Tl

Tl

Son dakika TL haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan TL ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını TL haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tl

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tl gelişmeleri de dahil olmak üzere 28.269 tl haberi bulunmuştur. Tüm tl haberleri aşağıda listelenmiştir.
İki şirket halka arz olacak! SPK onayladı
İki şirket halka arz olacak! SPK onayladı Sermaye Piyasası Kurulu, Koç Metalurji ve Altınay Savunma'nın halka arzını onayladı.
3.05.2024 Ekonomi
Cebinde altını olan fiyata bakmasın! Alan pişman olmayacak: Gram altın 4.335 TL'ye geleceği tarih...
Cebinde altını olan fiyata bakmasın! Alan pişman olmayacak: Gram altın 4.335 TL'ye geleceği tarih... Altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Altın piyasası için kritik veri olan Fed faiz kararı açıklandı. Veri sonrası Fed Başkanı açıklamalarıyla altın gram fiyatı ONS öncülüğünde ibresini aşağı çevirdi. ONS kısmi düşüş gösterirken buradan esen ters rüzgarla altın gram fiyatı yükselişini sınırladı. Piyasalardaki hareketlilik sonrası Kapalıçarşı'da gram, çeyrek, 22 ayar bilezik ve Cumhuriyet altını fiyatı en çok merak edilenler arasına girdi. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, "Gelirin TL de olsa altını dolar paritesi üzerinden veya ons üzerinden takip etmelisin. Eğer TL üzerinden bakıyorsan fiyata değil miktara bak" diyerek rekor fiyat için tarih verdi. İşte detaylar...
2.05.2024 Ekonomi
KOTON halka arz ne zaman işlem görecek? Koton Mağazacılık kişi başı kaç lot verdi, KOTON halka arz sonuçları açıklandı mı, ne zaman bitiyor?
KOTON halka arz ne zaman işlem görecek? Koton Mağazacılık kişi başı kaç lot verdi, KOTON halka arz sonuçları açıklandı mı, ne zaman bitiyor? Koton Mağazacılık halka arz yoluyla 795.500.000 TL olan mevcut sermayesini 34.150.000 TL artırarak 829.650.000 TL’ye çıkaracak. Paylar, bireysel yatırımcılara eşit dağıtılacak, pay talebinde de T1 ve T2 bakiyeleri kullanılamayacak. Peki, Koton ne zaman borsada işlem görecek, KOTON halka arz kaç lot verdi? KOTON halka arz sonuçları açıklandı mı, ne zaman işlem görecek?
2.05.2024 Ekonomi
AJet'ten yeni kampanya! Yüzde 40 indirim fırsatı sunuluyor, 6 Mayıs'ta başlıyor
AJet'ten yeni kampanya! Yüzde 40 indirim fırsatı sunuluyor, 6 Mayıs'ta başlıyor Türk Hava Yolları'nın düşük maliyetli uçuşlar yapan iştiraki AJet, yurt dışı uçuşlarına yönelik kampanya düzenledi.
2.05.2024 Ekonomi
Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına zam! 44 bin TL'yi geçiyor, yeni tahminler belli oldu
Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına zam! 44 bin TL'yi geçiyor, yeni tahminler belli oldu Memur ve emekli zammı ile ilgili son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Yeni oranlar ortaya çıktı. Kim ne kadar zam alacak? Temmuz zammı son dakika gelişmeleri ile gündemdeki yerini koruyor. Yılın 4. verisi olan Nisan enflasyonu yarın açıklanacak. Akabinde ise Mayıs ve Haziran enflasyon rakamları beklenecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bakan Işıkhan'ın açıklamaları yakından takip edilirken memur ve emekli zammı son enflasyona göre hesaplandı. Memur maaş zammı 2024 hesaplama tablosu 6 aylık enflasyon farkı ve toplu sözleşme zammı ile son şeklini alacak. Peki, en düşük memur maaşı ne kadar olacak?
