Topal

Topal

Son dakika Topal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Topal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Topal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Topal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan topal gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.645 topal haberi bulunmuştur. Tüm topal haberleri aşağıda listelenmiştir.
Okan Buruk, Galatasaray'ı şampiyon yapıp gidiyor! Teklifi açıklayıp bombayı patlattı
Okan Buruk, Galatasaray'ı şampiyon yapıp gidiyor! Teklifi açıklayıp bombayı patlattı Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Galatasaray, Süper Lig'in 34'üncü haftasında Adana Demirspor'u deplasmanda 3-0'lık skorla mağlup etti. Eski futbolcu Mehmet Topal'ın Okan Buruk ile ilgili bombayı patlattı. İşte detaylar...
27.04.2024 Fenerbahçe
Tekne yanaştırma cinayeti davasında gelişme! Baba ve oğluna karar verildi
Tekne yanaştırma cinayeti davasında gelişme! Baba ve oğluna karar verildi İstanbul'un Büyükçekmece İlçesinde 1.5 yıl önce Alper Uygun’u tekne yanaştırma tartışması sırasında 2 el ateş ederek öldüren baba Ümit Büyükgöze ve oğlu Doğukan Büyükgöze'ye cezalarında indirim uygulanarak ayrı ayrı 25 yıl hapis cezası verildi.
19.04.2024 Gündem
Eylem Tok, oğlunu Amerika'ya kaçırmıştı! Oğuz Murat Aci’nin babası konuştu: Belki içinde çok önemli deliller var
Eylem Tok, oğlunu Amerika'ya kaçırmıştı! Oğuz Murat Aci’nin babası konuştu: Belki içinde çok önemli deliller var Eyüpsultan'da yazar Eylem Tok’un 16 yaşındaki oğlunun karıştığı kaza sonucu Oğuz Murat Aci’nın hayatını kaybetmesine ilişkin soruşturma sürerken, baba Özer Aci CNN TÜRK'e konuştu.
7.04.2024 Gündem
Kozan'da MHP'den seçilen başkana 'geç istifa' itirazı! "Mücadele edeceğiz"
Kozan'da MHP'den seçilen başkana 'geç istifa' itirazı! "Mücadele edeceğiz" Adana'da Kozan Belediye Başkanlığını, kesin olmayan sonuçlara göre oyların yüzde 28,05'ini alarak kazanan MHP'li Mustafa Atlı'nın görev yaptığı bankadan zamanında istifa etmediğini ileri süren Büyük Birlik Partisi (BBP) adayı Gürdal Topal, İlçe Seçim Kurulu'na itiraz etti. Atlı'nın avukatları tarafından propaganda sürecinde bu yöndeki eleştirilere yönelik yapılan açıklamada, "Mustafa Atlı bankada işçi olarak çalışmakta olup aday adayı olabilmek için görevinden ayrılması gerekmemektedir. Buna rağmen adaylık sürecinde bankadaki görevini layıkıyla ifa edemeyeceğini düşündüğü için kendi iradesiyle görevinden ayrılmıştır" denilmişti.
2.04.2024 Adana
31 Mart seçiminde adayların sandığından kim birinci çıktı?
31 Mart seçiminde adayların sandığından kim birinci çıktı? CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Manisa'da oy kullandığı 1174 No'lu sandıktan CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek açık ara farkla ilk sırada çıktı. Turgut Altınok'un oy kullandığı sandıktan Mansur Yavaş 1'inci çıktı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın sandığından kendi ismi çıkarken, Hamza Dağ'ın sandığında da birinci çıkan isim yine kendi oldu. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na oy kullandığı sandıkta 114, AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum’a ise 126 oy çıktı.
31.03.2024 Gündem
Adayların sandığından kimler birinci çıktı?
Adayların sandığından kimler birinci çıktı? CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Manisa'da oy kullandığı 1174 No'lu sandıktan CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek açık ara farkla ilk sırada çıktı. Turgut Altınok'un oy kullandığı sandıktan Mansur Yavaş 1'inci çıktı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın sandığından kendi ismi çıkarken, Hamza Dağ'ın sandığında da birinci çıkan isim yine kendi oldu. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na oy kullandığı sandıkta 114, AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum’a ise 126 oy çıktı.
