Tıraş

Tıraş

Son dakika tıraş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tıraş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tıraş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tıraş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tıraş gelişmeleri de dahil olmak üzere 783 tıraş haberi bulunmuştur. Tüm tıraş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Arkadaş cinayetinde 2 sanığa müebbet hapis cezası istemi
Arkadaş cinayetinde 2 sanığa müebbet hapis cezası istemi Adana'da berberden tıraş olup çıkan arkadaşı Ramazan Tutal’ı (24) tabancayla vurarak öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan Bilal K. (21) ile onu azmettirdiği suçlamasıyla gözaltına alınıp adli kontrolle serbest bırakılan Halil D. hakkında müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı.
17.05.2024 Adana
Adana'da bir berber müşterisini at üzerinde tıraş etti
Adana'da bir berber müşterisini at üzerinde tıraş etti Adana’da Veli Cura isimli berber, müşterisinin isteği üzerine at üzerinde tıraş yaptı.
12.05.2024 Adana
Tıraş ücreti tartışmasında kurşunlar yağdı!
Tıraş ücreti tartışmasında kurşunlar yağdı! İstanbul'un Beyoğlu İlçesinin Hacıahmet Mahallesi İplikçi Fırın Caddesi üzerinde bulunan berberde tıraş ücreti tartışması çıktı. 150 lira olan saç tıraşı parasını fazla bulan müşteri iş yerine kurşun yağdırdı. Ölen ya da yaralananın olmadığı olayda sanık, polisin operasyonu ile yakalanarak tutuklandı. Berber Hikmet Zengin "100 lira için vurulacaktık" dedi.
24.04.2024 Gündem
Banka sırası değil, tıraş kuyruğu! "Sıranın gelmesi 2 saati buluyor"
Banka sırası değil, tıraş kuyruğu! "Sıranın gelmesi 2 saati buluyor" Adana’da berberlerin bayram sabahına kadar sürecek yoğun mesaisi başladı. Berberler çözümü banka gibi sıra numarası dağıtarak buldu.
10.04.2024 Adana
Özel odalı sucu dükkanında istismar dehşeti! 11 yaşındaki çocuğu taciz eden sanık 7 Mayıs’ta hakim karşısına çıkacak
Özel odalı sucu dükkanında istismar dehşeti! 11 yaşındaki çocuğu taciz eden sanık 7 Mayıs’ta hakim karşısına çıkacak Bağcılar’da geçen sene okuldan çıkan 11 yaşındaki M.Y.’yi aracıyla kendisine ait su dükkanına götürüp burada alıkoyan ve taciz eden Metin Şenay, 7 Mayıs’ta hakim karşısına çıkacak. Şenay’ın daha önce de istismar ettiği çok sayıda çocuğa ait görüntüleri kayıt altına aldığı ve bu görüntülerin bir kısmını şifreli bir hard diske aktardığı öne sürüldü. Tutuklanan 60 yaşındaki sucu Metin Şenay’ın cinsel istismarda bulunduğu çocuklardan R.Ş.’nin annesi S.Ş., “Ben hiç görmedim. Sucumuzdu, gidip geliyordu. Öyle bir şeytanmış ki, hiç kimseye yüzünü göstermemiş" dedi.
21.03.2024 Gündem
Oruçluyken tıraş olmak orucu bozar mı? Diyanet tıraş olmak (saç sakal kesmek) orucu bozar mı?
Oruçluyken tıraş olmak orucu bozar mı? Diyanet tıraş olmak (saç sakal kesmek) orucu bozar mı? Ramazan ayının başlamasıyla birlikte oruç tutmaya başlayan Müslümanlar, orucu bozan durumlar hakkında araştırmalara başladı. Her yıl belirlenen süre zarfında sabah güneşin doğuşundan akşam batışına kadar olan süre zarfında yeme içme faaliyetlerinin kısıtlandığı bu mübarek ayda, oruçlu kişiler arama motorlarında tıraş olmanın orucu bozup bozmayacağını öğrenmek istiyor. İşte bu konuda Diyanet'in açıklamaları…
13.03.2024 Dini Bilgiler
Metin Arolat'tan nostaljik paylaşım! 'Daldım gittim o günlere'
Metin Arolat'tan nostaljik paylaşım! 'Daldım gittim o günlere' Hit şarkılarıyla 90'lı yıllara damgasını vuran; 'Dert Değil' ve 'Elveda' parçalarıyla hafızalarda yer eden Metin Arolat, takipçilerini yıllar öncesine götürdü. Üniversite yıllarında çekilen bir fotoğrafını paylaşan Arolat, duygularını dile getirdi
3.03.2024 Magazin
A101 22 Şubat aktüel katalog 2024: Koltuk-halı yıkama makinesi, ütü, süpürge...
