Tolga Çevik

Tolga Çevik

Son dakika tolga çevik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tolga çevik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tolga çevik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tolga Çevik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tolga çevik gelişmeleri de dahil olmak üzere 313 tolga çevik haberi bulunmuştur. Tüm tolga çevik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Vizontele Tuba hangi yıl, hangi ilde çekildi? Vizontele Tuuba konusu nedir?
Vizontele Tuba hangi yıl, hangi ilde çekildi? Vizontele Tuuba konusu nedir? Vizontele Tuuba filmi hangi yıl çekildi sorusunun yanıtı merak ediliyor. Türk sinemasının usta yönetmeni Yılmaz Erdoğan'ın filmi Vizontele Tuuba filminin başrollerinde İclal Aydın, Tolga Çevik, İdil Fırat, Tuba Ünsal gibi yıldız isimler yer alıyor. Sinema seyircisinin merakla araştırdığı soruların başında da "Vizontele Tuuba ne zaman çekildi?", "Vizontel Tuba hangi ilde çekildi?" geliyor.
31.10.2023 Televizyon
Bir Yılmaz Erdoğan klasiği Organize İşler nerede, ne zaman çekildi? Organize İşler konusu ne, oyuncuları kimler?
Bir Yılmaz Erdoğan klasiği Organize İşler nerede, ne zaman çekildi? Organize İşler konusu ne, oyuncuları kimler? Organize İşler filmi hangi yıl çekildi sorusunun yanıtı merak ediliyor. Başrollerinde Yılmaz Erdoğan, Özgü Namal, Tolga Çevik ve Cem Yılmaz'ın yer aldığ Organize İşler filmi replikleriyle de hafızalarda silinmez izleriyle yer aldı. Bu akşam Star Tv'de yayılanacak Organize İşler nerede çekildi? Organize İşler konusu nedir?
28.09.2023 Televizyon
Ünlülerin çocukları
Ünlülerin çocukları Ünlü isim Tolga Çevik kızıyla birlikte film galasına gitti. 17 yaşına basan Tuna tüm dikkatleri çekti.
13.04.2023 Magazin
Tolga Çevik'e vize şoku!
Tolga Çevik'e vize şoku! Ünlü komedyen Tolga Çevik, Toronto’da sahne alacaktı. Ancak Kanada Konsolosluğu’ndan aylardır yaptığı vize başvurusuna yanıt gelmedi. Hal böyle olunca da Tolga Çevik Twitter hesabından tepki gösterdi.
31.10.2022 Magazin
Ezgi Mola duygusal anlar yaşadı!
Ezgi Mola duygusal anlar yaşadı! Oyuncu Ezgi Mola, geçtiğimiz gün Levent'te objektiflere takıldı. Ameliyat olan köpeğini anlatan ünlü isim, duygusal anlar yaşadı. Oyuncu, ardından köpeği Kuki'yi muhabirlerle de tanıştırdı.
8.08.2022 Magazin
Tolga Çevik'e video şoku! Mahkemenin yolunu tuttu...
Tolga Çevik'e video şoku! Mahkemenin yolunu tuttu... Ünlü komedyen Tolga Çevik'in başı dertte. Sosyal medyada bir kullanıcı, oyuncu Tolga Çevik'in T.C kimlik numarasını ele geçirdikten sonra videolu bir paylaşımda bulundu. Kişisel bilgilerinin ifşa edildiğini gören Çevik hemen mahkemeye koştu.
21.07.2022 Magazin
Tolga Çevik'ten eşine romantik doğum günü sürprizi!
Tolga Çevik'ten eşine romantik doğum günü sürprizi! Komedyen Tolga Çevik ile uzun süredir mutlu bir evlilik sürdüren Cem Yılmaz'ın kız kardeşi Özge Çevik, 40 yaşına bastı. Eşine doğum günü için sürpriz yapan ünlü isim, Özge Çevik'e yeniden evlenme teklifinde bulundu.