2.05.2024 Ekonomi
Adana’da üretiliyor dünyaya satılıyor! Kilosu 250 TL’den kapış kapış gidiyor
Adana’da üretiliyor dünyaya satılıyor! Kilosu 250 TL’den kapış kapış gidiyor Adana'ya özgü birçok farklı besin kaynağı bulunurken bu lezzet Adana kebaptan sonraki favori lezzet oluyor. Yalnızca bunu yemek için kilometrelerce yol kat eden turistler kilosu 250 TL'den kapış kapış götürüyor. Bunu tüketen kabızlığı da hayatından çıkarıyor. İşte Adana'nın mucizevi besini…
2.05.2024 Adana
Ev sahibi ve kiracılar için dikkat çeken uyarı yapıldı! 7 bin TL'lik kira 14 bin TL'ye çıkarıldı
Ev sahibi ve kiracılar için dikkat çeken uyarı yapıldı! 7 bin TL'lik kira 14 bin TL'ye çıkarıldı Ev sahibi ve kiracıları ilgilendiren detaylar ortaya çıktı. Ev sahibi ile kiracılar arasından yaşanan birçok anlaşmazlık 1 Eylül’de devreye alınan zorunlu arabuluculuk ile çözüme kavuşmaya başladı. 8 aylık süreçte 85 bin 500 anlaşma sağlandı. Yaşanan bir arabuluculuk örneğinde ise ev sahibi kiracısından 23 bin TL kira istedi. Kiracı ‘12 bin TL’den fazla ödemem’ deyince konu arabulucuya taşındı. Arabulucu huzurunda dikkat çeken bir çözüm üretildi. İşte detaylar...
2.05.2024 Ekonomi
ŞOK 2-7 Mayıs aktüel katalog 2024 yayınlandı! ŞOK YENİ ÜRÜNLER: Airfryer, mutfak araçlarında indirim var!
ŞOK 2-7 Mayıs aktüel katalog 2024 yayınlandı! ŞOK YENİ ÜRÜNLER: Airfryer, mutfak araçlarında indirim var! ŞOK zincir markette 2-7 Mayıs 2024 tarihleri araısnda indirimli ürünlerin yer aldığı katalog yayınlandı. Çift hazneli airfrye 3499 TL'ye düştü, katlanır masa 479 TL'ye indi. Gelin bu hafta ŞOK markete indirimli ürünler hangileri birlikte bakalım. İşte 2-7 Mayıs 2024 ŞOK Aktüel katalog....
2.05.2024 Ekonomi
Altın fiyatlarına Fed dopingi! Karar sabit oldu, ons ve gram altın yükseldi! 2 Mayıs Bugün gram, .çeyrek, ata altın fiyatı ne kadar?
Altın fiyatlarına Fed dopingi! Karar sabit oldu, ons ve gram altın yükseldi! 2 Mayıs Bugün gram, .çeyrek, ata altın fiyatı ne kadar? FED faiz kararını açıkladı. Son 23 yılın zirvesinde sabit tutulan faiz sonrası piyasaların tepkisi de yükselişle oldu. Ons altın 2 bin 297 dolar iken karar sonrası 2 bin 313 dolara yükseldi. Gram altında faiz kararı sonrası 2 bin 418 TL'ye çıktı. Peki Kapalıçarşı'da altın fiyatları faiz kararı sonrası nasıl oldu? İşte 2 Mayıs gram, çeyrek, ata altın fiyatları...
2.05.2024 Ekonomi
Adanalı kadınların gelir kapısı oldu! Kilo fiyatı açıklandı, birçok yararı var
Adanalı kadınların gelir kapısı oldu! Kilo fiyatı açıklandı, birçok yararı var Adana’nın Feke ilçesinde bin 500 rakımlı yamaçlarda ve Kozan ilçesinde kale eteklerinde yetişen menengiç geçim kapısı oluyor. Kilosu 100 ila 120 TL arasında satılan menengiç köyde kadınlara ek gelir oluyor.
2.05.2024 Adana
Emekli promosyon kampanyalarına Mayıs ayarı! İşte en yüksek promosyon veren 11 banka
Emekli promosyon kampanyalarına Mayıs ayarı! İşte en yüksek promosyon veren 11 banka Emekliye Mayıs ayı için promosyon müjdesi verildi. Mayıs ayına girilmesiyle emekli promosyon kampanyaları tek tek yenilendi. Emekliler ise güncellenen banka promosyonu kampanyalarını yakın takibe aldı. Ek gelir fırsatı sunan emekli promosyonu tutarı 20.000 TL'ye dayandı. İşte en yüksek promosyon veren banka...