A101 22 Şubat aktüel katalog 2024: Koltuk-halı yıkama makinesi, ütü, süpürge... A101 aktüel katalog 22 Şubat 2024 yayınlandı. Aldın aldın ürünlerinde koltuk ve halı yıkama makinesi, süpürge, tıraş makinesi, ütü, meyve sıkacağı, blender, çay makinesi gibi indirimler dikkat çekiyor. İşte, 22 Şubat 2024 A101 katalog indirimleri...
19.02.2024 Ekonomi
Berber salonunu, ‘Kes Tıraşı’ programıyla farklı hikâyelere tanıklık eden mekâna dönüştürdü
Berber salonunu, ‘Kes Tıraşı’ programıyla farklı hikâyelere tanıklık eden mekâna dönüştürdü Adanalı berber Ahmet Uluçay’ın her meslek grubundan, Adana siyasetinde ve sporunda yer alan renkli simaların uğrak yeri olan berber salonu, ‘Ahmet Uluçay ile Kes Tıraşı’ isimli program sayesinde farklı hikâyelere tanıklık eden mekân haline dönüştü.
13.02.2024 Adana
Çukur Ayna Kullanım Alanları Nelerdir? Çukur Ayna Günlük Hayatta Ne İşe Yarar?
Çukur Ayna Kullanım Alanları Nelerdir? Çukur Ayna Günlük Hayatta Ne İşe Yarar? Çukur aynalar ışığı odaklamak için kullanılır. Merceklere de benzeyen çukur aynaların günlük hayatta çok fazla kullanımları bulunur. Çukur aynalar çeşitli yerlerde ve ihtiyaca göre kullanılır. Genellikle bilim insanları teleskop ve mikroskoplarda da çukur aynaları kullanırlar. 
3.02.2024 Yaşam
Kiliseye silahlı saldırı olayına ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı
Kiliseye silahlı saldırı olayına ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı Sarıyer’de Santa Maria Kilisesi’nde 1 kişinin ölümüyle sonuçlanan silahlı saldırı olayına ilişkin detaylar Savcılığın sevk yazısında ortaya çıktı. Yazıda, şüphelilerin kilisede bulunanlara yönelik ateş etmeye devam etmek istediği ancak tabancının ara ara tutukluluk yaptığı, bazı şüphelilerin Kayseri’de örgütsel toplantı yapmış olabilecekleri ve 1 şüphelinin kilisede yüksek sesle bir şeyler söylediği ancak ne söylediğinin belirlenemediği kaydedildi. Sarıyer'de pazar ayini sırasında Santa Maria Kilisesi'ne yapılan silahlı saldırıyla ilgili adliyeye sevk edilen 34 şüpheliden 25'i tutuklandı, 9 şüpheli hakkında ise adli kontrol kararı verildi.
1.02.2024 Gündem
Emniyet Santa Maria Kilisesi saldırganlarının fotoğraflarını paylaştı! Operasyondan yeni detaylar ortaya çıktı
Emniyet Santa Maria Kilisesi saldırganlarının fotoğraflarını paylaştı! Operasyondan yeni detaylar ortaya çıktı İstanbul Sarıyer'deki Santa Maria Kilisesi'ne Pazar günü sabah ayini sırasında silahlı saldırı düzenleyen iki saldırganın İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde çekilen fotoğrafları paylaşıldı. Öte yandan kilise saldırganlarının kaçarken çöp konteynerine attıkları kıyafetleri bulundu. Şüphelilerin saldırıdan önceki dönemleriyle ilgili yapılan araştırmalarda ise Bahçelievler'de bir Çin restoranında suşi ustası olarak çalıştıkları öğrenildi.
31.01.2024 Gündem
Naoh (Sodyum Hidroksit) Kullanım Alanları Nelerdir? Naoh Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler...
Naoh (Sodyum Hidroksit) Kullanım Alanları Nelerdir? Naoh Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler... Sodyum hidroksit kimya endüstrisinde çok sık kullanılan bir kimyasal maddedir. Endüstride, NaOH, kağıt ve selüloz, petrol rafinasyonu, metal işleme, deterjan üretimi, gıda işleme ve ilaç üretimi gibi birçok alanda kullanılmaktadır. Kağıt ve selüloz endüstrisinde, NaOH, odun hamuru ağacından çıkarılması için kullanılan bir kimyasal maddedir.