31.05.2022 Magazin
Tolga Çevik, Cem Yılmaz ile aynı projede yer alacak mı?
Tolga Çevik, Cem Yılmaz ile aynı projede yer alacak mı? Tolga Çevik, Bloomberg HT'de yayınlanan 'Fatih Altaylı ile Bire Bir' programına konuk oldu. 47 yaşındaki oyuncu, "Cem Yılmaz ile birlikte bir projede yer alır mısınız?" sorusuna yanıt verdi.
6.01.2022 Magazin
Aylardır senaryo için uğraşıyordu, sıra kadroda!
Aylardır senaryo için uğraşıyordu, sıra kadroda! Yılmaz Erdoğan, “Organize İşler” serisinin üçüncü devam filmi “Organize İşler-Karun Hazinesi”ni seyirciyle buluşturmaya hazırlanıyor. Aylardır senaryo yazımı üzerinde çalışan Erdoğan, oyuncu kadrosunu belirleyecek.
17.11.2021 Magazin
Caner Özyurtlu: İlk mahkeme deneyimim kira yüzünden oldu!
Caner Özyurtlu: İlk mahkeme deneyimim kira yüzünden oldu! Meriç Aral ve Efe Tunçer’in podcast serisi 'Teras Noir'a konuk olan oyuncu, yapımcı ve yönetmen Caner Özyurtlu, ilk mahkeme deneyiminin kira sebebiyle olduğunu anlattı.
9.11.2021 Magazin
Ferhan Şensoy'a veda! Ünlü isimler yasa boğuldu
Ferhan Şensoy'a veda! Ünlü isimler yasa boğuldu Türk tiyatrosunun usta ismi Ferhan Şensoy, 70 yaşında hayatını kaybetti. Uzun zamandır yoğun bakımda olan büyük usta vefatıyla sevenlerini yasa boğdu. Ünlü isimler üzüntülerini dile getirdi.
31.08.2021 Magazin
Tolga Çevik,Cem Yılmaz'ın kız kardeşini nasıl istedi?
Tolga Çevik,Cem Yılmaz'ın kız kardeşini nasıl istedi? Candaş Tolga Işık'ın sunduğu Az Önce Konuştum programının bu haftaki konuğu Tolga Çevik oldu. Cem Yılmaz'ın kız kardeşi Özge Çevik'le evli olan ünlü komedyen ve oyuncu Tolga Çevik, yıllar önce yaşadıkları kız isteme anısıyla izleyenleri güldürdü.
24.02.2021 Magazin
Exxen platformu yayına başladı! Exxen TV üyelik girişi nasıl yapılır? Exxen TV abonelik fiyatı ne kadar, neler var?
Exxen platformu yayına başladı! Exxen TV üyelik girişi nasıl yapılır? Exxen TV abonelik fiyatı ne kadar, neler var? Exxen platformu bugün itibariyle hayata geçti. Popüler YouTuber programları, diziler, müzik programları ve çocuk içerikleri ile yayın hayatına başlayan Exxen üyelik ve abonelik ücretleri hakkındaki araştırmalar da başladı. Exxen TV yapımları bir hafta boyunca ücretsiz olarak izlenebilcek. Peki, Exxen TV üyeliği nasıl yapılır? Exxet TV ücreti ne kadar?
1.01.2021 Gündem
Tolga Çevik'ten oğluna: Bahtın açık olsun aslanım
Tolga Çevik'ten oğluna: Bahtın açık olsun aslanım Ünlü komedyen Tolga Çevik, oğlu Tan'ın yeni yaşını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı.
10.06.2020 Magazin
Hande Soral: Karantina bize iyi geldi
Hande Soral: Karantina bize iyi geldi Kendisi gibi oyuncu olan İsmail Demirci ile mutlu bir evlilik sürdüren Hande Soral, karantina günlerinin nasıl geçtiğini anlattı.