31.03.2024 Gündem
Ankara yerel seçim sonuçları! Mansur Yavaş'tan ilk açıklama
Ankara yerel seçim sonuçları! Mansur Yavaş'tan ilk açıklama Türkiye yerel yöneticileri için seçimini yaptı. Oylarını kullanan vatandaşlar gözlerini şimdi de yerel seçim sonuçlarına çevirdi. Ankara seçim sonuçları da merak ediliyor. Seçimi resmi olmayan sonuçlara göre önde götüren CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Çalışmalarımıza inanan, bizlere güvenen, her zaman yanımızda olan başta Genel Başkanımız Özgür Özel olmak üzere önceki dönem başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na, partimizin yönetim kademesinden tüm gönüllülerimize kadar herkese, tüm teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum." dedi. Ankara ve ilçe ilçe seçim sonuçları gazetevatan.com'da...
1.04.2024 Gündem
CHP lideri Özel'in sandığından CHP adayı çıktı
CHP lideri Özel'in sandığından CHP adayı çıktı CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Manisa'da oy kullandığı 1174 No'lu sandıktan CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek açık ara farkla ilk sırada çıktı. Zeyrek 197 oy alırken, MHP'li Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve adayı Cengiz Ergün 42 oy aldı.
31.03.2024 Gündem
Erdal Beşikçioğlu CHP seçim sonuçları: 2024 Etimesgut seçim sonuçlarına göre kim önde? Erdal Beşikçioğlu yerel seçim sonuçları
Erdal Beşikçioğlu CHP seçim sonuçları: 2024 Etimesgut seçim sonuçlarına göre kim önde? Erdal Beşikçioğlu yerel seçim sonuçları Erdal Beşikçioğlu seçim sonuçları anlık olarak takip edilmeye başlandı. 31 Mart 2024 Yerel seçim sonuçlarında oy sayma işlemine geçti. 61 milyondan fazla seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Ankara'nın Etimesgut ilçesinde aday olan sanatçı Erdal Beşikçioğlu'nun aldığı oy oranı da araştırılmaya başlandı. İşte CHP Etimesgut seçim sonuçları...
31.03.2024 Gündem
Manisa yerel seçim sonuçları 2024: Manisa belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Manisa'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Manisa yerel seçim sonuçları 2024: Manisa belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Manisa'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Manisa geldi. Manisa yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Manisa'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. Manisa belediyesi hangi parti? İşte 31 Mart 2024 Manisa yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Türkiye sandık başına gidiyor! Sonuçlar anbean gazetevatan.com'da olacak
Türkiye sandık başına gidiyor! Sonuçlar anbean gazetevatan.com'da olacak Türkiye yarın yerel yönetimlerde görev yapacak isimleri seçmek için sandığa gidiyor. Seçimlerde 81 il, 973 ilçe ve 390 beldede binlerce aday yarışacak. Yayın yasaklarının kalkmasının ardından en hızlı ve en ayrıntılı seçim sonuçları gazetevatan.com'da olacak...
30.03.2024 Gündem
İzmir'de otobüs grevi ne zaman, İzmir'de otobüsler grevde mi? Otobüsler yarın grevde mi?
İzmir'de otobüs grevi ne zaman, İzmir'de otobüsler grevde mi? Otobüsler yarın grevde mi? İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Belediye-İş arasında yaşanan toplu iş sözleşme krizinin ardından bir kriz de Genel İş Sendikası ile belediye arasında da anlaşmazlık çıktı. Belediye yönetimi bugün İZELMAN Şirketinde örgütlü DİSK'e bağlı Genel İş Sendikası yöneticilerini belediyeye çağırarak 7 Mart'ta yatması öngörülen ikramiye ve yemek kartı ücretlerinin zamanında hesaplara yatırılamayacağını belirtti. Bunun üzerine DİSK Genel İş İzmir 1 ve 3 No'lu Şubeler iş bırakma kararı aldı. Peki, İzmir'de otobüs grevi ne zaman, İzmir'de otobüsler grevde mi? Otobüsler yarın grevde mi?