29.01.2024 Yaşam
Fiyatlar yüzde 80 arttı! 'Lüks' tarifede tıraş 1100 lira
Fiyatlar yüzde 80 arttı! 'Lüks' tarifede tıraş 1100 lira Yeni yılda Antalya'da saç kesim fiyatları yüzde 80 arttı. Antalya Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın üyelerine gönderdiği yeni fiyat listesinde saç sakal kesimi, 'Lüks' tarifedeki berberlerde 1100 lira, 'A' tarifesinde 550 lira, 'B' tarifesinde 480 lira ve 'C' tarifesinde 400 lira olarak belirlendi.
3.01.2024 Gündem
Çilek Bacak Nasıl Geçer? Çilek Bacak Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Çilek Bacak Nasıl Geçer? Çilek Bacak Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Bacaklardaki tüyler ağda, makine ya da tüy dökücü ile alındıktan sonra meydana gelen kırmızı küçük lekeler hem görsel hem de fiziksel olarak rahatsız edici bir rahatsızlıktır. Bu kızarıklıkların meydana gelme sebebi ise bilinmemektedir.
1.01.2024 Sağlık
Dublörlü dolandırıcılık! Aralarında memur, avukatlar da var
Dublörlü dolandırıcılık! Aralarında memur, avukatlar da var Mersin'de gurbetçilerin gayrimenkullerini dublör kullanarak satışa çıkaran suç örgütüne yönelik şafak operasyonu düzenlendi. Aralarında tapu memurları, avukat, emlak ofisi sahipleri ve çalışanlarının da bulunduğu 23 şüpheli hakkında gözaltı kararının bulunduğu operasyonda çok sayıda şüpheli yakalandı.
22.09.2023 Gündem
18 yaşındaki genç berber sırası kavgasında tek yumrukla öldürüldü
18 yaşındaki genç berber sırası kavgasında tek yumrukla öldürüldü Kartal'da arkadaşıyla birlikte berbere gelen 18 yaşındaki Türkican Yıldırım, berberdeki sıra tartışmasından sonra çıkan kavgada yumruklu yere yığıldı. Mehmet Emin Öz'ün attığı yumrukla yaralanan ve 3 gün boyunca yoğunda kalan Yıldırım, hayatını kaybetti. Berberin önündeki yumruklu kavga kameraya yansıdı.
7.09.2023 Yaşam
Öncesi ve sonrası işlemler etkiyi artırıyor: 'Tedavi olarak görülmeli'
Öncesi ve sonrası işlemler etkiyi artırıyor: 'Tedavi olarak görülmeli' Vücuttaki istenmeyen tüyler hem kadınlar hem de erkekler için büyük bir sorundur. Günümüzde kullanılan kıl alma yöntemlerinin aksine lazer epilasyonda kalıcı çözümler elde edilir. Yüzde yüz oranında bitiş garantisi olmasa da ağda, cımbız, ustura ya da jilet gibi kıl köklerini daha fazla besleyen aletler ile istenmeyen tüyleri yok etmeye çalışmak bir süre sonra sıklaşacağı için yorucu hale gelmeye başlar. Lazer epilasyon, istenmeyen tüyleri kalıcı olarak azaltmak veya ortadan kaldırmak amacıyla kullanılan bir kozmetik ve estetik tedavi yöntemidir. Bu yöntemde yoğun ve odaklanmış bir ışık enerjisi olan lazer, tüy foliküllerine (köklerine) yönlendirilir. Lazer ışığı, tüy folikülündeki melanin pigmenti tarafından emilir ve bu ışık enerjisi ısıya dönüşerek folikülü zararlı hale getirir veya yok eder.
3.09.2023 Sağlık
Epilasyona, ağdaya, cımbıza son: İstenmeyen tüylerden bu 3 malzemeyle kurtulun!
Epilasyona, ağdaya, cımbıza son: İstenmeyen tüylerden bu 3 malzemeyle kurtulun! İstenmeyen tüyler ağda, cımbız, ustura, tıraş bıçağı gibi yöntemlerle her ne kadar yok edilmeye çalışılsa da bunlar kıl köklerini daha fazla beslediği için tüyler bir süre sonra daha gür çıkmaya başlıyor. Özellikle yüzdeki istenmeyen tüylerden kurtulmak için doğal yöntemlere yönelebilirsiniz. İşte basit ve doğal tüyolar...
