Valeler için flaş karar! Artık...
Valeler için flaş karar! Artık... Türkiye Otomotiv Bakım Dernekleri Federasyonu, vale görevlileri için mesleki yeterlilik sınavlarını başlattı.
7.07.2021 Gündem
"Valeler kayıt altına alınacak"
"Valeler kayıt altına alınacak" Türkiye Otomotiv Bakım Dernekleri Federasyonu (TOBFED) Genel Başkanı Serkan Bakırtaş, gelecek yıl ocak ayından itibaren vale sektöründe çalışanların belgelendirilmeye başlanacağını söyledi.
19.08.2017 Ekonomi
Dolu mağduru araç sahiplerine uyarı
Dolu mağduru araç sahiplerine uyarı Türkiye Otomotiv Bakım Dernekleri Federasyonu (TOBFED) Genel Başkanı Serkan Bakırtaş, doludan zarar gören araçlar için bazı firmaların yüksek fiyat verdiğini belirterek, "Onları tek tek takip ediyoruz. Haklarında gereken işlemleri başlatacağız." dedi.
31.07.2017 Ekonomi
Fırtına mağduru araç sahiplerine ciddi uyarı!
Fırtına mağduru araç sahiplerine ciddi uyarı! Tüm Otomotiv Bakım Dernekleri Federasyonu (TOBFED) Göçük Eğitim Koordinatörü Aşkın Önver, İstanbul'da dolu nedeniyle çok sayıda aracın zarar gördüğünü belirterek, "Oto sanayilerinde kuyruklar oluştu. Araç camları ve kaportada oluşan hasarların onarımı için kaliteli hizmet sunan ve bilinen firmaların tercih edilmesi gerekir. Acemi ve kötü malzeme kullanan, merdiven altı diye tabir edebileceğimiz iş yerleri araca daha fazla zarar verecektir." dedi.
28.07.2017 Ekonomi