Toki İndirim Kampanyası

Toki İndirim Kampanyası

Son dakika TOKİ indirim kampanyası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan TOKİ indirim kampanyası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını TOKİ indirim kampanyası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Toki İndirim Kampanyası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan toki indirim kampanyası gelişmeleri de dahil olmak üzere 96 toki indirim kampanyası haberi bulunmuştur. Tüm toki indirim kampanyası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Halkbank, Ziraat Bankası resmen duyurdu! TOKİ'ye borcu olana iyi haber, yüzde 22 indirim...
Halkbank, Ziraat Bankası resmen duyurdu! TOKİ'ye borcu olana iyi haber, yüzde 22 indirim... Borcu olan binlerce kişiye iyi haber. Toplu Konut İdaresi’nin (TOKİ), borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve işyeri alıcılarına yönelik indirim kampanyası bu yıl ikinci kez düzenleniyor. Halkbank ve Ziraat Bankası’nda 120 aya kadar konut alıcıları için yüzde 1.37, işyeri alıcıları için yüzde 1.57 oranında kredi imkanı da bulunuyor.
21.09.2021 Ekonomi
Borcu olanlara güzel haber! Yüzde 22 indirim yapılacak yarın başlıyor ve...
Borcu olanlara güzel haber! Yüzde 22 indirim yapılacak yarın başlıyor ve... Borcu olanlara güzel haber! Yüzde 22 indirim yapılacak. Başvurular yarın başlıyor. Resmen duyuruldu. Son gün ise 19 Ekim. Borçların peşin ödenmesi halinde indirimden yararlanılabiliyor. TOKİ'nin ikinci indirim kampanyasına ilişkin açıklama geldi. Yoğun talep var. TOKİ'ye borcu olan vatandaşlar, borcunu erken kapatıp tapusunu almak istemeleri durumunda borçlarının en az yüzde 25'ini öderse yüzde 22 indirim kampanyasından faydalanabilecek. 19 Ekim'den sonra yapılacak borç kapatmalarında, indirim oranı uygulanmayacak.
20.09.2021 Ekonomi
TOKİ 2021 indirim kampanyası! TOKİ peşin ödeme indirim kampanyası başvurusu ne zaman, kampanya şartları nelerdir, kimler nasıl yararlanacak?
TOKİ 2021 indirim kampanyası! TOKİ peşin ödeme indirim kampanyası başvurusu ne zaman, kampanya şartları nelerdir, kimler nasıl yararlanacak? TOKİ'den indirim müjdesi geldi. TOKİ borcunu kapatana yüzde 20 indirim geleceğini açıkladı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), borcunu erken ödeyip tapusuna hemen sahip olmak isteyen konut ve iş yeri alıcılarına yönelik indirim kampanyasını vatandaştan gelen yoğun istek üzerine yeniden başlatıyor. TOKİ 2021 indirim kampanyası detayları…
20.04.2021 Gündem
TOKİ peşin ödeme indirimi 2020 kampanyası başladı, yüzde 20 indirim yapılacak! TOKİ indirim kampanyası ne zaman sona eriyor?
TOKİ peşin ödeme indirimi 2020 kampanyası başladı, yüzde 20 indirim yapılacak! TOKİ indirim kampanyası ne zaman sona eriyor? Ev sahibi olan ve borçları devam edenleri yakından ilgilendiriyor. Bugün başladı ve yüzde 20 indirim yapılacak. TOKİ'nin, borcunu erkenden peşin ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve işyeri alıcılarına yönelik yapılan indirim kampanyasında bugün başvurular başladı. Borcun tamamını kapatamayacak olan vatandaşlar da borç bakiyesinin yüzde 25'inden az olmamak şartıyla yaptıkları peşin ödeme üzerinden indirimden faydalanabilecek. İndirimden yararlanmak isteyen kişiler, 21 Ekim ile 19 Kasım tarihleri arasında bankaya başvurabilecek.
