyecek.
16.05.2020 Ekonomi
Ekonomiye ilişkin "torba teklif" TBMM'de!
Ekonomiye ilişkin "torba teklif" TBMM'de! AK Parti'li milletvekillerinin imzasını taşıyan Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Başkanlığına sunuldu.
17.02.2020 Siyaset
Torba teklif görüşmeleri başladı
Torba teklif görüşmeleri başladı Milyonlarca kişiyi ilgilendiren vergi düzenlemesine ilişkin kanun teklifi Meclis'e geldi
22.02.2017 Siyaset
TBMM'de de yaşandı!
TBMM'de de yaşandı! CHP'li Ağbaba: Siz eğer bunu yapmazsanız birileri gelip size 'la oğlum bas git' der"
28.06.2012 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri