Tolga Polat

Tolga Polat

Son dakika Tolga Polat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tolga Polat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tolga Polat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tolga Polat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tolga polat gelişmeleri de dahil olmak üzere 132 tolga polat haberi bulunmuştur. Tüm tolga polat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Vali yardımcısı, annesi ve kardeşini öldürmüştü! 'Yaptığı yemeğin parasını istiyordu'
Vali yardımcısı, annesi ve kardeşini öldürmüştü! 'Yaptığı yemeğin parasını istiyordu' Adana'da miras anlaşmazlığı yüzünden annesi Afiyet İkbal Polat (66) ile avukat kardeşi Altuğ Polat'ı (42) tabancayla vurarak öldürmekle suçlanan Hatay Vali Yardımcısı Tolga Polat (45), 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılandığı Adana 14. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada, "Annem beni hiç sevmedi. Şiddet gördüm. Babam ile anlaşamıyordu. Annem, evde yaptığı yemek için bile babamdan yemek parası istiyordu. Yıkadığı çamaşırın bile parasını istiyordu" dedi. Mahkeme heyeti, Polat'ın tutukluluğunun devamına karar vererek duruşmayı erteledi.
11.08.2021 Gündem
Vali yardımcısı dehşet saçtı! Böyle öldürmüş
Vali yardımcısı dehşet saçtı! Böyle öldürmüş Adana’da annesi ve kardeşini vurarak öldüren Mersin Vali Yardımcısı Tolga Polat hakkında hazırlanan iddianamede iki cinayetin detayları yer aldı. Savcılık, Polat’ın ‘iki kez ağırlaştırılmış müebbet hapis’ ile cezalandırılmasını talep etti.
20.11.2020 Yaşam
Dehşet evinin tek tanığının ifadesi ortaya çıktı: Hapis yatılır mı baba? Ver kendimi de vuracağım
Dehşet evinin tek tanığının ifadesi ortaya çıktı: Hapis yatılır mı baba? Ver kendimi de vuracağım Adana'da, Hatay Vali Yardımcısı Tolga Polat'ın (45), annesi Afiyet İkbal Polat ile avukat kardeşi Altuğ Polat'ı (42) tabancayla vurarak öldürdüğü gecenin tek tanığı 70 yaşındaki baba Şeref Polat'ın, ifadesine DHA ulaştı.
13.08.2020 Gündem
Hatay Vali Yardımcısı Tolga Polat tutuklandı
Hatay Vali Yardımcısı Tolga Polat tutuklandı Adana'da, annesini ve erkek kardeşini tabancayla öldüren Hatay Vali Yardımcısı Tolga Polat tutuklandı.
12.08.2020 Gündem
Vali yardımcısı, annesi ve kardeşini öldürdü! Cenazede gözyaşları sel oldu
Vali yardımcısı, annesi ve kardeşini öldürdü! Cenazede gözyaşları sel oldu Hatay Vali Yardımcısı Tolga Polat tarafından dün gece çıkan tartışma sonrası öldürülen avukat kardeş Altuğ Polat için Adana Adliyesi önünde tören düzenlendi. Polat için avukat arkadaşları ve yakınları gözyaşı döktü. Törene katılanlar Polat’ın her zaman verdiği parmak selamını yaparak onu uğurladı.
12.08.2020 Gündem
Hatay Vali Yardımcısı Tolga Polat, annesi ve kardeşini öldürdü! Sebebi ortaya çıktı
Hatay Vali Yardımcısı Tolga Polat, annesi ve kardeşini öldürdü! Sebebi ortaya çıktı Adana'da annesi İkbal Polat ile avukat kardeşi Altuğ Polat'ı (42) tabancayla vurarak öldüren Hatay Vali Yardımcısı Tolga Polat'ın (45), mal paylaşımı nedeniyle çıkan tartışmada cinayeti işlediği ortaya çıktı. Avukat Polat ile annesinin, baba Şeref Polat'ın akli dengesinin yerinde olmadığı iddiasıyla vesayet davası açtığı öğrenildi.
12.08.2020 Gündem
Tolga Polat kimdir nereli? Hatay Vali yardımcısı Tolga Polat kaç yaşında, evli mi?