1.05.2024 Ekonomi
Havuz fiyatları serinletmiyor! Giriş ücreti 10 bin 400 lira
Havuz fiyatları serinletmiyor! Giriş ücreti 10 bin 400 lira İstanbul’da yaz sıcakları kavururken havuz fiyatları da cep yakacak. Lüks otellerde bir günlük havuz keyfi, iki günlük yurt dışı gezisi masrafına denk. Bazı oteller ücreti euro üzerinden belirlerken, spor merkezlerinde fiyatlar otellere nazaran daha uygun.
1.05.2024 Ekonomi
Tarımsal üretimde kullandırılacak kredilere ilişkin detaylar belli oldu
Tarımsal üretimde kullandırılacak kredilere ilişkin detaylar belli oldu Resmi Gazete’de yayımlanan uygulama tebliğine göre, bitkisel veya hayvansal üretimde 300 bin TL’ye kadar yüzde 100 faiz indirimli kredinin yüzde 70’i ayni, yüzde 30’u da nakit olarak kullanılabilecek.
1.05.2024 Ekonomi
Altın 'güzel fırsatlar sunuyor' dedi ve alım için tarih verdi! Gram altın 3.500 TL'yi görecek
Altın 'güzel fırsatlar sunuyor' dedi ve alım için tarih verdi! Gram altın 3.500 TL'yi görecek Altında son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Altın fiyatlarıyla ilgili çok önemli uyarı geldi. ONS fiyatı 2300 dolar üstünde tutunma çabasını sürdürüyor. Buradan esen rüzgar altın gram fiyatını yukarı yönlü destekliyor. Orta Doğu'da azalan jeopolitik gerilimler altın fiyatlarının yükselişini sınırladı. Geri çekilen altın fiyatları yatırımcıya büyük kâr için fırsat sunuyor. İşte altın fiyatlarıyla ilgili merak edilen tüm detaylar...
30.04.2024 Ekonomi
Seyahat acentelerine ilişkin yapılan düzenleme sektörü dönüştürecek
Seyahat acentelerine ilişkin yapılan düzenleme sektörü dönüştürecek Turist rehberleri ve seyahat acentelerine ilişkin kanun teklifinin TBMM’de kabul edilerek yasalaşmasının ardından konuşan Seyahat Acentaları Yöneticileri Derneği (SAYD) Başkanı Mehmet Gem, seyahat acentelerine ilişkin maddenin rehberlerle sözleşmelerini yenilemeye yol açacağını ifade etti.
30.04.2024 Ekonomi
Salatalık hasadı başladı, tarla fiyatı: 30 TL
Salatalık hasadı başladı, tarla fiyatı: 30 TL Hatay’ın bereketli topraklarında açık alanda yetişen salatalıkta hasat başladı. Tarlada perakende olarak satılan salatalık kilogramı 30 TL’den alıcı buluyor.
30.04.2024 Ekonomi
Turist rehberlerine iş bulma kolaylığı! Yeni düzenleme sektörü dönüştürecektur
Turist rehberlerine iş bulma kolaylığı! Yeni düzenleme sektörü dönüştürecektur Turist rehberleri ve seyahat acentelerine ilişkin kanun teklifinin TBMM’de kabul edilerek yasalaşmasının ardından konuşan Seyahat Acentaları Yöneticileri Derneği (SAYD) Başkanı Mehmet Gem, seyahat acentelerine ilişkin maddenin rehberlerle sözleşmelerini yenilemeye yol açacağını ifade etti.
30.04.2024 Gündem
Merkez Bankası Başkanı Karahan'dan enflasyon mesajı
Merkez Bankası Başkanı Karahan'dan enflasyon mesajı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Dr. Fatih Karahan önemli açıklamalarda bulundu.