9.05.2020 Magazin
Rihanna ve Messi, İstanbul’da görüntülendi!
Rihanna ve Messi, İstanbul’da görüntülendi! İstiklal Caddesi üzerindeki Grand Pera binasında yer alan Madame Tussauds İstanbul, farklı kültür ve medeniyetlerin tarih, sanat, bilim, politika, spor ve eğlence dünyasından onlarca yıldızının balmumu figürüyle ziyaretçileri karşılıyor.
23.12.2019 Kültür Sanat
"Cem Yılmaz ile Şahan Gökbakar Netflix'le anlaştı"
"Cem Yılmaz ile Şahan Gökbakar Netflix'le anlaştı" Cannes'daki MIPCOM Fuarı'na katılan Milliyet gazetesi yazarı Sina Koloğlu, kulağına gelenleri köşe yazısında paylaştı.
2.12.2019 Magazin
"Cem Yılmaz'ı neden kovmadın?"
"Cem Yılmaz'ı neden kovmadın?" Ünlü komedyen Tolga Çevik, Caner Özyurtlu'nun Youtube programına konuk oldu. Samimi açıklamalar yapan Çevik, 2008 yılında bir seyircisini sahneden kovduğunu itiraf etti. Tolga Çevik'e tepkiler çığ gibi büyüyor...
25.11.2019 Magazin
'Heyecanla LGS’nin bitmesini beklerken'
'Heyecanla LGS’nin bitmesini beklerken' Komedyen Tolga Çevik'in oğlu Tan, Liseye Geçiş Sınavı'na girdi. Oğlunu sınavın olacağı okula götüren Tolga Çevik ise büyük heyecan yaşadı.
1.06.2019 Magazin
Müslüm'ün gömleğine 10 bin lira
Müslüm'ün gömleğine 10 bin lira Atilla Kaplakarslan’ın başkanlığını yaptığı ‘Engelsiz Yaşam Vakfı’ düzenlediği ‘Yılın En İyileri Ödül Töreni’ önceki akşam yapıldı.
10.01.2019 Magazin
Yağmur altında  Sertab
Yağmur altında Sertab Sertab Erener, BKM organizasyonuyla gerçekleşen Denizbank Açıkhava Konserleri’nin kapanışını gerçekleştirdi.
27.09.2018 Magazin
Salih Kalyon kimdir?
Salih Kalyon kimdir? Birçok başarılı esere imza atmış olan Salih Kalyon'un hayatı hakkındaki bilgiler merak ediliyor. Ünlü ve başarılı oyuncu Salih Kalyon kimdir? Sorusunun yanıtı gündemde çok sık araştırılır oldu. İşte Salih Kalyon hakkında merak edilenler...
24.09.2018 Gündem
Sarp Bozkurt kimdir?
Sarp Bozkurt kimdir? Tolgashow'un bu akşamki konuğu olan Sarp Bozkurt'u hayatı merak edilmeye ve gündemde sıkça araştırılmaya başlandı. Genç oyuncu Sarp Bozkurt hakkındaki tüm bilgileri haberimizin içeriğinde bulabilirsiniz.
14.09.2018 Gündem
Vizontele dönüyor
Vizontele dönüyor Van Büyükşehir Belediyesi, Gevaş ilçesinde 2000’li yıllarda çekilen ‘Vizontele’ filminde yer alan sinema salonunun bakım ve onarımını yaparak yeniden hizmete açıyor.
12.09.2018 Yaşam
Murat Başoğlu kimdir?
Murat Başoğlu kimdir? Murat Başoğlu kimdir? Sorusunun yanıtı gündemde sıkça araştırılıyor. İntihara kalkıştığı iddiaları gündeme bomba gibi düşen Murat Başoğlu ile ilgili bilgileri haberimizde derledik. İşte Murat Başoğlu hakkında merak edilenler...
3.09.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tolga Çevik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tolga çevik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.