8.03.2024 Gündem
Eylem Tok ve oğlu, kazanın ardından Mısır'a kaçmıştı! Türkiye'ye dönme şartını açıkladı
Eylem Tok ve oğlu, kazanın ardından Mısır'a kaçmıştı! Türkiye'ye dönme şartını açıkladı İstanbul'da trafik kazasında bir kişiyi öldüren, 4 kişiyi de yaralayan 17 yaşındaki oğlunu Mısır'a kaçıran Eylem Tok, Türkiye'ye dönmek için şart koştu. Öte yandan 17 yaşındaki sürücü T.C ve annesi Eylem Tok için kırmızı bülten talebi hazırlanarak Adalet Bakanlığına gönderildiği öğrenildi.
7.03.2024 Gündem
Mısır'a kaçan yazar Eylem Tok ve oğlu hakkında yakalama kararı
Mısır'a kaçan yazar Eylem Tok ve oğlu hakkında yakalama kararı Eyüpsultan'da lüks ciple, arızalanan ATV motorunu emniyet şeridinde kontrol eden gruba çarpan ve 1 kişinin ölümüne neden olan 17 yaşındaki sürücü T.C.'nin annesi ünlü yazar Eylem Tok hakkında yakalama kararı çıkarıldı.
6.03.2024 Gündem
Tekne yanaştırma tartışması cinayetle bitmişti; baba ve oğlu için istenen ceza belli oldu
Tekne yanaştırma tartışması cinayetle bitmişti; baba ve oğlu için istenen ceza belli oldu Büyükçekmece'de 1.5 yıl önce Alper Uygun tekne yanaştırma tartışması sırasında baba Ümit Büyükgöze ve oğlu Doğukan Büyükgöze tarafından silahla 2 el ateş edilerek öldürülmüştü. Bakırköy 24. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada mütaalasını açıklayan savcı, baba ve oğlunun müebbet hapisle cezalandırılmasını talep etti.
6.03.2024 Gündem
Yemekteyiz Oktay Kurnaz kimdir, kaç yaşında? Zuhal Topal'la Yemekteyiz Oktay Kurnaz aslen nereli?
Yemekteyiz Oktay Kurnaz kimdir, kaç yaşında? Zuhal Topal'la Yemekteyiz Oktay Kurnaz aslen nereli? Zuhal Topal'lla Yemekteyiz progrmaında yer alan Oktay Kurnaz hakkında araştırmalar başladı. Perşembe günü yarışmacısı olan Oktay Kurnaz aslen Tokatlı ve 26 yaşında! İşte Yemekteyiz Oktay Kurnaz hakkında merak edilenler...
27.02.2024 Magazin
Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim birinci oldu? 23 Şubat Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı?
Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim birinci oldu? 23 Şubat Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz, hafta içi her gün izleyicilerle buluşuyor. Haftanın birincisi ise cuma günleri haftanın finalinde açıklanıyor. Peki 23 Şubat Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim kazandı?
23.02.2024 Magazin
Zuhal Topal'ın Afrika tatili! Maasai dansı etmeye çalıştı
Zuhal Topal'ın Afrika tatili! Maasai dansı etmeye çalıştı Yemekteyiz programının sunucusu oyuncu Zuhal Topal Zanzibar’a gitti. Topal oranın yerel halkıyla dans ettiği görüntüleri sosyal medyasından “Şimdi yandım” diyerek paylaştı.
29.01.2024 Magazin
Yemekteyiz Fatemeh kimdir? | Fatemeh Asghari kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? Yemekteyiz Fatemeh kaç puan aldı?
Yemekteyiz Fatemeh kimdir? | Fatemeh Asghari kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? Yemekteyiz Fatemeh kaç puan aldı? Zuhal Topal’la Yemekteyiz programının yeni haftasında yarışan yarışmacılardan biri de Fatemeh Asghari oldu. Dikkatleri çeken İranlı yarışmacı, izleyicileri tarafından merak ediliyor. Peki, Zuhal Topal’la Yemekteyiz’de yarışan Fatemeh Asghari kimdir, nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor?