21.10.2020 Ekonomi
TOKİ indirim kampanyası ne zaman? TOKİ ikinci indirim kampanyası 2020
TOKİ indirim kampanyası ne zaman? TOKİ ikinci indirim kampanyası 2020 Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, TOKİ'den ev sahibi olanlar için geçtiğimiz günlerde bir duyuru paylaştı. Kurum’un Twitter üzerinden yaptığı açıklamaya göre, TOKİ'den ev sahibi olan ve ödemeleri devam eden vatandaşlara borçlarını kapatmaları halinde yüzde 20 indirim yapılacak. TOKİ indirim kampanyası açıklamasının ardından, TOKİ indirimi hakkında yapılan araştırmalar da arttı. TOKİ indirim kampanyası ne zaman başlar?
9.10.2020 Gündem
TOKİ'nin 100 bin konut projesi kuraları bu hafta çekiliyor!
TOKİ'nin 100 bin konut projesi kuraları bu hafta çekiliyor! Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, TOKİ'nin konut ve iş yerleri için başlattığı yüzde 20 indirim kampanyasına 4 bin 539 kişinin başvurduğunu bildirdi. Kurum, " (100 bin sosyal konut projesi) Bu hafta 9 ilde 2 bin 788 konutumuzun kuralarını çekeceğiz. Kura çekimlerini temmuz sonunda tamamlayacağız." dedi
20.05.2020 Ekonomi
TOKİ 2020 indirim kampanyası başlıyor! TOKİ peşin ödeme indirimi 2020 ne zaman?
TOKİ 2020 indirim kampanyası başlıyor! TOKİ peşin ödeme indirimi 2020 ne zaman? Binlerce kişi bekliyordu ve açıklama geldi. Yüzde 20 indirim yapılıyor. İndirim için 6-Mayıs- 19 Haziran tarihleri arasında bankaya başvurabilirsiniz. TOKİ'nin indirim kampanyasından geri ödeme taksiti 2018 sonuna kadar başlamış konut ve iş yerlerinin sahipleri yararlanacak. İndirim kampanyasına taksit sayısı 12 ay ve daha az kalan projeler dahil edilmedi. TOİKİ'nin indirim kampanyadan faydalanmak isteyen konut ve iş yeri alıcıları, Gayrimenkul Satış Sözleşmesini imzaladıkları aracı bankalardan konut kredisi kullanabilecek.
5.05.2020 Ekonomi
TOKİ'nin yüzde 24 indirim kampanyası cuma günü başlıyor
TOKİ'nin yüzde 24 indirim kampanyası cuma günü başlıyor Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, borcunu erken kapatıp tapusunu almak isteyen konut ve iş yeri alıcılarından gelen yoğun talep dolayısıyla bu yıl ikincisini yapacakları indirim kampanyasının cuma günü başlayacağını, indirim oranın ise yüzde 24 olacağını bildirdi.
19.09.2018 Ekonomi
TOKİ'den vatandaşa yüzde 20 indirim müjdesi!
TOKİ'den vatandaşa yüzde 20 indirim müjdesi! Toplu Konut İdaresi Başkanlığının borcunu ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcılarına yönelik yüzde 20 indirim kampanyası eylülde yapılacak.
11.06.2017 Ekonomi
TOKİ indirim kampanyası bugün sona eriyor! Kısmi ödeme imkanı bulunuyor
TOKİ indirim kampanyası bugün sona eriyor! Kısmi ödeme imkanı bulunuyor TOKİ'den ev sahibi olmak isteyen milyonlarca kişiye indirim müjdesi geldi. Tüm TOKİ konutları için geçerli, indirim oranı belli oldu, detaylar tek tek açıklandı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ise “10 doğru 10 yanlış ile sosyal konut projesi gerçekleri” paylaşımı ile birçok konuya açıklık getirdi. TOKİ'nin, Haziran 2022'den önce yapılan iş yeri ve konutlar için başlattığı indirim kampanyası bugün sona erecek. İşte TOKİ ile ev sahibi olmak isteyenlerin merak ettiği indirim kampanyası ile ilgili detaylar...
19.10.2023 Ekonomi
Balık fiyatları halde 20 lira tezgahta 100 lira! 5 katı fark balıkçıları isyan ettirdi: Fiyatları düşürün...
Balık fiyatları halde 20 lira tezgahta 100 lira! 5 katı fark balıkçıları isyan ettirdi: Fiyatları düşürün... Balık fiyatlarındaki farklar balıkçılar ile esnafı karşı karşıya getirdi. İstanbul Gürpınar Balık Hali'nde denize açılmayan balıkçılar ve hale balık almaya gelen esnaf arasında hamside fiyat gerginliği sürüyor.