30.04.2024 Ekonomi
Ruhsattaki plakaya bakınca kâbusu yaşadı: Bütün birikimi 15 dakikada yok oldu
Ruhsattaki plakaya bakınca kâbusu yaşadı: Bütün birikimi 15 dakikada yok oldu Antalya’da internetten gördüğü kazalı ve trafikten men aracı 90 bin TL’ye almak isteyen araç boyacısı Cumali Orhan, adına düzenlenen ruhsata güvenip ücreti peşin yatırınca 1,5 yıllık birikiminden oldu. Satın aldığını zannettiği aracın satılık olmadığını, hatta başkasına ait olduğunu öğrenen Orhan, düzenlenen ruhsattaki plakanın tek harfinin farklı olduğunu görünce dolandırıldığını anladı. Orhan, “Hayali bir aracı satın almışım. 1,5 senelik birikimimi adam 15 dakikada aldı” dedi.
29.04.2024 Gündem
Turizm bölgesinde çile! Turist nasıl kaçırılır..
Turizm bölgesinde çile! Turist nasıl kaçırılır.. Hürriyet Gazetesinden Salim Uzun'un haberine göre; Antalya’da kentin en çok ziyaret edilen yerlerinde sahte parfümcüler, hanutçular, dilenciler turistleri canından bezdiriyor. Rehberler Odası Başkanı Mustafa Yalçınkaya, “Rehberlerimiz rota değiştirmek zorunda kaldı” derken, Hürriyet turiste yaşatılan eziyeti kare kare fotoğrafladığı açıklandı.
29.04.2024 Gündem
Düşüşle başladı! ALTIN fiyatları anlık: 29 Nisan çeyrek, gram altın ne kadar?
Düşüşle başladı! ALTIN fiyatları anlık: 29 Nisan çeyrek, gram altın ne kadar? Altın fiyatları yeni haftaya düşüşle başladı. Ons değeri ve dolar kurundaki son dakika hareketlerden etkilenen altın fiyatlarında ibre aşağı döndü. gram altın fiyatı bugün 2 bin 432 TL'den satılıyor. İşte, canlı altın fiyatları alış-satış tablosu ile anlık gram altın ve çeyrek altın fiyatı...
29.04.2024 Ekonomi
15 bin TL'ye kiralık IBAN! Bakanlık harekete geçti, inceleme başlatıldı
15 bin TL'ye kiralık IBAN! Bakanlık harekete geçti, inceleme başlatıldı Hazine ve Maliye Bakanlığı tüm işletmelerin hesaplarına IBAN yoluyla gelen transferleri incelemeye başladı. Ödemeyi banka hesabından alıp fiş vermeyen işletmelere her bir fiş için 3.400 TL, fatura vermeyen işletmelere ise belgede yer alması gereken tutarın yüzde 10'u oranında özel usulsüzlük cezası kesilecek.
29.04.2024 Ekonomi
Adana'da evlenecek çiftlere düğün salonu müjdesi! Yüzde 40 indirim yapılacak
Adana'da evlenecek çiftlere düğün salonu müjdesi! Yüzde 40 indirim yapılacak Adana'da evlenecek çiftlere kolaylık olması için düğün salonları yüzde 40 indirim yapma kararı aldı.
29.04.2024 Adana
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı, bankalar mevduat faizlerini güncelledi! İşte en yüksek faiz oranı
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı, bankalar mevduat faizlerini güncelledi! İşte en yüksek faiz oranı Merkez Bankası, faizi sabit bırakmasına rağmen, TL mevduat payının artırılması ve KKM'den TL mevduata geçişin desteklenmesi amacıyla TL zorunlu karşılıklara uygulanacak faizi yükseltti. Bu da dolaylı olarak bankaların faizleri artırması anlamına geliyor. Bu kapsamda bankalar mevduat faizlerinde güncellemeye gitti. İşte 1 milyon TL'nin banka banka aylık getirisi...
27.04.2024 Ekonomi
Yasa dışı bahis operasyonu! 450 milyon TL'lik vurgun: 35 gözaltı
Yasa dışı bahis operasyonu! 450 milyon TL'lik vurgun: 35 gözaltı Mersin polisinin yasa dışı bahse yönelik gerçekleştirdiği çalışmada 450 milyon TL para trafiği tespit edildi, düzenlenen operasyonda 35 şüpheli gözaltına alındı.
27.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tl ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tl haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.