Tolga Polat kimdir nereli? Hatay Vali yardımcısı Tolga Polat kaç yaşında, evli mi? Hatay Vali Yardımcısı Tolga Polat tartıştığı annesi İkbal Polat ile avukat kardeşi Altuğ Polat'ı tabancayla vurarak öldürdü. Olayın ardından kaçtığı iddia edilen Tolga Polat polis ekipleri tarafından yakalanıp gözaltına alındı. Olayın basına yansımasının ardından, Tolga Polat kimdir? Hatay Vali yardımcısı Tolga Polat nereli? Soruları da arttı.
12.08.2020 Gündem
Hatay Vali Yardımcısı, annesi ve avukat kardeşini öldürdü
Hatay Vali Yardımcısı, annesi ve avukat kardeşini öldürdü Hatay Vali Yardımcısı Tolga Polat, tartıştığı annesi İkbal Polat ile avukat kardeşi Altuğ Polat'ı tabancayla vurarak öldürdü. Tolga Polat'ın olayın ardından kaçtığı ileri sürüldü.
12.08.2020 Yaşam
Referandumda ‘evet’ demek için partisinden istifa etti
Referandumda ‘evet’ demek için partisinden istifa etti Demokrat Parti Hanak Belediye Meclis üyesi Tolga Polat partisinden istifa ederek AK Partiye katıldı.
1.03.2017 Siyaset
Suriyeli sığınmacılar eski vekilin arabasına saldırdı!
Suriyeli sığınmacılar eski vekilin arabasına saldırdı! Önce yolu trafiğe kapattılar, sonra saldırdılar...
29.09.2021 Gündem
CHP heyeti Suriye'de
CHP heyeti Suriye'de Loğoğlu başkanlığındaki heyet, Yayladağı Sınır Kapısından geçerek Lazkiye Valisiyle görüştü
29.09.2021 Gündem
Çok ilginç ziyaretler!
Çok ilginç ziyaretler! ABD ve İngiliz Başkonsolosları, Nisan ayı başında Yayladağı ve Cilvegözü sınır kapılarını ziyaret etti...
29.09.2021 Gündem
Türkiye'ye kaçış sürüyor!
Türkiye'ye kaçış sürüyor! Sayı 4 bin 300'e ulaştı
11.06.2011 Dünya
'Bizi göndermeyin öldürürler'
'Bizi göndermeyin öldürürler' Türkiye’ye sığınan Suriyeliler, ülkelerine dönmek istemediklerini söyledi...
1.05.2011 Yaşam
Suriye’deki kriz sınırımıza dayandı
Suriye’deki kriz sınırımıza dayandı Suriye’de yaşanan iç karışıklıklardan kaçan 250 Suriyeli, Hatay’da sınırı geçip Türkiye’ye sığındı. Dışişleri Bakanı Davutoğlu, Konya’daki gezisini yarıda keserek Ankara’ya döndü ve acilen “mülteci zirvesi” düzenledi
29.09.2021 Gündem
‘Devlette olur böyle şeyler’
‘Devlette olur böyle şeyler’ Vali yardımcısı bürokratı dövdü. Vali bürokratın yakınlarını böyle teselli etti
29.09.2021 Gündem
İçişleri bakanlığında yeni atamalar
İçişleri bakanlığında yeni atamalar İşte yeni atanan müşavir ve vali yardımcılarının tam listesi...
29.09.2021 Gündem
Yargı final mi yapıyor, final bölümü ne zaman? Yargı’nın final tarihi belli oldu!
Yargı final mi yapıyor, final bölümü ne zaman? Yargı’nın final tarihi belli oldu! Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı final için geri sayıma başladı. Üç sezondur reyting rekorları kıran dizinin final tarihi belli oldu. Peki, Yargı final mi yapıyor, ne zaman bitiyor?
27.04.2024 Magazin
Yargı, yeni bölümüyle nefes kesecek! O sahneye can dayanmadı
Yargı, yeni bölümüyle nefes kesecek! O sahneye can dayanmadı Her pazar akşamı yeni bölümleri ile ekrana gelen dizi Yargı, yine çok konuşulacak bir bölümle izleyici karşısına çıkacak.