21.09.2023 Gündem
TOKİ'de indirim kampanyası bugün başlıyor! İşte başvuru şartları...
TOKİ'de indirim kampanyası bugün başlıyor! İşte başvuru şartları... Ev almak isteyenleri sevindirecek haber! TOKİ’den son dakika kampanya açıklaması geldi. TOKİ'nin, Haziran 2022'den önce yapılan iş yeri ve konutlar için indirim kampanyası bugün başlıyor. Borcu için peşin ödeme yapanlara yüzde 25 indirim uygulanacak. Başvurular için son gün 19 Ekim.
21.09.2023 Ekonomi
Bakan Özhaseki açıkladı! TOKİ'de yüzde 25 indirim
Bakan Özhaseki açıkladı! TOKİ'de yüzde 25 indirim Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki katıldığı canlı yayında açıklamalarda bulundu. Özhaseki “TOKİ’den konut ve iş yeri alan vatandaşlarımız, kalan borçlarını peşin ödemek isterlerse yüzde 25 oranında indirimden faydalanabilecek" ifadelerini kullandı.
14.09.2023 Ekonomi
TOKİ'den indirim kampanyası! Bakan Kurum duyurdu
TOKİ'den indirim kampanyası! Bakan Kurum duyurdu Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ’den ev, iş yeri ve arsa alan vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda her yıl 2 ayrı indirim kampanyası düzenlediklerini hatırlatırken, yeni bir kampanyayı daha 24 Nisan’da başlatacaklarını resmî sosyal medya hesabından paylaştığı mesajla müjdeledi.
12.04.2023 Ekonomi
Van Erciş TOKİ kura sonuçları 2022 isim listesi! Van Erciş TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? 2+1 3+1 TOKİ Van kura sonuçları
Van Erciş TOKİ kura sonuçları 2022 isim listesi! Van Erciş TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? 2+1 3+1 TOKİ Van kura sonuçları Van TOKİ kura sonuçları isim listesi 2022 sorgulaması için yapılan aramalar arttı. Van Erçiş TOKİ kura sonuçları belli oldu mu? sorusuna yanıt aranıyor. TOKİ kura çekimleri ilk olarak Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde başladı. Van TOKİ kura sonuçlarının isim listesi merak ediliyor. Peki, Van Erçiş TOKİ kura sonuçları ne zaman, saat kaçta belli olacak? Van TOKİ 2+1, 3+1 kura çekilişi açıklandı mı, isimleri ne zaman açıklanacak? İşte Van Erciş TOKİ kura sonuçları 2022 isim listesi ve diğer merak edilenler…
15.11.2022 Ekonomi
TOKİ İlk Evim ve İlk İşyerim başvurusu! TOKİ iş yeri ve arsa başvurusu nasıl yapılır, başvuru şartları ne?  Ucuz arsa satışı hangi illerde?
TOKİ İlk Evim ve İlk İşyerim başvurusu! TOKİ iş yeri ve arsa başvurusu nasıl yapılır, başvuru şartları ne? Ucuz arsa satışı hangi illerde? TOKİ Sosyal Konut Projesi’nde 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başlıyor. Arsa ve iş yeri sahibi olmak isteyenler için TOKİ’nin ikinci ayağı olan arsa satışları için başvuru şartları merak ediliyor. Peki, TOKİ iş yeri ve arsa başvurusu nasıl yapılır? TOKİ arsa ve işyeri başvuru şartları ne? İşte İlk Evim İlk İşyerim başvurusu TOKİ e- devlet başvuru ekranı!