31.08.2023 Sağlık
Rus ve Ukraynalı turistler berberleri isyan ettirdi! Dolar tarifesi
Rus ve Ukraynalı turistler berberleri isyan ettirdi! Dolar tarifesi Çoğunluğu Rus ve Ukraynalı 200 bin yerleşik yabancının yaşadığı Antalya’da Ukrayna-Rusya savaşı sonrası başlayan ticari dönüşüm emlakçılardan sonra erkek berberlerini de isyan ettirdi.
22.08.2023 Yaşam
Aref Ghafouri ve 12 kişiye 6 ay işlem yasağı getirildi! Hissesi rekor seviyede yükseldi
Aref Ghafouri ve 12 kişiye 6 ay işlem yasağı getirildi! Hissesi rekor seviyede yükseldi Avrupa Yatırım Holding hissesine ilişkin Sermaye Piyasası Kurulu yeniden incelemede bulundu. SPK, Bilgi Suistimali ve Piyasa Dolandırıcılığı İncelemelerinde Uygulanacak Tedbirler Tebliği gereğince 13 kişiye 6 ay süreyle borsalarda işlem yapma yasağı getirdi. Yasak gelen kişiler arasında illüzyonist Aref Ghafouri de bulunuyor.
19.08.2023 Ekonomi
Büyükşehirlerin suyu kritik seviyelere geldi! 'Kanun çıkmalı'
Büyükşehirlerin suyu kritik seviyelere geldi! 'Kanun çıkmalı' Dünyanın olduğu kadar Türkiye’nin de en önemli sorunu su sıkıntısı ve kuraklık. İstanbul ve diğer kentleri besleyen barajlardaki su seviyeleri endişe verici boyutta. İstanbul’un 68, Ankara’nın 225, İzmir’in ise 400 günlük suyu kaldı. Uzmanlar önlem çağrısı yaptı.
14.08.2023 Yaşam
Berber fiyatlarına zam mı geldi 2023, berbere zam geldi mi? Saç sakal tıraş fiyatı ne kadar oldu? berberler odası fiyat listesi 2023
Berber fiyatlarına zam mı geldi 2023, berbere zam geldi mi? Saç sakal tıraş fiyatı ne kadar oldu? berberler odası fiyat listesi 2023 Ankara, Kocaeli, Aydın’ın ardından son olarak Sinop’ta da berber tarifesine zam geldi. Yapılan zam Esnaf ve Sanatkarlar Odası kararı ile onaylandı. Berber fiyatlarında 1 ilin zam yapması sonrası vatandaşlar “Berber fiyatlarına zam mı geldi 2023, berbere zam geldi mi? Saç sakal tıraş fiyatı ne kadar oldu?” sorularına yanıt aramaya başladı.
22.07.2023 Ekonomi
7 ve 9 yaşındaki iki çocuk evin camlarını kırıp kaçtı! Çıplak ve dışkı ile kaplanmış bir şekilde bulundular
7 ve 9 yaşındaki iki çocuk evin camlarını kırıp kaçtı! Çıplak ve dışkı ile kaplanmış bir şekilde bulundular 7 ve 9 yaşındaki iki çocuk evlerinin camlarını kırarak kaçtılar. Olay sonrası ortaya çıkan detaylar ülkede şok etkisi yarattı. Kilitli tutuldukları evden kırarak kaçan 7 ve 9 yaşındaki iki çocuk annelerinin sosyal medyada çizdiği 'mutlu aile tablosunu' yıktı ve kan donduran gerçeği ortaya çıkardı. Görgü tanıkları çocukların sokakta çıplak ve dışkıyla kaplanmış bir şekilde gezdiğini söylerken, eve baskın yapan polisler gördükleri manzara karşısında şoke oldu.
20.07.2023 Dünya
Vücut Losyonu Nasıl Kullanılır? Vücut Losyonu Kullanırken Yapılması Gerekenler...
Vücut Losyonu Nasıl Kullanılır? Vücut Losyonu Kullanırken Yapılması Gerekenler... Vücut losyonu, gelişen kozmetik sektörünün içerisinde sivrilen en önemli bakım ürünlerinden biridir. Cilt üzerindeki olumlu etkileri sebebiyle sıklıkla tercih edilen vücut losyonu, her mevsim kullanılabilir olması sebebiyle oldukça popüler olmaktadır. Kadın, erkek ve bebeklere yönelik özel olarak üretilen vücut losyonlarının kullanım talimatlarına uyulduğu takdirde birçok olumlu sonuçlar alınmaktadır.
18.06.2023 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Tıraş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tıraş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.