16.03.2024 Magazin
Yargı'da nefes kesen operasyon! Ilgaz Savcı emirleri dinlemedi
Yargı'da nefes kesen operasyon! Ilgaz Savcı emirleri dinlemedi Kanal D’nin, her pazar akşamı izleyici ile buluşan Ay Yapım imzalı dizisi Yargı, 77'nci bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yeni bölümünde; Suç örgütüne ulaşan Ilgaz Savcı ve ekibi, operasyon yapamaya karar verdi. Başsavcı Nadide'nin engellemelerine rağmen harekete geçen Ilgaz, gelen kötü haberle yıkıldı.
25.12.2023 Magazin
'Yargı' yine reytinglerin zirvesinde!
'Yargı' yine reytinglerin zirvesinde! Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi 'Yargı', dün akşam 65'inci bölümüyle ekranlara geldi. İzleyiciyi ekrana kilitleyen 'Yargı', bir kez daha pazar akşamının galibi oldu.
2.10.2023 Televizyon
2023 Uluslararası Emmy Ödülleri’nde Türkiye’den tek aday dizi “Yargı” oldu
2023 Uluslararası Emmy Ödülleri’nde Türkiye’den tek aday dizi “Yargı” oldu Kanal D’nin, Ay Yapım imzalı reyting rekortmeni dizisi Yargı, uluslararası başarılarına bir yenisini daha ekledi.
27.09.2023 Televizyon
15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları ve memleketleri
15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları ve memleketleri 15 Temmuz şehitleri isimleri, fotoğrafları ve memleketleri hain darbecilere karşı halkın kahramanca memleketi müdafaa ettiği bugün en çok araştırılan konulardan biri oldu. 15 Temmuz 2016 tarihinde Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) içindeki bir grup asker tanklar, helikopterler ve askeri birlikler bazı stratejik noktaları ele geçirmeye çalıştı. Halk büyük bir direniş göstermiş, sokaklara çıkarak tanklara ve askerlere karşı koyup darbe girişiminin başarısız olmasını sağlamıştır. Bu müdafaa sırasında 251 vatandaşımız hayatını kaybetti, binlerce kişi ise yaralandı. Her yıl 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü olarak bugünde şehitlerimizi anmak isteyenler kaç şehit verildiğini, isimlerini ve memleketlerini araştırıyor. Peki, 15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları, meslekleri ve memleketleri…
15.07.2023 Gündem
Deprem felaketinde 7. gün! Son durum açıklandı
Deprem felaketinde 7. gün! Son durum açıklandı 6 Şubat Pazartesi sabahı saat 04:17'de Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7.7; saat 13.24'te Elbistan ilçesinde 7.6 büyüklüğünde meydana gelen iki deprem, Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Malatya ve Kilis'te büyük yıkıma yol açtı. Depremde 29 bin 605 kişi hayatını kaybetti.
12.02.2023 Gündem
Takvim Gazetesi Carrefoursa Akbank çekiliş sonuçları 2022! 3000 TL Carrefoursa çekiliş sonuçları açıklandı mı? Asil ve yedek liste Takvim gazetesi çekiliş sonuçları sorgulama!
Takvim Gazetesi Carrefoursa Akbank çekiliş sonuçları 2022! 3000 TL Carrefoursa çekiliş sonuçları açıklandı mı? Asil ve yedek liste Takvim gazetesi çekiliş sonuçları sorgulama! Takvim Gazetesi 15 Aralık çekiliş sonuçları açıklanma tarihi sorgulaması başladı. 3.000 TL değerinde CarrefourSA çekilişi sonuçları merak ediliyor. Juzdan’a giriş yaparak 1 çekiliş hakkı 30 Kasım’a kadar her gün giriş yaparak toplamda 31 adet daha çekiliş hakkı ile elde edilen çekilişin sonuçları hakkında yapılan araştırmalar arttı. Peki, Takvim Gazetesi Carrefoursa çekiliş sonuçları açıklandı mı, Carrefoursa çekiliş sonuçları nasıl sorgulanır? 15 Aralık Takvim Gazetesi Carrefoursa çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak, asil liste belli oldu mu?
16.12.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Tolga Polat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tolga polat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.