10.10.2022 Ekonomi
Ev müjdesinde TOKİ örnek daireler ortaya çıktı! Büyük indirim yapılacak, kritik tarih
Ev müjdesinde TOKİ örnek daireler ortaya çıktı! Büyük indirim yapılacak, kritik tarih Emekliye, asgari ücretliye, dar gelirliye ev fırsatında son dakika gelişmesi geldi. TOKİ'nin emekli, asgari ücretli ve dar gelirli ailelere yönelik başlattığı ev kampanyasında örnek daireler ortaya çıktı. TOKİ 2+1 ve 3+1 daire örneklerinden görseller yayımladı. Öte yandan TOKİ, borcunu erken ödeyerek tapusunu hemen almak isteyenler için indirim kampanyası başlattı. Geçmişte yüzde 20-22 indirim yapılırken, yeni kampanyada oran yüzde 25’e çıktı. Kampanyadan dilerse, 200 bini aşkın konut ve işyeri alıcı yararlanabilecek. Başvurular 19 Ekim’e kadar devam edecek. İşte TOKİ ev kampanyası ile ilgili son dakika tüm detaylar...
24.09.2022 Ekonomi
TOKİ indirim kampanyası yüzde kaç, kimler yararlanacak? TOKİ indirim kampanyası ne zaman başlıyor, şartları nelerdir?
TOKİ indirim kampanyası yüzde kaç, kimler yararlanacak? TOKİ indirim kampanyası ne zaman başlıyor, şartları nelerdir? Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinden sonra daha önce TOKİ’den ev alan ve borcu devam eden vatandaşlara yönelik de müjdeli haber geldi. Sosyal konut projesinde başvuruların 5 milyona yaklaştığını belirten Erdoğan; “Kira ve konut fiyatlarının da makul seviyelere düşmesini bekliyoruz; bu olacak, bundan hiç şüphem yok” diyerek, TOKİ’den ev alan vatandaşlar için de “TOKİ’den ev veya işyeri alıp da geri ödemesi devam eden vatandaşlarımız için yüzde 25 peşin ödeme indirimi kampanyası başlatıyoruz” ifadelerini kullandı. Peki, TOKİ indirim kampanyası yüzde kaç, TOKİ indirim kampanyası ne zaman?
22.09.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BM Zirvesi sonrası kritik mesaj: Atılımlarımız ilgi ve gıptayla izlenmekte
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BM Zirvesi sonrası kritik mesaj: Atılımlarımız ilgi ve gıptayla izlenmekte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 7 günlük diplomasi trafiği 15 Eylül'de Özbekistan'ın Semerkant şehrinde özel konuk olarak katıldığı Şanghay İşbirliği Örgütü (ŞİÖ) 22. Devlet Başkanları Zirvesi ile başladı, New York'taki Birleşmiş Milletler 77. Genel Kurulu kapsamındaki temaslarını tamamlamasıyla sona erdi. Erdoğan, ABD ziyareti sonunda New York’taki Türkevi’nde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, BM Genel Kurulu'ndaki konuşması hakkında "Adaletsizliklere, eşitsizliklere dünyanın kayıtsız kalma lüksünün artık kalmadığına dikkat çektim" dedi. Enerji ve gıda kriziyle ilgili "Tüm dünya liderlerinin ortak gayretiyle olması gereken bir süreç. Hepsinin bu kanalı zorlaması lazım. Yani Sayın Putin’le az veya çok bir hukuku olanın, kendisiyle bunları görüşmesi ve bu kapıyı zorlaması lazım" ifadelerini kullandı. F-16 konusunda son durumu da değerlendiren Erdoğan, Bakan Akar'ın muhatabıyla görüşmelerinin devam ettiğini, havanın olumlu istikamette geliştiğinin altını çizdi.
22.09.2022 Siyaset
TOKİ indirim kampanyası başlıyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan detayları paylaştı
TOKİ indirim kampanyası başlıyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan detayları paylaştı Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesine ilgi her geçen gün artarken Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni bir indirim müjdesini duyurdu. Erdoğan yaptığı açıklamada, "TOKİ’den ev veya işyeri alıp da geri ödemesi devam eden vatandaşlarımız için yüzde 25 peşin ödeme indirimi kampanyası başlatıyoruz. Borcun tamamını kapatamayacak olanlar ise bakiyesinin yüzde 25’inden az olmamak şartıyla, yapabildikleri kadar ödemeye yüzde 25 indirim alabilecek." diye konuştu.
22.09.2022 Ekonomi
TOKİ indirim kampanyası ne zaman açıklanacak? TOKİ indirimi ne zaman başlayacak, nasıl yapılacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın TOKİ açıklaması ne zaman?