26.12.2023 Televizyon
Sosyal medyanın şampiyonlar liginin tüm mal varlıklarına el konuldu
Sosyal medyanın şampiyonlar liginin tüm mal varlıklarına el konuldu Dilan Polat'ın 2019 yılında paylaştığı ve sosyal medyanın 'şampiyonlar ligi' olarak isimlendirdiği fotoğrafta bulunan 12 kişinin tüm mal varlıklarına el konuldu. Mal varlıklarına el konulan isimler Eylül Öztürk Özkan, Feyzanur Başar, İleyda Topal, İlke Elagöz, Kadir Yiğit, Merve Nur Korkut, Muhammed Oğuz Başar, Murat Yiğit, Tolunay Topal, Yasemin Yiğit, Tuğba Demir ve Yavuz Selim Korkut.
1.12.2023 Gündem
Hangi fenomenlere soruşturma açıldı? Fenomenlere yurt dışı yasağı mı konuldu?
Hangi fenomenlere soruşturma açıldı? Fenomenlere yurt dışı yasağı mı konuldu? Dilan - Engin Polat çifti davasının ardından diğer fenomenler de mercek altına alındı. Özlem ve Tayyar Öz çifti hakkında Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Yurt dışı yasağı getirilen isimler de belli oldu. Öte yandan Yurt dışı yasağına dahil edildiğini öğrenen Eylül Öztürk sosyal medya hesabında paylaşım yaptı. Öztürk, "Evet şu anda bana geldikleri kesinleşti anladığım kadarıyla. Ben buradan bunu anlıyorum. Demek ki soruşturmaya veya incelemeye dahil olduk. Bu beni çok mutlu etti. Demek ki sona yaklaşıyoruz. Hep bir belirsizlik vardı. Ama ben zaten yurt dışındayım, o nasıl olacak anlamadım. Neyse bunu avukatıma sorayım." şeklinde yazdı.
29.11.2023 Gündem
Sihirli Annem'in Betüş ve Suzan'ı yıllar sonra bir araya geldi! Pozlarına yorum yağdı
Sihirli Annem'in Betüş ve Suzan'ı yıllar sonra bir araya geldi! Pozlarına yorum yağdı Sihirli Annem dizisi oyuncuları Zuhal Topal ve İnci Türkay yeniden bir araya geldi. Sihirli Annem dizisinde Betüş ve Suzan karakterlerini canlandıran ikili o anları sosyal medyada hesabından da paylaştı. Zuhal Topal yaptığı paylaşımın altına “Araya mesafeler girse de 22 yıllık dostluğumuz hiç bitmedi" notunu düştü. İkilinin paylaşımı beğeni rekoru kırdı.
16.11.2023 Magazin
Kuzey ışıkları Türkiye'den de izlenebildi
Kuzey ışıkları Türkiye'den de izlenebildi Neden kırmızı ya da yeşil? Nasıl buraya kadar geldi? Tehlikeli mi?
7.11.2023 Bilim ve Teknoloji
Van'da görülen Kuzey Işıkları'nın sırrı çözüldü! Uzmanlar açıkladı, Dünya'ya çarptı
Van'da görülen Kuzey Işıkları'nın sırrı çözüldü! Uzmanlar açıkladı, Dünya'ya çarptı Kutuplarda görmeye alıştığımız Kuzey Işıkları, bu kez Avrupa ve Türkiye’den gözlendi. Güneş’te önceki gün yaşanan patlamalarda olağandan çok yayılan plazmalar Dünya’ya çarptı. Önümüzdeki dönemlerde bunun artacağını söyleyen uzmanlar, bunun bizi tehdit eden bir durum olmadığını söyledi.
7.11.2023 Yaşam
Bugün hangi diziler var? Diziler ne zaman başlıyor, dizilerin yeni bölümleri başladı mı?
Bugün hangi diziler var? Diziler ne zaman başlıyor, dizilerin yeni bölümleri başladı mı? Sevdiği dizileri kaçırmadan izlemek, TV karşısında günün yoğunluğunu atmak isteyenler milli yas nedeniyle ara verilen dizilerin başlayıp başlamadığını sorguluyor. TV’lerin yayın akışı 24 Ekim 2023 Salı günü yayınlandı. Peki, Milli yas nedeniyle olmayan dizilerin yeni bölümleri başladı mı? Bugün hangi diziler var, diziler ne zaman başlıyor?
24.10.2023 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Topal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki topal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.