TOKİ indirim kampanyası ne zaman açıklanacak? TOKİ indirimi ne zaman başlayacak, nasıl yapılacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın TOKİ açıklaması ne zaman? TOKİ’den ev alanlara müjde! Borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için TOKİ indirim kampanyası yapıyor. Kampanyanın detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklayacak. Peki, TOKİ indirim kampanyası ne zaman açıklanacak? TOKİ indirimi ne zaman başlayacak, nasıl yapılacak? Cumhurbaşkanı TOKİ açıklaması ne zaman? İşte detaylar…
22.09.2022 Ekonomi
TOKİ indirim kampanyası 2022! Yeni indirim kampanyası şartları nelerdir, TOKİ indirim kampanyası ne zaman başlıyor?
TOKİ indirim kampanyası 2022! Yeni indirim kampanyası şartları nelerdir, TOKİ indirim kampanyası ne zaman başlıyor? TOKİ indirim kampanyası için aramalar devam ediyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum tarafından sosyal medyadan yapıldı. İndirim kampanyasının detayları Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklandı. Peki, TOKİ indirim kampanyası şartları nelerdir, TOKİ indirim kampanyası ne zaman başlıyor?
21.09.2022 Ekonomi
TOKİ indirim kampanyası 2022! TOKİ’ye borcu olanları ilgilendiriyor! TOKİ’de erken ödeme fırsatı!
TOKİ indirim kampanyası 2022! TOKİ’ye borcu olanları ilgilendiriyor! TOKİ’de erken ödeme fırsatı! TOKİ’de konut başvuruları devam ediyor. Vatandaşlar sosyal konut için başvuru yaparken, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum TOKİ’den ev alıp, halen borç ödeyenlere müjdeyi verdi. Bakan Kurum, borcunu erken ödemek isteyenler için indirim kampanyası yapacaklarını dile getirdi. Peki, TOKİ indirim kampanyasından kimler faydalanacak? TOKİ indirimi şartları ne? TOKİ indirim kampanyası başvuruları nasıl olacak? TOKİ indirim kampanyası ne zaman başlıyor? İşte detaylar…
21.09.2022 Ekonomi
Sosyal konut projesi ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan Kurum duyurdu: İndirim kampanyamız hazır
Sosyal konut projesi ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan Kurum duyurdu: İndirim kampanyamız hazır TOKİ Sosyal Konut Projesi ile ilgili gelişmeler yaşanırken, bir son dakika açıklaması daha geldi. İndirim geliyor, detayları Cumhurbaşkanı Erdoğan duyuracak. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ’den ev alanlara yeni bir kampanyanın yolda olduğu müjdesini verdi. Ev sahibi olmak isteyen milyonlar insan ise başvuru sürecine ilişkin pek sorunun cevabını araştırıyor, Bakanlık hem merak edilenleri cevaplarken hem de sosyal konutlarla ilgili flaş bir dolandırıcılık uyarısı yaptı. İşte TOKİ’de ev alanları yakından ilgilendiren son dakika gelişmelerinin detayları...
21.09.2022 Ekonomi
Ev almak isteyen milyonları ilgilendiriyor! Dar gelirliye ev alma fırsatı! Büyük ev kampanyası
Ev almak isteyen milyonları ilgilendiriyor! Dar gelirliye ev alma fırsatı! Büyük ev kampanyası Ev almak isteyen milyonlarca dar gelirli vatandaşı ilgilendiriyor. Dar gelirlileri kapsayan büyük ev kampanyası başlıyor. Büyük ev kampanyası ile ilgili tarih belli oldu. Dar gelirliler için sosyal konut projesini daha önce duyuran hükümet, konut alacaklar için eylül ayında yeni bir kampanyaya daha hazırlanıyor. Emlak Konut öncülüğündeki kampanyaya, özel sektörün de katılacağını belirten Bakan Murat Kurum, “Kampanyanın konut ve kira bedellerini düşürmesini bekliyoruz” dedi. Kredi faizinin yüzde 1’in altına düştüğü, ödemelerin ötelendiği kampanyalar geçmişte yoğun ilgi görmüştü. İşte ev almak isteyen milyonlarca vatandaşı ilgilendiren tüm detaylar...
18.08.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Toki İndirim Kampanyası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki toki indirim kampanyası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.